- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Boyum uzun diye belli olmuyor.O resim dün çekildi yani ben 79 dan 74 küsüre düştüm bu sayfaya yazdığım günden beri. Yani iki hafta olacak. 65 olsam süper olacakOyle cok bi kilon yok resimdeki kadarıyla :)
Canim cok tesekkur ederim kisir cok severim. En kisa zamanda yapayim. Bulgur arttiriyor dogru burada diger atkadaslarda dedi. Tesekkur ederim.cicisko
Bende ise yarıyor belki sende de yarar.
Kısır tavsiye ediyorum.
Ama söyle yapacaksın,
Bulguru ıslat
Soğanı minicik küçücük doğra,
Bulgura limon, zeytinyağı, salça(cigden) tuz ve baharatlar neler ekliyorsan koy
Soğanı da Çiğden koy
Bir de bol dereotu koy.
Onun dışında ne seviyorsan ekle malzeme.
Kuru soğan, bulgur, dereotu. 3 u de süt arttırıyor.
Ben sevdiğim için kısır şeklinde tüketiyorum. Soğanı cig olarak başka türlü yiyemiyorum malesef.
Yazalım yazmasınada herkesin zamanı olmayabilir ben de yazmak isterim ama bazen zaman olmBence yediklerimizi gün sonu buraya yazmak çok iyi fikir. Birbirimizi denetlemiş oluruz. Belki dığru Bildiğimiz yanlışlar var.
BAna dedin sanırım emziriyorum ama sok diyet yapmıyorum canım karşıyım onaBu arada kizlar burada kilo vermem durdu diyen bir arkadasa 1-2 gun sok diyet yap demistim ya ben emzirmiyo diye bildigim icin dedim su an kimdi hatirlamiyorum. Yoksa emzirirken sok diyet falan yapilir demiyorum lutfen oyle anlasilmasin. Simdi fark ettim acaba yazdigim kisi emziriyomuydu diye dusundum.
Canim saat 9 da yemeye basliyorum 5 e kadar sonra sabah 9 a kadar su, sekersiz asitsiz icecekler serbest. Sen bunu kendine gore ayarla basta 6 ya kadar ye ne bileyim yemeye daha erken basla. Canim benim kizim cok erken yattigi icin biz misafirlige hic gitmiyoruz. Ama cok sık gitmiyorsaniz idare edilir bence abartmadanSen oruç gıbı mi yapıyorsun aklıma yattı aslında ıyıymış bu fikir ama mısafırlıikte falan napıyosun?
Arkadaşlar ben bu hafta son kilomu atıp ayrılıyorum aranızdan sebep şuki yetişemiyorum artık inanın yapmak istediğim ve yapamadığım o kadar çok şey varki belki görmşsünzdür bu sitede satış yapmayada çalışıyorum zamanımı çok alıyor .kilo vermeye devam edicem tabi bırakmak yok arada uğrarım belki yanınızahakkınızı helal edin olurmu
Evet bende üzülüyorum hatta çok merak ediyorum hepinizi bir tek vatsaptan turuncu picamayla yazıştk çok iyi bir bayan belli çokta güzel hiç kilolu durmuyor .insan ayrılık kelimesine çok üzülüyor. Turuncu pijamadan başka kimseye şahsen tanımıyorum ama insan bağ kuruyor.üzülüyor sonra.
Aynen, iyi insan bakışından belli olur :) çok kilosu yok ama sağlığı için zayıflaması gerekiyor. Benim de şu an itibariyle 9 kilo fazlam var çok belli olmuyor aslında boydan dolayı ama eşim çok dalga geçtiği için ona inat birazda vermek istiyorum. Ama en güzeli kendime saygımdan vermem gerekiyor. Insan formda olunca bi başka özgüvenli oluyor. Bu arada gitme diye oyalıyorum seni:)Evet bende üzülüyorum hatta çok merak ediyorum hepinizi bir tek vatsaptan turuncu picamayla yazıştk çok iyi bir bayan belli çokta güzel hiç kilolu durmuyor .
Canım helal olsun sende helal et ara sıra ugra kendine iyi bakArkadaşlar ben bu hafta son kilomu atıp ayrılıyorum aranızdan sebep şuki yetişemiyorum artık inanın yapmak istediğim ve yapamadığım o kadar çok şey varki belki görmşsünzdür bu sitede satış yapmayada çalışıyorum zamanımı çok alıyor .kilo vermeye devam edicem tabi bırakmak yok arada uğrarım belki yanınızahakkınızı helal edin olurmu
Evet bende üzülüyorum hatta çok merak ediyorum hepinizi bir tek vatsaptan turuncu picamayla yazıştk çok iyi bir bayan belli çokta güzel hiç kilolu durmuyor .
Aynen, iyi insan bakışından belli olur :) çok kilosu yok ama sağlığı için zayıflaması gerekiyor. Benim de şu an itibariyle 9 kilo fazlam var çok belli olmuyor aslında boydan dolayı ama eşim çok dalga geçtiği için ona inat birazda vermek istiyorum. Ama en güzeli kendime saygımdan vermem gerekiyor. Insan formda olunca bi başka özgüvenli oluyor. Bu arada gitme diye oyalıyorum seni:)
Karşılıklı utandıralım birbirimizi.yok biri övünce gerçekten utanıyormuşsun :)İkiniz de utandirdiniz beni teşekkür ederim :) Y yagmur7968 katılımın azalsa da devam etsen belki biraz işleri yoluna koyunca daha çok vakit ayırabilirsin?
karamellim06
Oldum olası ah bir 5 cm daha demisimdir :) gerçekten biraz kilo verdiğinde su gibi olacaksın :) hoş şimdi de çok güzelsin, güzelliğe sağlık katmak, hoşluk katmak amaç
Canım ya alışmıştık sana da uzuldum gıtmesen olmaz mı?Arkadaşlar ben bu hafta son kilomu atıp ayrılıyorum aranızdan sebep şuki yetişemiyorum artık inanın yapmak istediğim ve yapamadığım o kadar çok şey varki belki görmşsünzdür bu sitede satış yapmayada çalışıyorum zamanımı çok alıyor .kilo vermeye devam edicem tabi bırakmak yok arada uğrarım belki yanınızahakkınızı helal edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?