- Konu Sahibi nefertity80
-
Sadece suclu kadin mi ? Esiniz de hicmi suc yok ,Esinizi affettiyseniz kadini da affetmelisiniz . Mutsuzlugunuzun nedeni bence esiniz .
hata1 kere olur 3 kere değil.:hulya:
doğru. zaten hata etmiş demedim hiç bir zaman. bunu hep bir suç olarak gördüm.
hem kardeşinin sevgilisi hem benim uzak da olsa akrabam hem en yakın dostum! durumun farkındayım. ihanet çok büyük ve iki taraflı. hatta en büyük suç eşimde. ama siz neler yaşandığını bilemezsiniz. yanlış anlamasın kimse suçlar gibi söylemiyorum ama gerçekten de insani yönüm ağır bastı ve eşime bu yüzden geri döndüm. halini, pişmanlığını, benden ayrıyken başına ne işler açtığını bilmiyorsunuz barışmak adına.
karşımda ne durumlara düştü. bir kadın sevilip sevilmediğini bilir değil mi? bunu mutlaka hisseder. her fırsatta hissettiriyor bana. özellikle bu olaydan sonra daha da fazla hisseder oldum. sizlere herşeyi tam olarak da anlatamıyorum aslında deşifre olmak istemediğim için. yani olur da birileri anlar, ortaya çıkar diye korkuyorum. belki paranoyakça ama ailemden bu siteye girenler olabilir. o yüzden fazla açamıyorum ayrıldıktan sonra olanları.
ama gerçekten tam bir insanlık sınavı verdim ben.
ya birde şu var.
nasıl bir ahlaksızlıktır bu ki,adam erkek kardeşininin sevgilisiyle beraber oluyor.
inanılır gibi değil.
Böyle bir durumda neden suçlu diğer kadın olur, neden o diğer kadından intikamlar alınır anlamam.
Kadın striptiz yapmış maşallah eşinizde meyilliymiş hemen yatmış, hemde kiminle, kardeşinin sevdiği kişiyle, sizin arkadaşınızla, sizin akrabanızla.
Hem eşiniz hemde diğer kadın hem midesiz hemde ahlaksızmış.(ister kızın ister kızmayın ama bana göre durum budur)
Bir çok arkadaşın dediği gibi, eşinizi affettiyseniz o kadınla da uğraşmaktan vazgeçmek zorundasınız. Siz ne kadar intikam alırsanız alın asla içiniz soğumayacak. Çünkü o kadını kırk yılda bir görürsünüz ama eşiniz hep yanıbaşınızda. O na her baktığınızda aklınıza bu olay gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?