- Konu Sahibi Hazal zamani
-
Napıyor diye merak edip bakmıştır. Birçoğumuz meraktan bakıyoruz zaten eğer seni sevdiğine inanıyorsan güveniyorsan ve buna benzer başka sorunlar yaşamadıysan büyütme. Çünkü o kadar çok sorunlu şey yaşıyoruz ki hepsini büyütsek kafamıza taksak hiç kimseyle olamazdık yapamazdık. Tavsiyem küçük şeyleri büyütmeyin ama daha başka güven sarsıcı şeyler görürseniz de devam etmeyin.Arkadaşlar bazı kişilere normal gelmiş bakmasında.bu arada çok arkadaşına bakmış etmiş sorun yapmadım bakabilir..ama bu baktığı kız ben olmazssam o olur düşündeki yedeklerdeki kız..yani geçmişte evlenilmesi için tanıştırılmış bir kız..ve tepkim ondan ..ki ne kadar siz normal görsenizde..sizinde eşiniz sevgiliniz geçmişte evlenme için size sunulmuş kıza baksın....yaşamanız gerek illaki anlamınız için..TAbi sözüm herekese değil..
bakar bakar ne var bunda.Kızlar ;
Evlenmeyi düşündüğünüz adam facesinden bir kızın profıle neden bakar?
Bunun bir açıklaması varmı?
Tek bir kelime.......
Nedir?
ben de benimle evlenmek isteyen birinin profiline bakıyorum arada bi .Arkadaşlar bazı kişilere normal gelmiş bakmasında.bu arada çok arkadaşına bakmış etmiş sorun yapmadım bakabilir..ama bu baktığı kız ben olmazssam o olur düşündeki yedeklerdeki kız..yani geçmişte evlenilmesi için tanıştırılmış bir kız..ve tepkim ondan ..ki ne kadar siz normal görsenizde..sizinde eşiniz sevgiliniz geçmişte evlenme için size sunulmuş kıza baksın....yaşamanız gerek illaki anlamınız için..TAbi sözüm herekese değil..
cnm bende senın gibi asla sosyal medyada aktıf olan kısılerı hayatıma bıle sokmuyorum. bende kaldıramazdım. sonucta erkeklerın beynı bvızımkıler gibi calısmıyor. erkekler her zaman avcı modundadırç
ben de benimle evlenmek isteyen birinin profiline bakıyorum arada bi .
ne yaptı ne ediyor diyerek .
15 yıl öncesi bi olaydan.
ne var bunda. baktım çıktım . Aman yarabbim . sevgilinize güvenmiyorsanız ona sorun neden bakmış diye
aklı mı kalmış acaba onda diye mi düşündünEvlenmişmi diye bakmış:)
Napıyor diye merak edip bakmıştır. Birçoğumuz meraktan bakıyoruz zaten eğer seni sevdiğine inanıyorsan güveniyorsan ve buna benzer başka sorunlar yaşamadıysan büyütme. Çünkü o kadar çok sorunlu şey yaşıyoruz ki hepsini büyütsek kafamıza taksak hiç kimseyle olamazdık yapamazdık. Tavsiyem küçük şeyleri büyütmeyin ama daha başka güven sarsıcı şeyler görürseniz de devam etmeyin.
kadın erkek ilişkilerine böyle av-avcı vs benzetmeleriyle yaklaşırsanız mutlu olamazsınız. tamam kimseye yüzde yüz güvenmeyin ama bu kadar da abartmayın.Evet canım..işte siz bazı şeylerin farkındalığına varmış birisiniz.kadına kıza çok talip olur ama kadın avdır ve iradelidir..yani secilendir...kararı o verir..ama erkek bir ışık görsün oradadır..avcıdır yani..bilmiyorum bende kabullendim bu duruma..ne erkekler var masumu dürüstlüğü oynayıp eşi sevgilisi bilmeden neler ceviriorlar.ama işin acı tarafı kadın ben beyim yapmaz..
Yapılanlar her zaman için yapılacakların teminatı değildir. Eğer kızla bir konuşma görüşme gibi birşey olmuşsa o zaman sıkıntı ama sadece bakmış olması o kişiye güvenilmemesi gerektiğini göstermez.Peki yapılanlar yapılacakların teminatı değilmidir?
Peki yapılanlar yapılacakların teminatı değilmidir?
peki bu derece güvenini kaybettiysen niye hala ayrılmıyorsun?
Diğer huyları iyi çünkü..BEn birde sahiplenici bir insanım..sevdiğim insanların hata yapmasına tahammulum yok.çünkü ben yapmıyorumm..haklısınız fazla adepte oldum ben..ona çok yoğunlaştım..bende onun gibi yapacağım.madem herşey normal bakabilir durumunda..
sahiplenci olmaman lazım çünkü evcil hayvan almıyorsun sevgili ediniyorsun.kimsenin kimseyi sahiplenmesine gerek yok.
bak bu kadar keskin huylarla devam edersen yalnız kalırsın.
doğru diyorsunda sevgi ve aşk bundan geçmiyormu..sonsuz güven..hafif bile süphe varsa insan gerçekleri yaşayamıyor.
iyi de sen bu kafayla bu karakterle sonsuz güven duyamazsın ki.en ufak şeyde yine güvensizliğe düşeceksin.sorun orada işte.önce onu çöz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?