Güvenmenin bedeli!!!

Lütfen uslubumuzu bozmadan tartışmaya özen gösterelim.
Karşılıklı laf dalaşına girdiğimiz anda bu hiç kimsenin hoşuna gitmeyecek sonuçlara yol açar.

Siz eşinizi ve hâliyle olanları affetmişsiniz, yaptıkları yanlarına zaten kâr kalmış. Evlenirken hatuna görünüp huzurunu kaçırsanız ne olur kaçırmasanız ne olur...

Zamanında verememişsiniz tepkinizi bazı sebeplerden dolayı. Aynı sebepler hâlâ geçerliyse kadın zaten bir şeylerin ortaya çıkacağından tedirgin olmaz ki. Gamsızın teki olmasa zaten bu arkadaşlık ilişkileri içindeyken böyle bir şeye teşebbüs etmezdi. ıyi cesaret valla...

Acınız büyük, anlayamam bile ben bunu, ama sizi aldatan kişi olan o adamla evliyken diğer kadını huzursuz etseniz ne olur, etmeseniz ne olur. Kusura bakmayın ama bence böyle.

konu sahibi arkadaşım durumuna üzüldüm gerçekten çok kötü bir olay yaşamısın ama sen naptın canım yaa çoğu kadının yapamicanı yapmışsın valla tebrikler o kocanla nasıl aynı yastığa baş koyuyorsunuz bu adam hadi birincisi hata ama iki üç defa yapmışlar nasıl bir şey bu ben asla affetmem bir kere bile aldatsa ölüceğini bilesem yene affetmem bu kadrda büyük konuşuyorum işte bak affettin noldu hiç bir şey eskisi gibimi hayır olamazda zaten yaa yanlış anlama kesinlikle seni üzmek yada saldırmak değil niyetim ama ben bir an senin yerine koydumda kendimi allah korusun yok yaa bu asla affedilcek bir olay değil bana göre tabi

büyük geçmiş olsun. umarım yaşadığın en son ihanet olur.
ve gerçekten yaşamayan anlayamaz...
kimse de yaşamasın umuyorum...

evet Allah kimseye yaşatmasın..başka biriyle olsa belki bu kadar koymaz insana..ben eski sevgilim için üzülmemiştim bile kardeşim olarak gördüğüm insanın ihanetine üzülmüştüm.biliyorum ki çocugun olmasa her şey çok daha kolay olurdu..intikam duygusunu içinde taşırsan eğer,her şey çok daha zor olur.kafandan çıkartamazsın..

bu kadına karşı neden eşimden daha fazla nefret duyuyorum onu biraz açayım isterseniz.
bu sözde itirafı, bana alkollüyken ve vicdanının çok rahatsız olduğunu söyleyerek yaptı ama sonra çok pişman oldu! inanın eğer gerçekten vicdani rahatsızlıktan söylediğine inansaydım ona karşı farklı davranır, farklı hissederdim. anlatırken, bana sürekli eşimi kötüledi ve sanki ona tecavüz etmiş gibi anlattı. ilk zamanlar ben böyle biliyordum. ama tabi eşimle tekrar bir araya gelip bu konuyla ilgili konuşma fırsatı bile vermeyeceğimi düşündüğü için o kadar farklı anlattı ki herşeyi amacının beni yaralamak, evliliğimi bitirmek olduğunu hissettirdi bana tamamen. eğer vicdan olsaydı mesele, herşeyi doğru dürüst anlatırdı.
ona eşimden daha fazla güveniyordum.
hiç bir erkeğe tam anlamıyla güvenilmeyeceğini bilecek kadar büyüdüm.
ama ona çok güvenmiştim. etrafımda onu tanıyan herkes acaip şekilde güvenir ona.
süper bir oyunculukla bunu sağlamayı başarabilmiş.
işte bu yüzden nefretim çok daha fazla.

eşimin ödediği bedelin %10'unu bile ödemedi o.
bu yüzden intikam hırsı var içimde.

Eşin hangi bedeli ödedi...Vicdan azabı duyarak mı ödedi bu bedeli.

Peki birşey soracağım arkadaşım sana bir kez daha tekrarlamadığını nerden biliyorsun...

Aslında konudan saptık biliyormusunuz ...

Konu sahibi arkadaşın asıl derdi aldatılmak değil ki ...Aldattığı eşini tekrar içine sindirmiş hiçbirşey olmamış gibi onunla evliliğine devam etmekte zaten.

Asıl derdi,eşinin birlikte olduğu kadından intikam almak ve bunu nasıl yapacağını bilmemek.

İntikam alsa ne olacak peki...Vicdanını rahatlatacak,içi rahat edecek.

Peki intikam alınan öteki kadın n'apacak...Ne kaybedecek ?Hiçbirşey...Koca bir sıfır kaybedecek.

İntkam alman için bazı şeyleri göze alman gerekiyor.Baban kalp hastası kriz geçirme olasılığı var.

Sen intikam alayım derken herkes herşeyi biranda öğrenebilir.Dediğin gibi kan dökülebilir.

Bunları göze alıyorsan dilediğin gibi al intikamını nasıl alacaksan tabi orasını bilemiyorum.

Senin intikam alman sadece sana birşeyler kazandırır ,o kadına birşey olmaz emin ol.

Arsız sonuçta...

Eşini içine sindirdiysen onu da sindirebilirsin gayet iyi bir şekilde.

Ha eşin ha o kadın ne farkediyor ki...Bu işi yapan iki kişi...Biri eşin diğeri öteki kadın.

Eşin dereyi geçmiş...O kadın da geçebilir bence.

canım tabikide nefretinde haklısın ona kimse bişey demiyo zaten ama sen en büyük hatayı kocanı affederek yapmışsın zaten (bana göre tabi) yani bu kadına şimdi zarar versen nolur vermesen nolur tabikide ben olsam demiycem ama hadi ben olsam o anda her şeyi çıkarırdım ortaya rezil olurdu o kadın o zaman şimdi düğününe git yene rezil et sonuç ne olcak söylermisin rahatlicakmısın belki ama hiç bir şey kocanın seni aldattığını unutturcakmı sana asla kocan ayağının altında paspas bile olsa unutmicaksın ömrünün sonuna kadar sana her dokunduğunda aklına gelicek tabi bunları ben senin yerine koyarak kendimi düşünüyorum haksızmıyım

Sözde itiraf diyorsun ama ya kadın herşeyi itiraf etmeseydi kimbilir eşin kaç kere daha birlikte olacaktı o kadınla.

Senin de ruhun bile duymayacaktı...

Sevinmen gerek gözünü açmaya çalıştığı için.

daha konuyu baştan okurken sonunu tahmin ettim.. bazı günümüz kadınları nedense o derece ahlaksız ar perdesi yırtılmış karaktersiz oluyorlar ve buna üzgünümki yapıcak bişey yok görüşmeyi kesiceksiniz.

aslında bi yönden haklısın evet gözümü açtı.
ama bu olayı anlattığı zaman, yaklaşık 1 yıl önce bitmiş aralarında herşey. hatta nasıl bitmiş biliyor musun eşim evimize gelmeden önce o evde yalnızken eşimi evine çağırıyor. eşim gidiyor. 20 dk. ayaküstü bir beraberlik oluyor ve eşim hemen giyiniyor eve gelmek üzere. hanımefendi bu durumu kendine yedirememiş ve ertesi gün ayrılmak istediğini söylemiş. eşim de hataydı zaten çok haklısın yanlış yaptık filan diyerek konuyu kapatmışlar. ikisini de yüzleştirdim. her sorunun cevabını aldım. bu kadın kendini kullanılmış hissettiği için bitirmek istemiş. ama eminim eşim "olmaz" filan deseydi devam edecekti. hatta kapıdan çıkarken iğrenç bir şekilde " git git karına git" demiş.
bu olayı kendine yediremediği ve eşim de onu bir kez bile tekrar aramadığı için tamamen kompleksinden dolayı ortaya çıkardı yani. vicdan filan hikaye.
bu ve benzer sebeplerden dolayı intikam hırsı içindeyim.
yanlış aslında ama başedemiyorum bununla lütfen anlayın...

Arkadaşım birisinden intikam almak istiyorsan, bu kişi eşin olmalı ..

Zaten bu tip olaylar da, günah keçis hep karşı taraftaki kadın olur, halbuki bu tamamen erkeğin sorunudur.

Kadın karşısında striptiz yapmış da dayananmış da bıdıbıdı bıdı, tutup saçından defetseydi evden?)) Çok mu zormuş bunu yapmak..?
Bırakın bu işleri ya..

Kocanı affederek, aldatılmanın karşılığına ona ödül verirken, karşı taraftaki kadından intikam almak da neyin nesi? Bu nasıl bir mantıktır anlamdım gitti..
O kadar çok bu tarz olay var ki KK da.

Birisine ödül verdiysen diğerine de ver, ve kadını rahat bırak..

Farkında mısın bilmiyorum...
Ne sözler ne vaatler sana ilk günkü gibi bir hayat sunabilir...
Şu an sen aldatılmış ve yarasını saran bir insan pozisyonundasın... :umursamaz:
Söyler misin, geceleri eşine bakıp o kadınla olan halini gözünün önüne getirmeden nasıl uyuyabiliyorsun?
Mesela ona sarıldığında veya o sarıldığında aynı 'o kadına da sarıldığını onu öptünü, aşkım balım dediğini' aklına getirmeden kocanla nasıl konuşabiliyorsun? :umursamaz:
Bir gün o kadın veya başkasıyla seni aldatmayacağından nasıl emin olabiliyorsun?
Bu korku içini nasıl kemirmiyor?
Kemiriyorsa hala nasıl bir arada yaşayabiliyorsun?
ıntikam diyorsun...
ıntikam hem kocanı hem o kadını birbirlerine bırakıp en büyük intikam değil midir?
Değer mi çekmeye?
Kim için ne için?
Zafer kazandım, o ne kadar dışarıda gözü olup gelse de sonunda benim oldu demek için mi? lmaz:
Galibiyeti tek başına omuzlamak için mi berabersin hala yalanla?

yani baştan çıkarıldı diye kocanızı afettiniz öylemi!!!
kocanızı affettiyseniz onuda affedin ozaman bırakın intikamı felanda yuvasını kursun madem
kim ne derse desin ister erkek olsun ister kadın baştan çıkmak istemesse kimse zorla baştan çıkaramaz!!!

sen şimdi zannediyosunki burda herkes senin üzerine geliyo ama yok arkadaşım öyle bişey yok sen herkesin yapamadığı bir şeyi yapmışsın sen kocanı affetmişsin ötesi yok bitti gitti o kadını rezil etsen nolur şu saatten sonra ben asla tahammül edemem erkeğimn başka biriyle olduğunu dokunduğunu bile hayal edemem çok kötü bir şeyy ne diyeyim

Bak arkadaşım eşinden de intikam almadın ama sen...Affettin üstelik affederek mi intikamını aldın yani eşinden.

Eşinin yanına kalmış bu yaptığı o kadının da kalsın çok mu.

Kadının ayak üstü işi pişirmek zoruna gittiği için ayrılmak istemiş...Demek rahat bir ortamda olsaydı bu işi sürdürmeye devam edecekti.

Kadın bitti demeseydi de bitirirmiydi acaba eşin.

Kadına yüklendiğin kadar keşke eşine de yüklenseydin.

Seni anlıyorum intikam almak istediğin için.

Ama diyorum ki bak sen intikam alsan bile o kadından giden birşey olmayacak.

Anlıyormusun?

İntikam alsan bile bu eşinin seni aldattığı gerçeğini köklüce ortadan kaldırmayacak,yani değişen hiçbirşey olmayacak...

Arkadaşım, istiyorsun ki burada hepimiz diğer kadına şunu yap bunu yap diyelim. Seni anlıyorum ama senin anlamadığın şey ise olayı tek taraflı görmen. Zaten eşini affetmişsin, olan olmuş biten bitmiş, yani bu işi bırakacaksın. Daha öncede yazdım ne kadar intikam alırsan al malesef senin için soğumayacak. Eşin biraz geç kalsa içine kurt düşecek. Yani zor bir dönemdesin ve bundan sonrası içinde zorlanacaksın.
Ama artık diğer kadını bırakman lazım. Ortada yapılan bir şey var ve bunda iki tarafta suçlu, bir tarafı affedip diğer tarafa hala kin beslemen hatta intikam almak istemen boş.

Şimdi konu sahibi arkadaşa göre,eşi vicdan azabı duymuş çok üzülmüş o yüzden affetmiş eşini.

İstiyor ki o kadın da böyle vicdan azabı duysun üzülsün onu da affetsin belki.

Ama unuttuğu birşey var az evvel dediğim gibi,kimden intikam alırsa alsın eşinin kendisini aldattığı durumu değiştirmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…