yemek konusunda çok sorunluyum,çok yemek seçerim,yoğurtu bile boş sevmem,süt içmem,et sevmem vs vs..bu yüzden kışın hasta olmamak için bulunmaz ilacım taze portakal suyudur.her akşam kızıma sıkıyorum arada bide kendime.7.30 dan sonra yiyebileceğim en mantıklı şey salata yada portakal gibi geliyor bana.aslında muzda olabilir şöyle küçüğünden ama..
off babam aradı pazardan 5 kilo sıkmalık portakal almışsık sık içte iki vitamin görsün vucudun diyor
selam kızlar.dün eve baya geç gittim çok acıkmıştım,sözünüzü dinledim.
9 gibi az yoğurt sulandırılmış,içine salatalık cacık gibi yani onu hüplettim.12 de yatış
bu arada dün alışveriş yapıcam diye saatlerce yol yürüdüm ama bi şey alamadım malum sezon sonu ürünleri piyasada,bi çoğuna sığmadım bile,sonra kendime çok kızdım neden bu haldeyim diye,bekarken 55 kilolarda gezen ben
Güzel bir son öğün yapmışsın Mevcancım.. Dediğin gibi geç kalmışsın ama yoğurt zaten tek başına bile yağ yakıcı özelliğe sahip.. Salatalık desen, yanlış hatırlamıyorsam %90 oranında su.
Saatlerce de yürüyüş yaptığın için metabolizman da normale göre daha aktif hale gelmiştir, eminim.
Kendine kızma. Şöyle düşün. Senin bedenin 55 lik halini tanımlamış. Sana yabancı, var olmamış bir şeyi hayal etmiyorsun.
Sen, sana geri dönüyorsun. Kontrolünü bırakmadığın sürece bu yaz, keyifle alışveriş yapacağın günler seni bekliyor olacak..
kızlar bayağıdır yazamadım buraya....perşembe günü net gitti pazar gecesi aldım ve dün unutmuşum gelip yazmayı.haftasonum kaçamaklarla geçti ama pazartesi tekrardan başladım...bozmak yok yola devam diyoruz....dün en son 18.15 de yemeği tamamladım..dünkü yediklerim;
akşam: 4 yk yeşil fasulye
4 yk yeşil mercimekli bulgur pilavı
salata-yoğurt
merhabalar
ne güzeş sohebtiniz püskütüm ve mevcan
bugün bende aç yatıcam başka yoklu yok hafta sonundan sonra .
mevcan canım bence portakal suyu ve muz diyetde yenecek enson meyvelerden canım . helede gece ..
gece en iyi ara yogurtdur bencemadem bu kadar ugraşıyorsun ,denizde yüzüp derede bogulma
18:20 de yemeğimi bitirdim.
1 tane tavuk göğsü (haşlandıktan sonra köri ve soya sosu ile ızgara edilmiş)
2 kaşık kereviz salatası
4-5 parça haşlanmış brokoli (sarımsaklı yoğurt sosu eklenerek)
2 tane eti form mısır krakeri
Ay böyle yazınca ne kalabalık gözüktü gözüme..
Yazması, yemesinden uzun sürdü yani..
benim yemek faslı da 18.00 de sona erdi.....
3 yk bulgur pilavı
menemen
yoğurt
iyi akşamlar .
ikindi gibi yedim misafirlikde sanırım onla yatıcam azcık aç kalsın göbüş
bayıldım menüne yaa..ne yazıkki haşlanmış sebze yiyemiyorum ben o kadar denedim damak zevkime uymadı canım.
ama ızgara tavuk göğsüne bayılırım.bugün markete uğrayıp alayım bende, biraz dilimleyip buzluğa atayım bari.babam cuma günü gidicek kendime diet menüleri yapmaya başlayabilirim..
süpersin arkadaşım
Mesaj browni ile başlayınca tedirgin oldum..günaydın dün 17 de arkadaşım bi tane browni intense verdi.en son onu yedim
iş çıkışı yarım kalan alışverişimi tamamladım.1 saat kızılayda deli gibi dolandım durdum.eve gidişim 8 di babacım saolsun yemeğini yemiş,eşimde dün eve gelmedi bu yüzden yemek hazırlayıp,ucundan yeme derdim olmadı.bende browni yeter bugünlük diye biraz ev işi ve ertesi gün için yemekler yaptım.sonrasında güzel bi duş..totoyu yere daha doğrusu yatağa koyduğumda saat tam 11 di.
yatarken karnım dümdüz dü şimdi de öyle
Teşekkür ederim canım..bayıldım menüne yaa..ne yazıkki haşlanmış sebze yiyemiyorum ben o kadar denedim damak zevkime uymadı canım.
ama ızgara tavuk göğsüne bayılırım.bugün markete uğrayıp alayım bende, biraz dilimleyip buzluğa atayım bari.babam cuma günü gidicek kendime diet menüleri yapmaya başlayabilirim..
Ohhh ikinizde de tavuk dürtüsü uyandırmışım ne güzel..saol cnm.haftasonu kaçamaklı geçince hafta içi az yemeye çalışıyorum daha doğrusu dikkatli....
bu arada püsküütün menüsüne bende bayılmıştım....ne kadar sağlıklı...
benimde canım acayip tavuk istiyor yaa...bende yarın yapacağımama büyük ihtimal benim ki gögüs değilde baget kısmı olur...haşlayıp derisini atıp fırına koyacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?