Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

Desene sanki babana da malum olmuş.

Afiyet şeker olsun şimdiden..

merhabalar

ne güzeş sohebtiniz püskütüm ve mevcan

bugün bende aç yatıcam başka yoklu yok hafta sonundan sonra .

mevcan canım bence portakal suyu ve muz diyetde yenecek enson meyvelerden canım . helede gece ..
gece en iyi ara yogurtdur bence madem bu kadar ugraşıyorsun ,denizde yüzüp derede bogulma

Son düzenleme:
18:25 finito

Yine dünkü gibi kocaman kaseye tepeleme mis yoğurt.. Üzeri çikolatalı müsli kaplı.

İki gündür, günün son öğünü böyle.. Bugün alışveriş yaptım. Yarın mönüm değişiyor.

selam kızlar.dün eve baya geç gittim çok acıkmıştım,sözünüzü dinledim.

9 gibi az yoğurt sulandırılmış,içine salatalık cacık gibi yani onu hüplettim.12 de yatış

bu arada dün alışveriş yapıcam diye saatlerce yol yürüdüm ama bi şey alamadım malum sezon sonu ürünleri piyasada,bi çoğuna sığmadım bile,sonra kendime çok kızdım neden bu haldeyim diye,bekarken 55 kilolarda gezen ben

Güzel bir son öğün yapmışsın Mevcancım.. Dediğin gibi geç kalmışsın ama yoğurt zaten tek başına bile yağ yakıcı özelliğe sahip.. Salatalık desen, yanlış hatırlamıyorsam %90 oranında su.

Saatlerce de yürüyüş yaptığın için metabolizman da normale göre daha aktif hale gelmiştir, eminim.

Kendine kızma. Şöyle düşün. Senin bedenin 55 lik halini tanımlamış. Sana yabancı, var olmamış bir şeyi hayal etmiyorsun.

Sen, sana geri dönüyorsun. Kontrolünü bırakmadığın sürece bu yaz, keyifle alışveriş yapacağın günler seni bekliyor olacak..

ağzından bal damlıyor bal...

kızlar bayağıdır yazamadım buraya....perşembe günü net gitti pazar gecesi aldım ve dün unutmuşum gelip yazmayı.haftasonum kaçamaklarla geçti ama pazartesi tekrardan başladım...bozmak yok yola devam diyoruz....dün en son 18.15 de yemeği tamamladım..dünkü yediklerim;
akşam: 4 yk yeşil fasulye
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata-yoğurt

bende üzülüyordum kimse uğramıyor diye.

yemek saatini ve menünü beğendim canım,hem lifli,hem yağ yakıcı yemekler tüketmişsin tebrikler.

saol canım püskütte portakal suyunu tavsiye etmedi.sizi dinliycem söz sadece hafta sonları sabah kahvaltıda tüketicem.muzu da çok sevmem zaten ha yemişim ha yememişim

iyi akşamlar .
ikindi gibi yedim misafirlikde sanırım onla yatıcam azcık aç kalsın göbüş

18:20 de yemeğimi bitirdim.

1 tane tavuk göğsü (haşlandıktan sonra köri ve soya sosu ile ızgara edilmiş)
2 kaşık kereviz salatası
4-5 parça haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt sosu eklenerek)
2 tane eti form mısır krakeri

Ay böyle yazınca ne kalabalık gözüktü gözüme..

Yazması, yemesinden uzun sürdü yani..

günaydın dün 17 de arkadaşım bi tane browni intense verdi.en son onu yedim

iş çıkışı yarım kalan alışverişimi tamamladım.1 saat kızılayda deli gibi dolandım durdum.eve gidişim 8 di babacım saolsun yemeğini yemiş,eşimde dün eve gelmedi bu yüzden yemek hazırlayıp,ucundan yeme derdim olmadı.bende browni yeter bugünlük diye biraz ev işi ve ertesi gün için yemekler yaptım.sonrasında güzel bi duş..totoyu yere daha doğrusu yatağa koyduğumda saat tam 11 di.

yatarken karnım dümdüz dü şimdi de öyle

bayıldım menüne yaa..ne yazıkki haşlanmış sebze yiyemiyorum ben o kadar denedim damak zevkime uymadı canım.
ama ızgara tavuk göğsüne bayılırım.bugün markete uğrayıp alayım bende, biraz dilimleyip buzluğa atayım bari.babam cuma günü gidicek kendime diet menüleri yapmaya başlayabilirim..

süpersin arkadaşım

saol cnm.haftasonu kaçamaklı geçince hafta içi az yemeye çalışıyorum daha doğrusu dikkatli....
bu arada püsküütün menüsüne bende bayılmıştım....ne kadar sağlıklı...
benimde canım acayip tavuk istiyor yaa...bende yarın yapacağımama büyük ihtimal benim ki gögüs değilde baget kısmı olur...haşlayıp derisini atıp fırına koyacağım...

Mesaj browni ile başlayınca tedirgin oldum..
Şekerin malum etkisi nedeniyle sonrasında acıkıp geç saatte bir şeyler yedin diye bekliyordum ki bravo!
Sonrasında yememeyi başarınca uçmuş gitmiştir o brownicik!
Ay şimdi alınır da mikro dalgada 30 saniye ısıtılır, sonra ısırırsın, içindeki kreması ağzına dolar.. Yanında sade nescafe!
Oy oy karşıki dağlar..

Teşekkür ederim canım..
Haşlanmış sebzeyi ben de yiyemezdim eskiden.. Fakat bir yıl önce bir alet aldım. Tefal VitaCuisine.
Bunda haşlanan her şey tuhaf bir şekilde lezzetli oluyor. Üzerine biraz baharat ya da sarımsaklı yoğurtla çok lezzetli geliyor artık.

Bugün ve muhtemelen yarın da aynı şekilde yerim. Ben de çok rahat ettim akşam. Sanki zayıflıyorum bu hafta yeniden..
Genelde hislerim yanıltmıyor.. Geçen hafta aldığımı hissediyordum öyle de oldu. Bu hafta sanırım iyi bir sonuç alacağım. O nedenle sanırım günü bu şekilde bitirmeye devam etmem mantıklı olacak.
Ohhh ikinizde de tavuk dürtüsü uyandırmışım ne güzel..
Afiyet olsun şimdiden..

aslında aşırı hareketten çok acıkmıştım ama o browninin üstüne bi şey yesem sonrası deli gibi pişman olurdum.

tavuk göğsüne bayılırım eşim onu ince ince dilimler,biraz baharatlı yağda bekletip sonrasında tost makinasında yapar.o zaman yağdan eserde kalmaz yanında bol salata ohh mis gibi.

bir zamanlar çok faydasını görmüştüm hem doyup,hem kilo verdiğim bi menüydü.

dediğim gibi babam bende olduğu için hergün çeşit çeşit yağlı yemekler yapıyorum.ne kadar kassamda yeri geliyor akşamları kıyısından köşesinden tırtıklıyorum.

garibim babamda sıkıldı benden cuma dan sonra giderim bak ona göre diyor :)) en iyisi hafta sonu eşime tavuk yaptırıp,bi kaç akşam bu şekilde beslenmek..

bide sormak istediğim şey şu kızlar.benim buzlukta közlenmiş kırmızı biber ve patlıcan var kendim yaptım bunları.mesela üzerine yoğurt döküp akşamları yesem kalorisi yüksekmi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…