Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

mevcan kilo bildirimin tıpkı ben . inşallah hedefindeki kiloda olursun tabiki bende .

Maşallah!

İşte uzun zamandır hasretle beklediğim motivasyon kokulu bir mesaj geldi sonunda senden..

Evet ben de biliyorum ve şahit oldum ki; istedin mi yaparsın aebenim!

Maşallah!

İşte uzun zamandır hasretle beklediğim motivasyon kokulu bir mesaj geldi sonunda senden..

Evet ben de biliyorum ve şahit oldum ki; istedin mi yaparsın aebenim!

evet püskütüm, istegım ve kararlılıgım yerinde .nedenide mecburi ev gezmelerımın olmaması şu 2 hafta , şükür. biliyorsun beni etkileyen ve diyetimi engeleyen en büyük sebeb buydu .

kayısının şeker oranı haklısın çok yüksek ama bende de faydası yatsınamayacak kadar çok.ayıptır söylemesi bende bide basur problemi olduğu için kabızlığım çok ağrılı geçiriyor.bi düzene sokayım kendimi bırakırım elbet

bu arada müsli iyi bir fikir,evde deilde mesai bitimine de yakın tırtıklayabilirim.

beyaz leblebi evde fazlasıyla mevcut (insan çorumlu olunca)

anlaşılan pazartesi ofise baya elim kolum dolu gelicem

ocak ayı bitti nerdeyse,hazirana ne kaldı şurda,sanırım sıkı tutma zamanı geldi de geçiyor..

bu arada akşam alemlerde çok eğlendim yawwww

Ha, o zaman farklı durum.. Bir an önce geçsin o zaman..

Bak hala eğlendim alemde diyor yahu!

Anladımmmm! Dün sen beni kıskandın ya şimdi de sen beni kıskandırıyorsun! Ben de aleme gitmek istiyorum, ben de eğlenmek istiyorum ya!

Kırmızı şarap içmek ve kilo almamak istiyorum.

18:40 sofrayla vedalaşıldı..

Tepeleme dolu bir kase Detoks çorbası (kereviz, lahana, kabak, soğan, sarımsak, dereotu, maydonoz)
Bir kase yeşil salata (1 kaşık light ton balığı ve 1 kaşık mısır ilavesiyle)

500 gr.lık hedef koyduğum haftanın 2.günü de geride kaldı.. Ha'di bakalım.. Haftaya 63 lü kilolara inerim ben.. İner miyim! İnerim, inerim..

18:20 bitiş!

Detoks çorbası (küçük bir kase)
Marul salatası (keten tohum ilaveli)
4 adet inegöl köfte

Şu an saate bakıyorum da iki saat geçmiş yememin üzerinden.. Hemen acıkmışım..

İç ses: Ayıp Püsküüt hanım ayıp! Sizi hanımefendiliğe davet ediyorum.

günaydınnnnnnnnnnnn

kaçamaksız bir hafta sonu yaşadım (pazar kahvaltısını saymazsak)

cmt 17.de
pazar 17.30 da sofra ile vedalaştım.ayrıyetten dün 30 dakika yürüyüş yaptım.
şimcikte önümde yeşil çayım,2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynirimi(light deil)hüpletiyorum.

bu arada sabahları 1 kayısı üzerine 1 bardak ılık su içmeye başladım.umarım faydasını en kısa zamanda görürüm..

bu hafta aksilik olmazsa her akşam 30 dakika yürümeyi planlıyorum.kızıma bu hafta boyunca görümcem bakacağı için babası ile eve gelmesi 9 u bulur.bu vesileyle onlar gelene kadar yemek faslını kapatıp,yürüyüşümü bitirmiş duşumu almış olurum diye temenni ediyorum.

menün yine harika tatlım.hedefin 500 gram ama daha fazlasınıda verirsin bence..

bu arada o iç sese sakın kulak asma...
benim iç sesim de öyle şeyler diyor kiher dediğini yapsam oho oh..

bu arada bir mucize mi oldu desem,yada vücut artık istemiyormu desem bilemedim.benim herüf tam yatmaya yakın,almış koca bardak kolayı ve fıstıklı yarım çikolatayı yiyor.gel azcıkta olsa ısır dedi ama ne hikmetse canım hiçççç istemedi.

şunuda eklemek istiyorum ben eskiden kola bağımlısıydım günde 1 lt kola içerdim.2 sene önceki kilo verme serüvenimde kolayı tamamiyle bıraktım.en son kolayı kurban bayramında içtim galiba hatırlamıyorum..

Son düzenleme:
kızlar ben 1 kilo vermişim,sadece akşam erken yiyerek vede sabahları bal+elmasirkesi+su içerek istediğim herşeyi yedim gün içinde tatlı dahil. şimdi bunu görünce biraz da yemeklerde hafif şeyler yiyeyim diye düşündüm. en azından tatlıyı çıkartayım bu haftaki menümden. öğlenleri tatlı yiyordum bu hafta onuda yemeyeceğim. böylece her hafta bir şey eksilteyim,yavaş yavaş sağlıklı beslenme moduna geçeyim.böylece kendimi diyette hissetmeyeceğimden daha rahat olacağım

tebriklerrr...
işte erken yemenin faydaları...

akşam ortalama 18:00 - 18:30 yemek işime son veriyorum..kilomda oynamaya devam ediyor..hala 61 -60 arasıyım..ama oğlum hasta odadan ayırdım..uykusuzum yorgunum..

17:15 itibarı ile akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum.

bugünkü yediklerimi yazayım bende

sabah :
1 salatalık
1domates
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 ufak dilim beyaz peynir

arada :

2 kupa yeşil çay

öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba
1 dilim ızgara tavuk göğsü
yeşil salata
yoğurt

arada :
1 adet nar

akşam:
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık kıymalı kereviz yemeği
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

yorumlarınızı bekliyorum,çok yemişim galiba yaz yaz bitmedi

kolayı bıramakla çok iyi etmişsin . bizim evede girmez çok nadirem fanta içer çoçuklar oda ayda yılda bir .haftada 1 kerede cips hakları var . Fazlası yok .

tebrikler kartopu .. Planında güzel

mönün çok saglıklı kartopu.
Sadece akşam ekmegin olmasada olurmuş şehriye çorbası yetermiş sanki. Birde salata olsa süper olurmuş . . Akşamları ekmegi kesersen daha hızlı kilo verirsin

Son düzenleme:
Pazar akşam yemegim 19:30 da son buldu .
Somon. Salata . Beyaz turp .1 dl. Bazlama .
Aslında ekmek yemezdim balık yeterdi fakat bazlama komşumun tazecikti salatayla fena oluyorda

Bugünki son mönüm . 17 30. Bu vakitden sonra bişi yenmiycek .
1 portakal . 1 kase yogurt içinde AZ muz ve kuru kayısı vardı . 5 tanede ceviz .

Son düzenleme:
18:40

Sebzeli somon şiş (2 adet)
Bol yeşil salata (keten tohumu ilaveli)

Balık sonrası şeker krizimi, az şekerli Türk kahvesi içerek giderdim.
Çünkü; helvanın kalorisine baktım ve helva yiyeceğime aslanlar gibi çikolata yerim dedim. O nasıl kaloridir yahu!
100 gr helva 516 kcal.. Fıstıklı olunca sen ona 600 de. Oh yandan yandan!

Bayağı erken kapatmışsın yemek faslını, tebrikler.
Oh ne güzel, yürüyüşe de başlanmış.
Yürüyüşün olumlu etkisi olacağına gönülden inanıyorum.

Azmin için tebrikler!
Eşin de şaşırıp kalmıştır eski bir cola tiryakisinin "hayır" demesine..
1 lt cola az buz değil, iyi olmuş vaz geçtiğin..

Bravo!
Planın çok mantıklı geldi bana..
Çaktırmadan, kendini sıkıntıya sokmadan, rahat rahat vereceksin ki zaten vermeye de başlamışsın..
akşam ortalama 18:00 - 18:30 yemek işime son veriyorum..kilomda oynamaya devam ediyor..hala 61 -60 arasıyım..ama oğlum hasta odadan ayırdım..uykusuzum yorgunum..
Düzenini devam ettirmene sevindim.
Oğluna da geçmiş olsun..
Somon kardeşliği adına! :13:

Aebenim, son öğünde şekerli gıda tüketince daha çok acıkmıyor musun? Fazla fazla şeker yüklenmişsin gibi geldi bana.. :44:
Bünyeden bünyeye değişiyor işte.. Bne meyve yediğimde duvara tırmanıyorum sonra.. En son ne zaman meyve yedim, resmen hatırlayamıyorum şu anda..

17:30 gibiydi..
bulgur pilavı ve yoğurt yemiştim :)
rejimdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…