- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi Mihail Zoscenko
-
Para gönderme meselesini şöyle açıklayım, evimizin tüm ödemelerini eşim yapar ben de çok yoğun bir hayatım olduğundan karışmamıştım buna. O nedenle yolluyordum hep, allah var kendisi hiç harcamaz ama yine de herşeyi yönetmek çok hoşuna gitti sanırım.
Sogumasi normal. Ilgi gostermiyo diye agliyosun ilgilenince kiz cocugu gibi seviyosun diyosun. Kadin gibi davranmiyosun ki seni kadinsi bulsun. Bi kadin ilgi dilenmez, kadin durur ve ilgi cekerYa bakın ben ne olursa olsun boşanmam demiyorum. Fazla kırılgandım çok duygusaldım dik duramıyordum benim hatalarım bunlar bir de bunları törpüleyip devam edeyim dedim kendi açımdan. Çünkü bu tavırlarım sadece evlilikte değil tüm insan ilişkilerimde benim zararıma olur. Ama eşime de söyledim zorla değil beni gerçekten istemiyorsan devam etmeyelim diye. O günler geride kaldı seninle ömür geçireceğiz diyordu hep.
Benim de çok gel gitler yaşadığım doğru evet bazen devam edeceğimize dair umudum oluyor bazen de uzatmak gereksiz gibi hissediyorum.
Son kavga konumuza gelince. Bana evet ilgi sevgi gösteriyordu ama sanki küçük kız çocuğuna gösterir gibi. Ben de birkaç kez beden dilimle ve sözlerimle yıkıcı olmadan itiraz ettim buna kadın gibi hissedemiyordum. Birkaç gün küstü bana, eskiden adım atardım artık tükendiğimden umursamadım günlük hayatıma devam ettim çünkü haksız değildim. Vay ben zanlarımla hareket ediyormuşumdan başladı hakaretlere döndü. Evlilikten soğumuş öyle dedi. Ben de düşündüm, birkaç aylık çabası zorakiymiş diye, yine de hala gel git yaşıyorum offf
Kusura bakmayında devamlı gözüme carpmaya başladı insanları neden devamlı yanlış yönlendirme peşindesiniz? sizde aldatıldınız defalarca ve göz yumdunuz yanlış bilmiyorsam tekrar evlendiniz..bu kadar tecrubeli olmanıza ragmen bircok arkdasa başka konularda da boşanmaya yönelik cvplar veriyorsunuz..madem boşanmak bu kadar kolay önce kendiniz gerçekleştirin derim..Sevse bunları yapar mıydı?
Noluyo yani yorum yazan herhangi bir uyenin durduk yere ozel hayatini desifre etmeye calismanin kime ne faydasi oluyo? Ortada bir konu ve konu sahibi var, baska uyelerle ugrasmaniz once konu sahibine saygisizlik, sonra forum kurallarina aykiri. Birine kisisel gareziniz varsa mesajlarini begenmiyosaniz blocklayin gecin tatava yapmayinKusura bakmayında devamlı gözüme carpmaya başladı insanları neden devamlı yanlış yönlendirme peşindesiniz? sizde aldatıldınız defalarca ve göz yumdunuz yanlış bilmiyorsam tekrar evlendiniz..bu kadar tecrubeli olmanıza ragmen bircok arkdasa başka konularda da boşanmaya yönelik cvplar veriyorsunuz..madem boşanmak bu kadar kolay önce kendiniz gerçekleştirin derim..
Hiç kimsenin hayatını deşifre etmiyorum burda benimde konularm var bir sürü okuyabilirsiniz..bende cok sorunlar yaşadım.AMA kimseye durup durup boşanmayı tesvik edecek yorumlar yapmıyorum yapamamda..bu üye burdaki cevaplarla sekillenecek gaza getirmek yerine mantıklı fikirler sunmalıyız..tek örnek bu degil bir çok konuda gördm artık dayanamadım..kolay kolay hiçbir konuya cvp yazmıyorum yanlış yönlendirecegim seyler olmasını ıstemem vebal altına giremem..herkeste dikkatli olsun artık..Noluyo yani yorum yazan herhangi bir uyenin durduk yere ozel hayatini desifre etmeye calismanin kime ne faydasi oluyo? Ortada bir konu ve konu sahibi var, baska uyelerle ugrasmaniz once konu sahibine saygisizlik, sonra forum kurallarina aykiri. Birine kisisel gareziniz varsa mesajlarini begenmiyosaniz blocklayin gecin tatava yapmayin
Ha konu sahipleri tek mesajla kosup adam bosuyor yani sen kurtarici oldun kostun yetistin duruma el koydun? Kendi kendinize forum kurali uretmeyin isteyen istedigi yere forum kurallari nispetinde istedigini yazar basimiza hepiniz yonetici kesildiniz onu yazma bunu cizme ne oluyor ya hu asil senin yaptigin yasak direkt konu disi polemik yaratiyosunKonu sahibi arkadasım cok fedakarlık yapmıssın..Kendini geri çekmelisin bence..Maddi anlamda herşekilde geri çekil..Maaşını hala veriyormusun bilmiyoru
Hiç kimsenin hayatını deşifre etmiyorum burda benimde konularm var bir sürü okuyabilirsiniz..bende cok sorunlar yaşadım.AMA kimseye durup durup boşanmayı tesvik edecek yorumlar yapmıyorum yapamamda..bu üye burdaki cevaplarla sekillenecek gaza getirmek yerine mantıklı fikirler sunmalıyız..tek örnek bu degil bir çok konuda gördm artık dayanamadım..kolay kolay hiçbir konuya cvp yazmıyorum yanlış yönlendirecegim seyler olmasını ıstemem vebal altına giremem..herkeste dikkatli olsun artık..
kib leseydiniz siz neden bana cevap yazıyorsunuz?Ha konu sahipleri tek mesajla kosup adam bosuyor yani sen kurtarici oldun kostun yetistin duruma el koydun? Kendi kendinize forum kurali uretmeyin isteyen istedigi yere forum kurallari nispetinde istedigini yazar basimiza hepiniz yonetici kesildiniz onu yazma bunu cizme ne oluyor ya hu asil senin yaptigin yasak direkt konu disi polemik yaratiyosun
Hem durduk yere ozeliyle ugrastigin uyeye hem de konu sahibine ozur borclusun
Bir dönem kendimi ifade edemedim ve aşırı duygusal davrandım evet. Bu yüzden de sürekli alay etti eşim. İyi de kim mükemmel arkadaşım? İnsanın iniş çıkışları olmaz mı hayatında hiç. Çok yoğun stresli ve koşturmacalı hayatım vardı üzerime gereğinden fazla yük almıştım bunların etkisiyle afalladım ve sonradan farkına vardım. Çok insani bu benden soğumasını gerektirmez ağlamak için konu açtım sanki. Neyse teşekkürler yorumunuz için.Sogumasi normal. Ilgi gostermiyo diye agliyosun ilgilenince kiz cocugu gibi seviyosun diyosun. Kadin gibi davranmiyosun ki seni kadinsi bulsun. Bi kadin ilgi dilenmez, kadin durur ve ilgi ceker
Seni genel olarak ben anlamadim. Bi erkegin anlayabilecegini hic sanmiyorum. Biraz kendini ifade etmeyi ogrenmeli duygusalligini bastirmalisin
Ben boşanmasını boşanmamasını bilmemem..bir şeyi kendi yaşamışsa ve geregini yapmamıssa başka kişileri teşvik edemez..önce insan kendine bakacak degil mi ?bu bir kere iki kere olan bişey degil..sık giriş yapmasamda konuları takip ediyorum devamlı..ve devamlıda gözüme carpıyor..birinin uyarması şarttı üzgünüm bu ben oldum ama yapacak birşey yok..Ha konu sahipleri tek mesajla kosup adam bosuyor yani sen kurtarici oldun kostun yetistin duruma el koydun? Kendi kendinize forum kurali uretmeyin isteyen istedigi yere forum kurallari nispetinde istedigini yazar basimiza hepiniz yonetici kesildiniz onu yazma bunu cizme ne oluyor ya hu asil senin yaptigin yasak direkt konu disi polemik yaratiyosun
Hem durduk yere ozeliyle ugrastigin uyeye hem de konu sahibine ozur borclusun
Önceden derdi bana sen benim parçamsın insan sonradan bulduğunun kıymetini çok iyi bilir diyeKarar vermek çok zor , ama ipler onun elinde gibi hisettirme ona sende bu evlilikte merkezsin. İstediği zaman boşanmayı sana sunamsı hoş değil
Yapıcı değil bitirici gibi duruyor eşin ... Sen daha gençsin o seni elinin üstünde tutması saygı göstermesi ve sevgisini belli etmesi gerekirken tam tersini yapıyor.
Ayrıca o eski kız arkadaşıyla olan münasebeti ne boyutta oda ayrı bir soru işareti... ?
Tamam biz de hatalarini soyluyoruz kimse mukemmel olmadigi icin zatenBir dönem kendimi ifade edemedim ve aşırı duygusal davrandım evet. Bu yüzden de sürekli alay etti eşim. İyi de kim mükemmel arkadaşım? İnsanın iniş çıkışları olmaz mı hayatında hiç. Çok yoğun stresli ve koşturmacalı hayatım vardı üzerime gereğinden fazla yük almıştım bunların etkisiyle afalladım ve sonradan farkına vardım. Çok insani bu benden soğumasını gerektirmez ağlamak için konu açtım sanki. Neyse teşekkürler yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?