iyi akşamlar hatunlar ....
akşem yemegi yenmiştir efem ..18 itibari ile .
mönümde.
3 kaşık madımak ve hş. karnıbahar . yogurt birde .
karnıbahar yiyince kilo veriyormuyum yoksa şişriyormu ,test edicem sabaha
bu yemek çatalından çok servis çatalına benzemiş.......
şiştinmi bacım,malum dolabımda karnıbahar var,haber et emi..
cornellacım en azından miktarı abartmamışsin pilavda. yogurt ve salaytaylada dengelemişsin üzülme bencebende yemeğimi yemiş bulunuyorum saat 18.10 da bitti......yine kh yüklü yine off....
dün yaptığım pilavdan 4-5 kaşık
yoğurt-salata
günaydınn
dün toplantı olduğu için ofisten biraz geç çıktım.eve gidişim tam 8 di.dünki gibi ufak bir kaseye cacık yapıp yedim.3 tanede zerdali kurusu.20 dak.yürüyüş yaptım,birazda ev işi derken saat 11 oldu sonra yatış..
kabızlığımı atlatıyor gibiyim.2 gündür karnım dümdüz nerdeyse.karnıbahar haşladım ama akşamki ruh halime göre karar vericem.
yeşil çayımı,ve buğday ekmeği arası beyaz beynirimi şu an itibari ile hüpletmiş bulunuyorum.
2-3 kayısı daha yiycem biraz sonra..
öğlene,bezelye ve bulgur pilavı var bugün,çorba sevmediğim bişeyse kesin içmem :)bide hoşaf var menüde hiçç sevmem
akşama doğru yanımda yine elma,müsli ve biraz kuruyemiş var onları hüpletirsem gün biter diye düşünüyorum.
bu arada aşağı mutfağa yoğurt aldım,hani müsliyle yerim diye ama,aşçımız o yoğurt öğlene kalmaz herkes yer dedi.
olmazsa küçük yoğurtlardan gün aşırı alıp öğlen yemekte yerim diye düşünüyorum..
yavruşum takvimin pek hoş göründü gözüme..
o 3.9 u ne kadar sürede,neler yaparak verdin anlat bakem..aslında ben nerdeyse 8 kilo verdim ama takvimim olmayınca ölee gözüme gelmedi hiç..
dun 5te antep fıstıgı bı avuc ve ıkı cay kasıgı patates puresı
gübaydınlar efem .
mevcanım sonucu söylemeden sormam lazım kan gurubun nedir ?
artık iyce anladım diyet mönümde karnıbahar olmıycak bundan sonra ,olsada çok nadir ..
sabah yüzüm şişti kilom arttı diye düşündüm ama artmamış ama eksilmede olmamış . ben günlük tartıldıgım için bilirim diyet yapışıma göre baskülün inip çıkacagını .çok nadir tahminim tutmaz .
eger karnıbahar deyilde yogurt ,sebzeli yada meyveli bir mönüm olsaydı baskülde iniş görmem mümkündü...
neden kangurubunu sordum ? ben 0 gurubuyum o yüzden karnıbahar ve lahananın bana kilo verdirmedigini tam tersi aldırabilecegini çok yerde okudum . ve bunuda kendimden görüyorum ..
buna en iyi örnekde bazıları lahana çorbasıyla güzel kilo veriken bazılarıda hiç verememez . eger kan guruplarını bakılırsa neden oldugu aşıkardır . sen 0 gurubu deyilsen afiyet olsun karnıbaharın . hoş 0 gurubuda olsan . sonuçda yiyecek, zehir deyilya , afiyet olsun .
hmmmm bende 0+ canım.kan grubuna göre beslenme banada nedense hep mantıklı gelmiştir.tamda dün yazmıştım,lahana çorbası yaptım 1 gün içtim,üstüne 3 gün istifar ettim 1 haftada böylece 1 kilo verdim diyegübaydınlar efem .
mevcanım sonucu söylemeden sormam lazım kan gurubun nedir ?
artık iyce anladım diyet mönümde karnıbahar olmıycak bundan sonra ,olsada çok nadir ..
sabah yüzüm şişti kilom arttı diye düşündüm ama artmamış ama eksilmede olmamış . ben günlük tartıldıgım için bilirim diyet yapışıma göre baskülün inip çıkacagını .çok nadir tahminim tutmaz .
eger karnıbahar deyilde yogurt ,sebzeli yada meyveli bir mönüm olsaydı baskülde iniş görmem mümkündü...
neden kangurubunu sordum ? ben 0 gurubuyum o yüzden karnıbahar ve lahananın bana kilo verdirmedigini tam tersi aldırabilecegini çok yerde okudum . ve bunuda kendimden görüyorum ..
buna en iyi örnekde bazıları lahana çorbasıyla güzel kilo veriken bazılarıda hiç verememez . eger kan guruplarını bakılırsa neden oldugu aşıkardır . sen 0 gurubu deyilsen afiyet olsun karnıbaharın . hoş 0 gurubuda olsan . sonuçda yiyecek, zehir deyilya , afiyet olsun .
cornellacım en azından miktarı abartmamışsin pilavda. yogurt ve salaytaylada dengelemişsin üzülme bence
ama tabiki bir sebze yemegi yada et türü olsaymış pilav yerine mönün süper ötesi olurmuş .
bugünki mönün güzel görünüyor mevcan afiyet olsun .
canım bayadır burdasın sanırım kilonu takip edemedim durumlar nasıl . diyet hep yapıyormusun yokda bazı arkadaçlar gibi sadece akşam erken yiyip gece aç yatmaklada kilo verdinmi?
tşkler cnm..sende yapsana çizelge......nasıl verdim buraya yazdıgım gunden beri işte arada kaçamak arada aç kaldım vs
nasıl doydun o kadarcık şeyle.....
anemm bende 0 grubuyum ve pazardan karnabahar aldım.neyse ben onu eşime kakalayım o zaman
bu arada bu kan grupları ile bir anım var size anlatayım;
benim mesleğim biyolog her ne kadar şuan yapamasam da. üni 1 den beri mezun olana kadar hep çalıştım hastanelerde onca kişiden kan aldım ,kan gurubu testine baktım vs...
annem hep derdi senin kan grubun A (+) .ben de inandım tabi ne diyı babanın da A derdi.böyle böyle üni 4 geldim ehliyet alacağım....gittim sağlık raporu falan alınacak ya kan grubuma baktıracam neyse sonuc çıktı 0 (+) ....dellendim siz nasıl biyologsunuz beni mi kandıracaksınız,yanlış bu vs diye kıyametı kopardım......benim grubum A yıllardır A olan grubum ne zaman 0 oldu dedim ..inanmadım çıktım ordan....başka bir hastaneye gittim.orda yaptırdım yine aynı sonuç.....başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ve kendimden utandım
kan grubunu bilmem de gecen gun tv de burçlara göre bir program vardı.....benim burcum akrep....akrep burcunda yenmesi gerekenlerde brokoli vardı.....bu karnabahar ile aynı aileden değil mi?
tşkler cnm..sende yapsana çizelge......nasıl verdim buraya yazdıgım gunden beri işte arada kaçamak arada aç kaldım vs
nasıl doydun o kadarcık şeyle.....
anemm bende 0 grubuyum ve pazardan karnabahar aldım.neyse ben onu eşime kakalayım o zaman
bu arada bu kan grupları ile bir anım var size anlatayım;
benim mesleğim biyolog her ne kadar şuan yapamasam da. üni 1 den beri mezun olana kadar hep çalıştım hastanelerde onca kişiden kan aldım ,kan gurubu testine baktım vs...
annem hep derdi senin kan grubun A (+) .ben de inandım tabi ne diyı babanın da A derdi.böyle böyle üni 4 geldim ehliyet alacağım....gittim sağlık raporu falan alınacak ya kan grubuma baktıracam neyse sonuc çıktı 0 (+) ....dellendim siz nasıl biyologsunuz beni mi kandıracaksınız,yanlış bu vs diye kıyametı kopardım......benim grubum A yıllardır A olan grubum ne zaman 0 oldu dedim ..inanmadım çıktım ordan....başka bir hastaneye gittim.orda yaptırdım yine aynı sonuç.....başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ve kendimden utandım
kan grubunu bilmem de gecen gun tv de burçlara göre bir program vardı.....benim burcum akrep....akrep burcunda yenmesi gerekenlerde brokoli vardı.....bu karnabahar ile aynı aileden değil mi?
Balık sonrası tatlı krizini öyle atlatayım bari dedim aebenim.. Benim ayda bir kavanoz sarelle şekersiz hakkım var. Türk kahvesi yanında falan lüplüyrum arada.. Ama epeydir unutmuşum.. Bi'de göz önünde durmuyor. Dün aniden aklıma geldi.yine çuku işine dalmışız püsküütüm .
bende çok seviyorum feslen ve domates sosla makarna ama ben en son ne zaman makarna yedim ??:44: gerçekden hatırlamıyorumgözüm bazan ince spagetiye kayıyor ama:26: haftada 3 kerde kesin pişer makarna bizde hatta 11 yaşındaki tosun oglum artık makarna pişirme ustası bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?