Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

randomcimm sen delirdinmiii, ne cok yemesi yahuu menü gayet basarili :)
hem sporda yapilmis oh daha neler, süper gidiyorsun her zamanki gibi fistigimmm

denizim menüyü tam begeniyordum taa ki künefeyi görene kadar :)
ac kalmissin ama ara ve öglen bisey yememissin, buseferlik afedildin, ama sakin bidaha olmasin
daha cok dikkat etmeliyiz bunu unutmayalim

bu bana çok koydu ya

ben yarın detoksa başloıyorum
he bide bugün regil oldum onunda etkisi olbilir yaniş
bende bahane çooooook

koymussa cok cok coook iyi olmus kizzz :) aferin sadiyem böyle devam et, banada öyle seyler de ki bende daha cok gaza geliyim

Son düzenleme:
yazamaz mıyım izin yok mu??*
canım buraya belirli kişiler yazabiliyor kusura bakma biz günlük açarak tanıştık öyle birbimizi takip etmek zor olduğu için böyle bişey açtık
yani belirli kişilerden başka alamıyoruz aramıza bizi anlıyacağını umuruyoruz bir kişi bile alsak devamı gelir oyüzden olmaz

eğer tahmin ettiğim detoksa ben yaptım şekerim daha doğrusu yapamadım diyeyim miydemi mahvetti

selam hatunlar dünki menüm sabahtan geye kadar idare ederdi yazayım hemen çıkıcam
sabah 2 dilim ekmek menemen şekersiz çay
ara kahve şekersiz
öğle bir tabak türlü yemeği 2 dilim ekmek yoğurt
ara bir elma
akşam annemdeydim kol böreği yapmış tatlı çatalı uzunluğunda bir parça yedim bir kase çorba içtim salata yedim
2 bardak biberiye çayı
su 3 litre buraya kadar herşey güzel sonra saat 12 gibi koltukta uyuya kalmışım eşimde kaldırınca feci bir açlık hissettim
ve yedim yedim neler yedim ekmek yedim bol bol kahvaltılık sonrada tok karnına uyudum
bana bu arada oluyor ben bunu nasıl aşarım kızlar uykudan uyanınca kendimi şuursuz yemeye veriyorum yani koltuktan kalkıp tekrar yatağa gitsem nolur
uyanmasam sorun yok yardıııııııııııııııııııııııııım

ben zaten bu gece yemeleri yüzünden kilo aldım ama aşıcam bu sorunu başka yolu yok en iyisi bu kilou halimle bir fotorağ çektirip buzdolabının üstüne asmak

biride beni böyle gaza getirseeD:

ahhh canım çok üüldüm aslında akşama kadar iyiymiş menün akşamda gayet iyiymiş ama uyuyup uyandıkdan sonra tekrar yemen kötü olmuşşş
kızzzz bidaha olursaaa neyapavcağımı biliyorsun değilmi saçını başını yolarım senin haberin olsunnD.d:d
sana bir önerim varrr akşam direkman yatağına yat koltukda sızınca tekrar uyanınca yiyorsun anladığım kadarıyla eşin işten çok geç geliyoo eminim oda tok geliyordun eger ona yemek hazırlamıyorsan uykun geldiğnde yat yatağa yada çok açıkırsan su iç yat vallahi kendimize engel olmasını bir öğrenemedik

selam kızlar nabersiniz
denizeliklim detoks yapacam demişsin pembiş 3 gün önce felan pirinç lapası detoksu yaptıı ondan bilgi alalım bende 1 hafta sonra yapamayı planlıyorum malüm büyük görümcem geldi kayınbabagildeyiz sürekli birlikde yiyip içiyoruz şimdilik o gidince yapcam kuzenimin düğününe az kaldı.D

merhaba kızlar.

bugün öyle bir korkuyla uyandım ki anlatamam size.
yan binayı yıkıyolarmış, yerine bina yapıcaklar da.. dozer gelmiş yıkmaya..
ortalık öyle bir sallanıyor ki.. bi uyandım odada her şey zangır zangır titriyo. ben deprem oluyo sandım tabii.. hemen koltuğun önüne attım kendimi.
sonra dozerin sesini duyunca kendime geldim ama saatlerdir elim ayağım titriyo..

kiyamamm sana canimmmm
nasilda korkmus

karbonhidrat deposu menümü ekliyorum
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
patatesli yumurta
1 kk peynir
7 yeşil zeytin
domates
1 salam ince dilim

1 greyfurt

1 yk domatesli bulgur pilavı
2 küçük dolma
1 kepçe çorba
salata

4 fındık

1 buçuk kase arapaşı(unlu tavuklu çorba) hamursuzzz
yarım dilim kadar ekmek
turp bikaç süsbiberturşusu

1 avuç içi çerez yicem birazdan
kızlar öğlen saçma sapan bi menü oldu hepsi karbonhidrat biliyorm
offf ben haftasonuna 2 günlük pirinç lapası diyeti yapcam

2 ye yakın su 3 bardak yeşilçay
spor yok yapabilirsem yapacağım 30 dk leslie

sabah nefsit
öğle kurstan geldim bizimkilerin kahvaltısıydı anca :)
öyle kahvaltı türü yemiş oldum
akşamda mantı
spor yapmadım.

evet canım bundan sonra öyle yapıcam zaten direk yatağa yatıcam valla şu andada deli gibi açım ama kendime hakim oluyooom :)))

bugünkü menümde pek iç açısı değil
sabah saat 10 gibi kalktım bir yandan kızımı yedirirken bende kahvaltı yapmaya çalıştım
kahvaltı 2 dilim ekmek 5-6 tane küçük küp şeklinde kaşar peynir biraz bal şekersiz çay
ara sade kahve
sonra eşimi arkadaşı aradı dışarı çıkalım diye çabuk çabuk hazırlandım yemeğide son anda yedim hemen
bir çorba kasesinin yarısı kadar mercimekli bulgur pilavı yoğurt
ara yapmadım
akşam yemeğinide dışarda yedik herkes iskender yerken ben salata yedim çok mutluyum
ama sonra eşimin arkadaşı tanıdığı biryer varmış çay içelim diye oraya gittik oturduktabi biz çay bekliyoruz
bir geldi bardaklar üzeri bol kremalı kahveiçtim tabi ikram olunca ama söyledimde ben yemekte salata yedim
senin yaptığına bak diye
su çok az bir litre bile olmamıştır
sporda yok ama avmnin altını üstüne getirdik koşuşturran 2 çocuk her oyuncağa bindiler saat 4 de gittik çıktığımızda 10du kızım hala ben gitmek istemiyorum diyordu

eve gelirkende çiğ köfte aldı bizede almış karısıda diyorki o yatmadan önce illabişeyler yer :))))))))))))
çiğköfteler dolapta ama yemiceeeeem yarın bir iki tane yesem öğlen nolur :26::26::26:

günaydın iyi haftalar kızlar eşim akşam film seyrederken çiğ köfteleri hüpletmiş
ben bir bardak süt içip yatmıştım sabah 7:30da kalktım deli gibi açım elim önce göflete gitti sabah sabah sonra kendime geldim
avuç içi kadar kuru üzüm yedim üzerinede su kahvaltı etmiş gibiyim şu an

Son düzenleme:
kahvaltıda ne yesem onu düşünüyorum bide spor yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum
temizlik yapıcam bugün

günaydin fistiklarimmmm
sabah doktoruma kan aldirmaya gittim. daha yeni eve geldik annemle,kahvaltiyi yaptik beraber simdide yesil cay keyfi yapiyorum.
dün menümü yazmadim cunku o kadar cok yedimki anlatamam, cok rahatsiz hissettim sonra kendimi, her zamanki gibi aksam 6dan sonra agzima bisey sürmedim.
herhalde 4-5 dilim kek yedim dün. ne kadar yedigmi bilmiyorum tam olarak belki daha fazla olabilir.
yediklerimi eritmek icin dün 75dk spor yaptim, 60dk crosstrainer ve 15dk bikini fatburner
sabah tartildim hic kilo almamisim ayniyim hala allaha sükür
bu hafta hedefim 83 olacak. 83ü görmek istiyorum bu hafta insallahh..
o yüzden baya dikkat etmeliyim.

bu arada kizlar ben mart ayinda kölne tasiniyorum yine, suan ailemin yanindayim. universitem basliyor yine az kaldi,
ögrenci evinde diyet yapmak cok zor olacak benim icin malum öyle evlerde her gün makarna pisiyor
bakarim artik bi caresine hic kilo almak istemiyorum cunku cok yazik olur aylarca cabaladim.
neyse ben cok konustum yine. siz hepiniz nerdesiniz bakalim??

canım mart ayına kadar baya zayıflarsın oyüzden geri almamak için elinden geleni yapmalısın çok yazık olur gerçekten emeklerinee

Aaaa nası yani ordada mı öğrenci evlerinde makarna pişio ehehehe:) sende yemek yapma antrenmanlarına başla kek yapıp löpür löpür götürmeyi biliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…