Güvenmenin bedeli!!!

Kocam önünde striptiz yapan her kızla beni aldatsın bende onu affedeyim.evlilik sadakat bu değil.doğrusunu söylemek gerekirse ben affedemezdim heralde.kızlada birdaha görüşmezdim.ama siz doğru olanı yapıyosunuz kimseye belli etmemekle.belli olursa ucu size cok fena dokunur çünkü....

mavi çok doğru. elbette boşanıyorum anlaşamıyoruz demem yeterli olurdu ayrılmam için.
dedim ya yapamadım işte. pişmanlığını gördüm. sevdiğim için de vazgeçemedim. ayrı olduğumuz dönemde çocuğum da çok yara aldı. en sonunda yüreğim dayanmadı işte geri döndüm.

sonuçta boşansaydım da bu intikam hissinden kurtulamayacaktım. şu an esas meselem de bu zaten. yani siz olsaydınız bu durumda nasıl soğuturdunuz içinizi? bunu merak ediyorum.

Sadece suclu kadin mi ? Esiniz de hicmi suc yok ,Esinizi affettiyseniz kadini da affetmelisiniz . Mutsuzlugunuzun nedeni bence esiniz .

neyin soğuması.
bir makina olsa keşkede yaşananları size unuttursa bir hafıza kaybı yaşatsa bildiklerinizi unuttursa.
burada kim size çözüm bulabilirki bu konuda.

eşim hakkında acı verecek yorumlar yazmayın demişsin ama bütün bu yaşanılanların merkezinde eşin var zaten...SÖYLEMEDEN EDEMıCEM KABAHATıN EN BÜYÜĞÜ EŞıNDE..acı verecek yorumlar yapmaya gerek yok ayrıca.....yaşanılanların hepsi baştan sona acı ve tam anlamıyla LAÇKAA..
o kızı hayatından çıkartıp atabilirsin..bu olayı insanlara anlatamıyacağına göre başka bir mazeret uydurur ve görüşmeyi kesersin..hergün onu görmek zorunda da değilsin..gerekirse evini değiştiririrsin.mahalleni değiştirirsin.bu yaşadığın acıları sana tekrar tekrar hatırlatıcak şeylerden uzakta yaşa.intikam diyosunda intikam öyle alınmaz.bırak Rabbim onların dersini verir zaten bigün..bak evleniyor diyorsun ne malum sana yaşattığı şeyin kendi başına bir gün gelmeyeceği..Sen işini Allaha bırak..kesinlikle görüşülmez selam bile verilmez o insana...ne kına gecesi ne düğünü ben olsam cenazesine bile gitmezdim..

hata1 kere olur 3 kere değil.:hulya:

doğru. zaten hata etmiş demedim hiç bir zaman. bunu hep bir suç olarak gördüm.
hem kardeşinin sevgilisi hem benim uzak da olsa akrabam hem en yakın dostum! durumun farkındayım. ihanet çok büyük ve iki taraflı. hatta en büyük suç eşimde. ama siz neler yaşandığını bilemezsiniz. yanlış anlamasın kimse suçlar gibi söylemiyorum ama gerçekten de insani yönüm ağır bastı ve eşime bu yüzden geri döndüm. halini, pişmanlığını, benden ayrıyken başına ne işler açtığını bilmiyorsunuz barışmak adına.
karşımda ne durumlara düştü. bir kadın sevilip sevilmediğini bilir değil mi? bunu mutlaka hisseder. her fırsatta hissettiriyor bana. özellikle bu olaydan sonra daha da fazla hisseder oldum. sizlere herşeyi tam olarak da anlatamıyorum aslında deşifre olmak istemediğim için. yani olur da birileri anlar, ortaya çıkar diye korkuyorum. belki paranoyakça ama ailemden bu siteye girenler olabilir. o yüzden fazla açamıyorum ayrıldıktan sonra olanları.
ama gerçekten tam bir insanlık sınavı verdim ben.

ya birde şu var.
nasıl bir ahlaksızlıktır bu ki,adam erkek kardeşininin sevgilisiyle beraber oluyor.
inanılır gibi değil.

kusura bakmayın.
yapılan çok iğrenç.
kardeşinin kız arkadaşı,sevdiği kadın bu ya. sizin de,arkadaşınız...pişmanlık olsa ne yazar .
1 kerede değil ki
hoş bunun biri ikiside olmaz...neler yaşandığıda ortada...isterse eşiniz kendimi öldüreceğim desin,
affedilecek şey var affedilmeyecek.
üzgünüm ama bu hazım meselesi.

ya birde şu var.
nasıl bir ahlaksızlıktır bu ki,adam erkek kardeşininin sevgilisiyle beraber oluyor.
inanılır gibi değil.

Evet affedilmez kılıyor olayı. Hem kadının en yakın dostu, amcasının evlatlığı hem de erkek kardeşinin sevgilisiymiş. ohaoldumsmile

Eğer siz bu adamı affedebiliyorsanız o kızı da çok rahat affetmeniz lazım

yani ne hale geldik inanamıyorum,
eşinizi aynı hatayı bir kaç kez yaptığı halde affetmişsiniz zaten
şimdi en büyük sorununuz o kızın düğününe gidip gitmemekse, gerçekten çok enteresan
eşinizi kabul ettiğiniz engin yüreğiniz o kızıda almaya müsaittir sanırım

gerçekten çok çopk kötü bi durum
rabbim sabır versin
ama bnce eşin bi defa yaptıysa devamını mutlaka yapar
hemde mutlaka
yani nası bu kadar eminsin diyeceksin
çünki yapmayacak olan hiç bi şekilde yapomaz
ve sen onu affederek fırsat vermiş olmuşun
kınaya düğüne gitmek mne ifade eder ki
olan sana olmuş işte
yerinde olsam ikisininde yüzüne bakmazdım
üstelik birkezde değil bikaç kez olmuş

yanii seni öyle bir bozguna uğratmış ki bu kadın,hangi intikam o acıların yerini alabilir! yani baksana herşeye rağmen evleniyor bile..eşini affettin,öyle yada böyle bir kaç kere bu kadınla birlikte olmuş,her an gözünün önünde olmayacak mı sana bu yaşattıkları...bence tüm bu olanlardan uzaklaşmadığın ve uzaklaşamadığın müddetçe içindeki o fırtınalar hiçbir zaman dinmez.intikam çok kuvvetli bir ateştir,ufacık bir fırtına da bile yakabilir her yanı....ve bir daha sana karşı saçma sapan hareketleri olan bir kadına güvenmemen gerektiğini anlamışsındır..Rabbim büyük şeylerle sınamasın bizi,zordur elbet ataşe düştüğü yeri sonuçta ama bazen bazı şeyler için zemini biz mi hazırlıyoruz acaba! tekrar aynı hataların pençesine düşme istersen,ne hali varsa görsün öyle illet birisi..

Böyle bir durumda neden suçlu diğer kadın olur, neden o diğer kadından intikamlar alınır anlamam.
Kadın striptiz yapmış maşallah eşinizde meyilliymiş hemen yatmış, hemde kiminle, kardeşinin sevdiği kişiyle, sizin arkadaşınızla, sizin akrabanızla.
Hem eşiniz hemde diğer kadın hem midesiz hemde ahlaksızmış.(ister kızın ister kızmayın ama bana göre durum budur)
Bir çok arkadaşın dediği gibi, eşinizi affettiyseniz o kadınla da uğraşmaktan vazgeçmek zorundasınız. Siz ne kadar intikam alırsanız alın asla içiniz soğumayacak. Çünkü o kadını kırk yılda bir görürsünüz ama eşiniz hep yanıbaşınızda. O na her baktığınızda aklınıza bu olay gelecek.

Aynen imzanmı atıyorum...
Onun yanına kar mı kalsın demişsin ya... Yaptıkları eşinin yanına kar kalmış nasıl olsa, onun da yanına kar kalsın ne olur yani...
Eşini affeddebildiğine göre onunla ilgili bu kadar intikam dolu olmanın mantığı yok...
Çin işi japon işi bunu yapan iki kişi.....

Eşiniz ile ilgili kısmına yorum yapmamamızı ısrarla vurguladığınız için o konudaki düşüncelermi yazmıyorum.
Kızla ilgili söyleyeceğim şey ise diğer arkadaşlardan farklı olmayacak. Size söz vermiş, size bağlılık yemini etmiş ve size karşı sorumlulukları olan insanı affettyiseniz; size karşı hiçbir sorumluluğu, verilmiş sözü, imzası olmayn insanı da affetmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…