mevcan kilo bildirimin tıpkı ben .günaydın kızlar..tartılmadım...
nedenine gelince,dün akşam arkadaşlarla aylık buluşma aktivasyonu içine girdik gene..
yemek yemedim ama içki ve meze olayına girdim.mümkün olduğunca yoğurtlu mezelerden yesemde,kuruyemiş,bira felan derken masadan kalktığım da saat 11 di.yatağa girişim ise 1.
doğal olarak şiş bir karınla uyandım.zaten 3 gündür devam eden kabız ve gaz sancısı beni mahvetti.sabah tartıya çıksam fazla gelmekten korktuğum ve motivasyonumu bozmamak adına tartılmadım.
neyse kızlar yeni bir güne başladım.kendime alınacaklar listesi yaptım.
iş çıkışı babamı evine bırakıp onların orda ki kurulan kapalı pazara uğruycam.
karnıbahar
kereviz
aysberg
salatalık
marketten:
koca bir yoğurt
tavuk (göğüs)
sabahları yemek için kuru kayısı
bide kfileks (çok mecbur kalırsam diye) alıcam
yarın sabah itibari ile güne iki kayısı ve ılık su içerek başlıyorum.gündüzleri çok yeme işini şimdilik bırakıyorum.iş yerime bisküvi almak yerine evden,kepek ekmek içine,beyaz peynir olayına giriyorum.akşamlarıda yürüyüş yapmayı planlıyorum.30 dakikada olsa yürüycem sizlerede söz veriyorum
geçen cmt 64.4 tüm
önümüzdeki cmt 63.4 olucam (belkide 63 :) )
mehabalar hatunlar genelde yazmasamda takip ediyorum .ama bu hafta sık sık göreceksiniz mesajlarımı
dün enson ögünüm 18 deydi ..
1 tb kıymalı manyar, 1 kase yogurt.
kıvırcık .birkaç ıcı bib turşusu .
sonrasındada canım kabak talısı eşime servis olundu
bende bol bol su tabisi
birkaç ay önce güzel kilo vermiştim akşam az ve erken yiyerek sonrasındada aç yatarak .tekrar dönüş yapsam iyi olacak .
biliyorumki istedimmi , karar verdimmi yaparım .
Maşallah!
İşte uzun zamandır hasretle beklediğim motivasyon kokulu bir mesaj geldi sonunda senden..
Evet ben de biliyorum ve şahit oldum ki; istedin mi yaparsın aebenim!
Senin mesajlarını okurken illaki ilk başta şöyle bir gurklayacam yani..
Neden dersen..
Öncelikle elbette afiyet olsun, can olsun, kan olsun.. Alınan kaloriler kilo yapmasın, terk-i diyar eylesin.. Ay yazıya bak! Sanki diyet duası ediyorum..
Konuyu bağlayacam şimdi..
Hani dün söz verdim ya size cıvıtmayacam diye.. Sırf size söz verdim diye jazz klupte sahne alan tanıdığımı dinlemeye gidemedim..
Çünkü gidersem illaki kırmızı şarapla yakın temas olayı olacak..
Bir sonraki haftaya attım bu keyfi..
İyi vallahi.. Ben söz verim diye gitmedim, sonra bir geliyorum ki Mevcan hanım benim yerime yapmış eğlencesini..
Gelelim güzel kısma.. Mesajın kalanı harika!
Tam da görmek istediğim, beni de motive eden şahane bir plan!
Kayısı benim kabızlığa iyi gelmemişti. Bir de şeker içeriği çok yüksek. Aklında olsun.
İşe sandviç götürme fikrin de mükemmel olmuş. Belki yine işyerinde tırtıklamak için çikolatalı müsli de götürebilirsin. Seviyorsun neticede.. Küçük bir yoğurt alıp içine katmaya bakar..
Ve beyaz leblebi.
Ne güzel oldu böyle yahu!
Sözler havada uçuşuyor.
Tartı günümüzde zaferimizi kutlamak dileğiyle..
kayısının şeker oranı haklısın çok yüksek ama bende de faydası yatsınamayacak kadar çok.ayıptır söylemesi bende bide basur problemi olduğu için kabızlığım çok ağrılı geçiriyor.bi düzene sokayım kendimi bırakırım elbet
bu arada müsli iyi bir fikir,evde deilde mesai bitimine de yakın tırtıklayabilirim.
beyaz leblebi evde fazlasıyla mevcut (insan çorumlu olunca)
anlaşılan pazartesi ofise baya elim kolum dolu gelicem
ocak ayı bitti nerdeyse,hazirana ne kaldı şurda,sanırım sıkı tutma zamanı geldi de geçiyor..
bu arada akşam alemlerde çok eğlendim yawwww
18:20 bitiş!
Detoks çorbası (küçük bir kase)
Marul salatası (keten tohum ilaveli)
4 adet inegöl köfte
Şu an saate bakıyorum da iki saat geçmiş yememin üzerinden.. Hemen acıkmışım..
İç ses: Ayıp Püsküüt hanım ayıp! Sizi hanımefendiliğe davet ediyorum.
kızlar ben 1 kilo vermişim,sadece akşam erken yiyerek vede sabahları bal+elmasirkesi+su içerekistediğim herşeyi yedim gün içinde tatlı dahil. şimdi bunu görünce biraz da yemeklerde hafif şeyler yiyeyim diye düşündüm. en azından tatlıyı çıkartayım bu haftaki menümden. öğlenleri tatlı yiyordum bu hafta onuda yemeyeceğim. böylece her hafta bir şey eksilteyim,yavaş yavaş sağlıklı beslenme moduna geçeyim.böylece kendimi diyette hissetmeyeceğimden daha rahat olacağım
tebriklerrr...
işte erken yemenin faydaları...
kolayı bıramakla çok iyi etmişsin .menün yine harika tatlım.hedefin 500 gram ama daha fazlasınıda verirsin bence..
Bu arada o iç sese sakın kulak asma...
Benim iç sesim de öyle şeyler diyor kiher dediğini yapsam oho oh..
Bu arada bir mucize mi oldu desem,yada vücut artık istemiyormu desem bilemedim.benim herüf tam yatmaya yakın,almış koca bardak kolayı ve fıstıklı yarım çikolatayı yiyor.gel azcıkta olsa ısır dedi ama ne hikmetse canım hiçççç istemedi.
şunuda eklemek istiyorum ben eskiden kola bağımlısıydım günde 1 lt kola içerdim.2 sene önceki kilo verme serüvenimde kolayı tamamiyle bıraktım.en son kolayı kurban bayramında içtim galiba hatırlamıyorum..
kızlar ben 1 kilo vermişim,sadece akşam erken yiyerek vede sabahları bal+elmasirkesi+su içerekIstediğim herşeyi yedim gün içinde tatlı dahil. şimdi bunu görünce biraz da yemeklerde hafif şeyler yiyeyim diye düşündüm. En azından tatlıyı çıkartayım bu haftaki menümden. öğlenleri tatlı yiyordum bu hafta onuda yemeyeceğim. Böylece her hafta bir şey eksilteyim,yavaş yavaş sağlıklı beslenme moduna geçeyim.böylece kendimi diyette hissetmeyeceğimden daha rahat olacağım
mönün çok saglıklı kartopu.17:15 itibarı ile akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum.
Bugünkü yediklerimi yazayım bende
sabah :
1 salatalık
1domates
1 dilim tam buğday ekmeği
5 zeytin
1 ufak dilim beyaz peynir
arada :
2 kupa yeşil çay
öğlen:
1 kepçe ezogelin çorba
1 dilim ızgara tavuk göğsü
yeşil salata
yoğurt
arada :
1 adet nar
akşam:
1 kepçe şehriye çorbası
4 kaşık kıymalı kereviz yemeği
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
yorumlarınızı bekliyorum,çok yemişim galiba yaz yaz bitmedi
Bayağı erken kapatmışsın yemek faslını, tebrikler.günaydınnnnnnnnnnnn
kaçamaksız bir hafta sonu yaşadım (pazar kahvaltısını saymazsak)
cmt 17.de
pazar 17.30 da sofra ile vedalaştım.ayrıyetten dün 30 dakika yürüyüş yaptım.
şimcikte önümde yeşil çayım,2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynirimi(light deil)hüpletiyorum.
bu arada sabahları 1 kayısı üzerine 1 bardak ılık su içmeye başladım.umarım faydasını en kısa zamanda görürüm..
bu hafta aksilik olmazsa her akşam 30 dakika yürümeyi planlıyorum.kızıma bu hafta boyunca görümcem bakacağı için babası ile eve gelmesi 9 u bulur.bu vesileyle onlar gelene kadar yemek faslını kapatıp,yürüyüşümü bitirmiş duşumu almış olurum diye temenni ediyorum.
Azmin için tebrikler!menün yine harika tatlım.hedefin 500 gram ama daha fazlasınıda verirsin bence..
bu arada o iç sese sakın kulak asma...
benim iç sesim de öyle şeyler diyor kiher dediğini yapsam oho oh..
bu arada bir mucize mi oldu desem,yada vücut artık istemiyormu desem bilemedim.benim herüf tam yatmaya yakın,almış koca bardak kolayı ve fıstıklı yarım çikolatayı yiyor.gel azcıkta olsa ısır dedi ama ne hikmetse canım hiçççç istemedi.
şunuda eklemek istiyorum ben eskiden kola bağımlısıydım günde 1 lt kola içerdim.2 sene önceki kilo verme serüvenimde kolayı tamamiyle bıraktım.en son kolayı kurban bayramında içtim galiba hatırlamıyorum..
Bravo!kızlar ben 1 kilo vermişim,sadece akşam erken yiyerek vede sabahları bal+elmasirkesi+su içerekistediğim herşeyi yedim gün içinde tatlı dahil. şimdi bunu görünce biraz da yemeklerde hafif şeyler yiyeyim diye düşündüm. en azından tatlıyı çıkartayım bu haftaki menümden. öğlenleri tatlı yiyordum bu hafta onuda yemeyeceğim. böylece her hafta bir şey eksilteyim,yavaş yavaş sağlıklı beslenme moduna geçeyim.böylece kendimi diyette hissetmeyeceğimden daha rahat olacağım
Düzenini devam ettirmene sevindim.akşam ortalama 18:00 - 18:30 yemek işime son veriyorum..kilomda oynamaya devam ediyor..hala 61 -60 arasıyım..ama oğlum hasta odadan ayırdım..uykusuzum yorgunum..
Somon kardeşliği adına! :13:Pazar akşam yemegim 19:30 da son buldu .
Somon. Salata . Beyaz turp .1 dl. Bazlama .
Aslında ekmek yemezdim balık yeterdi fakat bazlama komşumun tazecikti salatayla fena oluyorda
Bugünki son mönüm . 17 30. Bu vakitden sonra bişi yenmiycek .
1 portakal . 1 kase yogurt içinde AZ muz ve kuru kayısı vardı . 5 tanede ceviz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?