kızlar bugun melek baykalın programında güzel bilgiler verdiler. genelde bildiğimiz şeyler ama yine de paylaşayım;
**bir yiyecek ne kadar işlem görürse o kadar çok kilo aldırırmış.
**patatesi haşlayıp püre haline getirmemek gerekiyomuş. olabildiğince büyük parçalar halinde haşlanıp soğutulduktan sonra tüketilmeliymiş.
**muz ve kivi aynı kalori değerinde olmasına rağmen muzu yemek daha fazla kilo aldırırmış. çünkü glisemik indeksi daha yüksekmiş. glisemik indeksi yüksek olan gıdalar daha çabuk kana karıştığı için kilo almaya sebebiyet veriyomuş. bu yüzden de genel olarak glisemik indeksi düşük gıdalar tüketmeliymişiz. kısacası şekeri çıkarıcaz hayatımızdan.
**her şeye limon sıkın dedi doktor. hatta meyve yerken bile üzerine limon sıkmak meyvenin içindeki şekerin vücuda çabuk karışıp kilo aldırmasını önlüyomuş.
**ve hep bildiğimiz gibi yavaş yemek yeyin diyor.
Dünkü Menüm
Aç karnına kan yapıcı pekmezim 1çay kaşığı (ısırgan otlu ve çörek otlu bi pekmez.Ayrıca kan değerlerinde 1 ayda %60 artış yapıomuş.Kiloda aldırmıyomuş:))
Sabah: 5yk nesfit, light yoğurt
1Kupa zayıflama çayım(life form diye bi çay içinde biberiyede var yeşilçayda fundada mısır püskülüde bissürü şey var bide 1 ayda 8kilo verdirme gibi bi iddaalarıda var:))
Öğlen: fırında tavuk yemeği,2 minik dilim patates ve bol light yogurt eşliğinde
1Kupa Filtre kahve
Akşam(Saçmalamışlık) : 3yk bezelye,köy yoğurdu(ay çok güzeldi ekşi ekşi) içinede az mısır ekmeği ufaladım yedim,2 açma(minikti ama farketmez ki),2dilim havuçlu kek (bunları 2 saat arayla yedim ama yememeliydim bugün tam gaz devam etcem inşallah)
5 mil leslieee çok yoruldum ve acıktımmmm
senle beni ne yapmalı kaynar kazana atmalı şikerim üzerimizede çikolata sosu döküp yimelibizede ne yakışır demi çikolata sosuuuuu
senin o güzel dediğin menüm varya akşam kadayıf şekerpare eklendi o güzel menüye
sonraki mesajı oku anlarsın niye yaptığımı :26::26:sapah sabah 5 mil mi yaptın? Gerçekten bravooo hayatta sıcacık yatagımdan kalkıpta yapmazdım:)
hahahahahahahhahah yemek arasına sıkıştırılmuş diyet molası oldu gene bu:) ay napcaz böyle hep yemek istiyorum.Pozitif düşünelim.Yemek yemeği sevmiyoruz.Tatlılardan migdemiz bulanıo.Canım haşlanmış sebze çekio eheheheh beynimize bunları şartlamamız lazım
yaaaa bizde ne yaparız ya onutadına bakmayı öğrensek yeter bize hani şöyle ucundan bir parça göz hakkı öğrenebilirmiyiz sence
heheheh tadına bakınca gerisi çorap söküğü gibi gelio:)
bende hatırladığım kadarıylaaa menümü yazayım
sabah
az yumurta
2.buçuk dilim tahıllı ekmek
7 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 incecik dilim salam
1 portakal
1 avuç içi çerez(çok azdı)
1 kase arapaşı çorbası(tavuklu unlu çorba)hamursuzz
(portakal topluyorduk acele şekilde içtim çorbayı)
3 parça bitter
1 kase arapaşı çorbası(sonunda bitti)
7 8 yk bulgur pilavı( çok oldu biliyorum ama canım çok istedi)
salata
1 ısırık pide
1 kase kadar patlamış mısır
su anca 1 buçuk litre
sporda yapmadım çünkü 2 saat kadar portakal topladık yoruldum yapmadım
yeşil çayda 2 bardak içtim kızlar beni mazur görün bu hafta düzensiz olacak zaten 600 grm almışım ama şu görümcemgil bi gitsin hemen pirinç lapasına başlıcam
Dünkü Menüm
Aç karnına kan yapıcı pekmezim 1çay kaşığı (ısırgan otlu ve çörek otlu bi pekmez.Ayrıca kan değerlerinde 1 ayda %60 artış yapıomuş.Kiloda aldırmıyomuş:))
Sabah: 5yk nesfit, light yoğurt
1Kupa zayıflama çayım(life form diye bi çay içinde biberiyede var yeşilçayda fundada mısır püskülüde bissürü şey var bide 1 ayda 8kilo verdirme gibi bi iddaalarıda var:))
Öğlen: fırında tavuk yemeği,2 minik dilim patates ve bol light yogurt eşliğinde
1Kupa Filtre kahve
Akşam(Saçmalamışlık) : 3yk bezelye,köy yoğurdu(ay çok güzeldi ekşi ekşi) içinede az mısır ekmeği ufaladım yedim,2 açma(minikti ama farketmez ki),2dilim havuçlu kek (bunları 2 saat arayla yedim ama yememeliydim bugün tam gaz devam etcem inşallah)
kesinlikle katılıyorum
en iyisi benim canım bunu yemek istemiyor diyip kesinlikle yanına yaklaşmamak
ben de ucundan alınca sonunu getiriyorum
ne iradesiz hatunlarız ya
niye biz allahın sevdiği kullarından deiliz
okulda bir arkadaşım var
kızın elinde her tenefüs mutlaka gofret veya çikolata olur
ağzının boş durduğunu hiç görmedim
birlikte yemeğe gittiğimizde kızın yediklerine inanamıyorum
hepimizin beş katını iyor ekmek kola ne isterseniz
ama kızı görseniz incecik manken gibi
niye biz böyle değiliz ne yesek yarıyor mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?