Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

evet cnm aslında hazır hiçbir şey iyi değil..tadı zaten çok güzel oluyor bırakamıyorsun.....evdekiler öyle değil...bir kere aldım o da bitti zaten bir daha almamayrıca süt ürünlerini yağsız tüketin diyorlarda tadı bir tuhaf aman ne bilim ya zayıflamak zor iş

bende çok üzüldüm ya böyle ölmeyi hak etmedi.

19:00 finito.

Porsiyonları küçültmek çok sağlıklı bir şey, tebrik ederim.
Pargalı ne demek? Ya da kim mi demem lazım?

Kesinlikle.
Aslında diyet ve diyet sonrası diye bakmak yerine sanırım herşeyden ye ama az ye felsefesini benimsemek en güzeli.
4 ayda 8 kilo bence çok güzel.
Haftada 500 gr a tekabül ediyor. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Zayıflamanın zor iş olduğunu, hedeflerimize ulaştığımı gün de unutmayalım..

pargalı muhteşem yüzyılın pargalı ibrahamı canım, son bölümde bizlere ömür

benim hedefimde zamana yayarak sıkılmadan,yılmadan kilo vermek canım,hedefim 58 şu an 65 kiloyum desem, hazirana kadar oho ohh önümüz yaz da gez toz da başlar ohh miss gibi..

2 sene önce kendimi çok sıkarak,her şeyden mahrum bırakarak 3,5 ayda 11 kilo verdim eee ne oldu sonra zayıflayınca yiyemediğim ne varsa yumuldum hepsine, zamanlada verdiklerimi fazlasıyla aldım..

amam şimdi akıllandım canım ne istiyorsa yiyorum,misal kare fıstıklı çikolatayı bir günde oturup akşam yemiyorumda,yarısını bi sabah,diğer yarısını ertesi sabah yiyorum.hem böyle nefsime hakim oluyorum hem kilo veriyorum

ama şuna inandım ben ,akşam kalorili şeyler yemiycez,yoksa gelsin göbecikler ve ne kadar erken ağız kapama o kadar kilo

bu hafta o kadar çok kaçamağım varki..hem çocuklar hastaydı hemd ekendim ..ama tek vazgeçmediğim erken yemek oldu..hatta yemek bile değil ..gündüz börek çiko kek yedim ama akşamları erken vede sadece pul biberli dereotlu 4 kaşık yoğurt yedim..ve bu kadar hamur işine kilo vermişim..pazartesi yine 61.1 dim bu sabah 60.2 ..geçen cuma 60.5 tim hoş ama pazartesi kiloda artış vardı..gün içinde kaçamakta yapsam erken vede hafif yemek bana eksi getirdi..erken yemek benim artık yaşam şeklim..bu hafta resmen örnek oldu..
erken kelimesini nede çok kullanmışım.. :26:

Son düzenleme:
günaydınnnn

reglimden dolayı devam eden kabızlığım vardı bu haftada tartısız geçireyim dedim ama sabah dayanamadım

2 hafta önce cmt günü 65.4

bu sabah 64.4

2 haftada tam 1 kilo hedefimde tamda buydu benim.bide bu hafta malum 2 gün geç saatlerde kaçamak yaptım,üstüne bide regl ve kabızım.çok mutluyummm..

iyiki burası var yaa acaip motive ediyorsunuz beni..

Günaydın
Allah rahmet eylesin o zaman..
Haberim yok, TV dizilerini takip etmiyorum.
A bak hedef tarihimiz aynıymış seninle.
Ben de Haziran başında bu işi bitirmeyi düşünüyorum.
Sözlerine tamamen katılıyorum.
Miktarına ve yeme zamanına dikkat ederek, moralleri bozmadan, yavaş yavaş sağlıkla kilo vermek keyifli oluyor.
Ben de buna inandım.. Akşam ne ekersen sonra ektiğini açıkça biçiyorsun.
Geçmiş olsun öncelikle..
Bakın bir örnek daha.. Börek bile lüplenmiş ama akşam dikkat edince olay tamamdır!
Kilo kaybın için de tebrikler.
Ben de merakla bekliyordum ne yaptın diye.
Süper!
Bir kilo daha gitmiş. Az kaldı az.

Bana gelince.. Bu hafta buraya yazdıklarımdan da anlaşılacağı üzere, balık üstü helvalar ve geceleri yapılan kaçamaklar (2 ya da 3 gece sayısınıı bilemedim ) sonrasında hafyayı +300 gramla kapattım.

Bu hafta veremediğim kiloyu önümüzdeki Cuma hedefime ekledim. Hedefim yükseldi biraz ama motivasyon için bunu yapmak istiyorum. Dün akşam ekşi elma yedim 22:00 civarında. Ve bakın alt tarafı elma ama göbek benden önce girdi banyoya sabah.. Akşam öğününü çok az yemiyorum ben zaten. Üstüne bu hafta yaptığım gibi kaçamak da ekleyince ne oluyor? Durum ortada yani. Fazla söze gerek yok.

çok çok geçmiş olsun..

ve çok çok tebrikler...

aslında işin sırrı burda gündüz ye akşam az ye yada yeme..sonra gitsin kilocuklar..

bende bu şekilde yedim hep gündüzleri abarttığım zamanlar oldu ama akşama kadar koştur koştur erittim o yediklerimi,akşamada hafif şeyler 72 den 64 e

bu hafta +300 alırsın haftaya -600 verirsin bunlar dert deil.önemli olan moralini bozmamak canım.

itiraf ettiğin gibi yapılan kaçamakların sonucu bu kilo ama olsun ben sana güveniyorum azimli hatunsun vesselam..

teşekkür ederim şükür düzeldik..
evet börekte olsa akşamı hafif ve erken halledince olay tamammış..
tebrikler...haftalıkm 500 gr çok güzel ..az ama sağlam kilo verme şekli..

ve akşam yemeği saat 17:50 de tamamdır...
3 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt..
ve 4 kaşık tavuk sote..

Dün 19:15 de finito.
Ispanak yemeği, yoğurt ve salata.

Bugün bir değişiklik yapıp 18:00 de bitirmeyi planladım.

Bakalım becerebilecek miyim? :18:

Dün 19:15 de finito.
Ispanak yemeği, yoğurt ve salata.

Bugün bir değişiklik yapıp 18:00 de bitirmeyi planladım.

Bakalım becerebilecek miyim? :18:

Beceremedim.. Ama sadece 20 dakikacık farkla kepenkler indi.

Kocaman bir kase yoğurt yedim. Üzerine de müsli serptim.. (çikolatalı ıhhmmmm)

günaydın...
bol kalorili bi hafta sonu yaşadım.aile ziyaretleri,sinema derken dengesiz yedim.
yediklerimizi yazacak yüzüm yok ((

bugün tam gaz devam ediyorum ama..

günaydın...
bol kalorili bi hafta sonu yaşadım.aile ziyaretleri,sinema derken dengesiz yedim.
yediklerimizi yazacak yüzüm yok ((

bugün tam gaz devam ediyorum ama..
Olur böyle kazalar.. İnsanız. Arada nefes aldırmak lazım bünyeye..
Önemli olan da aynen senin yaptığın gibi hemen ertesinde aynı motivasyonla, kalınan yerden devam etmek.
Sen yine 15 gün sonra mı tartılacaksın?

20 dakikalık farkta olsa bitiş saatin gayet güzel..bu arada çikolatalı müsliyi bende çok severim
Normalde 19:00-19:30 arasında bitiriyordum ya.. Dünkü saat normalime göre neredeyse 1 saat erken olmuş oldu. Bu bir saatlik fark meğerse ne kadar önemliymiş. Uyumaya çalışırken ne kadar zorlandım kalkıp da bir lokma bir şeyle atıştırmamak için anlatamam..
Ama ödülünü sabah aldım. Bu sefer ben uyandım, göbeğim hala uyuyordu.. Yok gibi resmen ya, hayrettir!
Hem bir saat öne almış oldum hem de normalime göre daha az yedim.

Bir de şunu düşünmeye başladım.. Hayatımızda o kadar çok şey var ki; kontrol edemiyoruz, istediğimiz gibi gelişmiyor.
Ama vücudumuzu kontrol etmek bizim elimizde. Sahiden de ektiğini biçtiğin tek konu belki de bu..

çok haklısın canım ne ekersek onu biçiyoruz.akşam o tatlıları yerken bu hale geliceğimi biliyordum ama yinede yemekten vazgeçmedim.bu sefer ne oldu gece şişlikten uyuyamadım,koca bir göbekle güne başladım.gerçi iyi bi ders oldu banada bu hafta çok daha sıkı tutucam herşeyi..

Bu hafta ben de senin gibi çok sıkı tutmaya kararlıyım. Geçen haftaki başarısızlığımı telafi etmem lazım.
Haziran ayında bu iş bitsin istiyorsam gevşemenin hemen önüne geçmem gerekiyor.
Haftada 500 gr vermeyi uygun görsem de geçen hafta 300 gr aldığım için bu hafta 1 kg ya çıkarttım hedefimi.
Ulaşmayı başarırsam çok iyi bir motivasyon olacak.
Şöyle düşündüm:
Sabahları doyurucu kahvaltı
Öğlen normal
Akşam az ve en geç 18:30

Senin var mı planın?

canım aslında kafamda plan çok ama çalışınca uymuyor bi çok şey ,misal doyurucu kahvaltı yapsam öğlen yemeğine acıkmıyorum.mesai 9 öğlen 12.30 gibi evde yiyip çıkmamım imkanı yok malum çocuğu hazırla ,kendin hazırlan,
bugün mesela elma getirdim yanımda.sabah ev yapımı bir poğaça yedim,öğlen yemeğimde çıkan klasik menüden yedim,örneğin bir dilim ekmek yiyordum yanımda bugün yemedim.yanımda diet bisküvi var 2 saat arayla elma ve bisküvi yemeyi düşünüyorum.
eve gidişim 7, yemek yemeğe kalksam 7.30 geç olacağı için salata ve çorba yerine misal portakal yiyebilirim diye düşünüyorum.

bide bazen sabahları çikolata yiyordum belki bu iki hafta hayatımdan çikolatayı çıkartabilirim.

ya aslında plan çokta ortam uygun deil.bulunduğum bölüm kalabalık tepemde kamerabi elmayı 1 saatte yediğimi biliyorum.ortam uygun olsa evden diet yemek felan yapıcam ama işte..

Koşullara göre ayarlıyoruz, haklısın.
Portakal bu akşam için sanki uygun gelmedi bana. Senin bünyeni bilemiyorum ama normalde asit seviyesini yükseltecek. Mide o asiti sindirmek için daha çok enzim salgılayacak vs. Yoğurtla falan yesen.. ya da elma yesen acaba daha mı uygun olur.

Sabah poğaça lüpleyince öğlen ekmek yememen de güzel olmuş.

Dengeleye dengeleye düşe kalka gideriz artık böyle..

Yolumuz açık olsun, kilocuklar beride dursun.

yemek konusunda çok sorunluyum,çok yemek seçerim,yoğurtu bile boş sevmem,süt içmem,et sevmem vs vs..bu yüzden kışın hasta olmamak için bulunmaz ilacım taze portakal suyudur.her akşam kızıma sıkıyorum arada bide kendime.7.30 dan sonra yiyebileceğim en mantıklı şey salata yada portakal gibi geliyor bana.aslında muzda olabilir şöyle küçüğünden ama..

off babam aradı pazardan 5 kilo sıkmalık portakal almış sık sık içte iki vitamin görsün vucudun diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…