büyük konuşmuşum...şeytan dürttü şimdi yine baktım internet geçmişine cıbıl hatunlar var. ama nedense hiç sinir yapmadım ya. bunların genlerde var. illaha görecekler gözleri pörtlete pörtlete bakacaklar.
kızlar fazla mı abartıyoruz acaba çıplak kadın fotolarına bakmaları falan o kadar önemsenecek birşey değil ama birileriyle iletişim içine girip konuşur yazışır görüşürse o zaman başka ama şu artist model vs kadınlara ben bile bakıyorum bazen
canım yapacak olan adamın bitinin kanlanmasına gerek yok onlar doğuştan biti kanlı, ama bence resimlere bakması film falan seyretmesi abartıya kaçmadan normal geliyor ama başka şeyler olursa oyarım o badem gözlerini o kadar diyorum
pıpırıklı sana ozelden wınrarın nasıl calıstıgını yazdım.
napıcaz peki kafalarını kuma gömüp bizdenbaşka dişi gçstermeden mi yaşatıcaz? heryerde var o resimlerden gazeterled dergilerde tv de internette hepimiz bakıyoruz artık erkeklerin azıp azmamasını bilemem ama bakmalarına engel olabileceğimizi sanmami sonra özellikle büyük şehirlerde sayfiye yerlerinde sokakta yarı çıplak oldukça hoş kızlar da fink atıyor durum vahim yani bence kendimize güvenip saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkilerimize sahip çıkmalıyız ondan bundan kıskanıp engellemeye çalışmak akıllarına karpuz kabuğu düşürmekten başka birşey olmaz. kıskançlık krizilerine girmeden yaptığı birşey varsa da tabi ki ortaya çıkarıp derslerini vermek de gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?