GÜVEN GİDİNCE AŞTA BİTERMİŞ...

Kıskançlık değil mesela önemli olan bir insan sadece aklı beynı herşeyi senle olmalı..bakıryorsa zaten yarımdır..bende bu yarımla yaşayacağım.empati yapılsa aslında herkes beni anlıcakta..
Asıl mesele aklı beyni herşeyi seninle olan adamı bulabilmek. Malesef çoğu erkek böyle. Onlara yanlış gelmiyor ona göre normal bakmışsam nolmuş der. Özellikle bu sosyal mecralar çıktıktan sonra bu tarz aldatma şeyleri çoğaldı. İnsanın en çok zoruna giden kendi bakmıyorken özverili davranıyorken kendine böyle bişey yapılması. Valla herkes kendi yaptığının sonucuna katlansın madem hala o kıza bakıyor sizi kaybetmeyi de göze alsın.

Aynen katılıyorum açık ve net bi şekilde nasıl bir insan olduğunuzu anlatın böyle şeyleri kabullenemeyeceğinizi söyleyin oda ayağını denk alsın.

Kıskançlık değil mesela önemli olan bir insan sadece aklı beynı herşeyi senle olmalı..bakıryorsa zaten yarımdır..bende bu yarımla yaşayacağım.empati yapılsa aslında herkes beni anlıcakta..

Arkadaşım bak kişilikler farklı. Herkes kendi kişiliğine göre yorum yapıyor. Benim eşim eski sevgilisini aratabilir, konuşabilir, görüşebilir. Bunları benden saklamasına gerek yok, kıskanmam. Aynı anlayışı ondan da beklerim. Çünkü bizim birbirimizden önce de bir hayatımız, yaşanmışlıklarımız, paylaşımlarımız vardı. Bir ilişkiye başladık ya da evlendik diye geçmişindeki insanları silmesini istemem, ben de silmem. Evlendik diye sosyal hesaplarımdan hiç kimseyi silmedim, eşimden de bunu istemedim. Yani bana göre sizin yaşadığınız şey sorun değil. Bu ne erkektir yapar mevzusu, ne başka bişey. Sadece ben hayatımdaki insana güveniyorum, aldatılma korkum yok, kıskanç değilim. Sizin kişiliğiniz farklıdır bunlar sorun olur. Ama konunuzda bizden fikir istemişsiniz, biz de fikir belirttik. Empati yapmak, sizin gibi düşünmek zorunda değiliz.

Burada sorduğunda bu normal birşey, hepimiz birilerinin profillerine girip bakıyoruz kimse empati yapamaz seninle. Sevgilini tanıyan sensin, aklı beyni sende mi yoksa başkasını da mı düşünüyor bunu sen anlayabilirsin aranızdaki güvene bağlı,konuşmalısınız, hissettiklerini söylemelisin. Güvenmiyorsan herkes bunu normal karşılıyor, ya da çevrendekiler erkektir yapar görme diyor diye bunu yaşamak zorunda değilsin.

uyardım zaten..facesini kapadı bir daha acmıcam..zaten art niyetli olsam şifremi sana vermezdim falan dedi.kapasın ya ne yuvalar yıkılıyor böyle böyle..

Ama fikirleriniz çok iyi geldi bana..En azından beni anlayarak konuştunuz..yargıladınız.

Yoo madem oyle bende o tarz davranağım.Normalmiş bakmak madem..Aslında bir abla demişti erkekler düz mantık sende oyle ol demişti.

konuşmuşsun ve bak facesini kapatmış.
tamamdır . kafana takma o zaman artık.
seninle tartışmaya girip de , karışma . kapatmam dememiş .

Yoo madem oyle bende o tarz davranağım.Normalmiş bakmak madem..Aslında bir abla demişti erkekler düz mantık sende oyle ol demişti.
evet dümdüz bakıyorlar.
39 yaşındayım . bunu anladım kocamdan dolayı.
14 yıllık evliyiz . ve ne kadar değiştirsem benim baktığım açıdan baksın desem de . adam aynı. değişmiyor.
kabaca bakıyor . ve kabaca düşünüyor . bizim gibi değiller.
o yüzden sen de öyle düşün .

Kızlar ;

Evlenmeyi düşündüğünüz adam facesinden bir kızın profıle neden bakar?

Bunun bir açıklaması varmı?

Tek bir kelime.......

Nedir?

Anlamı olmayan bir şeydir
Bunu takip edip anlam çıkaran kadın kıskanç ve kötü niyetlidir, ayrıca güvenmediği bir adamla evlenmek üzere olmak çelişkisi içindedir

konuşmuşsun ve bak facesini kapatmış.
tamamdır . kafana takma o zaman artık.
seninle tartışmaya girip de , karışma . kapatmam dememiş .

yok canım ama kırkınım..inancım yok..bak bende acaba neden girmiştir diye empati yaptım..bende baktım geçmişten birini...direkt su oluştu kafamda lan bu adam bu kadar yakışıkımıydı.resimlerine baktım napıyor ne ediyor..yani şunu demek istedim aklı takılmış ki bakıyor..yoksa niye baksın..

Nefes almaları kafi bizim için..Oyle düşünüyorum artık irdelemeye gerek yok..Annem bile onun gibi adam nerden bulcan bak evde kaldın sus görme diyorsa artık

Ben aşırı gururluyum. Aldatılmak degil aptal yerine konulmak, arkamdan konusulmasi, diger kadinin beni kucuk gormesi gibi dusunceler beni yer bitirir. Bu yuzden her zaman dikkatliyim ve denetler bir haldeyim. Aldatacaksa aldatsin ama ben hemen anlayayim bitsin gitsin dusuncesi var bende de. Bu yuzden algilarim her daim açık. Sadece profile bakma aldatma riski içermiyor bence. Merak etmiştir. Konuşmaya çalışırsa iş değişir.

Ohoooo 6 yıllık evliyim aklıma geldikçe, boştaysam, canım sıkıldıysa falan millet neler yapıyor diye evli bekar, erkek, kadın faceden bakıyorum. Mesela bir gece rüyamda taa ortaokul arkadaşımı mı gördüm, ertesi gün ona ve artı olarak aklıma ismi soyismi gelen tüm ortaokul arkadaşlarımı stalk yapıyorum falan. Düşün yıllaar yıllar geçmiş, adamlar değişmiş, kimisi bekar kimisi evli felan. Ama kendi face hesabım olmadığı için ondan bundan bakıyorum . Kendi face hesabım olsa ve eşim herşeyimi takip eden ve gereksiz kıskanan bi keko olsaydı ne lan bu adamlar derdi ve beni boşardı. Ben değil, milletin hayatını dikizlemeyi öğreten sosyal medya utansın kardeeeşşş.

haklısınız...

Kızlar ;

Evlenmeyi düşündüğünüz adam facesinden bir kızın profıle neden bakar?

Bunun bir açıklaması varmı?

Tek bir kelime.......

Nedir?
Ben bır tane cocuga asıgım ıste onla ılıskımız askıda suan ınanın canım okadar sıkılıyor kı aksama kadar onun bunun profılıne bakıyprum.annemın evlenmeden oncekı sevgılısıne bıle bakıyorum.he neden bakıyor dersen gecmıste teklıf etmıstır kabul etmemıstır gıcık olmustur bakıyordur,yada eskı sevgılısı olabılır.tek buysa sorun takma derım

Empati yaptığı için insanlar cevap yazıyor zaten, bizim için önemli değil bakabilir diyorlar.
He suyunu çıkarıp günde 40 kere baktıysa zaten höst dersin, kovarsın. Ama arada bir bakması, empati yaparak konuşuyorum, benim için sorun olmazdı. Ama ben kimi arattığına bakmaya gerek duymayacağım biri ile evlendim, siz bakmaya gerek duyuyorsanız tekrar diyorum, kendi duygularınızı sorgulayın.

şunu yapıyorum oldu ile yetiniyorum.ve bende bakıyorum artık..bir insana yogunlaşmak böyle sonular getiriyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…