- Konu Sahibi nefertity80
-
iyi
ödetin sonrada ,affedin.
nasılsa eşinizin yüzüne bakıyorsunuz.
ödettikten sonra onlada iyi geçinin.
tıpkı eşiniz gibi..
nasıl fikir ama
evet eşim evliliğimizin hakkını vermedi katılıyorum.
ama ben geri döndüğüm için iğneleyici yorumlar yapmanızı da anlayamıyorum ve gerçekten üzülüyorum bu tür yorumlara maruz kaldığım için.
yani ben şimdi geri döndüğüm, ilişkime (karşı taraf hakkını vermediği için) sahip çıktığım için hatalı mıyım? bununla ilgili olarak şu an hiç bir sorunum yok. suçunu telafi etmek için canını dişine takmış bir adamla her şeye rağmen evliliğimi sürdürmeye, yaramı kapatmaya, çocuğuma huzurlu bir aile ortamı sağlamaya çalışıyorum ama böyle kinayeli yorumlar yapılıyor.
nerdeyse sen suçlusun diyeceksiniz.
fazla arabesk bir ifade olacak ama adeta düşene bir tekme de siz vuruyorsunuz.
olayın vehametinin ve rezillğinin her yönüyle farkındayım emin olabilirsiniz.
ama lütfen daha sağduyulu yorumlar yapın...
ben bu sitenin uzun süredir okuyucusuyum. sizin tahrikten çok keyif aldığınıza ve yaralamaya yönelik sadistçe yaklaşımlarınıza da çokça şahit oldum.
bu yönünüze katkıda bulunmaya hiç niyetim yok.
defalarca konuma yorum yaptınız ve farkındaysanız kaale de almıyorum.
üzgünüm benim konumda kendi kendinize takılmak zorundasınız gamyoncuiremsu
Eşiniz ile ilgili kısmına yorum yapmamamızı ısrarla vurguladığınız için o konudaki düşüncelermi yazmıyorum.
Kızla ilgili söyleyeceğim şey ise diğer arkadaşlardan farklı olmayacak. Size söz vermiş, size bağlılık yemini etmiş ve size karşı sorumlulukları olan insanı affettyiseniz; size karşı hiçbir sorumluluğu, verilmiş sözü, imzası olmayn insanı da affetmelisiniz.
iyi
ödetin sonrada ,affedin.
nasılsa eşinizin yüzüne bakıyorsunuz.
ödettikten sonra onlada iyi geçinin.
tıpkı eşiniz gibi..
nasıl fikir ama
Evet canım maalesef hatalısın. Bu kadar büyük bir travmayı kaldırabilecek bir evlilik yok. Yorum yapmamızı istemediğin için ayrıntısına girmemiştim. Ama bu mesajından sonra ayrıntılı olarak yazabilirim.
Senin sorunun o kızla değil. O kız dış kapının mandalı. İnsan kendine karşı böyle büyük bir hata yapan dışardan birini s.kt.r eder, çıkarır hayatından; hiç de izi kalmaz. Ama senin yaraların kapanmamış. Senin affedemediğin o kızdan önce eşin ve kendin. Sen kendini affetmediğin için, yaraların hala kanadığı için yüreğin soğumuyor. İhanetteki üçüncü kişiden intikam almak diye birşey yoktur. Senin muhatabın eşin ama sen muhatabını içten afetmemişsin ve kendine yediremediğin şeyler yaptığın, böyle bir durumu yutmayı kabullenemediğin için kendini de affetmemişsin. Huzursuzluğunun asıl nedeni bu.
Eşini affedip etmemek senin bileceğin iş, ama affettiysen artık yaralarının kanamaması gerekiyor. Kanıyorsa bir sorun var demektir.
Çok sadist çe bir fikiiirrr...
kafamçokkarıştı adeta tetikte bekliyormuşsunuz.
yine yanıldım bilmiyorumkismile
az önce sizin için yaptığım yorumun sadece o yorumunuz için olan teşekkür kısmını alın üstünüze.
geri kalan kısmını hakedecek anlayışa sahip kişiler için telaffuz etmek istiyorum.
Hayatını nefret ederek intikam duygularıyla geçiremezsin. Maalesef kadınların en büyük hatası bu oluyor. Görmezden geleceksin ama bunun tek bir yolu var, sürekli yüzüne baktığın insan hatırlatıyor sana bu kadını, ondan nefret edersen evliliğin bitecek ama sen b,tmesini istemiyorsun bu yüzden tüm nefretini kocan kadar suçlu olan diğerine yöneltiyorsun. ama şunu bil ki, bu nefret ona karşı tek başına değil eşine karşı da var sadece boşanmak istemiyorsun. Boşanmadığın sürece hırsın seni bitirecek çünkü bunu aşmanın bir yolu olduğunu düşünmüyorum. Nikahına falan gitmeniz bir gecelik sıkıntı yaratır sadece eminim umursamıyordur şu anda. sendeki hırs ve öfke ise ömrün boyunca geçmeyecek.
yazını okurken bazı şeyler bana o kadar çok tanıdık geldi ki,içimde tekrar hissettim acımı..aynı şey banada oldu öğrenmemse şu şekilde,ben ayrılmak istediğimi söylemiştim o da bana madem ayrılıyoruz arkadaşının nasıl biri olduğunu öğren deyip,gizli çekilmiş video göstermişti.olayın üstünden bir sene geçmiş,ozaman içinde üçümüz görüştüğümüz oluyordu,hatta önceleri anlaşamıyorlar diye üzülürken,şimdi yakınlaştılar diye seviniyordum.sonra sonra parcalar yerine oturdu,salak yerine konulmak en acısıydı benim için.hayatımda hiç bir zaman kin beslemedim kimseye,kardeşim gibi gördüğüm insan bana bunları yaptığı halde yine beslemedim,ilk başta intikam içinde yandım,tutuştum ama ailesi öğrenirse kötü şeyler olucagını bildiğim ona acıdıgım ıcın video bile sildirdim.ama o biraz değişik yüzsüzlerdendi,akraba baglarımızda var uzaktan,halamin düğün yemeğine gelmiş,benim tanıştırdığım arkadaşlarımla görüşmeye devam etmiş hatta bir kaçıyla çıkmıştı bile..ona bir çok şey yapabilirdim ama yapmadım.Allah'a havale ettim,cezası neyse eminim çeker.eğer gidince onun o halini görünce acın azda olsa geçiyorsa git derim.bu öyle bir acı ki,yaşamayan tahmin bile edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?