E
ezgi85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ezgi85
-
eşimle kavga ettik şimdi bende bilgisayarın başına geçtim oyun açtım kafa dağıtmak için çok gururumu kırdı inanılmaz derecede ben 5 aylık evliyim ona dedimki bana yardım et bazı şeylerde mesela ben masayı topluyorsam sende bir kaç birşey götür acizmisin dedim bak arkadaşların hep eşlerine yardım içinde v.s gibi bir kavgamız oldu bana dediki o senin işin canım isterse ben yaparım onlar senin görevin bende ona dedimki ben sana eşlik yapmak görevindeyim temizlik görevinde değilim (bu kızgınlık anında söylediğim şeyler aslında onlarında bizim görevimiz olduğunu biliyorum vede yaparım) gibi kavgamız oldu oda bana dediki sen beni mutllu etsen ben onları içimden gelerek yaparım bu lafın üzerine bende dedim ben seni mutlu edemiyormuyum oda hemen diyor yatak konusunda değil ona bakarsan ben bekarken gecede 3 yere gittiğim oluyordu vs. bende dedim şerefsizsin sen deyip kavga büyüdü bende çıktım odadan dedim ona ikimizin sonu öyle olcan sen karılara gitceksin ben allaha emanet olcan v.b kusura bakmayın çok moralım bozuk çokda uzun yazdım özür dilerima.s.:enbuyukkk::enbuyukkk:
yatak konusunda eşin iyice abartmış.
gecede üç defa gidiyormuş,neron mübarek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?