Günlük Kardeşlerinin Beraber Zayıflama Deneyimleri

Selam kızlaaaaaaar.

Haftasonu kahvaltıda herşeyden az az yedim en abarttığım şey balkaymak ceviz karışımı oldu.Ama haftasonu genel anlamda berbat menülerim oldu.Genelde dışarda olduğum için kalorili şeyler yemek durumunda kaldım.Neyse temiz bi sayfa açarım herhafta yaptığım gibi.Buarada kilom 59 hala spor yapmadığım sürecede bu böyle devam edipp gidicek ama napim üzülmüyorum en azından formumu koruyorum.Hafta sonu aktarın önünden geçerken hemen girdim içeri dedim biberiye çayı aliyim dedim ama aktar onun yerine başka şey tavsye etti onu aldım.Metabolizma hızlandırıcı çaymış adıda life form.İçinde yeşilçayda bibeeriyede,Funda otu,mısır püskülü herbişey var.Tadıda güzel.Hem zaten 2 kupa yeşil çay bikaç kupada biberiye içmek zor olcaktı benim için iyi oldu.

Detoxtan bahsetmişsiniz.Ben pirinç lapası detoksu yaptım.Ama ödem attımmı falan blmiyorum aksine tartıda fazla cıktım ben.pirinç lapasını yapmadan tartı 61 gösteriodu yaptım 60 gösterdi daha sonraki gün gerçek kilom olan 59a döndüm.Kabızlık ve şişkinliğim falanda vardı zaten.Ama biçok kişi pirinç lapasıyla ödem fllan atmış.Forumda var zaten topiici ben sabah lapayı daha kolay yedim ama insanın gt gide miğdesi bulanıo bence daha yapılabilinir bişeyle detox yap ayran çorbası daha güzel bence

(Şu bahsettiğim çayda 1 ayda sekiz kilo verdiriyomuş kesinn hikayedir ama aynı aktardan yıllar önce bi macun almıştım onu yiyip kilo vermiştim eğer bu verdirmezse ondan alcam)

Son düzenleme:
Herkes sanırım bitek pazar günleri kaçamak yapıyo.Ben bildiğiniz cumadan başlıodum kaçamağa pazartesiye kadar =) ama artık cuma kaçamak yapmıorum onu kaldırdım bu haftada cumarteside yapmıcam sonraki haftada pazarda yapmam ve kaçaamaksız günler gelir benim için inşallah

Aaaa nası yani ordada mı öğrenci evlerinde makarna pişio ehehehe:) sende yemek yapma antrenmanlarına başla kek yapıp löpür löpür götürmeyi biliosun

evet pembisim burdaki ögrenci evlerindede sürekli makarna piser hihi ya makarna yada hazir yemekler. ama ben konusacam ev arkadaslarimla lütfen saglikli beslenelim dicem
kiz ben yemek yapmasini biliyorum zaten hep orda kala kala ögrendim :)

canimm zaten sadece 3 kilon kalmis kiz sona gelmissin ne güzellll

kız seninki artık diyet arası kaçamak değil kaçamak arası diyet gibi bişey olduuu :))))))))))))))
ama dengeliyorsun kilo almıyorsun en azından bak çok büyük bir artı sakın yabana atma
çoğu insan ben dahil :)) zayıfladıktan sonra yine eski düzen yemeye dönünce homini gırtlak verdiği kilonun hepsini geri alıyor şekil a ben
okadar uğraştım sonunda hepsi geri geldi şimdi yine uğraşıyorum olsun ama bir yandanda seviniyorum aslında iyiki kilo almışım tekrar
çünki şimdi daha bilinçli yapıyorum diyeti sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hayatımda çok şey değişti benim en önemliside sizle tanıştım :))))))))))

kız seninki artık diyet arası kaçamak değil kaçamak arası diyet olduuu.Ya bu cümleye bayldım evet biraz fazla sapıttım haftasonu bende normalde hep zayıflayıp iki kat hızla geri alanlardandım ama artık bıktım kilo almak istemiyorum.Arkadaşlarımla dışarı cıkıcaz hep ay ben cirkin olcam şişko görüncem diye morelim bozulurdu şimdi en azından biraz hafifledi o düşüncem bide şu çay işe yararsa süper olcak.Birayda 8kilo dio ama 2kilo bilem verdirse mutlu olurm.Ama olcak bigün incem 55lerde sürüncem hemde sağlıklı bişekilde zayıflıcam.Düşman çatlatcam İnşallah:)

Canım sadiş usulü brokoli yaparsın sonracıma buharda sebze yoğurtlu falan kolay yemekler yapabilirsin.Salata yaparsın onlar uymuosada sen onlara uymazsın o kadar uğraştın geri almamak için dengeli beslenmeye çalışırsan kalorili bişey yesen bile dier öğününde dikkat edersin.Ev arkadaşlarınıda kandırıp yürüyüş yaparsın güzel olur.=)Benim yandaşım olsa hergün yürürdümmm ama malesef yok ayrıca ne üç kilosu ben tok karnına 55 felan olmak istyrm sen bakma tickera:)

öyle yaparim artik pembisim, baska care yok. hem mart'ta hedefime ulasmis degilim, o yüzden diyete devam etmeliyim.
ay bende tok karnina 63 felan olmak istiyorummm, basaricaz insallah kiz

bu arada nerdesiniz hepiniz yaaaaaaaaaaaaaa. pembisim, beyazbulutum ve ben olmasam bos kalacak burasi

beraber sürünelim 55 lerde inşallaaaaah :)))

geldiiiiiiim dışarı çıktım market işim vardı ama diğer kızlar nerde acaba :44:

menüm
sabah avuç içi kadar kuru üzüm bir bardak su
kahvaltı 2 dilim ekmek byaz peynir bir kayısılı aktivya şekersiz çay
ara sade kahve
öğle orta boy bir kase yeşil mercimekli bulgur pilavı salata
ara bir elma 13 tane fındık
akşam bir tabak türlü yemeği öğlenki pilavdan yedim sonuydu yemeseydim çöpe gidicekti yoğurt salata azda ekmek yedim
akşam çok oldu biraz :26::26:
su bir buçuk litre devamı gelir yatana kadar bir bardak biberiye bir bardak yeşil çay
spor 5milin 2 mili leslie

Ben bugün battım
Sabah normal kahvaltımı ettim
sabah dediysem öğlen yani 12 gibi
akşama doğru baş ağrısı tuttu ilaç içtim bişiy yiyemedim
sonra geçti Allahtan.
Biraz büskivi ile çay içtim
Menüye menü demek için şahit arıyorum :

bideeee abimim d. günüydü bi dl pasta götürdüm
benim doğum günümde bana diş çöpü bile almadılar
erkek doğmak vardı anasını satim ya

bu arada bebekler yarın greyfurt alacağım
haberlerde bile bir övdüler bir övdüler
hiç diyet yapmasak bile öğünlerden önce yarım greyfurt ile 5 kg verebiliyomuşuz
ciddi güzelleştiriyormuş bide off
ama ilaç kullananlar yemesin dediler
vücuttaki ilacı tutup zehirliyormuş
ben ilaç kullanıyorum nolcak yiyemicem mi?
random sen bilirsin kuzucum ya.

bu ara da lily nirdee?

menüler nerde kizlarrrr, sadece beyazbulutum ve sevgim yazmis, nerelerdesiniz siz yahuuuu
benim menümü yaziyim:

Kahvalti
3 dilim siyah ekmek
yarim kk beyaz peynir
sürme peynir, domates, salatalik
4 zeytin
sekersiz cay

1 portakal

Ögle yemegi
1 kase sehriye corba (1-2 kepce) + yarim dilim kepek ekmek
sadis usulü haslanmis brokoli (sarimsakli yogurt, ama salcali sosu yapmadim)

1 portakal
3 tane ceviz+ bi kac tane kuru üzüm

Su: 1,5 litre olmustur yada daha fazla tam bilmiyorum, yatana kadar daha icerim zaten
Spor: 60dk crosstrainer
Yesil cay: 1 kupa

kiz sevgimm dogru dürüst bisey yememissin ac kalma sakin
gecmis olsun tatlim
ah kiyamam sana yawrum yaa, benim annemde ogluyla pek bi ilgilenir
ayni kaderi paylasiyoruz tatlim

beyaz bulutumm aksam az olmus sanki ama pilavdan cok yememissin o yüzden takma kafaya tatlim
yazik yoksa cöpe gidecekti mis gibi yemek..
ama menün basarili bence :)

öylemi kiz, bendemi alsam acaba ya:44:
peki ben yiyebilirmiyim bende düzenli ilac kullaniyorum:26:

kızlar

hataya 10 yıl aradan sonra ilk defa kar yağdı
çok zevkliydi görmemişler gibi bütün gün karın yağışını seyrettik
ama sonrası tam bir rezillikti
2 gündür elektiriklerimiz yok
bugün de ara ara kesiliyor
çevredeki bütün ağaçların dalları kırılmış düşen ağaç dalları elektirik kablolarını koparmış
ne kalorüferler çalışıyor ne de banyo yapabiliyoruz
resmen koktuk biton çamaşır ve bulaşık birikti
iki gündür bi kaynanamda bi annemlerde kaldık
bugün evimize döndük
tabiki bu iki günde diyet miyet kalmadı
bugün tartıda 1 kilo daha ağır çıktım
umarım ödem ve kabızlıktandır
yoksa deprosyona girecem

çok güzel bir menü
ama akşam yemeğin hani kız

aaaaa cok kötü olmus ya
öyle bi durumda diyet kalmaz tabi haklisin
düzelir yarina kadar insallah tatlim ve yine devam edebilirsin, kafaya takma kabizliktandir.
wcden sonra 1 kilo gitmis olur demedi deme

çok güzel bir menü
ama akşam yemeğin hani kız

bugün aksam yemegini degil ögle yemegi yedim ac degildim o yüzden zorlamadim kendimi
birazdan belki1 tane mandalina yerim

bende menümü yazayım
herzamanki gibi saçma sapan bir menü
miktarları tam ölçmedim yaklaşık olarak yazıyorum

sabah
2,5 dilim kepek ekmek
3 zeytin, 1 kk peynir
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı pekmez, 1çay kaşığı tereyağlı bal
1 bardak çay

öğlen
5-6 kaşık tavuklu pirinç pilavı
2 adet biskolata
küçük bir dilim cevizli künefe

akşam
2-3 kaşık tavuklu pilav üstü bamyanın suyu
ve 1 dilim daha künefe

sonuç doğal olarak +1 kilo

ben iyice zıvanadan çıktım regil zamanları hep böyle abartıyorum
böyle giderse değil kilo vermek bol bol kilo alacam.

şu an kendimden utanıyorum

he bide azönce bir mandalina 1kivi ve çeyrek elma yedim
of offffffff

Son düzenleme:
sevgi meleğim greyfurtla ilgili ben de bi program izlemiştim. dediğin gibi anlata anlata bitiremediler.
ama düzenli ilaç kullananlara kesinlikle yasakmış.
dediğin gibi diyet yapılmasa bile günde 1 greyfurt yemek 3 ayda 5 kg zayıflatıyomuş.!!

ben bi süredir her gün yiyorum bakalım faydası olucak mı..
ama ben hem diyet hem spor yapıyorum, yeşil çay da içiyorum, deli gibi su da tüketiyorum :))
hangisinin faydası var zayıflamamda bilmiyorum :))

menü güzel akşam biraz kaçmışşş ama benim ki kadar değildir
sporda hiç yokdN İYİDİR BEN YAPMADIM MESELA:d

BENDE ALDIM 2 GÜNDÜR HÜPLETİYORUM AMA BUGÜN YEMEDİM UNUTMUŞUM

offff yaaa ben 3 gündür çocuttum ve o 3güncükde 600 grm felan almışım nasıl iş yaa hemen alıyorummm
menün süperr 1 tatlı kaşığı yağ ile sos yapabilirdin çok lezzetli oluyo
sporda harikaa

keh keh kehh bencede hani menü kızzz
öyle anam öylee millete alırız kimse bize hediye almazz dur bakalım benim d.günü yaklaşıyo bana ne alıncak

ahhh canım sen gene künefe yiyerek kilo alıyorsun ben az bişe yemeyimi çoğalttım 3 günde 500 grm almışım nasıl iş bu yaaa demekki böyle devam etsem 1 haftada geri 72 olcam
menün atlılar haricinde ehh işteee benim dünkü ve bugünkü menü gibi karbonhidrat deposu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…