Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Ben normalde kilolu degildim 55-60 tım hep sonra evlendiğimden beri surekli kilo aldım bı ara doğumdan once 5 kilo verdim uzatmaya cok gerek yok evlendiğim kiloya geri donup herhangi bi magazaya girdiğimde 36-38 bedene bakmak istiyorum şimdiki gibi baktığımda onun buyuk bedeni yok hanfendi lafını duymak istemiyorum insan zayıf olunca ozguveni yerinde oluyor kim ne derse desin ....

25 kilo vermek istiyorsun değil mi. Ikinci çocuğunu düşünmeden önce kilo vermen çok iyi bi karar olmuş.
Zayıf olunca Kendimizden daha emin olacağız diyorsun kesinlikle katılıyorum, çok haklısın, kilo aldığımdan beri yürüyüşüm değişti.
Bu arada ben meme protezi ameliyatı oldum üç sene önce. Göğüslerim küçüktü ve bütün kadınların önce göğsüne bakıyordum istemsiz bi şekilde. Ameliyattan sonra o kadar mutluydum ki sanki bi mucize olmuştu. Artık kimseye bakmadım ve kendimi fazlasıyla yeterli ve tam hissettim. Şimdi de zayıf kadınlara bakıyorum hep:) bi ameliyat daha mı olsam

Bilemiyorum canım bende ayrılmak istemiyorum ama biliyorsun oğlum rahatsz yakında amelyat fizik derken belki hiç giremicem sayfaya .

Acil olan kısmı sırtım çok ağrıyor
Onun disinda da, kilo insana ağırlık yapıyor ve yavaşlatıyor. Yavaşladıkca da daha çok kilo almaya yatkın oluyoruz ister istemez.
Daha hafif, daha hareketli olmayı özledim.

Yanında getirisi de guzel bir anne olmak :) herkes beğenilmek, hoş görünmek ister. İstediğini giyebilmek. Ne kadar önemli olan ic güzellik denilse de o işler öyle değil malesef :)

Hem sağlıklı olcaz hem fit diyorsun. Daha hafif hissedip daha hareketli olacağız. Ben de güzel anne olmak istiyorum. Herkes gıptayla baksın. Gıcık olsun hatta hem çocuk doğurmuş hem fiziğe bak genç kız gibi desinler :)

evet 25 kilo az değil :) inşallah veririz...

Canım inan bende bu saabah kalktm artk yazmıcağmı düşündüm hiç iyi hissetmedim alışmışım size ama bu hafta olmasa bir kaç haftaya ayrılmak zorunda kalıcam amelyat günü gelince.
inşallah ayrılmazsın allahım acil şifalar versin herşeyden önce sağlık...

Ya alışmıştık sana yinede tamamen boslama burayi hakkim varsa helal olsun sende helâl et canim insallah en kisa zamanda sağlığınıza kavusursunuz

evet 25 kilo az değil :) inşallah veririz...
Ben sigarayı bırakmıştım ve defalarca deneyip başaramadıktan sonra kafama koydum, beyinde bitiyor derler ya. Enine boyuna düşündüm yazdım ne sigarayı bırakmak istediğimi. Ve beynimi ikna etmek içün her gün sigaranın zararları ile ilgili Video izleyip makaleler okudum. Ve sonunda kalıcı olarak bıraktım. Zatıflamak da aynı beyinde bitiyor bence. Ve istersen verebilirsin çok değil bence. Iyi bi motivasyon gerek işte burda birbirimize destek olmalıyız

Canim universitedeyken cok guzeldi kilom zayif degildim cok ama cok begenirdim kendimi boyum 170 kilomda 60 falandi. Okuldan sonra almaya basladim. Ustune evlenince biraz daha aldim,
Boyum uzun diye belli olmuyor.O resim dün çekildi yani ben 79 dan 74 küsüre düştüm bu sayfaya yazdığım günden beri. Yani iki hafta olacak. 65 olsam süper olacak
canim sen ne guzel bi kizsin oyle masallah

karamellim06 canim mesaj yarim gonderdim yanlislikla, yani artik bu aldigim kilolari verip rahat etmek istiyorum kocaman bir gobek tasimak istemiyorum biktim gercekten

Kizlar cok kotu bir haftaydi benim icin, yarin + cikicam eminim ama yarin yeni bir hayat yeni kararlarla basliyor benim icin insallah, artik cok takiyorum kafama, karsi komsum 20 kiloya yakin verdi 2 aydir yoktu giderken vermisti 10 kilo zaten dahasida gitmis, degisiklige inanamazsiniz cok imrendim. Bende istiyorum artik biktim

karamellim06 canim mesaj yarim gonderdim yanlislikla, yani artik bu aldigim kilolari verip rahat etmek istiyorum kocaman bir gobek tasimak istemiyorum biktim gercekten
Canım teşekkür ederim, mutlu ettin beni.
Kilonla ilgili tekrar 60 a mı inmek istiyorsun. Benim diyetisyenim çocuk sayısına göre ideal kilo artar demişti.senin de iki çocuğun var.sanırım biraz daha yukarı çekmek gerekir ideal kilonu.
Koca göbekle kendini kötü hissediyorsun.ben de hep dar kıyafet giyerdim şimdi bol giyiyorum. Utanıyor insan gerçekten bi kadına kilo hiç yakışmıyor. Çok şükür evlatlarımıZ uğrunda böyleyiz ama yine de zayıflayabiliriz.
Bu arada az önce bekarken giydiğim pntalonu umutsuzca denedim.bacağımdan geçmez sanıyordum ama ben o pantalonu biraz zorlayarak giydim :))) eşim çok şaşırdı, ben de spora gidip zayıflayacağım diyor :)) kıskansın, çatlasın, patlasın :))

Canim 63-64 falan iyi olur zaten, yani 15 kilo vermem gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…