merhabalar ,
Bende yatılı bakıcı arıyorum tanıdıgı bildiği ya da ilgilenen varsa msj atabilirmi
teşekkürler...
Acaba nerede oturduğunuzu öğrenebilirmiyiz.Ben Bursa Nilüfer'de oturuyorum.Gerçi ben ancak evimde bakabilirim.Evim çocuk bakım ve gelişimi için uygun. Gün içerisinde internet aracılığıyla istedğiniz zaman çocuğunuzu görebilmeniz mümkün.Hafta sonları ve akşamlarıda sorun olmaz.
Arkadaşlar ben bebeğime güvenilir bir bakıcı desteği ile bakmak istesem yada bu tarz bakıcı arayanlar için açtım bu konuyu. tanıdıgınız güvenilir bakıcılar var mı yada siz iyi bir bakıcıysanız burada bir data oluşturarak kişilerin faydalanmasını sağlayabiliriz..
merhaba cok guzel bisey yapmıssınız bende kendi evimde bebek bakmak istiyorum gop oturuyorum güven cok önemli özellikle bebek bakımında cünku en degerlı varlıgımız cocuklarımız ilgılenenlere duyurulur
nerede oturdugunuzu mail adresinizi, cocugunuz varmı evli misiniz vb bilgileri yazarsanız daha iyi olur sanırım :)
Anlamıyorum insanlar çocuğu evden çıkmasın diyee bakıcı arıyorla şimdi yeni akım başadı evide çocuk bakmak istiyorum diyorla çucuğu bakıcıya götürmektense kreşe götürmek daha pantıklı deyilmi bu bakıcı arkadaşlar iş arıyorlar nerde görülmüş iş ayaklarına gemesi emek olmadan ekmek olmaz kusura bakmayın arkadaşlar çalışmak istiyorsanız bence biraz özverili olmalısızEvimde çocuk bakıyorum... Anadoluhisarı / kavacık kavşağına yakın konumda ve göksuevlerine sınır olan evimde çocuk bakıyorum. 1 yaş üstü çocuklar tercihimdir. 10 yıl yarı zamanlı, son 7 yıldır tam zamanlı 2 kız kardeşe baktım.
Evim bahçekatı, oturduğum sitede çocuk parkı , yürüyüş bisiklet, koşu alanları var, çocuklar için ideal bir konumda.
Işinize giderken bırakabilir, dönüşte alabilirsiniz. Hele ki bu lokasyonda oturuyorsanız.
çocuk bakmak benim için yemek yedirip uyutmak değildir. Bilinçli ve çalışma hayatı olan bir kişiyim.
Anlamıyorum insanlar çocuğu evden çıkmasın diyee bakıcı arıyorla şimdi yeni akım başadı evide çocuk bakmak istiyorum diyorla çucuğu bakıcıya götürmektense kreşe götürmek daha pantıklı deyilmi bu bakıcı arkadaşlar iş arıyorlar nerde görülmüş iş ayaklarına gemesi emek olmadan ekmek olmaz kusura bakmayın arkadaşlar çalışmak istiyorsanız bence biraz özverili olmalısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?