Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

bana gayet dengeli bir menü gibi geldiiii..karbonhidrat dengesini tutturmak için ekmek yememen iyi olmuş. fasülye baya zengin zaten bu konuda. sonuç olarak afiyet olsun

evet tatlım kahvaltıda az yeyince götürdüm mandalinaları ama günde 3 porsiyon meyve yenebiliyomuş diyette. 2 mandalina 1 porsiyon ediyo, 1 porsiyon da greyfurt. 2.5 porsiyon etti benimki. bak açığımı bilem var ehehehe

randomlifeevet tatlım kahvaltıda az yeyince götürdüm mandalinaları ama günde 3 porsiyon meyve yenebiliyomuş diyette. 2 mandalina 1 porsiyon ediyo, 1 porsiyon da greyfurt. 2.5 porsiyon etti benimki. bak açığımı bilem var ehehehe:9

Tatlım günde 3 porsiyon meyve yenebildiğini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu menün müthişşşş ozaman sadece muz ve üzümde çok şeker var sanırsam onların ölçülü yenmesi lazım bide incir

muzu da yiyebilirsiniz diyo aslında doktorlar ama ben biraz çekiniyorum. 100 kalori çünkü bir muz.
dediğin gibi üzüm ve incir şekerli olduğu için pek tavsiye edilmiyo bebeğim.

porsiyon olayı da şöyle: 1 portakal büyüklüğüne denk gelecek kadar meyve 1 porsiyon sayılıyo. mesela 2 mandalina, 2 kivi 1 porsiyon küçük meyve olduğu için.
ama mesela 1 muz 1 portakal 1 greyfurt gibi büyük meyveler 1er porsiyona denk gelmiş oluyo.

bende deniyeceğim canım çok sağol
bence menü güzel her zaman böyle olması dileğiyle aminnnnnnnnnn::))
ekmek yemen çok iyi olmuş dengelenmiş bencede afiyet olsun şeker
evet muzda ve üzümde dikkat ben onun dışında meyvenin sakıncalı olucağını sanmıyorum yazın kavun karpuz ama gelde yeme

bende menümü yazayım bugün az oldu yeiklerim sanki ama birde siz yorumlayın bakalım :))

sabah2 dilim ekmek beyaz peynir şekersizçay bir mandalina
ara az şekerli türk kahvesi
öğlebir elma bol dereotu konuş bir kase yoğurt 2 dilim ekmek
ara yok
akşam 2 küçük köz patlıcan bir kase tarhana çorbası yoğurt
spor bir saat tempolu yürüyüş kızım uyuduktan sonrada leslie düşünüyorum
yeşil çay 2 bardak bir bardak biberiye çayı
su henüz bir litre evde değildim bugün ama yatana kadar yine 2 litre yaparım
yatarken bir barda süt içmeyi düşünüyorum

evet bence de az olmuş cnm.
gerçi çorbanı, meyveni, yoğurdunu hepsini yemişsin.
az ama dengeli olmuş.
afiyet olsun

evet bence de az olmuş cnm.
gerçi çorbanı, meyveni, yoğurdunu hepsini yemişsin.
az ama dengeli olmuş.
afiyet olsun

teşekkürederim evet ya bugün az oldu ben zaten ne zaman plan yapsam tutmaz
bugü çat kapı arkadaş geldi kızlarıyla saat 11 gibi karne günü ya okulda bana yakın uğramış öylesine
onla ilgilendim sonrasında kardelen onların peşine ağlayınca ben götüriyim sen işini yap gel dedi
dışarı çıkmam lazımdı normalde yemek yapıp kızımla çıkıcaktım onlar gidince bende çabuk çabuk evin işini yaptım dışardaki işimi hallettim
yürüyüşü öyle yaptım yoksa nerde :))) sonra arkadaşa geçtim kardeleni aldım eve geldim yemek işi yattı tabi öğleni yoğurtla elmayla geçiştirdim mecburen çok acıkmıştım
akşam yemeğide küçük hanımla oyun oymanaktan kaldı ::::::)):)) idare ettik bugün

senin avatardaki kadınlara bayılıorummm zaten:) olcaz olcaz merak etme eşin dicekki rüzgarlı havada sokaga cıkmada uçma eheeh

:))))))))))) hehehe dermi bilmiyorum valla ben mutfağı toplarken kilo muhabbeti yaptık yine bana sen 55 düşemezsin kemik yapın izin vermez dedi bende neden düşiyimde gör dedim :))
sonra kızıyla oynamaya geçti içeri ben gidince yanlarına söyle bakıyım kızım anne ne olamaz dedi kardelen demezmi 55 olamaz deli yaa bide kahkaha atıyor göstericem ben ona

randomcimm tebrik ederim 1 kilo yine gitmis
ayrica menüyü cok begendimmm, sporda yapilmis daha ne diyimmm :)

sevgimm bosver tatlim bak bende bugün kek yedim hemde 2 dilim, pis bogazim iste

pembisim dengelenmis merak etme, ekmek yemedgin iyi olmus. menüyü begendim afiyet olsun tatlim

beyaz bulutum evet cok az olmus bugün gercekten, ama ne güzel kacamaksiz gecmis bu günün :)

hani digerlerin menüsü nerdeeee bakalimmm? niye ben burdayken hic kimse yok
neyse bende menümü yazip cikiyimm bari

simdi gelelim benim menüme. az tuhaf oldu bugün, kekk yedigim icin dengelemeye calistim bakalim siz ne diceksiniz

Kahvalti

2 dilim siyah ekmek
sürme peynir, yarim kk beyaz peynir
3 zeytin
domates, salatalik
1 haslanmis yumurta
sekersiz cay

Ara: 4-5 kuru erik, yarim cay bardagi süt
2 tane kücük dilim kek
bugün kek yaptim 2 cesit, 2sinden kücük bir dilim yedim. havuclu cevizli kek yaptim bide iki renkli kek ay cok güzel olmus gercekten ellerime saglik
ayrica bunlarin hepsini birden yemedim tabi, yani kuru erigi, sütü, keki felan..

Aksam yemegi

5 yemek kasigi taze fasülye
1 tahta kasigi mantar yemegi
yogurt

tabagimi bitiremedim, cok geldi nedense bende hemen biraktim yemeyi.

spor: 20dk tempolu yürüyüs ve 45dk bikini fatburner workout
su: 2 litre olmustur yada daha fazla
yesil cay: 1 kupa

tuz makaleleri okumaktna gözlerim ağrıdı hala karar vermedim ama hangi tuzu kullanmalıyız :44:rafine mi ?? kaya mı?? deniz mi?? himalaya mı??
siz ne diyorsunuz bu konuda özellikle liylcim sen

selamın hello fıstıklar misafirim vardı giremedim anca geldimm
akşam yazacaktım elektirikler kesildi sonrada misafir geldi zatenn
kilomu merak edenler için 64.4 dünki kilomun üstüne 100 grm almışım ahahah
sabah
2 dilim tahıllı ekmek
patatesli yumurta
1 dilim peynir yarım kkdan azdı
5 yeşil zeytin

10 fındık

5 yk barbunya
1 dilim tahıllıekmek
salata

1sade nescafe
2 dilim btter

4 yk barbunya
1 yk p.pilavlıbezelye
1dilim tahıllıekmek
salata

yarım çaybardağı salep(tadı iğrençdi bitiremedim döktüm)
2 minicik kurabiye yani hepsi buuuu

bugün hava çok soğukdu suyu anca 2litre içmişimdir
1 yeşilçay 1 biberiye mate yeşil çay karışımı içtim
spor yok evtemizledim eheheheh akşam yapıyorum biliyorsunuz ondada misafir geldi şimdide canım istemiyo yarına kısmet

ben gideyim kendime biberiye çayı yapıyım kendime geliyim sonra eşim gelmezse yine görüşürüz
bişeye daha bakıcaktım ama neye unuttum yaa:44::44::44::44:
ama şimdi tuza taktım

oo minicik kurabiyeleri katmasaymışın iyi olcakmış canım
karbonitrat dengeli olsun yani kurabiyelerle fazla olmuş sanki:26::26:
sana diyorum ama benim menüde vasat bugün çok az yedim :26:

sadiyemmm menünü begendim tatlim afiyet olsun.
gözüme sadece aksam yemegin batti
pilav ve yanina ekmek yemissin
bidaha olmasin lütfen, daha cok dikkat etmemiz lazim ahaha
diyene bak diceksin simdi bende keki götürdüm bugün
bugünlük böyle olsun yarin daha cok dikkat edicez ona göreee
haftasonu mafatsonu dinlemem, ben bikiniyi giyecem sende dügünde citir olacaksin banane banane

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…