Gururum kırık, boşanmayı düşünüyorum, ne olacak bilmiyorum.

yazının en sonuna doğru senin için sevinmiştimki sonunda evliliğine daha sıkı sarılmaya kalktığını daha çok fedakarlık yapabileceğini anladım.yap yap daha içinde azcıkta kaybetme korkusu varsa adamın oda biter bu gidişle.birde kocan yedekleme yapmış.o sebep bu kadar net boşanacam diyo nasılsa hazırda var .

Reactions: anu
Kocam eski sevgilisinin mesajlarına cevap verse bavuluyla kendini kapının önünde bulur.Eve bakmadığımla ilgili kavga çıkaramaz çünkü ikimiz de bakmıyoruz.Maaşımı olduğu gibi ona göndermemi sormaya cesaret bile edemez,tahammül edemediğini söyleyip boşanmak istese toparlaması çok zor olur.Beni kaybetme korkusu olmasa da olur,bu hayatta annemle babamdan başka kimseyi kaybetme korkum yok.Elin sünepe çapanoğlunu kaybetsem ne olur,2-3 yıl üzülürüm en fazla.

1,5 senedir evlisiniz, toplam kaç gün aynı evde yaşadınız?

Siz uzaktasınız, çalışıp maaşınızı ona yolluyorsunuz, düğün takılarıyla alınan araba onda, evliliğin hangi kısmından soğumuş beyefendi?

Aldatma endişesi değil, ama 6 aylık bir evlilikte sizi bitirmeye gelişi, bir maille ciddi ciddi boşanmayı gündeme getirmesi asıl güvensizliğinizin sebebi sanırım. 32 yaşında, isteyerek evlenmiş bir adam, bu neyin çocukluğu, şımarıklığı?

Hala bir şans vermek istiyorsanız, geçmişte yaşadıklarınızı hiç dillendirmeden, kendi kişiliğinizden fazla taviz vermeden devam edin bir süre. İnşallah hakkınızda en hayırlısı olur.

Iyi bir isim iyi gelirim var diyorsunuz. Kira faturalar disinda neler ödenmis ve bu ödemeleri kendi maasiyla niye yapmamis? Yani bütün maasi yollayip haftalik aldiginiza göre bir seye yatirim yapilmis olmasi lazim. Hafta ici hep kendi ailesindeymis. Iki ev dediniz, iki evin de masrafini siz mi karsiladiniz? Yani esinizin yasadigi evin kirasini faturalarini kim ödedi bu durumda? Ben olsam ev veya arsa gibi yatirimlar olmadigi müddetce asla bütün maasimi göndermezdim. Iki ev var, iki evde oturan da calisiyor, ama biri digerine maas yatar yatmaz bütün parayi yolluyor. Ya ben anlayamadim ya da bir is var bu kisimda. Ayrica esiniz adina utandim yeminle. Insan olan, canim maasin bankada kalsin yalniz basinasin bir durum olur basina is gelir para lazim olur, ha o hesapta birikmis ha bende farketmez der.

Bosuna gözden uzak olan gönülden irak olur dememisler. Is geregi mecburiyetten bir süre ayri yasanilir, ortada cocuk olur düzeni okulu bozulmasin, bir süre böyle gitgel yapmaya mecbur kalinir ama yeni evli cift, cocuk yok mecburiyet yok herkes ayri takilmis. Zaten uzun bir gecmisiniz yok, 9 ay icinde evlenmissiniz. Bosanmak isteyen, kafasina koymus bir erkekten hayir gelmez artik diye düsünüyorum. Insan vicdan azabi duyar. Kadin bizim icin gelecegimiz icin evinden uzakta calisiyor, yetmiyor bütün parasini bana gönderiyor ben de kalkmis eskilerle fingirdesiyorum der utanir.

Fedakarlığınızı hakediyorsa eşiniz, devam edin..

Sogumasi normal. Ilgi gostermiyo diye agliyosun ilgilenince kiz cocugu gibi seviyosun diyosun. Kadin gibi davranmiyosun ki seni kadinsi bulsun. Bi kadin ilgi dilenmez, kadin durur ve ilgi ceker

Seni genel olarak ben anlamadim. Bi erkegin anlayabilecegini hic sanmiyorum. Biraz kendini ifade etmeyi ogrenmeli duygusalligini bastirmalisin

Sevse bunları yapar mıydı?
Kusura bakmayında devamlı gözüme carpmaya başladı insanları neden devamlı yanlış yönlendirme peşindesiniz? sizde aldatıldınız defalarca ve göz yumdunuz yanlış bilmiyorsam tekrar evlendiniz..bu kadar tecrubeli olmanıza ragmen bircok arkdasa başka konularda da boşanmaya yönelik cvplar veriyorsunuz..madem boşanmak bu kadar kolay önce kendiniz gerçekleştirin derim..

Karar vermek çok zor , ama ipler onun elinde gibi hisettirme ona sende bu evlilikte merkezsin. İstediği zaman boşanmayı sana sunamsı hoş değil
Yapıcı değil bitirici gibi duruyor eşin ... Sen daha gençsin o seni elinin üstünde tutması saygı göstermesi ve sevgisini belli etmesi gerekirken tam tersini yapıyor.
Ayrıca o eski kız arkadaşıyla olan münasebeti ne boyutta oda ayrı bir soru işareti... ?

Noluyo yani yorum yazan herhangi bir uyenin durduk yere ozel hayatini desifre etmeye calismanin kime ne faydasi oluyo? Ortada bir konu ve konu sahibi var, baska uyelerle ugrasmaniz once konu sahibine saygisizlik, sonra forum kurallarina aykiri. Birine kisisel gareziniz varsa mesajlarini begenmiyosaniz blocklayin gecin tatava yapmayin

Hiç kimsenin hayatını deşifre etmiyorum burda benimde konularm var bir sürü okuyabilirsiniz..bende cok sorunlar yaşadım.AMA kimseye durup durup boşanmayı tesvik edecek yorumlar yapmıyorum yapamamda..bu üye burdaki cevaplarla sekillenecek gaza getirmek yerine mantıklı fikirler sunmalıyız..tek örnek bu degil bir çok konuda gördm artık dayanamadım..kolay kolay hiçbir konuya cvp yazmıyorum yanlış yönlendirecegim seyler olmasını ıstemem vebal altına giremem..herkeste dikkatli olsun artık..

evliliğin ilk yılları en zor zamanlardır, 10 sene de sevgili olsa insan; evlenince birbirini tanır, bunca zorluğun içinde de birbirini keşfetmenin hazzı yaşanır...
siz ilk zamanlarınızı ayrı geçirmişsiniz, küs iken bile ayrı yatmamak tavsiye edilirken siz ayrı uyumuşsunuz ayrı uyanmışsınız...

eski sevgilisi ile görüşmesi,mesajlaşması güveninizi kırmıştır tabi, ama hemen ayrılma fikri sonradan pişmanlığa vesile olabilir... ben sizin yerinizde olsam sonrasında bir sürü acaba ile yaşamak istemezdim...
eşiniz net şekilde boşanmak istiyorum demiyorsa, bence hemen kesip atmayın...
siz hep ödün vermişsiniz maddi manevi, en azından bundan sonra bi müddet verin kendinize ve gözlemleyin. soğuk olmadan, geçmişi kurcalamayıp geleceğe odaklanarak tartın...
hakkınızda hayırlısı.

Ha konu sahipleri tek mesajla kosup adam bosuyor yani sen kurtarici oldun kostun yetistin duruma el koydun? Kendi kendinize forum kurali uretmeyin isteyen istedigi yere forum kurallari nispetinde istedigini yazar basimiza hepiniz yonetici kesildiniz onu yazma bunu cizme ne oluyor ya hu asil senin yaptigin yasak direkt konu disi polemik yaratiyosun

Hem durduk yere ozeliyle ugrastigin uyeye hem de konusunu boldugun icin konu sahibine ozur borclusun

kib leseydiniz siz neden bana cevap yazıyorsunuz?

Bir dönem kendimi ifade edemedim ve aşırı duygusal davrandım evet. Bu yüzden de sürekli alay etti eşim. İyi de kim mükemmel arkadaşım? İnsanın iniş çıkışları olmaz mı hayatında hiç. Çok yoğun stresli ve koşturmacalı hayatım vardı üzerime gereğinden fazla yük almıştım bunların etkisiyle afalladım ve sonradan farkına vardım. Çok insani bu benden soğumasını gerektirmez ağlamak için konu açtım sanki. Neyse teşekkürler yorumunuz için.

Ben boşanmasını boşanmamasını bilmemem..bir şeyi kendi yaşamışsa ve geregini yapmamıssa başka kişileri teşvik edemez..önce insan kendine bakacak degil mi ?bu bir kere iki kere olan bişey degil..sık giriş yapmasamda konuları takip ediyorum devamlı..ve devamlıda gözüme carpıyor..birinin uyarması şarttı üzgünüm bu ben oldum ama yapacak birşey yok..

Önceden derdi bana sen benim parçamsın insan sonradan bulduğunun kıymetini çok iyi bilir diye yani ilk zamanlardaki tavrı çok farklıydı bana üzerime titrerdi. Öte yandan eşim sabırsız ve tahammül seviyesi düşük bir adamdır, o nedenle çok çabuk boşanma seviyesine geldi. Bu durum ağırıma gitse de insan pat diye karar veremiyor işte, gururum çok kırılsa da bazı yapıcı davranışlarını görünce belki de düzeleceğiz diyorum. Hiç bir şey tek taraflı olmaz diye kendimde de bişeyleri değiştirmeye çalışıyorum ama sanırım boşa çalışıyorum
Eski kız arkadaşıyla bir münasebeti yok şu an.

Tamam biz de hatalarini soyluyoruz kimse mukemmel olmadigi icin zaten

Merhabalar kardesim..oncelikle kendini cok iyi ifade etmissn. Hepsini okudum.
Keske ona karsi da etseydin. Bence sen cok fazla iyisin. Ailenin de dedigi gibi seytani bi yanin olsa evliligin boyle olmazdi. Nerde susup nerde bagiracagini bilmek gerekiyor bazen.. Ben soyle dsnuyorm bu evliligin bitme sebebi, esinin sana sarmasi laf sokmasi ..vs her syin nedeni o eski sevgili...
Malesefki o asagilik kadin onun olmadigi icin tatli geliyor ona.. Haram cunku cekici...
Senin gibi masumunu safini bulamaz..
Bence kendine saygisizlik etme kardesm. Kafani topla ve hayatina bak. Nankor senin esin. Simdi degerini bilmiyosa hic bilmez ilerde

evli bile sayılmazsınız siz bu nasıl evlilik üstelik eşin eski kız arkadaşyla mesajlaşıyor sizde bldiğiniz halde halen maaşınızın tamamnı eşinize yolluyorsunuz

Böyle evlilik olmaz
Adam istedigi gibi at kosturuyor sevgilisiyle yazismalar felan , ve ayni evde kalmayasinizda üstüne tuz biber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…