güveniyodum, benim eşim yapmaz diyordum

alemsiniz yaa güldürdünüz gece gece pörtlete pörtlete haaa kızlar dinsizin hakkından imansız gelirr artık imansızlasmanın vakti geldi geçmişşş bilemmmmmm

internet icat oldu erkekler sapıttı:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kızlar fazla mı abartıyoruz acaba çıplak kadın fotolarına bakmaları falan o kadar önemsenecek birşey değil ama birileriyle iletişim içine girip konuşur yazışır görüşürse o zaman başka ama şu artist model vs kadınlara ben bile bakıyorum bazen

aslında arkadasa hakızlık oluyor herkesın derdı aynı gıbı arkadasa odaklanmaktan cıktık bununla alakalı bir konu acsak ve bunlara careler arasak nasıl olur bayanlar ne dersınız

böyle böyle baslıyor zaten bitleri böyle kanlanıyor

canım yapacak olan adamın bitinin kanlanmasına gerek yok onlar doğuştan biti kanlı, ama bence resimlere bakması film falan seyretmesi abartıya kaçmadan normal geliyor ama başka şeyler olursa oyarım o badem gözlerini o kadar diyorum

internet icat oldu erkekler sapıttı:1shok::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::tomato:

düşünsenıze cıplaklara bakıyor sa beynınde aldatıyor onlara bakarken neler dusunuyor kımbılır ne hayaller ne fantazıler belkı bızımle yatakta ıken bıle oyle bayanları dusunuyorlar belki uyarılıyorlar onlara bakerken nasıl olurda dogal karsılanır bu bir baynın bakması ıle bır erkegın bakması bir mi

pıpırıklı sana ozelden wınrarın nasıl calıstıgını yazdım.

onlara bakıyorlar ondan sonra onlarla olamayınca bizimle oluyorlar mecburen ama azdıran onlar biz degılız

aman bende gecen gun david beckham in resmine baktim armaniye poz vermis hos cocuk be Allah o sican karisina bagislasin ....................vallahi kizlar resime engel koyamazsin bizde bakiyoruz a guzek kizmis yada hos cocukmus diye bende davide bakip hayallere dalmadim sahsen amaaaaaaaaaaaaaaa arkadaslik sitesi olayi aldatma evresinin ilk merdivenidir once tel alinir sonra is bulusmaya gider arkadasim bence esinin yuzune vur seni aptal sabalak yerine koymasin hadi seni uyuttu bak kac bin kadiniz burda biz yutmayiz programci arkadaslar var kurulumu bilenler var casus programi yukleme olayini tarif etsinler kur bilgisayara esinede kavga aninda soyle gir bakalim hadi de aninda sana bulayim herseyi alirsin solugu hakim karsisinda de terketmekle tehdit et erkek denen bu aciz zavalli
cinstir beyinleri kadin zekasinin yakinina bile yaklasamaz haaa bu yontemler kesmezse geri gel baska strateji belirleriz

Offf ya su aldatma olgusunu cıkarsak hayattan.Formatlasak da olmasa kımsede boyle bırsey.Hatta aldatmak dıye bısey duyunca aaa oda ne desek.Iyıden paranoyak olduk gıdıyoruz bakalım.Hakkımızda hayırlısı.Arkadasım sanada Allah kolaylık versın umarım ustunde durulacak bısey yokdur.

napıcaz peki kafalarını kuma gömüp bizdenbaşka dişi gçstermeden mi yaşatıcaz? heryerde var o resimlerden gazeterled dergilerde tv de internette hepimiz bakıyoruz artık erkeklerin azıp azmamasını bilemem ama bakmalarına engel olabileceğimizi sanmami sonra özellikle büyük şehirlerde sayfiye yerlerinde sokakta yarı çıplak oldukça hoş kızlar da fink atıyor durum vahim yani bence kendimize güvenip saygı ve sevgi çerçevesinde ilişkilerimize sahip çıkmalıyız ondan bundan kıskanıp engellemeye çalışmak akıllarına karpuz kabuğu düşürmekten başka birşey olmaz. kıskançlık krizilerine girmeden yaptığı birşey varsa da tabi ki ortaya çıkarıp derslerini vermek de gerek

sakin olup izlemeye alamayacağın kanısındayım ...
pençeleri çıkar ve burnunu sürtür, canına oku....
ve tüm boyutları ile ögrenmeye bak...sadece bir heyecan arayışı bile olsa ters bir durum,umarım ötesi yoktur..

kesinlikle dogru ve haklısınız bende cok cagdastım moderdım amn baksın canım at gözlugu takamam ya dıyordum ama ardı arkası kesılmıyorki ilk önce gözle bakıyorlar fantezı kuruyorlar bir sure sonra bakıyor hatudanda ses cıkmıyor bulusmaya kadar gıdebılyor ne yapmak gerektıgıne gelırsek baglamak zıncırede vurmak olmaz bende bılmıyorum ne yapmak lazım hepsınden üstun gıbımı gorunmeli ama su var sanırım bıryerde yazdım bunu sanırım onları korkutmalıyız bizi kaybetme korkusuna kapılarak bu yaptıklarını minimuma ındırebılırız gibi gelıyor bilmiyorum

bilemiyorum gerçekten ince bir mevzu bu! ben eşimi öyle paranoyak gibi takip etmem kendimi rahat tutmaya çalışıyorum ama ona söyledim ve hissettirdim bir şey olursa aldatma anlamında duyar görür sezersem affetmem o bunu biliyor ben de bugüne kadar birşeyine rastlamadım yaptığına dair ama asla kimse için yapmaz demem diyemem de. onun için tek duam içinde Allah korkusu olsun, evine yuvasına bağlı olsun, başka ne yapılır bilmiyorum. Ama şimdiye kadar öyle fotoğrafa baktı falan diye bir şeyi mevzu etmedim çünkü beni rahatsız edecek boyutta birşey olmadı öyle bakıp iç geçirse kafasına indirirm elbette

yaa o hooooo her erkekk yapaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr
işte görüoz okuozzzzzz ama hep derizki benim askım yapmazz.
bunların beyinlerinin %80 uckurunda yaw.
aha ben nişanlıyım.yapmaz yapmaz die kendimi avutup duruyorum. yapacaktır elbet bigün o da

su erkeklere has bi hastalık versin dicem Allah.aldatmayı düşündükleri an cok kötü bişi olsun. ama öle de dua edemiorum ki yine onlara bakıcak kahrını cekecek saflar biz esleri olacazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…