Günün son yemeğini saat kaçta yedin?

iyi akşamlar hatunlar ....

akşem yemegi yenmiştir efem ..18 itibari ile .
mönümde.
3 kaşık madımak ve hş. karnıbahar . yogurt birde .

karnıbahar yiyince kilo veriyormuyum yoksa şişriyormu ,test edicem sabaha

bende yemeğimi yemiş bulunuyorum saat 18.10 da bitti......yine kh yüklü yine off....
dün yaptığım pilavdan 4-5 kaşık
yoğurt-salata

18:10

2 somon şiş sebzeli
2 çatal domates soslu, fesleğenli ve sarımsaklı kepekli makarna
1 çay kaşığı şekersiz sarelle

Bir çatalın alabileceği kapasite neyse oraya kadar zorladım.. Bunu da itiraf etmek de yarar var.

Ayrıca, kullandığım çatalın boyutları aşağı yukarı şöyle:

bu yemek çatalından çok servis çatalına benzemiş.......

günaydınn

dün toplantı olduğu için ofisten biraz geç çıktım.eve gidişim tam 8 di.dünki gibi ufak bir kaseye cacık yapıp yedim.3 tanede zerdali kurusu.20 dak.yürüyüş yaptım,birazda ev işi derken saat 11 oldu sonra yatış..

kabızlığımı atlatıyor gibiyim.2 gündür karnım dümdüz nerdeyse.karnıbahar haşladım ama akşamki ruh halime göre karar vericem.

yeşil çayımı,ve buğday ekmeği arası beyaz beynirimi şu an itibari ile hüpletmiş bulunuyorum.

2-3 kayısı daha yiycem biraz sonra..

öğlene,bezelye ve bulgur pilavı var bugün,çorba sevmediğim bişeyse kesin içmem :)bide hoşaf var menüde hiçç sevmem

akşama doğru yanımda yine elma,müsli ve biraz kuruyemiş var onları hüpletirsem gün biter diye düşünüyorum.

bu arada aşağı mutfağa yoğurt aldım,hani müsliyle yerim diye ama,aşçımız o yoğurt öğlene kalmaz herkes yer dedi.

olmazsa küçük yoğurtlardan gün aşırı alıp öğlen yemekte yerim diye düşünüyorum..

bu aynı benim bir kaşık ölçüme benzemiş

şiştinmi bacım,malum dolabımda karnıbahar var,haber et emi..

bu yemek çatalından çok servis çatalına benzemiş.......

yavruşum takvimin pek hoş göründü gözüme..

o 3.9 u ne kadar sürede,neler yaparak verdin anlat bakem..aslında ben nerdeyse 8 kilo verdim ama takvimim olmayınca ölee gözüme gelmedi hiç..

dun 5te antep fıstıgı bı avuc ve ıkı cay kasıgı patates puresı

17:15 İtibarıile dün akşam bende kapattım yemek faslını. 1 Kepçe balık çorbası ve kıymalı kereviz.
Sabah
1 salata
1 domates
beyaz peynir zeytin
2 dilim buğday ekmeği

Şimdide yeşilçayımı içiyorum

gübaydınlar efem .

şiştinmi bacım,malum dolabımda karnıbahar var,haber et emi..

mevcanım sonucu söylemeden sormam lazım kan gurubun nedir ?

artık iyce anladım diyet mönümde karnıbahar olmıycak bundan sonra ,olsada çok nadir ..
sabah yüzüm şişti kilom arttı diye düşündüm ama artmamış ama eksilmede olmamış . ben günlük tartıldıgım için bilirim diyet yapışıma göre baskülün inip çıkacagını .çok nadir tahminim tutmaz .
eger karnıbahar deyilde yogurt ,sebzeli yada meyveli bir mönüm olsaydı baskülde iniş görmem mümkündü...

neden kangurubunu sordum ? ben 0 gurubuyum o yüzden karnıbahar ve lahananın bana kilo verdirmedigini tam tersi aldırabilecegini çok yerde okudum . ve bunuda kendimden görüyorum ..

buna en iyi örnekde bazıları lahana çorbasıyla güzel kilo veriken bazılarıda hiç verememez . eger kan guruplarını bakılırsa neden oldugu aşıkardır . sen 0 gurubu deyilsen afiyet olsun karnıbaharın . hoş 0 gurubuda olsan . sonuçda yiyecek, zehir deyilya , afiyet olsun .

Son düzenleme:

yine çuku işine dalmışız püsküütüm .
bende çok seviyorum feslen ve domates sosla makarna ama ben en son ne zaman makarna yedim ??:44: gerçekden hatırlamıyorum gözüm bazan ince spagetiye kayıyor ama:26: haftada 3 kerde kesin pişer makarna bizde hatta 11 yaşındaki tosun oglum artık makarna pişirme ustası bile oldu

bende yemeğimi yemiş bulunuyorum saat 18.10 da bitti......yine kh yüklü yine off....
dün yaptığım pilavdan 4-5 kaşık
yoğurt-salata
cornellacım en azından miktarı abartmamışsin pilavda. yogurt ve salaytaylada dengelemişsin üzülme bence

ama tabiki bir sebze yemegi yada et türü olsaymış pilav yerine mönün süper ötesi olurmuş .

bugünki mönün güzel görünüyor mevcan afiyet olsun .
canım bayadır burdasın sanırım kilonu takip edemedim durumlar nasıl . diyet hep yapıyormusun yokda bazı arkadaçlar gibi sadece akşam erken yiyip gece aç yatmaklada kilo verdinmi?

yavruşum takvimin pek hoş göründü gözüme..

o 3.9 u ne kadar sürede,neler yaparak verdin anlat bakem..aslında ben nerdeyse 8 kilo verdim ama takvimim olmayınca ölee gözüme gelmedi hiç..

tşkler cnm..sende yapsana çizelge......nasıl verdim buraya yazdıgım gunden beri işte arada kaçamak arada aç kaldım vs

dun 5te antep fıstıgı bı avuc ve ıkı cay kasıgı patates puresı

nasıl doydun o kadarcık şeyle.....

anemm bende 0 grubuyum ve pazardan karnabahar aldım.neyse ben onu eşime kakalayım o zaman

bu arada bu kan grupları ile bir anım var size anlatayım;

benim mesleğim biyolog her ne kadar şuan yapamasam da. üni 1 den beri mezun olana kadar hep çalıştım hastanelerde onca kişiden kan aldım ,kan gurubu testine baktım vs...
annem hep derdi senin kan grubun A (+) .ben de inandım tabi ne diyı babanın da A derdi.böyle böyle üni 4 geldim ehliyet alacağım....gittim sağlık raporu falan alınacak ya kan grubuma baktıracam neyse sonuc çıktı 0 (+) ....dellendim siz nasıl biyologsunuz beni mi kandıracaksınız,yanlış bu vs diye kıyametı kopardım......benim grubum A yıllardır A olan grubum ne zaman 0 oldu dedim ..inanmadım çıktım ordan....başka bir hastaneye gittim.orda yaptırdım yine aynı sonuç.....başımdan aşağıya kaynar sular döküldü ve kendimden utandım

kan grubunu bilmem de gecen gun tv de burçlara göre bir program vardı.....benim burcum akrep....akrep burcunda yenmesi gerekenlerde brokoli vardı.....bu karnabahar ile aynı aileden değil mi?

hmmmm bende 0+ canım.kan grubuna göre beslenme banada nedense hep mantıklı gelmiştir.tamda dün yazmıştım,lahana çorbası yaptım 1 gün içtim,üstüne 3 gün istifar ettim 1 haftada böylece 1 kilo verdim diye

1 aydır buralardayım ben canım.kısaca şöyle özetleyim

eylül ayında 72 kiloyu gördüm(doğuma bile 71 ile gitmiştim sen düşün),az boğazımdan kısarak,az spor yaparak arada erken yiyerek bugüne geldim geçen hafta cmt günü 64 .4 tüm. yani 5 ayda 7,5 kilo vermiş oluyorum.

2 sene önce kendimi çok sıkarak 3 ayda 70 den 59 a felan düşmüştüm.doğal olarak bırakır bırakmazda verdiğimi fazlasıyla almışım.

o yüzden kendimi çok kasmadan yavaş yavaş kilo vermek istiyorum.buraya takıldığımdan beri daha dikkatliyim ortalama haftada 500 gram veriyorum.benim için ideal bu.geçen haftaya kadar erken saatlerde çikolata felan yiyordum.bu hafta onuda kestim(geçici bir süre)sabahları diet bisküvi yerine,evden sandviç hazırlıyorum 2 gündür.3 saat arayla bi şeyler atıştırıyorum.2 kupa sallama yeşil çay içiyorum ve de bol su.2 gündür yürüyüş yapıyorum 30 dak.kadar ama hergün düzenli yapmayı düşünmüyorum.bıraktığın zaman vücut çok afallıyor.bu cmt tartılıcam 2 hafta olucağı için hedefim tam bir kilo vermek ama kısmet bakalım..

çok alem kızsın ya...bende onca zaman kan verdim aklıma grubumu öğrenmek hiç gelmedi.taki evlenene kadar

bu yüzden kızım doğunca aldıkları ilk kandan grubunu öğrenmek istediğimi söyledim.gerçi o da babasının kan grubu çıktı ama neyse

bu arada takvim yapmak istemiyorum.sebebine gelirsek çok hırlı birisiyimdir,o takvimi gördükçe diet psikolojisine girip,kendimi kilo vermek için paralarım diye düşünüyorum.böyle gayet iyiyim,sanki diet yapmıyor,sizle muhabbet ediyor gibi geniş geniş takılıyorum..

kızlar bugün en son 17.15 di galiba belki daha erken bilmiyorum.....
1 bardak ayran içtim sadece.....canım hiçbir şey yemek istemiyor....

bir kan kerdeş daha . veee ayrıca aynı burçmuşuz . karnıbahar ,lahana ,brokoli bunlar 0 gurubuna zararmış yani faydası yokmuş hazmıda zormuş .
kangurubu kitabımı almıştım okudum tabi ama bşir arkadaş istedi bende hediye verdim . ama elimin altında olsun bir daha alıcam geçen gün 2. el kitapcıda görmüştüm ondan alayım .
bana bu lay mantıklı geldi çünki eşimde A gurubu etti asla hazmedemiyor . geneldede dışarda yer. hiçde migde sorunu eksik olmaz . 2 sene önce biz anemlerdeyken kendince diyete girmiş ekmek domates peynir karpuz tarzı beslenmiş . o hafta 2 kilo vermiş 1 hafta sonra gördühgümde adamdaki degişiklige inanamadım her daim kızarık olan cildi okadar berrak ve beyazdıkı sanki kanı temizlenmişti.

Balık sonrası tatlı krizini öyle atlatayım bari dedim aebenim.. Benim ayda bir kavanoz sarelle şekersiz hakkım var. Türk kahvesi yanında falan lüplüyrum arada.. Ama epeydir unutmuşum.. Bi'de göz önünde durmuyor. Dün aniden aklıma geldi.

Makarnayı da genelde ayda 3-4 kere tüketiyorum ben.. Çok severim zaten. Kepekli makarna olunca daha da rahat yiyorum. Ama beyaz makarnayı en son ne zaman yedin, diyecek olursan hatırlamıyorum..

Oğluna da maşallah bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…