Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Bu arada kizlar burada kilo vermem durdu diyen bir arkadasa 1-2 gun sok diyet yap demistim ya ben emzirmiyo diye bildigim icin dedim su an kimdi hatirlamiyorum. Yoksa emzirirken sok diyet falan yapilir demiyorum lutfen oyle anlasilmasin. Simdi fark ettim acaba yazdigim kisi emziriyomuydu diye dusundum.

cicisko
Bende ise yarıyor belki sende de yarar.
Kısır tavsiye ediyorum.
Ama söyle yapacaksın,
Bulguru ıslat
Soğanı minicik küçücük doğra,
Bulgura limon, zeytinyağı, salça(cigden) tuz ve baharatlar neler ekliyorsan koy
Soğanı da Çiğden koy
Bir de bol dereotu koy.
Onun dışında ne seviyorsan ekle malzeme.
Kuru soğan, bulgur, dereotu. 3 u de süt arttırıyor.
Ben sevdiğim için kısır şeklinde tüketiyorum. Soğanı cig olarak başka türlü yiyemiyorum malesef.

Canim cok tesekkur ederim kisir cok severim. En kisa zamanda yapayim. Bulgur arttiriyor dogru burada diger atkadaslarda dedi. Tesekkur ederim.

Bence yediklerimizi gün sonu buraya yazmak çok iyi fikir. Birbirimizi denetlemiş oluruz. Belki dığru Bildiğimiz yanlışlar var.
Yazalım yazmasınada herkesin zamanı olmayabilir ben de yazmak isterim ama bazen zaman olm
BAna dedin sanırım emziriyorum ama sok diyet yapmıyorum canım karşıyım ona

Sen oruç gıbı mi yapıyorsun aklıma yattı aslında ıyıymış bu fikir ama mısafırlıikte falan napıyosun?
Canim saat 9 da yemeye basliyorum 5 e kadar sonra sabah 9 a kadar su, sekersiz asitsiz icecekler serbest. Sen bunu kendine gore ayarla basta 6 ya kadar ye ne bileyim yemeye daha erken basla. Canim benim kizim cok erken yattigi icin biz misafirlige hic gitmiyoruz. Ama cok sık gitmiyorsaniz idare edilir bence abartmadan

Arkadaşlar ben bu hafta son kilomu atıp ayrılıyorum aranızdan sebep şuki yetişemiyorum artık inanın yapmak istediğim ve yapamadığım o kadar çok şey varki belki görmşsünzdür bu sitede satış yapmayada çalışıyorum zamanımı çok alıyor .kilo vermeye devam edicem tabi bırakmak yok arada uğrarım belki yanınızahakkınızı helal edin olurmu

insan ayrılık kelimesine çok üzülüyor. Turuncu pijamadan başka kimseye şahsen tanımıyorum ama insan bağ kuruyor.üzülüyor sonra.

Kızlar bi yazı okuyordum ve çok çarpıcı bi şey farkettim yazıda. Lütfen okuyun.renklendiriyorum etkilendiğim yerleri
AKLIM BAŞIMA GELDİ
Neyse, bir ay boşu boşuna diyetisyen parası ödedikten sonra aklım başıma geldi ve şöyle yapmaya başladım:
Yediğim ve içtiğim her şeyi yazdığım bir günlük tuttum.
Diyetisyenimin yazdığı programın dışına çıkmadım.
Gazlı içecekler ve alkol asla içmedim.
Her gün, en kötü ihtimalle haftada beş gün dışarıda yürüdüm. En az 40 dakika.
Ben size söyleyeyim; kilo vermek isteyen yürüyecek.
Bin tane spor yaptım, hiçbiriyle olmuyor o iş. Önce yürüyeceksin ve sokakta yürüyeceksin.
Ben kar, kış, yağmur demeden her gün yürüdüm ve yürüyorum. Üstelik açık havada yürüdüğüm için kendimi acayip mutlu hissediyorum.

SİGARAYI DA BIRAKTIM
Günde 3 litre su içiyorum. Onu da mini su şişeleriyle çözdüm. Evde, arabada, ofiste her yere şişe koyuyorum.
Bu arada sigarayı da bıraktığımı eklemek isterim. Demek ki 'Sigarayı bırakınca kilo alırsın' kocaman bir yalan. Ben verdim.
Belki size saçma gelecek ama diyetimin her anında gülümsedim. Diyet yaptığım için kendime acımadım. Aklım başka yemeklerde kalmadı.
Zayıfladığım, sigarayı bıraktığım ve sağlıkla sokaklarda yürüyebildiğim için mutlu oldum. Çünkü yaptığım, diyet değil, kendime değer vermekti.
Başka ne söyleyebilirim... Günde yedi öğün yedim. Günde iki bardak yeşil çay içtim.
Size söyleyebileceklerim bu kadar.
Asla kimseye diyet listesi veremem.
Hepimizin vücudu, yaşam biçimi, sağlığı, alışkanlıkları başka.
Ve fakat artık daha iyi hissettiğim; en önemlisi, kendime verdiğim bir sözü tutmanın beni acayip gururlandırdığını söylemek isterim.
Kimse zayıf olmak zorunda değil ama herkes kendine verdiği sözü tutmak zorunda.
Asıl kazandığım davam budur yani.

insan ayrılık kelimesine çok üzülüyor. Turuncu pijamadan başka kimseye şahsen tanımıyorum ama insan bağ kuruyor.üzülüyor sonra.
Evet bende üzülüyorum hatta çok merak ediyorum hepinizi bir tek vatsaptan turuncu picamayla yazıştk çok iyi bir bayan belli çokta güzel hiç kilolu durmuyor .

Evet bende üzülüyorum hatta çok merak ediyorum hepinizi bir tek vatsaptan turuncu picamayla yazıştk çok iyi bir bayan belli çokta güzel hiç kilolu durmuyor .
Aynen, iyi insan bakışından belli olur :) çok kilosu yok ama sağlığı için zayıflaması gerekiyor. Benim de şu an itibariyle 9 kilo fazlam var çok belli olmuyor aslında boydan dolayı ama eşim çok dalga geçtiği için ona inat birazda vermek istiyorum. Ama en güzeli kendime saygımdan vermem gerekiyor. Insan formda olunca bi başka özgüvenli oluyor. Bu arada gitme diye oyalıyorum seni:)

Canım helal olsun sende helal et ara sıra ugra kendine iyi bak

İkiniz de utandirdiniz beni teşekkür ederim :) Y yagmur7968 katılımın azalsa da devam etsen belki biraz işleri yoluna koyunca daha çok vakit ayırabilirsin?
karamellim06
Oldum olası ah bir 5 cm daha demisimdir :) gerçekten biraz kilo verdiğinde su gibi olacaksın :) hoş şimdi de çok güzelsin, güzelliğe sağlık katmak, hoşluk katmak amaç

Karşılıklı utandıralım birbirimizi.yok biri övünce gerçekten utanıyormuşsun :)

Kızlar Günaydın :) ben çok boşum heralde sürekli yazıyorum size.bugünlerde iyice taktım zayıflamaya. Her gün rüyamda görüyorum güzel kıyafetlerimle kendimi ve mutlu Uyanıyorum.
Bu arada dün bir saat yürüyüşümü yaptım. Listeme de iki gün uymadım ama yine sağlıklı şeyler ve kararında yedim.
Ya kızlar bi şey sormak istiyorum. Neden zayıflamak istiyorsunuz? Yani bunu öğrenmek istiyorum çünkü asıl konuşmamız gereken bu bence. Motive Olabilmemiz için bunu en ince detayına kadar yazalım.çok merak ediyorum sizin fikirlerinizi.

Canım ya alışmıştık sana da uzuldum gıtmesen olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…