GÜVEN GİDİNCE AŞTA BİTERMİŞ...


Banu okuyor kusun, çalışıyor musun, hayatında seni meşgul edecek her hangi bişey var mı?
 
o baksın ben bakayım..ne varmış dimi..sonucta su anda bende..nefsi aklı başkasında kalsın merak etsin ama benle..benle evlenecek...kabullen bebebğim kabullen..
Bu adam ve diğer erkekler önünden mini etekli kız geçse bakmaz mı sanıyorsun hepsi de bakar. Herkes senin gibi sorun etseydi hiç kimse bir yuva kuramazdı. Özellikle ben çok kıskanç bi insanım konuşmamış bişey hissetmemiş bile olsa birine bakmış olması bile beni çok sinirlendirir. Ama beşer şaşar unutmamak lazım hiç kimse dört dörtlük değil. Kusursuz bi insan bulamazsın. Bazı yönlerini törpülemen lazım. Her hatasını hoş gör görmezden gel demiyorum fazla çaktırmadan dikkatli ve geriden seyret bakma değil başka hatalar yaparsa yakalarsan gözünle görürsen bida affetme. Elinde kanıt olmadan varsayımlara dayanarak bi insandan ayrılmak doğru değil bana göre.
 
canım 38 yaşındayım..çalışıyorum..derdimde sevgiden çok bir insana güvenmem lazım.çünkü evleneceğim.

Valla ben 18 sandım ne yalan söyleyeyim. 38 yaşında bir kadının bunları yazıyor olabileceğini düşünmemiştim.
Kendinize güvenin, karşınızdaki insana güvenin herşey yolunda gider. Yok güvenmiyorsanız ilişkinizi sürdürmeyin. Güven olmadan evlilik yürümez.
 

Bu duruma göre gerçekten kıskandın mı yoksa kıskanman gerektiğini düşündüğün için mi bunu sorun yaptın peki orayı anlamadım. İnsanın huyu 180 derece değişmez çünkü.
 
Evliyim, bazen meraktan eski sevgililerime girer bakarım, naptılar ne ettiler diye. Ama altın tepside önüme sunsalar önüme dünyanın en iyilerini, eşime değişmem. O zaman bana da mı güvenmesin eşim?
Hala şifrelerimiz bile yok birbirimizde, face, instagram, twitter hepsini de aktif olarak kullanıyorum Bu sahiplenmediğim anlamına mı geliyor?
Hiç takmamak ya da aşırı sıkmak arasında bir yerde durabilirsiniz bence. Ve bu durum güvenmeyi gerektirir. Kimleri aratmış diye bakmamayı gerektirir. Hele ki evlenmeyi düşünüyorsanız çoktan bunları aşmanız gerekirdi zaten. Bence önce kendi duygularınızı sorgulayın.
 

canım bak beraberken etekli ne bileyim dikkat çekici bir kız çıksa ben zaten ona diyorum suna bak Allah aşkına diyorum..oda saçmalama diyor..Hatta ilk defa senin gibisini görüyorum.başka kadınlar eşi baktı diye ortalığı velveleye veriyor diyor...şimsi siz beni aşırı güvensiz kıskanç biri görüyorsunuz ..sorun bu değil..sorun manevi olarak nefsini başka bir insana yönlendirmesi.evlilik arıfesindeyken bu olmalımı sizce ..eşkiden tanış diye sunulan bir kızda..
 
Bu duruma göre gerçekten kıskandın mı yoksa kıskanman gerektiğini düşündüğün için mi bunu sorun yaptın peki orayı anlamadım. İnsanın huyu 180 derece değişmez çünkü.

buda çok değişik bir yaklaşım valla..kıskançlıktan çok insanın gönlü krılması gibi birşey..duygular güven inanç yerlerde..Bırak bir insan seni sevsin..diğerlerini es geçsin.bizler niye öyleyiz onlar böyle değiller..birde cevremdekiler özelikle bayanlar demez mi erkek adam yapar görmeee...nasıl kelimeler bunlar.
 
canım 38 yaşındayım..çalışıyorum..derdimde sevgiden çok bir insana güvenmem lazım.çünkü evleneceğim.

benden 8 yaş büyük bir kadına neler anlatıyorum sen zaten bunları biliyorsundur.yaptığının saçma ve yanlış olduğunun da farkındasındır.

yanlış anlama ama mesajlarını okuduğumda 20 li yaşlarda olduğunu düşündüm.
 
Ben bir ara acaba nasıl hayatlar var diye Türk tür değildir zibilyon tane milletin erkeklerine kadınlarına bakar dururdum
Biz yapınca merak erkek yapınca ihanet, olmaz.
 

38 yaşındaki insan bu hafif derecedeki aldatmayı defalarca aynı kıza bakmasına belkide yazısıyorlar o kısma girmedim zaten buna olgunlukmu göstermeli.yaşım büyük hoş gör bakım bu durumu...bir laf var bazen aşk adamı küçücük bir adama cevirebilir.
 

38 yaşındaki insan bu hafif derecedeki aldatmayı defalarca aynı kıza bakmasına belkide yazısıyorlar o kısma girmedim zaten buna olgunlukmu göstermeli.yaşım büyük hoş gör bakım bu durumu...bir laf var bazen aşk adamı küçücük bir adama cevirebilir.
 

Hayır 38 yaşındaki bir insan ne istediğini ne beklediğini bilmeli. Bu sizin için sorunsa sorundur, ötesi yok. Başka insanlara sorma onay alma ihtiyacı hissetmemelisiniz. Güven sarsacak bir durumda ilişkiye o anda noktayı koyabilmelisiniz.
Aşk olgun bir insanın mantığını elinden almaz. Kişiliğini değiştirmez. Bunlar ergenlik döneminde olur. Şimdi oluyorsa ciddi anlamda tehlikeye sokar insanı.
 
Eğer gerçekten bu denli net çizgileriniz varsa taviz vermeye gerek yok bakmış mı bakmış o zaman ayrılın gitsin. Oda bunlara takılmayan birini bulur kendine. Herkesin olaya yaklaşımı farklı durumu yaşayan sizsiniz.
 
Yanlış tabiki de her erkek yapar diye bişey yok. Güven, sadakat cinsiyetten bağımsızdır insanın kişiliğine bağlı. Sevgiliyi tanımışsındır zaten şimdiye kadar, ne niyetle bakacağını tahmin edebilirsin. Güveniyorsan çevrenin dolduruşuna gelip aklını bulandırmamalısın, güvenmiyorsan zaten sürdürmenin hiçbir anlamı yok.
 
Ona bakarsanız bakarsanız arkadaşlar işyerimdeki bir kaç bayan burda derdimi anlattım diye senin kişiliğin yokmu..insanlar türlü türlü..burda yerler kendileri yaşayınca başka boyuta gecerler dedi..kısaca kişiliksiz dediler..derdimi buraya yazdım diye..burdada bir ark yaşımı küçük kısaca beyni gelişmemiş gibi yaklaşımda buluştular..bunun ucu buna değiyor.ve ne yazık ki anlaşılamadım..belki biri böyle yazssa bende sizler gibi(bazıları harıc)bende olumsuz konusurdum..demek ki yaşanması gerekmiş.ve kimsede yaşanmasın..

Ha burada öğrendiğim şey düğün arıfesindeki bir erkek geçmişte beraber olduğu kızın ne yiyip içtiğini onsuz nasıl bir hayata sahip olduğunu merak etmesi kadar doğal ne var...Acaba ben yapmıyormuşum..Arkadaşlar ben yapıyorsam öyle birşey bu adamı unutamadım terkedildim aklım onda kaldığı için bakıyorumdur.ha bir kere bakılır..ama sürekli bakılıyorsa bunda iyi niyet yoktur..ve sizler bunuı gayet nrmal görüyorsunuz.sizler yaşaşanız acaba aynı şeyleri diyebilcenizmi?

Neyse zaten ben bu konuyuda kapadım..madem normal artık bu olay bende bakabilirim kim ne yapıyor bensiz bir hayatta diye..Ne mutlu Türküm diyene...:))
 

yok canım burada denilenleden dolayı ben abartmışım gayet normal herkes herkese bakabilir ...herşey MAntık çercevesinde..
 
seni çok sevdim.
 

Kıskançlık değil mesela önemli olan bir insan sadece aklı beynı herşeyi senle olmalı..bakıryorsa zaten yarımdır..bende bu yarımla yaşayacağım.empati yapılsa aslında herkes beni anlıcakta..
 
Kıskançlık değil mesela önemli olan bir insan sadece aklı beynı herşeyi senle olmalı..bakıryorsa zaten yarımdır..bende bu yarımla yaşayacağım.empati yapılsa aslında herkes beni anlıcakta..
öyle ama o zaman konuşman lazım sevgilin ile.
yani ben böyle bi insanım . bu davranışından dolayı kafayı sıyırmak üzereyim. neyin merakı bu .
eğer istemiyorsan neden evlenmeyi düşünüyorsun benimle.
'beni iyi tanı. ve bi daha böyle bi şeyi yapma ,yaparsan seni çizerim 'de.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…