Türkiyede bitik arkadaşım
Daha da beter olma şansınız yok burda çocuk yardımı kira yardımı yok.
Çalışmazsan birde gss denen şeyle devlete borçlanıyosun
Çocuklarının geleceğini burda harcama...
Burda çocuk yardımı veriyorlar ama birikmiyor ki o yardım evin giderlerine gidiyor otomatik. Bir yerden veriyorsa 10 yerden geri alıyor devlet. Burasıda inanılmaz pahalı. Türkiyede de pahalılık var sanırım. Çalışmasan gss ? Nedir acaba anlayamadım canım
Ne yönden canım? İnan fikirlere ihtiyacım var çaresiz kaldık
Burda çocuk yardımı veriyorlar ama birikmiyor ki o yardım evin giderlerine gidiyor otomatik. Bir yerden veriyorsa 10 yerden geri alıyor devlet. Burasıda inanılmaz pahalı. Türkiyede de pahalılık var sanırım. Çalışmasan gss ? Nedir acaba anlayamadım canım
Sekiz yıl çalışmış birisi Türkiye'de dahi öyle tek kuruşsuz çıkartılamıyor, siz hakkınızı sonuna kadar aradığınızdan emin misiniz? Mutlaka tazminat hakkınız vardır çünkü. Neyse onu geçelim, avrupada hangi ülkedesiniz bilemiyorun gerçi ama Türkiye'de daha iyi durumumuz olur diye düşünüyorsanız yanılırsınız. Çocuklarınız da eğitim açısından kritik yaştalar, hem dil hem de sistem tamamen farklı iken nasıl ayak uydurabilsinler? Buraya gelip iş bulamazsanız devletten çocuk yardımı alamayacağınızı biliyor musunuz? Şimdi zor durumda olduğunuz için Türkiye size cennet gibi gelebilir ama bence düzeninizi bozmayın, pişman olursunuz.
Bağdat caddesine gitmediysen bile adını duymuşsundur. Dunyanin 4. alisveris yeri olur kendisi .
Dukkanlarin aylik kira bedeli 2 daire fiyati enkotusu 1 daire fiyatiydi bak aylik diyorum .
Igne atsan insan kalabaligindan yere dusmezdi suan 3 dukkan kapali 1i acik hatta daha fazla .
Cogu dunya markasi kacip gidiyolar cunku is yok . Aksam 6-7 arasi birkac yil once 13bin kisi geciyodu simdi haftasonu 1 tam gunde o sayiya ulasmiyodur.
Kiralar dolarlaydi cikan kiracilarin verdigi dolardan daha az tl den kiraya vermeye calisiyolar tutan yok
Orda bile durum vahimken yapmayin ekonomimiz bitik suan , iflas vermek icin ohalin bitmesini bekleyen binlerce sirket var .
Birak cocuklarin dil ogrensin orda okusunlar sende calissan enazindan part time olmaz mi ?
Devlet okulu kalmadı ki. Anadolu lisesine gidebilen gidiyor gidemeyen ise imam hatip.. Bilimsel eğitim sıfır..
Genel sağlık sigortası ( gss) çalışmayan yada sigortasız çalışanlara zorunlu olan bişey .
Erkeklerde zorunlu kadınlarda sistem daha farklı kimisinde gss oluyo kimisinde olmuyo .
Dolar 3,60 şuanda 3,94ten döndü referandum sonrası kimbilir nerelere gelecek belli değil euroyu hiç söylemiyorum bile haliyle herşey pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?