Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Devam edicem zaten allahın ıznıyle de sıkılır gıbı oldum ama işte aslında sıkılmamam lazım cunku bu durum hep boyle devam etmeli ....

Sen oruç gıbı mi yapıyorsun aklıma yattı aslında ıyıymış bu fikir ama mısafırlıikte falan napıyosun?

Allahın ıznıyle biyere kacmak gibi bi dusuncem yok suan cunku ben kendime soz verdim eminim suan salsam kendimi yarın yine zayıflamaya takmış biri olarak geri dönucem bundan adım gibi eminim benim yapım bu :)

Canım sen şok diyet falan mı yaptın yoksa ? Neden azaldı sutun ? Klasik bişey soylicem belki şimdi ama gercek olan şuki :ekmek tatlı karbonhidrat sekerli ve yağlı gıdalar tüketme ..sekersiz komposto ev yapımı meyve suyu yada meyve tuket ekmeK yersen tam buğday unlu ye pirinç yerine bulgur tuket kısırlık bulgur ye bOl yeşillik yiyebilirsin benim soyliceklerim bu kadar tatlı yerine sutlu tatlI ye elbet canın tatlı cekıyodur :)

Söylediklerine kesinlikle katılıyorum herannenin sutu bebeğine yeter etrafın söylediklerine de kanmasın değil mi? Her kafadan bir ses helva ye,cayı sekerli iç ekmek ye sutun olur sutun derler....

Kızlar herkese Günaydın. ...ve herkese hayırlı cumalar diliyorum ...Rabbim korktuklarımızdan emin umduklarımıza Nail etsin inşallah. ..

Buraya mı yazayım yoksa kendi defterime mi ? Bunu deneyeyim dedim ama devamı gelmedi malesef (
Canım istersen bir sure buraya yaz bizde görelim nerde yanlış yaptığını söyleriz sonra kendi defterine yazarsın zaten sonrada alışırsın. Pes etmeyeceğini biliyorum şimdi pes etmek demek 95 kilo oldun demek ve tekrar vermek için daha çok uğraşacaksın canım

Yok canim hic yaparmiyim? Benim bebegimin sutu herseyden onemli benim icin. Ben korkudan normal diyeti bile zor yapiyorum.yesillik pek tuketmiyidum 2 gundur bol bol salata yiyorum. Bakalim insallah duzelir. O kadar guzeldi ki sutum bi anda boyle olunca acayip uzuldum.

Canim haklisin ama benim sutum evlere senlikti yani 2 saat bebegimden ayri kalayim agridan duramazdim. Simdi yumusacik goguslerim. Hic yok degil var ama bi anda boyle olunca sasirdim pek kuruntu degil acikcasi dun 5 saat ayriydim bebegimden eve geldim goguslerim baya yumusak sanki hamilelik oncesi gibi. Gogus pedi degistiridim devamli simdi bakiyorum pedler sabah koydugum gibi tertemiz. Anlayacagin gercekten azaldi ama nedeni ne bilmiyorum 2 hafta once ailevi bi sikinti yasadik gunlerce agladim. O siralar basladi azalmaya sonra bu hale geldi acaba uzuntu mu etkiledi diyorum

Evet ben de bir kac kez seker hic almadan diyet yapayim dedim hep azaldi ben gercekten sifir karbonhidratla sut olacagina inanmiyorum. Ben ergenlikten beri nerdeyse 20 yildir beyaz ekmek yemem sadece tam bugday yiyorum. Tatli dedigin sutlu tatLIdir benim icin. Yani genel olarak zaten normalde de dikkat ediyorum. Bakalim dun biraz fazla yedim degisecek mi diye simdi de oglen yemegi olarak buyuk bir kase salata corba ve makarna yedim. Salatadan medet umuyorum biraz.

Evet canım üzüntüden olmuştur tekrar gelir bir haftaya kadar bende de oldu. Yengemde de oldu. Moralini yüksek tut. Ben pet kullanmayı çoktan bıraktım ama benim dananın kilosu da boyu da çok çok iyi maşşallah. Yani akıp taşması da gerekmiyor

Cikolata borek degil zaten kastim biliyorum haklisin. Tahinde yagli ama su an deniyorum bakalim bol rezene cayi da iciyorum suyu arttirdim.

Haklisin canim aslinda bunu duymak istiyorum birazda yani artik bu aylarda azalmasi normal galiba. Benim kizimda tombik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…