Ben normalde kilolu degildim 55-60 tım hep sonra evlendiğimden beri surekli kilo aldım bı ara doğumdan once 5 kilo verdim uzatmaya cok gerek yok evlendiğim kiloya geri donup herhangi bi magazaya girdiğimde 36-38 bedene bakmak istiyorum şimdiki gibi baktığımda onun buyuk bedeni yok hanfendi lafını duymak istemiyorum insan zayıf olunca ozguveni yerinde oluyor kim ne derse desin ....Kızlar Günaydın :) ben çok boşum heralde sürekli yazıyorum size.bugünlerde iyice taktım zayıflamaya. Her gün rüyamda görüyorum güzel kıyafetlerimle kendimi ve mutlu Uyanıyorum.
Bu arada dün bir saat yürüyüşümü yaptım. Listeme de iki gün uymadım ama yine sağlıklı şeyler ve kararında yedim.
Ya kızlar bi şey sormak istiyorum. Neden zayıflamak istiyorsunuz? Yani bunu öğrenmek istiyorum çünkü asıl konuşmamız gereken bu bence. Motive Olabilmemiz için bunu en ince detayına kadar yazalım.çok merak ediyorum sizin fikirlerinizi.
25 kilo vermek istiyorsun değil mi. Ikinci çocuğunu düşünmeden önce kilo vermen çok iyi bi karar olmuş.Ben normalde kilolu degildim 55-60 tım hep sonra evlendiğimden beri surekli kilo aldım bı ara doğumdan once 5 kilo verdim uzatmaya cok gerek yok evlendiğim kiloya geri donup herhangi bi magazaya girdiğimde 36-38 bedene bakmak istiyorum şimdiki gibi baktığımda onun buyuk bedeni yok hanfendi lafını duymak istemiyorum insan zayıf olunca ozguveni yerinde oluyor kim ne derse desin ....
Helal olsun canım merak ederim zaten arasıra uğramaya çalışırımCanım helal olsun sende helal et ara sıra ugra kendine iyi bak
Bilemiyorum canım bende ayrılmak istemiyorum ama biliyorsun oğlum rahatsz yakında amelyat fizik derken belki hiç giremicem sayfaya .İkiniz de utandirdiniz beni teşekkür ederim :) Y yagmur7968 katılımın azalsa da devam etsen belki biraz işleri yoluna koyunca daha çok vakit ayırabilirsin?
karamellim06
Oldum olası ah bir 5 cm daha demisimdir :) gerçekten biraz kilo verdiğinde su gibi olacaksın :) hoş şimdi de çok güzelsin, güzelliğe sağlık katmak, hoşluk katmak amaç
Canım inan bende bu saabah kalktm artk yazmıcağmı düşündüm hiç iyi hissetmedim alışmışım size ama bu hafta olmasa bir kaç haftaya ayrılmak zorunda kalıcam amelyat günü gelince.Canım ya alışmıştık sana da uzuldum gıtmesen olmaz mı?
Helal olsun canım bu kadar üzülücem aklıma gelmezdi görmesekte bağ kuruluyor gerçektenY yagmur7968 sok oldum gercekten cok alismistik.karamellim06 ninde soyledigi insan bag kuruyor. Sonucta burda vakit ayiriyoruz birbirimizi motive ediyoruz hakkini helal et.
Kızlar Günaydın :) ben çok boşum heralde sürekli yazıyorum size.bugünlerde iyice taktım zayıflamaya. Her gün rüyamda görüyorum güzel kıyafetlerimle kendimi ve mutlu Uyanıyorum.
Bu arada dün bir saat yürüyüşümü yaptım. Listeme de iki gün uymadım ama yine sağlıklı şeyler ve kararında yedim.
Ya kızlar bi şey sormak istiyorum. Neden zayıflamak istiyorsunuz? Yani bunu öğrenmek istiyorum çünkü asıl konuşmamız gereken bu bence. Motive Olabilmemiz için bunu en ince detayına kadar yazalım.çok merak ediyorum sizin fikirlerinizi.
Hem sağlıklı olcaz hem fit diyorsun. Daha hafif hissedip daha hareketli olacağız. Ben de güzel anne olmak istiyorum. Herkes gıptayla baksın. Gıcık olsun hattaAcil olan kısmı sırtım çok ağrıyor
Onun disinda da, kilo insana ağırlık yapıyor ve yavaşlatıyor. Yavaşladıkca da daha çok kilo almaya yatkın oluyoruz ister istemez.
Daha hafif, daha hareketli olmayı özledim.
Yanında getirisi de guzel bir anne olmak :) herkes beğenilmek, hoş görünmek ister. İstediğini giyebilmek. Ne kadar önemli olan ic güzellik denilse de o işler öyle değil malesef :)
tünaydın kaptancığım çarşı pazar gezdim eve dönüyorum iyiki çocuklara bakacak bir kocam var şukurler olsunKızlar Günaydın hepinize nasılsınız?
evet 25 kilo az değil :) inşallah veririz...25 kilo vermek istiyorsun değil mi. Ikinci çocuğunu düşünmeden önce kilo vermen çok iyi bi karar olmuş.
Zayıf olunca Kendimizden daha emin olacağız diyorsun kesinlikle katılıyorum, çok haklısın, kilo aldığımdan beri yürüyüşüm değişti.
Bu arada ben meme protezi ameliyatı oldum üç sene önce. Göğüslerim küçüktü ve bütün kadınların önce göğsüne bakıyordum istemsiz bi şekilde. Ameliyattan sonra o kadar mutluydum ki sanki bi mucize olmuştu. Artık kimseye bakmadım ve kendimi fazlasıyla yeterli ve tam hissettim. Şimdi de zayıf kadınlara bakıyorum hep:) bi ameliyat daha mı olsam
inşallah ayrılmazsın allahım acil şifalar versin herşeyden önce sağlık...Canım inan bende bu saabah kalktm artk yazmıcağmı düşündüm hiç iyi hissetmedim alışmışım size ama bu hafta olmasa bir kaç haftaya ayrılmak zorunda kalıcam amelyat günü gelince.
Ya alışmıştık sana yinede tamamen boslama burayi hakkim varsa helal olsun sende helâl et canim insallah en kisa zamanda sağlığınıza kavusursunuzArkadaşlar ben bu hafta son kilomu atıp ayrılıyorum aranızdan sebep şuki yetişemiyorum artık inanın yapmak istediğim ve yapamadığım o kadar çok şey varki belki görmşsünzdür bu sitede satış yapmayada çalışıyorum zamanımı çok alıyor .kilo vermeye devam edicem tabi bırakmak yok arada uğrarım belki yanınızahakkınızı helal edin olurmu
Ben sigarayı bırakmıştım ve defalarca deneyip başaramadıktan sonra kafama koydum, beyinde bitiyor derler ya. Enine boyuna düşündüm yazdım ne sigarayı bırakmak istediğimi. Ve beynimi ikna etmek içün her gün sigaranın zararları ile ilgili Video izleyip makaleler okudum. Ve sonunda kalıcı olarak bıraktım. Zatıflamak da aynı beyinde bitiyor bence. Ve istersen verebilirsin çok değil bence. Iyi bi motivasyon gerek işte burda birbirimize destek olmalıyızevet 25 kilo az değil :) inşallah veririz...
Canim universitedeyken cok guzeldi kilom zayif degildim cok ama cok begenirdim kendimi boyum 170 kilomda 60 falandi. Okuldan sonra almaya basladim. Ustune evlenince biraz daha aldim,Kızlar Günaydın :) ben çok boşum heralde sürekli yazıyorum size.bugünlerde iyice taktım zayıflamaya. Her gün rüyamda görüyorum güzel kıyafetlerimle kendimi ve mutlu Uyanıyorum.
canim sen ne guzel bi kizsin oyle masallahBoyum uzun diye belli olmuyor.O resim dün çekildi yani ben 79 dan 74 küsüre düştüm bu sayfaya yazdığım günden beri. Yani iki hafta olacak. 65 olsam süper olacak
Cok gecmis olsun joleya, umarim cabucak sagligina kavusurBilemiyorum canım bende ayrılmak istemiyorum ama biliyorsun oğlum rahatsz yakında amelyat fizik derken belki hiç giremicem sayfaya .
Canım teşekkür ederim, mutlu ettin beni.karamellim06 canim mesaj yarim gonderdim yanlislikla, yani artik bu aldigim kilolari verip rahat etmek istiyorum kocaman bir gobek tasimak istemiyorum biktim gercekten
Canim 63-64 falan iyi olur zaten, yani 15 kilo vermem gerekiyorCanım teşekkür ederim, mutlu ettin beni.
Kilonla ilgili tekrar 60 a mı inmek istiyorsun. Benim diyetisyenim çocuk sayısına göre ideal kilo artar demişti.senin de iki çocuğun var.sanırım biraz daha yukarı çekmek gerekir ideal kilonu.
Koca göbekle kendini kötü hissediyorsun.ben de hep dar kıyafet giyerdim şimdi bol giyiyorum. Utanıyor insan gerçekten bi kadına kilo hiç yakışmıyor. Çok şükür evlatlarımıZ uğrunda böyleyiz ama yine de zayıflayabiliriz.
Bu arada az önce bekarken giydiğim pntalonu umutsuzca denedim.bacağımdan geçmez sanıyordum ama ben o pantalonu biraz zorlayarak giydim :))) eşim çok şaşırdı, ben de spora gidip zayıflayacağım diyor :)) kıskansın, çatlasın, patlasın :))
Verirsin canım, azmet hayalet yeter:) ben acayip taktım çok ciddiye alıyorum bu işi. Ben istediğim kiloya ineceğim ve gerçekten isteyen herkes verebilir bence.Canim 63-64 falan iyi olur zaten, yani 15 kilo vermem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?