- Konu Sahibi nefertity80
-
büyük geçmiş olsun. umarım yaşadığın en son ihanet olur.
ve gerçekten yaşamayan anlayamaz...
kimse de yaşamasın umuyorum...
eşimin ödediği bedelin %10'unu bile ödemedi o.
bu yüzden intikam hırsı var içimde.
canım tabikide nefretinde haklısın ona kimse bişey demiyo zaten ama sen en büyük hatayı kocanı affederek yapmışsın zaten (bana göre tabi) yani bu kadına şimdi zarar versen nolur vermesen nolur tabikide ben olsam demiycem ama hadi ben olsam o anda her şeyi çıkarırdım ortaya rezil olurdu o kadın o zaman şimdi düğününe git yene rezil et sonuç ne olcak söylermisin rahatlicakmısın belki ama hiç bir şey kocanın seni aldattığını unutturcakmı sana asla kocan ayağının altında paspas bile olsa unutmicaksın ömrünün sonuna kadar sana her dokunduğunda aklına gelicek tabi bunları ben senin yerine koyarak kendimi düşünüyorum haksızmıyımbu kadına karşı neden eşimden daha fazla nefret duyuyorum onu biraz açayım isterseniz.
bu sözde itirafı, bana alkollüyken ve vicdanının çok rahatsız olduğunu söyleyerek yaptı ama sonra çok pişman oldu! inanın eğer gerçekten vicdani rahatsızlıktan söylediğine inansaydım ona karşı farklı davranır, farklı hissederdim. anlatırken, bana sürekli eşimi kötüledi ve sanki ona tecavüz etmiş gibi anlattı. ilk zamanlar ben böyle biliyordum. ama tabi eşimle tekrar bir araya gelip bu konuyla ilgili konuşma fırsatı bile vermeyeceğimi düşündüğü için o kadar farklı anlattı ki herşeyi amacının beni yaralamak, evliliğimi bitirmek olduğunu hissettirdi bana tamamen. eğer vicdan olsaydı mesele, herşeyi doğru dürüst anlatırdı.
ona eşimden daha fazla güveniyordum.
hiç bir erkeğe tam anlamıyla güvenilmeyeceğini bilecek kadar büyüdüm.
ama ona çok güvenmiştim. etrafımda onu tanıyan herkes acaip şekilde güvenir ona.
süper bir oyunculukla bunu sağlamayı başarabilmiş.
işte bu yüzden nefretim çok daha fazla.
bu kadına karşı neden eşimden daha fazla nefret duyuyorum onu biraz açayım isterseniz.
bu sözde itirafı, bana alkollüyken ve vicdanının çok rahatsız olduğunu söyleyerek yaptı ama sonra çok pişman oldu! inanın eğer gerçekten vicdani rahatsızlıktan söylediğine inansaydım ona karşı farklı davranır, farklı hissederdim. anlatırken, bana sürekli eşimi kötüledi ve sanki ona tecavüz etmiş gibi anlattı. ilk zamanlar ben böyle biliyordum. ama tabi eşimle tekrar bir araya gelip bu konuyla ilgili konuşma fırsatı bile vermeyeceğimi düşündüğü için o kadar farklı anlattı ki herşeyi amacının beni yaralamak, evliliğimi bitirmek olduğunu hissettirdi bana tamamen. eğer vicdan olsaydı mesele, herşeyi doğru dürüst anlatırdı.
ona eşimden daha fazla güveniyordum.
hiç bir erkeğe tam anlamıyla güvenilmeyeceğini bilecek kadar büyüdüm.
ama ona çok güvenmiştim. etrafımda onu tanıyan herkes acaip şekilde güvenir ona.
süper bir oyunculukla bunu sağlamayı başarabilmiş.
işte bu yüzden nefretim çok daha fazla.
Sözde itiraf diyorsun ama ya kadın herşeyi itiraf etmeseydi kimbilir eşin kaç kere daha birlikte olacaktı o kadınla.
Senin de ruhun bile duymayacaktı...
Sevinmen gerek gözünü açmaya çalıştığı için.
yaptığı yanına kar mı kalsın? aynı semtte yaşıyoruz ve sık sık karşılaşıyoruz. mutlu olduğunu görmek canımı çok yakıyor!!!
aslında bi yönden haklısın evet gözümü açtı.
ama bu olayı anlattığı zaman, yaklaşık 1 yıl önce bitmiş aralarında herşey. hatta nasıl bitmiş biliyor musun eşim evimize gelmeden önce o evde yalnızken eşimi evine çağırıyor. eşim gidiyor. 20 dk. ayaküstü bir beraberlik oluyor ve eşim hemen giyiniyor eve gelmek üzere. hanımefendi bu durumu kendine yedirememiş ve ertesi gün ayrılmak istediğini söylemiş. eşim de hataydı zaten çok haklısın yanlış yaptık filan diyerek konuyu kapatmışlar. ikisini de yüzleştirdim. her sorunun cevabını aldım. bu kadın kendini kullanılmış hissettiği için bitirmek istemiş. ama eminim eşim "olmaz" filan deseydi devam edecekti. hatta kapıdan çıkarken iğrenç bir şekilde " git git karına git" demiş.
bu olayı kendine yediremediği ve eşim de onu bir kez bile tekrar aramadığı için tamamen kompleksinden dolayı ortaya çıkardı yani. vicdan filan hikaye.
bu ve benzer sebeplerden dolayı intikam hırsı içindeyim.
yanlış aslında ama başedemiyorum bununla lütfen anlayın...
Arkadaşım, istiyorsun ki burada hepimiz diğer kadına şunu yap bunu yap diyelim. Seni anlıyorum ama senin anlamadığın şey ise olayı tek taraflı görmen. Zaten eşini affetmişsin, olan olmuş biten bitmiş, yani bu işi bırakacaksın. Daha öncede yazdım ne kadar intikam alırsan al malesef senin için soğumayacak. Eşin biraz geç kalsa içine kurt düşecek. Yani zor bir dönemdesin ve bundan sonrası içinde zorlanacaksın.
Ama artık diğer kadını bırakman lazım. Ortada yapılan bir şey var ve bunda iki tarafta suçlu, bir tarafı affedip diğer tarafa hala kin beslemen hatta intikam almak istemen boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?