- 1 Aralık 2014
- 955
- 21.925
- 238
Altli ustlü. oturuyoruz.Birbirinize yakınmısınız ? ya da sık mı gidip gelıyorsunuz. Ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz bacım ? :/
en büyük korkum gurbete evlenmektir. aileme memleketime çok düşkünüm. evli değilim gurbette sayılmam bana bile çok zor geliyor daha yaşamadanMerhabalar arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz üzere,Gurbete evlenipte,pişman olanlarımız,hala alışamamış olanlarımız var mı aramızda ? Ve bu durumu aşmış olanlar,yaşadıklarınızı paylaşır mısınız ? :'( (yurt içi,yurt dışı farketmez arkadaşlar. Kapı arkası Gurbetmiş.. )
Her şeyden öncesi,Hakkınızda hayırlısı olsun.. Umarım korktuğunuz başınıza gelmez kardeş.. :/en büyük korkum gurbete evlenmektir. aileme memleketime çok düşkünüm. evli değilim gurbette sayılmam bana bile çok zor geliyor daha yaşamadan
Sizi baya dertli gördüm bacım.. Buyur anlat,dök içini..Ah ah canim anam nasil gidicem ben nasil .......
Anlaticak cok sey var cok .... Icim sisti kabardiSizi baya dertli gördüm bacım.. Buyur anlat,dök içini..
Zaten evlilikten korkuyorum bide yorumlar mahvetti beni bende gurbete gidicem offffffff
AnkaraNeryee gidiceksinzz ??
Annenizin kaderini yaşayacaksınız yani nasip olursa... Evleneceğinz kişşiyle nsl tanıştınz bacım erzurumdn aankara ? :/Ankara
Aslen eskişehirliyim babamın taini ile erzurumda okudum burada yaşıyoruz. Annemler balıkesire taşınmayı düşünüyorlar ama şimdilik erzurumdalar ve ben ankara yolcusuyum
Öyleyse anlatmayın. Hatta bu topiğe mümkünse hiç girmeyn.. Çünkü,ağladıkça ağlayasınz gelıyor. DUrduramıyorusnz kendinizi. Mesela ben,dün sabahtn bir başladım ağlamaya,gece yarılarına kdr,durduramadm. Saknleşemedm. Odadanda hiç çıkmadm . Gözlerim balon gibi. Napıcm böyle bilmiyormAnlaticak cok sey var cok .... Icim sisti kabardiama sanki simdi bi satir yazsam aglamaya vaslicam ve durmak bilmicek
Okurken birlikte üni erz okuduk oradanAnnenizin kaderini yaşayacaksınız yani nasip olursa... Evleneceğinz kişşiyle nsl tanıştınz bacım erzurumdn aankara ? :/
Valla çook zor...Okurken birlikte üni erz okuduk oradan
Siz de mi gurbetçisinizÖyleyse anlatmayın. Hatta bu topiğe mümkünse hiç girmeyn.. Çünkü,ağladıkça ağlayasınz gelıyor. DUrduramıyorusnz kendinizi. Mesela ben,dün sabahtn bir başladım ağlamaya,gece yarılarına kdr,durduramadm. Saknleşemedm. Odadanda hiç çıkmadm . Gözlerim balon gibi. Napıcm böyle bilmiyorm((((((((((((((((
Tabiiki. Topik bile açtm baksanıza :/Siz de mi gurbetçisiniz
Ona ayrı bir topik açayım. Bundansa o daha çok rağbet görür bence :))ben bulunduğum her yerde kendimi gurbette hissediyorum, o sayılmaz mı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?