Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

tost makinesi mi? nasıl oluyor o ya bir anlat bakim tost makinesine koyup tost gibi bastırıyor muyuz?

tost makinesi mi? nasıl oluyor o ya bir anlat bakim tost makinesine koyup tost gibi bastırıyor muyuz?

evet canım bildiğin tost gibi yapıyorsun.eşim ilk 5 dakika bastırıyor incelsin diye sonra ayarını kısıp kendi haline bırakıyor.gayet ince dilimlediği için 15 dak.pişiyor.bildiğin diyetlik tavuk oluyor.hafif kuru,yağsız ve baharatlı

ama kendi beğenmiyor bu ne ya diyor

kendine cız cız kanat kızartıyor

ya o deilde adam gece gündüz deli gibi yiyor.bi oturuşta bi ekmek yiyor halen zayıf sinir oluyorum ya..

Ben de tavuğu köri ve soya olmadan yiyemiyorum. Kokusunu sevmediğim için herhalde..
Haşladıktan sonra lokmalık bölüyorum.
Soya sosuna köri karıştırıyorum.. Bozaya yakın bir kıvamda olacak şekilde.
Sonra da bu sosa tavukları batırıp, altı açık ocakta, teflon tavada nar gibi kızarana kadar çeviriyorum.
Haşladığım tavuk hep buzdolabında bekliyor. Akşam yiyeceğim kadatınmı alıp bu usulde ısıtmış oluyorum aslında.
Gevrekleşiyor, tavuk değil cips adeta!

Közlenmiş biber ve patlıcan hem de çok güzel bir akşam yemeği olur.. Sarımsaklı ve sulandırılmış yoğurdu da sos gibi gezdirirsin üstüne.. ohhh mis!

Erkeklerin bu avantajının tek esprisi, doğuştan kas oranlarının bize göre yüksek olması..
Kaslarımız vücut makinemizin motoru.
Kasın ne kadar çoksa o kadar çok kalori yakıyorsun.
İşte bu yüzden de spor yapmak çok ama çok önemli.

Bir de vücut kaslarımızın toplamının %80 i bel çizgimizin altında kalan kısımda. O nedenle spor yapamıyorsak bile yürüyüş yapmamız şart. Sadece yürüyerek yoğun kasların bulunduğun bölgeyi çalıştırabiliyor olmak bir mucize..

Ve konuyu proteine getirerek yani aslında bir yerde tavuğa döndürerek bağlıyorum:
Protein fazla tüketilirse, beraberinde yağ da içerdiği için kan yağlarımızda artış oluyor. Kemiklerimizdeki kalsiyumun erimesi sonucuna yol açıyor. Çok tüketmemek lazım.

Ayrıca..... ay amma çenem düştü öğle öğle!

Evet, ne diyordum.. Makarna, ekmek vs. karbonhidratları mutlaka tüketmemiz gerekiyor ki vücut ihtiyaç duyduğu enerjiyi bunlardan karşılasın.
Eğer bunları yemezsek, kaslarımızdaki şekeri ve karaciğerimizdeki şekeri, enerjiye çeviriyor ve onu kullanıyor.
Bu da eşittir: var olan kaslarımızı gün geçtikçe kaybetmek.

Diyet yapıyoruz tamam ama... herşeyi öğrenip, dikkatli ve dengeli beslenmeyi de becermemiz lazım.

ya valla şu diyet menülerini araştırmak için verdiğim enerjiyi,zamanında derslerime verseydim odtü ye profesör olurdum

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canım.

benım aklıma tavuk gogsu tatlısı geldı Tostunu nasıl yapıyorlarmıs dıyorum bende.. Aclık basıma vurdu galıba

afıyet olsun kızceler sıze..Ben 17:18 gıbı yedım Bugunde nıyetlıyım hayırlısıyla Insallah

açlıktan her şeyi farklı görebiliriz normal cnm bu arada Allah kabul etsin....
bende dolabı açtım bana göre hiçbir şey yok ya ne yiyeceğimi bilemedim offffffffff bu hafta pazara da gitmedik

Niye böyle cıs şeyler yazıyorsun?
Bak benim de aklıma kazandibi geldi şimdi..

Allah kabul etsin..

açlıktan her şeyi farklı görebiliriz normal cnm bu arada Allah kabul etsin....
bende dolabı açtım bana göre hiçbir şey yok ya ne yiyeceğimi bilemedim offffffffff bu hafta pazara da gitmedik

Yoğurt / yumurta illaki vardır..

Yoğurt varsa eline geçeni at içine.. badem, ceviz, tarçın, müsli..

Yumurta varsa.. hemen omlet. İçine maydonoz, dereotu, taze soğan. 1 dilim de ekmek yanına ohhh mis.

Niye böyle cıs şeyler yazıyorsun?
Bak benim de aklıma kazandibi geldi şimdi..

Allah kabul etsin..

Sagolun
yapma ya uc defa okudum okdugum dogru Kı .. tatlıyıda cok seerım nasıl oluyop dıye dusunup durdum falan komıktı halım

kazandıbını daha cok severım ama yemem ben yaaa.. Yok asla..

18:30

Hatta birkaç dakika geçiyordu.. Ne takıntılı insanım yahu! Sanki çok önemli birkaç dakika..
Dünyaları ye, kilo al, sonra kilo verirken dakika hesabı yap. İnsanda biraz utanma olur.. :122: :122:

Mönüme gelinde.. yine dünkü gibi tavuk, brokoli, mısır krakeri.
Kereviz salatası yerine üzerine fesleğen ve kekik ekerek söğüş salata yedim. Yağ koymadan..

Bu hafta 1 kilo vermek istiyorum ve kaldı bir gün.. :18:

günaydın

dün öğlen 3 te biraz beyaz leblebi ve badem yedim.17.30 da bir tane elma, tamam günü kapattım dedim ama

iş çıkışı ağbimlere gittim,babamla kızım ordaydı aman tanrım yengem bir yemekler yapmış görmeniz lazımdı

sofraya oturdum saat tam 8 di.tabağıma 3 tane fırın patates ve bir tane avuç içinden az tavuk aldım(göğüs kısmı) ve de bol salata..

yedim ama dişimin kavuğuna bile yetmedi

onlar orda börekleri hüpletirken ben gözyaşları içersinde onları izledim sonra kendime güzel bir tabak yaptım(börek,kurabiye,ve sütlü tatlıdan oluşan) korkmayın yemedim ama

eve getirdim tabağımı, dokunanı keserim diyede herkesi tehdit ettim

2 dilim böreği yanıma aldım iş yerinde kahvaltı yaptım,yarın sütlü tatlıyı,ertesi günde kurabiyeyi getircem..

eşim akli dengemden şüphelendiğini söyledi bu arada:44::44:

ha yatışta 23.30

günaydın arkadaşlar bende başladım pazartesiden itibaren akşam yememe diyetine,baştan sona okudum burayı ve diğer topiği .inşallah bende başarılı olurum. gerçi evlenmeden önce hep yaptığım bir şeydi bu ve kilom stabildi. şimdi yeniden deneyeceğim bana güç veriğiniz için teşekkür ederim. ben birde eskiden olduğu gibi su+elma sirkesi+bal karışımını içiyorum hersabah aç karnına.
evde geç olduğum için işyerinde çıkmadan yiyorum yemeğimi 17:00 gibi .birdahada bir şey yemiyorum. çok acıkırsam 1 bardak süt veya 1 nar yedim şimdiye kadar,ama dün akşam alıştım herhalde hiç birşey yemedim.

ama gün içinde 1 tane nar tüketmeye gayret edeceğim. çünkü bir yerde okudum kışın hareket yapamazsanız muhakkak nar yiyin,yağ yakıcı özelliğinden faydalanın diyordu.

bu arada bu topikte yada dierinde okumuştum ama kimdi hatırlamıyorum,tekrar bulmaya çalışacağım. bir arkadaş kullandığı bir cihazdan bahsediyordu,iştah kesici diye,bana özelden yada buradan yazabilirmi adını bende bir araştırayım.

buldum,akrep33 yazmış burada. bende kendisine özelden mesaj atıp bilgi istedim,cevap bekliyorum

buldum,akrep33 yazmış burada. Bende kendisine özelden mesaj atıp bilgi istedim,cevap bekliyorum

aaaaaaa neymiş banada bilgi verin kartopuuuuuuuuu huuu komşuuuuuu buraya yazma ama ben takip efdememm diğer ytopimizee yazz olurmuuuuuuu

Maratonda bir hafta daha bitti.
Mönüm yine tavuk ve brokoliydi. Tek farkla yanında çoban salatası yedim bu sefer. İçine de 2 kaşık haşlanmış esmer bulgur ekledim. 18:40 bitiş.
Ama nedense bu gece, bu haftanın en aç hissettiğim gecesi.. Uyusam, uyansam sabah olsa..
Etrafta da kimseler yok destek verecek..

Yarın tartı günüm. Güzel bir netice alacağımdan eminim. Sırf bu duygum var diye bu geceki dipsiz açlığımı yeneceğimden eminim. Karnım guruldaya guruldaya uyurum artık..

Çok güzeldi bu!
Tabağı hazırladım deyince yine eyvah dedim.. ama bu senin tarzın artık.. böyle heyecan yaratıyorsun, sonra rahatlıyor insan..
Ama ne güzel bir yöntem bulmuşsun kendine, tebrik ediyorum.
Hem aklında kalmamış oldu böylece.
Hoş geldin..
Narla ilgili o söylemi ben de duymuştum. Şimdi düşündüm de bırak narı, epeydir meyve yemiyorum ben..
17:00 de işyerinde yemek yemen de bence güzel.. Koşullarına göre güzel bir çözüm bulmuşsun.

Ben ve açlığım iyi geceler dileyerek kaçıyoruz..

isyannnnnnnnnnnnnn ederek başlıyorum güne.

dün 17.30 itibari ile bir elma ve bir adet kepekli bisküvi yedim.tamamdır dedim ama evdeki manzara beni benden aldı

babam dün emekli maaşını zamlı alınca kızımla beraber markete gitmiş,bir kaç ev ihtiyacından sonra kocam çayı boş içmez diye,bisküviler,kekler,cipsler vs vs o da yetmez gibi,kızım dede bana pasta al diyince pastaneye uğrayıp kocaman bir çikolatalı pasta ve eşim seviyor diye 1 kilo baklava almış (( şok şok şok oldum allahım benimi sınıyorsun dedim resmen..

saat 8 de 1 tane baklava attım ağzıma(napıyım dayanamadım) tabi lokma bitince pişman oldum.neyse gidene üzülme bari az hareket ette vicdanın rahatlasın diye,güzelce ev süpürüp,açık yerleri silip,tozları aldım,sonrasında güzel bir duş aldım çıktımki ne göreyim babam ve kocam almışlar ellerine güzel bir çay,yanında pasta ve baklava şen kahkahalar içinde tıkınıyorlar

sinir oldum resmen,gittim odama, açtım gardolabımı bana ne kadar dar gelen kıyafetim varsa,gözümün görebileceği yere astım..

kararlıyım arkadaş eski günlerime dönecem işte..

Püsküüt' üm valla bu hafta senden çok umutluyum ben,menülerin harikaydı bu hafta.kilonu mutlaka yaz unutma sakın.

bana gelirsek kısmen bu haftayı kazasız atlattım sayılır,umudum daha fazlasını vermekti ama sanırım yine gramlar olacak giden.sabah tartılıcam ama kabızlık sorunumu tam olarak çözemediğim için sürekli bir şişlik ve ağrı ile geziyorum.sabah ki ruh halime göre karar vericem.

sevdiğim şeyleri sabaha saklama fikri ise,çok önceleri burada yazıştığım bir arkadaştan kaldı bana.fazlaca kilosu vardı ve ablası çok zayıftı hep ondan bahsederdi.ablamda benim gibi çok çabuk kilo alır o yüzden dikkat eder derdi.ablam akşam 5 -6 dan sonra asla bi şey yemez,biz pizzaları,pastaları yerken o kendi payını ayırır sabah kahvaltıda yer derdi.ablamın sabah kahvaltıda peynir yerine baklava yediği çok oldu derdi.

aslında işin özeti bu, kalorili şeyleri erken yeki vücut akşama kadar tüketsin.

önümüzdeki hafta için planlar yaptım şimdiden,babam olmadığı için eski düzene dönücem allahın izniyle,akşamları sizede sorduğum gibi,közde patlıcan ve kırmızı biber üstü yoğurtlu şekilde beslenmeyi düşünüyorum.

çok sıkıldım artık.dolapta onca güzel kıyafet varken dönüp dolaşıp aynı şeyleri giymekten..

mev can üzülme cnm......çarşamba günü buraya gelmeye yüzüm yoktu misafirlikteydik.durdum durdum tam kalkacağız.biri baklava getirdi...1 dilim aldım .hep o sonradan gelen misafir yüzünden..
kızlar dün en son 17.15 de yemeğimi yedim..bir önceki günden cezalı olduğum için sadece 1 kase yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…