- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi nefertity80
-
Size destek olarak seçtiğiniz yorum ve üyelerle topiğinizde ve hayatınızda mutluluklar dilerim..
Lakin şu dakikadan itibaren, sizin çoğunluğa yaptığınız gibi, ben de sizi kaale almıyorum ve topiğe yorum yazma zahnetinde bulunan ve bulunacak arkadaşlara da vakitlerini boşa harcamamaları konusunda naçizane bir öneride bulunuyorum..
bu konuyu dün açtım.
şu ana kadar da gerçekten nefret, öfke, kin bürümüştü her zerremi.
insanlığa ve güvenmeye dair inancımın kalan son kıvılcımından yeni bir ateş yakıyorum bu dakikadan itibaren ve evet her cümleni dikkate alıcam.
kadın cinsinin hastalıklı iktidar tutkusunu ve ele geçirdiği gücü nasıl da hoyratça ve özellikle yaralamaya yönelik kullandığını ancak kadınların çok yoğun olduğu böyle bir sitede tahlil edebilirdim.
empatiden o kadar uzak yorumlar yapıldı ki bir kere daha üzüldüm ülkemin ve kadınların geldiği noktaya.
eleştirilerden dolayı mı?
asla!
tamamen üsluptu böyle düşündüren.
en doğrusu,zor durumda sağlıksız düşünen bir insana, üstelik iki taraflı ihanet içeren bu kadar hassas bir konuda süzgeç kullanmak, kişisel egoları bir tarafa bırakıp anlayışla yaklaşmaktı.
tıpkı senin gibi.
yoksa durumun içerdiği ahlaksızlık aşikar değil mi?
bunu tahlil edebilmek için çok zeki olmaya gerek var mı?
en aptalının bile içinde bulunduğum durumdaki büyük suçu, ahlak erezyonunu ve karakter eksikliğini anlamamasına imkan var mı?
ama bunu görebilen engin karakterler ruh sağlığımın bozuk olduğunu hiç hesaba katmadan parmak sallamayı daha uygun gördüler.
ellerine geçen iktidarı, direk kişinin kendini ve yanında kalmayı seçtiği insanı savunmaya geçmesine sebep olacak kadar karanlık yorumlar yapmaya yönelik kullanmayı tercih ettiler.
hiç dert değil.
işte insanlık ve anlayış da ölmemiş.
bunun en görülebilir ispatı da sen oldun.
şu andan itibaren bu konuyu kapatıyorum kendi adıma.
kararımı verdim ve artık davamı en doğru yere havale ediyorum.
kapkaranlık bir tünelin içinde güçlü bir ışık oldun bana.
diğerlerini kendi karanlıklarına emanet ediyorum.
çünkü onlar ne yazık ki orda mutlular...
Dünden beri sana olumlu yaklaşıp alttan almaya çalışan bir insan olarak ve de ceza almayı göze alarak yazacağım satırlardır:
Yorumlardan istediğini seçtin, beğenmediğini tu kaka adlettin, milletin kocasına çamur attın, kişilere aba altından beddua ettin. İçimzden biri de ağzının payını vermedi bu ana kadar, ama artık şahıslara hakaret boyutuna geldin. Hem nankörsün, hem edepsiz be!!!
Dünden beri sana olumlu yaklaşıp alttan almaya çalışan bir insan olarak ve de ceza almayı göze alarak yazacağım satırlardır:
Yorumlardan istediğini seçtin, beğenmediğini tu kaka adlettin, milletin kocasına çamur attın, kişilere aba altından beddua ettin. İçimzden biri de ağzının payını vermedi bu ana kadar, ama artık şahıslara hakaret boyutuna geldin. Hem nankörsün, hem edepsiz be!!!
okudukça içim daraldı
Allah kimseye yaşatmasın böyle bişeyi
canım sen kendi seçimini yapmışsın artık
böyle bişeyi kaldırmak çok zor olsa gerek
madem eşini affettin,devam ediyorsun
ki sende biliyosun eşinin hatalı olduğunu
ki ben en büyük hatayı eşinde buluyorum
o kızın nişanına vs.gitmen görmen hata
olabildiğince hayatından çıkar,uzaklaş artık
doğru söylüyorsun canım...
aynen böyle yapmaya karar verdim. sağol...
Yorumlardan istediğini seçtin, beğenmediğini tu kaka adlettin, milletin kocasına çamur attın, kişilere aba altından beddua ettin. ıçimzden biri de ağzının payını vermedi bu ana kadar, ama artık şahıslara hakaret boyutuna geldin. Hem nankörsün, hem edepsiz be!!!
"yıldızlar, ateşböceği sanılmaktan korkmazlar"
seviyenize hayran kaldım doğrusu :ecrin_bebek:
Çok değerli üyeler...
Yaptığınız yorumlar sizin olaya bakışınızı gösterir ve her biri çok kıymetlidir.
Ve konular herkesin paylaşımına açıldığı anda o üyenin konusu olmaktan çıkıp bir soruna işaret eder ve yapılan tüm yorumlar bu sorun hakkındaki bakış açılarınızı belirler.
Bu yüzden tüm yorumların muhatabı da tüm merak edip okuyanlardır aslında.
Bu açıdan baktığınızda kimsenin sizin yorumlarınızı belli bir sınıfta ilan etmesiyle o sınıfta olmazsınız.
Her konuyu her açıdan değerlendiren ayrı bakış açıları olursunuz.
Her açının da ayrı bir güzelliği vardır ve önemlidir.
Yalnız iş hakarete varınca olayın rengi değişir, lütfen sabrınıza ve kelimelerinize hakim olun.
Nefertity hırçınlığının altındaki ağlayan kadını ortaya çıkarmanın zamanı bence.
Başkalarının mutluluğunu kendine nefret edinmekten vazgeç.
Başkalarının sana üzülmesine sinirlenmekten vazgeç.
Çünkü bu vazgeçişler sayesinde belki bir nebze olsun intikam bürümüş kalbin açılabilir.
Sana kızmıyorum çünkü gerçekten kendini yerden yere vuruyorsun dünden beri.
Farkında değilsin neden hiçbirimiz sana kızamıyoruz neden düşündün mü?
Acınacak durumuna zafer benim diyerek güldüğün için. a.s
gözyaşı
mesajına cevap yazamıyorum.
o kadar yazdım "henüz özel mesaj yollayamazsınız" benzeri bir uyarı aldım :))
mesaj alanımın açılması için de ilgilenmediğim yorumlara karşılık vermek istemiyorum.
açılınca yazarım sana.
arkadaşlık teklifimi kabul et bakiim :))
Çok değerli üyeler...
Yaptığınız yorumlar sizin olaya bakışınızı gösterir ve her biri çok kıymetlidir.
Ve konular herkesin paylaşımına açıldığı anda o üyenin konusu olmaktan çıkıp bir soruna işaret eder ve yapılan tüm yorumlar bu sorun hakkındaki bakış açılarınızı belirler.
Bu yüzden tüm yorumların muhatabı da tüm merak edip okuyanlardır aslında.
Bu açıdan baktığınızda kimsenin sizin yorumlarınızı belli bir sınıfta ilan etmesiyle o sınıfta olmazsınız.
Her konuyu her açıdan değerlendiren ayrı bakış açıları olursunuz.
Her açının da ayrı bir güzelliği vardır ve önemlidir.
Yalnız iş hakarete varınca olayın rengi değişir, lütfen sabrınıza ve kelimelerinize hakim olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?