canımmm bende çok isterim tanışmayı ama afyonda okuyorum :97: ne güzel eşinde destek sana o zaman kilo verme konusunda benimki tam tersi hadi şunu yiyelim bunu yiyelim modunda gece 10-12 hiç farketmezneyse ama olcak başarcam ben inanıyorum ben genel olarak hep lesli yapıyorum hafatada 1yada 2 gün dışarıda yürüyorum öyle işte
kalorili olsa bile en azından 5 te yemişsin bence çok iyi..regl dönemi hep öyle olur çokda sıkma canını..bende kilo veremedim bu sanırım bu hafta tartılınca bildircem ama olsun devam yinedeBen aksam yemeğini 5te yedim ama epey agır ve kalorili bi yemek oldu.
sanırım bu hafta kilo veremedim hep aynı gibi. Bir de regl dönemine son gunler kaldı ondan da olabilir bi şişkinlik bir çarpıntı ve sıcaklık geiyor bilmiyorum yani. spordan gelince hem ferahlayım hem de protein olsun diye yogurt yedim bir iki kaşık ama yok rahatlatmadı beni..
bilmiyorum bugun epey mutsuz hissettim kendimi spora ragmen.
püsküütümmm bu konuyu bulup hortlattım fakat bu konuyu diyet gruplarına taşısak diyorum olabilirmikiMerhaba arkadaşlar,
Hepimiz farklı diyet yöntemleri uyguluyoruz. Ancak biliyoruz ki; en çok dikkat etmemiz gereken öğün, akşam öğünü.
Benzer başlıklar açıldığı gördüm. Ancak onlarda saat kısıtlaması olduğu için, arkadaşların da hoşgörüsüne sığınarak yeni bir başlık açmayı uygun buluyorum. Takdir sizindir.
Kış aylarında metabolizmamız daha da erken yavaşladığından, özellikle bu dönemde akşam yediğimiz son öğünün saatine dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
Kendi adıma eğer buraya gelip de itirafta bulunacaksam belki utanırım da dikkat ederim dedim..
Soruyu soruyorum:
Günün son yemeğini saat kaçta yedin?
monicim.. izninle bii'düşüneyim..püsküütümmm bu konuyu bulup hortlattım fakat bu konuyu diyet gruplarına taşısak diyorum olabilirmikiolabilirse çok güzel olur hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?