Evet kıskanıyorsun. Ama görümceni değil, nişanlını.
Yani nişanlını ablasıyla paylaşmak istemiyorsun.
Ben kadının yaptıklarında bi anormallik göremedim.
Kıyafetini kardeşine sorması bence gayet normal, kardeşinin zevkine güveniyor demekki. Aralarındaki abla-kardeş bağı oldukça kuvvetli görünüyor.
Seni niye tebrik etsin ki, zaten niaşnınızda yanında değilmiydi. Benimde kayınlarım var mesela hiçbiri nişandan sonra özellikle tebrik etmedi. He nişanda yanınızda bulunamazsa ozaman tebrik etmesi gerekir.
Senin yaptığın makyaja gelince, belki sana öyle geliyordur. Çünkü seni kıskandığına okadar inandırmışsın ki kendini.
Yada evet gerçekten senin makyajını taklit ediyordur, çünkü beğenmiştir örnek alıyordur.olamaz mı
Bence görümcene çok takma canım, sana bi zararı yok anladığım kadarıyla, sende onu bi abla gibi görmeye çalışsan daha mutlu olursunuz.
hicbir sekilde kötülemedim, o konuda cok dikkat ettim. Ablamdir saygimi her zaman korududum. Sadece bazi hareketlerini anlayamadigimi nisanlima anlattim, o kadar. Oda kiskaniyorsun sana öyle geliyordur neden moralini bozuyorsun diyor. Zaten o olaydan sonra kesinlikle birsey anlatmamam gerektigini anladim. Kiz degil 35 yasinda bir kadin.
Kıza ...diye bir ibare kullandım diye mi bu cümleyi yazdın.Sonuçta 35 yaşında gencecik insan.
Bilmiyorum bende cözemedim, ben böyle olmak istemiyorum ki. Görümceme bile normalde görümce falan diye bakmam hep ablam diye bakmisimdir. Ama cok soguttu kendini benden. Nasil eskisi gibi olacak, yaptiklari aklima geldikce
göbeğini açıp göstermesi falan evet hoş değil, altında bitakım imalar barındıryor gibi geldi banada, ama diğer konuları yadırgamadım açıkçası.
siz ikinizde nişanlını paylaşamıyorsunuz bence mesela bu. yoksa seni kskandığını düşünmüyorum.
o öyle yapınca sende ona iltifat et, ay evet abla maşallahın var falan de. yani onu kıskanmadığını, onu bi abla gibi gördüğünü belli et.
hem ozman nişanlında kıskandığını düşünmekten vazgeçecektir.
Ya arkadaslar ben dayanamiyorum artik. Sinir krizleri gecirmek üzereyim.
Ya görümcemle iyiyim iyi hos, ama beni umursamaz tavirlari cok sinir ediyor. Benim yanimda iyi davraniyor, nisanlima karsi ikili davraniyor. Mesela nisanlimla konusuyorum telefonda, bunu biliyor, geliyor oda ariyor onu. Mesela yazisiyoruz, oda gelip zirt pirt yaziyor. Nisanlimda isim var diyip cikiyor. Ya bu kadinin ne yapmaya calistigini anlamadim. Dugunde ne giyincegimi falan soruyor, resimlerimi görmek istiyor. Facede nisan resimlerimiz var hicbirini begenmedi. Tahammül edemediginden facesini kapatti. Ben bu kadini anlamadim. Bunu nisanlima anlattim, sen onu kiskaniyorsun dedi. :26: Ya artik paranoyak olcam resmen, artik ben rahatsiz oluyorum nisanlimla falan bulustugumda, habire aramasi yazmasi. Mesela ne giyincegini esine degilde nisanlima soruyor. Ya ben mi art niyetliyim. Hep sen yanlis düsünüyosun diyorlar. Ben bunu nisanlima tam anlatamiyorumda bacisi sonucta. Birsey olur benim yaptigimi söyler. nasil bir ruhsal durumda anlamis degilim. Artik cok üzülüyorum cok. Konusmaya calistim nisanlimla, kiskaniyorsun dedi
ben ne yapayim, bana yol gösterin sinirlerim cok geriliyor cünkü. Mesela yazistigimi görüyor, hemen onu ariyor. Nisanlimda bacim aradi sonra görüsürüz diyo.:2: Ya kadinin isi gücü yok sanki beni izliyor. Ya bu dsüncelerden kurtulmak istiyorum artik. Umursamak istemiyorum. Cok seviyordum, ama kendini sogutmayi basardi. Nisanlimla iyi gecinmek istiyorum, ama bu hep sorun olmasindan korkuyorum. Nisanim oldu birkere bile hayirli olsun kelimesini duymadim. Nisanimda nisanlimla oynarken geldi ortamiza nisanlimla oynamaya basladi:18: benim göz makyajimin aynisini yapiyor. Ya bir garip ve bunu anlamiyor nisanlim, buda beni cok geriyoriyi iste ne güzel olmus diyo. Nisanlim askim diye hitap eder bana bunu duydugunda surati asiliyor, görümcemde nisanlima askim diyooo...sizce bu normal mi? ben mi kiskaniyorum, sayet oyleyse ben bu düsüncelerden kurtulmak istiyorum umursamaz olmak istiyorum nasill olacak, lütfen yol gösterin, sondayim
amin, cünkü nedensiz olan seyleri benim aklim pek almiyor, yani bu tavirlar ne diye anlayamadim. Umursamamak önüne bakmak en dogrusu sanirim..
Arkadaslar artik dayanilcak gibi degil.
Bu görümcemin niyeti beni deli etmek, ve nisanlim sanki kis uykusunda hic farkinda bile degil.
Ona anlatmakta istemiyorum, ikilemde kaldim. Ne yapacagimi bilemiyorum.(
Malum internet sitesinde, sadece kendisi ve nisanlimin resmini ekledi, iyi hos begendim yorum yaptim, nisanlimda. Sadece nisanlimin yorumunu begenmis, benim yazdigima cevap vermemis.
Benim nisandan hicbir resmi begenmedi. Ama diger herkesin hemen hemen herkesin resmini begenir.
Ben nisanlimla görüstügümde ya ona yazar yada bana. Bu kadin hic rahat birakmiyor. Amaci ne.
Kendi kafasina göre benim icin planlar yapiyor dügün olsun kina olsun.
Benim Gelinligimi bile ne giyeceksin diye soruyor, yetmedi ölcülerini ver diyo..Ya hicmi düsünmüyor begenip begenmiyecegimi.
Sinirlerim bozukAnneme anlattim tüm olanlari o bile normal olmadigini söylüyor. Hatta kendisinin bana karsi olan tavirlarini annemde sezmis durumda. Ben nasil hareket edecegimi bilmiyorum. Nisanlima anlatmaktanda cekiniyorum.
Beni cileden cikartacak. Bana, senin dügünde cok güzel giyincem cok güzel ve özel olacam dedi. Ya bu kadinin benimle alip veremedigini ne var. BIrsey konusurum ciddeye almaz, Yaninda otururum gelip karsima gecer. Ya benimle ne alip veremedigi var. Sinirlerim iyicene bozuldu. Spora gitcem dedim, gitti spora yazildi. Ne giyincegimi, rengine kadar soruyor..Kendisi hicbirsey anlatmiyor. Nisanlima diyorum ee anlat nolcak ki diyo..
Nisanlimin nasil farkina varmasini saglarim, tutumlari hic hosuma gitmiyor. Ve iyicene zivanadan cikti
susuyorum susuyorum ama gercekten bogazima kadar getirdi. Sustukca üstüme üstüme geliyor.
Canım erkekler bizim gibi düşünmez. Sen ona ne desen ee sorsun ne var ee yapsın ne var ee arasın ne var diye cevaplar vericektir. Bence sen ona hep tam tersi şeyler söyle mesela spora yazıldığını söylemeseydin keşke. Yada sana ne giyiceksin derse sen siyah elbise yerine beyaz elbise de hani siyah giyicektin derse vazgeçtim dersin. Düğünle ilgili söylediğinde de ben senin yerinde olsam istediğin kadar güzel ol ben gelinim bütün gözler benim üstümde olucak derdim şaka yoluyla. Sanki sen de biraz buna fırsat veriyomuşsun gibi geldi hiç fırsat verme onu hep yanılt belki o zaman anlar bazı şeyleri.
evet biraz safim sanirim, ben insanlari kirmak istemeyen, aman sorun olmasin diyen ve ona göre davranan bir insanim. Ama ablam diye bagrima bastim oda sanki simdi canin ciksin diyo..Ya kiskaniyormuda böyle yapiyor? Nisanlim benim kiskandigimi söylüyo( Yaniltmaylada sanki yalan sööylüyormusum gibi geliyor bana. Bir keresinde ne giyinceksin dedi, bilmiyorum düsünmedim dedim. Bana birkac model gösterdi. Düsüncemi söyledim. Birtanesinede begenmedim dedim. Gitmis onu almis bana. Nisanlimdan giyinmelisin ayip olur dedi. Bende begenmedigim birseyi giyinmem dedim, gelip adam akilli sorsaydi. Ama bundan dolayi hep nisanlimla pürüzler oluyor. Ya bu kadin kardesine mi asik ya?? Kocasina bile bu kadar bagli degil. ileride daha kötü olmasindan korkuyorum.
susma canım susarsan daha beter olur.
Susmayimda napayim, görümcemle konusursam nisanlima farkli anlatcak. Nisanlima anlatsam anlamiyacak.
Zaten bir keresinde nisanlima olmayan bir seyi olmus gibi anlatmis, bende öyle birsey yok dedim. Yani nisanlimla aramimi acmaya calisiyor. Ama öyle olsa kendisi araci olmazdiki(( Kafam alllak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?