- Konu Sahibi nefertity80
-
siz geçmiş sayfaları bir okuyun isterseniz bizim yaptığımız hangi yorumlardan etkilenmek bir yana daha çok nefrete sahip olucak söylermisin kimse ona kadına git saçını başını yol nasıl kadınmış oo vay anam rezil et git düğünü bas vs vs bunun gibi şeyler demedik deseydik nefretini arttırırdık siz nasıl anlamak istiyosanız öyle anlamışsınız o da sizin sorununuz (ayrıca o bizim eşlerimize bile laf saydı ben şahsım adına yenede ağzımı açıp ters bişey demedim dememde kişiliğimde yok çünkü)♥gözyaşı♥;12774122 .!.:Kusura bakma ama benim yorumu oku bakalım taktik mi ver mişim ? Düğüne git mi demişimde bu arkadaş bu yoruma sığınmış. Sizler zaten yaptığı hatayı göremeyen bir insana yorum yapıyorsunuz. Yalakalık yapmadığımı ben biliyorum daha doğrusu ALLAH içimi bilmiyo benim için hiç bir vasfı olmayan SEN ve senin gibiler bilmese ve bu şekilde düşünse ne olacak? Hem ne kadar dar görüşlere sahipsiniz yahu burda kime neye yalakalık yapayım, burası sadece net ortamında paylaşıma açılmış bir forum kimin gözünde büyümeye çalışayım yalakalık yaparak. Yalakalık yapacak olsam yaklaşık dört senedir bu foruma üyeyim ama yazdıklarım günlük bir iki yorumdan ibaret. Aksi olsa sizler gibi olur sürekli her konuya boş yada dolu yorum yaparım değil mi maksat yalakalık olsun yada adına her ne diyorsanız. Ama benim için burda ki sitenin yada insanların kendimi ispatlama yada yalakalanma konusunda bir vasfı, özelliği yok, olmaz da zaten. Bu bana ne fayda sağlar. Evet şuraya yazdıklarınız sizin egolarınızı tatmin etmenize fayda sağlıyor ama ben yalakalık yapınca bana bir fayda sağlanmıyor. Bu yüzden ben psikoloji eğitimi almış biri olaraktan karşımda ki insana yol göstermeye çalışıyorum. Ve faydasınıda görüyorum belki burdaki samimiyetimden yorumlarımdan etkilenerek yolunu değiştirecek bu arkadaş bu mümkün. Ama sizlerinkinden etkilenmek şuraya kalsın daha fazla kine nefrete sahip olacak. Ve dönün şimdi bakın hangimizin yazdıkları daha yol gösterici yada ikna edici olmuş? ondan sonra oturupta eleştirin. Tabi konulara objektif bakabilecek yada iki taraflı değerlendirme yapabilecek yetenekleriniz varsa..
keisnlikle katılıyorum kimse sana git kadını rezil et demedi diye öfkelenme ayrıca bir_kadın arkadaşım bunu bende kaç defa yazdım cvp gelmedi sen seni öpmeye çalışan ve eşininde hayatım bu kadının sana karşı farklı ilgisi var demesi bunlar nasıl bir şey yahuu sende eşinde amma genişmişsiniz kusura bakma o kadında suçlu ama en büyük hata önce sende sonra eşinde canım boşuna sadece o kadına yüklenmeye çalışma GÖZYAŞI arkadaşım sende merak etme kimse egosunu tatmin etmiyor burda
Arkadasim yasadiklarin mutlaka cok zordur....ama ben sunu bilir sunu söylerim.
Esinin aldatmasini affetiysen ya artik gecmise mazi deyip bagrina basacaksin yada ben yapamam diyorsan affetmiceksin ve bosanicaksin.
Bu intikam düsünceleri kafanda oldugu müddet senin evliligindenden sendende hicbir hayir gelmez. Kendini yipratmaktan baska birsey elde edemezsin....
Allah yardimcin olsun.
gülsümcüm aynen katılıyorum yorumuna ne güzel ifade etmişsin arkadaşım yerimseniben
Bunu özellikle anlatmak istiyorum...
Bir tanıdığımız vardı adı Ayşe olsun. Eşi de son derece iyi bir insandı. O da Ali olsun.
Çocukları vardı mutluydular.
Öyle görünmüşlerdi yani.
Ali bey birine takılır kalır onla gezip tozar parasını yer.
Ayşe hanım dayanamaz çocuğunu alır babasının evine gider olay duyulur...
Sonra aile der ki, yuvanı yıkma dön evine.
Kadınla Ali bey ayrılır.
Ayşe hanım bu arada hamiledir. 2 aylık.
Bebeğine kıyamaz ve çocukları hatırına yuvayı yıkmaz.
Döner, çocuğunu doğurur adını da 'Devrim' koyar.
Artık yeni bir başlangıçtır onun için.
Ayşe hanımı ben yakinen tanırdım. Kaderine boyun eğme ama eşine de sürekli laf sokar hali vardı.
Aradan 7 sene geçti...
Kadın eskiyi ne olursa olsun hazmedemedi.
Boşandılar...
Olan 7 sene boyunca aile kavgası içinde büyüyen çocuklara oldu...
al sana koskocaman bir örnek konu sahibi herzaman derim evlilikte saygı bittiyse aldatmada varsa o evlilikten hayır gelmezzzz yok çocuğum babasız kalmasın yok daha küçük bunlar bahane o ortamda büyüyen çocuk nolucak peki?? özellikle aldatmak hiç bir kadın hazmedemez unutamaz asla mutlaka her tartışmada her kavgada gün yüzüne çıkıarr olanda kavga içinde büyüyen çocuklara oluyor maleseffBunu özellikle anlatmak istiyorum...
Bir tanıdığımız vardı adı Ayşe olsun. Eşi de son derece iyi bir insandı. O da Ali olsun.
Çocukları vardı mutluydular.
Öyle görünmüşlerdi yani.
Ali bey birine takılır kalır onla gezip tozar parasını yer.
Ayşe hanım dayanamaz çocuğunu alır babasının evine gider olay duyulur...
Sonra aile der ki, yuvanı yıkma dön evine.
Kadınla Ali bey ayrılır.
Ayşe hanım bu arada hamiledir. 2 aylık.
Bebeğine kıyamaz ve çocukları hatırına yuvayı yıkmaz.
Döner, çocuğunu doğurur adını da 'Devrim' koyar.
Artık yeni bir başlangıçtır onun için.
Ayşe hanımı ben yakinen tanırdım. Kaderine boyun eğme ama eşine de sürekli laf sokar hali vardı.
Aradan 7 sene geçti...
Kadın eskiyi ne olursa olsun hazmedemedi.
Boşandılar...
Olan 7 sene boyunca aile kavgası içinde büyüyen çocuklara oldu...
yazarak egomuzu mu tatmin etmisizzzz
bende diyorum dunden beri niye boyle rahatim bayanssulusmile
Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz. Yanlış yapan insanların üstüne ne kadar doğrularla giderseniz o kadar ters teper. Aklı başında olan birinin yazdığı yorumlara yapacaklarınız şuan burda tutmaz. Yol gösterici olun tatlı dilli olun olun ki arkadaş yaptığı yanlışlardan kurtulsun yoksa beyni biliyor yaptığının yanlış olduğunu ama duygusal tarafı dağa doğrusu tramva tarafı algılamıyor. Sizler kendinizle bile kıyaslasanız biraz daha ikna edici yorumlar yazabilirsiniz. Hiç mi duygularınıza yada sinirinize yenilip yanlış olduğunu bile bile bir şey yapmadınız. He ben hem eğitimini aldım ama bunun yanında zamanında bende büyük tramvalar geçirdim doğruyu yanlışı ayırt edemedim ve bana yardım eden benianlayabilen yanlışlarımı eleştirmek yerine bundan sonra doğruyu yapmamı isteyen birinin elini uatmasıyla o tramvadan kurtuldum. Ve ondan sonra kendi vicdani muhasebemi yapıp doğruyu yanlışı anladım. O yüzden ınsaflı olun, burda yazdıklarım kimseye yalakalık etmek için değil sadece yardım etme amacıyladır. Ve ego tatmini cümlem bu insanın kocaısnı affetmesine sert eleştiri yapanlaradır. Bir insana nasıl yaklaşırsanız o şekil tepki alırsınız. Zaten yaralanmış ve yaptığı yanlışı göremeyen bir insana istediğiniz kadar anlatın durun olayın sonu aynı burdaki gibi karşılıklı kine nefrete dönüşür o zaten bunlaımda sizi anlayamayacağı gibi bu sefer de siz ondan beter duruma gelir kavga etmeye başlarsınız. O yüzdendir ki bir insana yardım etmenin yolu kendi düşündüklerinizi değil onu doğruya sevkedecek sözleri söylemekten geçer. Ben arkadaşa yardım edebilmişsem ne mutlu. O yüzden artık sizlere cevap vermeyeceğim istediğinizi düşünüp yazmakta özgürsünüz. Ben kendimi biliyorum eminim o yüzden de sizler bana istediğiniz şekilde hüküm giydirip içinizi rahatlatabilirsiniz. Umut ediyorum ki kendi yorumlarınızla benimkini karşılaştırıp (hepimiz yazdıklarımızda ayn şeyi ifade etmeye çalışıyoruz ama ifade şekillerimiz farklı) neyin ne olduğunu buraya ne amaçla yazdığımı anlayabilirsiniz.tamam psikoloji eğitimi almışsınız da ,,kalkıp burada yorum yapanlara,egolarını tatmin ediyor diyende sizsiniz.
bu suçlamayı yapanda sizsiniz...
birkadının yazısına yüzde yüz katılıyorum.
burada kimse ego tatmininde değil.insanlar düşüncelerini yazıyor.
sagol tatlim....olumunekankayizsmile
Iste bende aynen bunu diyorum hayyal.....böyle birseyi affetmeden önce cok iyi düsünmeli insan....yoksa giden senelere yazik, yipranan genclige yazik, ezilen cocuklara yazik.:çok üzgünüm:
♥gözyaşı♥;12775216 .!.:Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz. Yanlış yapan insanların üstüne ne kadar doğrularla giderseniz o kadar ters teper. Aklı başında olan birinin yazdığı yorumlara yapacaklarınız şuan burda tutmaz. Yol gösterici olun tatlı dilli olun olun ki arkadaş yaptığı yanlışlardan kurtulsun yoksa beyni biliyor yaptığının yanlış olduğunu ama duygusal tarafı dağa doğrusu tramva tarafı algılamıyor. Sizler kendinizle bile kıyaslasanız biraz daha ikna edici yorumlar yazabilirsiniz. Hiç mi duygularınıza yada sinirinize yenilip yanlış olduğunu bile bile bir şey yapmadınız. He ben hem eğitimini aldım ama bunun yanında zamanında bende büyük tramvalar geçirdim doğruyu yanlışı ayırt edemedim ve bana yardım eden benianlayabilen yanlışlarımı eleştirmek yerine bundan sonra doğruyu yapmamı isteyen birinin elini uatmasıyla o tramvadan kurtuldum. Ve ondan sonra kendi vicdani muhasebemi yapıp doğruyu yanlışı anladım. O yüzden İnsaflı olun, burda yazdıklarım kimseye yalakalık etmek için değil sadece yardım etme amacıyladır. Ve ego tatmini cümlem bu insanın kocaısnı affetmesine sert eleştiri yapanlaradır. Bir insana nasıl yaklaşırsanız o şekil tepki alırsınız. Zaten yaralanmış ve yaptığı yanlışı göremeyen bir insana istediğiniz kadar anlatın durun olayın sonu aynı burdaki gibi karşılıklı kine nefrete dönüşür o zaten bunlaımda sizi anlayamayacağı gibi bu sefer de siz ondan beter duruma gelir kavga etmeye başlarsınız. O yüzdendir ki bir insana yardım etmenin yolu kendi düşündüklerinizi değil onu doğruya sevkedecek sözleri söylemekten geçer. Ben arkadaşa yardım edebilmişsem ne mutlu. O yüzden artık sizlere cevap vermeyeceğim istediğinizi düşünüp yazmakta özgürsünüz. Ben kendimi biliyorum eminim o yüzden de sizler bana istediğiniz şekilde hüküm giydirip içinizi rahatlatabilirsiniz. Umut ediyorum ki kendi yorumlarınızla benimkini karşılaştırıp (hepimiz yazdıklarımızda ayn şeyi ifade etmeye çalışıyoruz ama ifade şekillerimiz farklı) neyin ne olduğunu buraya ne amaçla yazdığımı anlayabilirsiniz.
♥gözyaşı♥;12775216 .!.:Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz. Yanlış yapan insanların üstüne ne kadar doğrularla giderseniz o kadar ters teper. Aklı başında olan birinin yazdığı yorumlara yapacaklarınız şuan burda tutmaz. Yol gösterici olun tatlı dilli olun olun ki arkadaş yaptığı yanlışlardan kurtulsun yoksa beyni biliyor yaptığının yanlış olduğunu ama duygusal tarafı dağa doğrusu tramva tarafı algılamıyor. Sizler kendinizle bile kıyaslasanız biraz daha ikna edici yorumlar yazabilirsiniz. Hiç mi duygularınıza yada sinirinize yenilip yanlış olduğunu bile bile bir şey yapmadınız. He ben hem eğitimini aldım ama bunun yanında zamanında bende büyük tramvalar geçirdim doğruyu yanlışı ayırt edemedim ve bana yardım eden benianlayabilen yanlışlarımı eleştirmek yerine bundan sonra doğruyu yapmamı isteyen birinin elini uatmasıyla o tramvadan kurtuldum. Ve ondan sonra kendi vicdani muhasebemi yapıp doğruyu yanlışı anladım. O yüzden ınsaflı olun, burda yazdıklarım kimseye yalakalık etmek için değil sadece yardım etme amacıyladır. Ve ego tatmini cümlem bu insanın kocaısnı affetmesine sert eleştiri yapanlaradır. Bir insana nasıl yaklaşırsanız o şekil tepki alırsınız. Zaten yaralanmış ve yaptığı yanlışı göremeyen bir insana istediğiniz kadar anlatın durun olayın sonu aynı burdaki gibi karşılıklı kine nefrete dönüşür o zaten bunlaımda sizi anlayamayacağı gibi bu sefer de siz ondan beter duruma gelir kavga etmeye başlarsınız. O yüzdendir ki bir insana yardım etmenin yolu kendi düşündüklerinizi değil onu doğruya sevkedecek sözleri söylemekten geçer. Ben arkadaşa yardım edebilmişsem ne mutlu. O yüzden artık sizlere cevap vermeyeceğim istediğinizi düşünüp yazmakta özgürsünüz. Ben kendimi biliyorum eminim o yüzden de sizler bana istediğiniz şekilde hüküm giydirip içinizi rahatlatabilirsiniz. Umut ediyorum ki kendi yorumlarınızla benimkini karşılaştırıp (hepimiz yazdıklarımızda ayn şeyi ifade etmeye çalışıyoruz ama ifade şekillerimiz farklı) neyin ne olduğunu buraya ne amaçla yazdığımı anlayabilirsiniz.
bakın yine yapıyorsunuz yine suçluyorsunuz.♥gözyaşı♥;12775216 .!.:Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz. Yanlış yapan insanların üstüne ne kadar doğrularla giderseniz o kadar ters teper. Aklı başında olan birinin yazdığı yorumlara yapacaklarınız şuan burda tutmaz. Yol gösterici olun tatlı dilli olun olun ki arkadaş yaptığı yanlışlardan kurtulsun yoksa beyni biliyor yaptığının yanlış olduğunu ama duygusal tarafı dağa doğrusu tramva tarafı algılamıyor. Sizler kendinizle bile kıyaslasanız biraz daha ikna edici yorumlar yazabilirsiniz. Hiç mi duygularınıza yada sinirinize yenilip yanlış olduğunu bile bile bir şey yapmadınız. He ben hem eğitimini aldım ama bunun yanında zamanında bende büyük tramvalar geçirdim doğruyu yanlışı ayırt edemedim ve bana yardım eden benianlayabilen yanlışlarımı eleştirmek yerine bundan sonra doğruyu yapmamı isteyen birinin elini uatmasıyla o tramvadan kurtuldum. Ve ondan sonra kendi vicdani muhasebemi yapıp doğruyu yanlışı anladım. O yüzden İnsaflı olun, burda yazdıklarım kimseye yalakalık etmek için değil sadece yardım etme amacıyladır. Ve ego tatmini cümlem bu insanın kocaısnı affetmesine sert eleştiri yapanlaradır. Bir insana nasıl yaklaşırsanız o şekil tepki alırsınız. Zaten yaralanmış ve yaptığı yanlışı göremeyen bir insana istediğiniz kadar anlatın durun olayın sonu aynı burdaki gibi karşılıklı kine nefrete dönüşür o zaten bunlaımda sizi anlayamayacağı gibi bu sefer de siz ondan beter duruma gelir kavga etmeye başlarsınız. O yüzdendir ki bir insana yardım etmenin yolu kendi düşündüklerinizi değil onu doğruya sevkedecek sözleri söylemekten geçer. Ben arkadaşa yardım edebilmişsem ne mutlu. O yüzden artık sizlere cevap vermeyeceğim istediğinizi düşünüp yazmakta özgürsünüz. Ben kendimi biliyorum eminim o yüzden de sizler bana istediğiniz şekilde hüküm giydirip içinizi rahatlatabilirsiniz. Umut ediyorum ki kendi yorumlarınızla benimkini karşılaştırıp (hepimiz yazdıklarımızda ayn şeyi ifade etmeye çalışıyoruz ama ifade şekillerimiz farklı) neyin ne olduğunu buraya ne amaçla yazdığımı anlayabilirsiniz.
Daha öncede yazdım, aslında arkadaş eşini hala affetmemiş. Bu yüzden intikam peşinde aslında asıl intikamı eşinden almak istiyor ama malesef dile getiremiyor. Çünkü böyle bir şeyi affetmek çok zor, kaldıki diğer kadın hiç tanınmayan biri olsa hadi bir nebze dersin (ki benim kitabımda o da yazmaz) ama bu kadın adamın kardeşinin sevgilisi ve konuyu açan arkadaşın akrabası. Yani öyle yada böyle her zaman karşılaşma veya bir yerde oturma ihtimalleri yüksek olan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?