Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Helal olsun ne diyim :) yakınımda olduğun için çok şanslı hissettim şu an. Sendeki azim ikimize de yeter :))
:)) bence de iyi ki yakınız canım. Destek oluruz birbirimize.önceden nasıl vericem diye endişelendiriyordum şimdi bu grup sayesinde inanıyorum hatta sanki şimdi daha kolay olacak her şey. Hep beraber başaralım, kutlarız sonra yaş pastayla

Günaydın kızlar
Gecen haftaki kilo :86.0
Şimdiki kilo:84.9
Fark:-1100

Not: iki gundur tartılıyordum 84.5 geliyordum bugun boyle cıktı aslında fark 1500 ama bugun tartı neyi gösteriyorsa o değil mi ? Umarım herkes istediği rakamı gormustur sonunda 84 lü rakamı gordum hernekadar ucundan yakalaSam da :)

Maşallah canım maşallah cok iyi bı kilo kaybı :) tartının resminede bayıldım doğrusu şeker :)

merhaba kızlar kontenjanınızda boşluk varsa ben de aranıza katılabilirmiyim. *Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .

Katilim Tarihim: ..21\..02.\2016 {sayfamıza gruba katılmak için mesaj attığı tarih}
Başlangıç Kilom: .66.8kg {sayfamıza başladığı gunku kilosu) çocuk sayısı:1 boy: 168cm

Tebrik ederim canım geçen hafta +900 yapmıştın bu hafta çok iyisin. 78 e az kaldı Hadi bakalım bir de tartı farkı farklı zamanlarda tartıldığın için böyle çıkmış olabilir mi. Yani sabah aç ve Kıyafetsiz tarılıyorum ben. Diğer türlü gün içinde değişir kilon

Ne zaman tartılmalıyız kilomuz neden bazen fazla çıkıyor bunların cevabını veren bir yazı paylaşıyorum
Diyetisyenler, sağlıklı kilo vermede sadece tartıda çıkan rakamı değil kilo kaybının kastan mı yağ oranından mı olduğunu önemserler. Çünkü fazla kilo demek fazla yağ dokusudur. Mesela saunaya giren kişi, saunadan çıktıktan sonra tartılırsa kilo kaybı görülebilir ama bu kilo kaybı yağdan olmadığı için kişi kilo vermiş sayılmaz. Çünkü eksilen sadece terle kaybedilen sudur. Tuzlu yemek yediğimiz bir gün, tartıda kendimizi bir kilo almış görebiliriz, bu da bizim yağlandığımız sonucunu değil; fazla tuzdan dolayı vücudumuzun su tuttuğunu gösterir. Ne zaman tartılmalıyız? Diyet yapan birçok insan neredeyse her gün tartılır. Bu yanlış kişinin diyeti erken bırakmasına ve hedeflenen kiloyu görememesine neden olabilir. Halbuki en doğru tartım sıklığı haftada en fazla bir gündür. Tartımın aynı gün ve saatte, mümkünse sabah aç karnına ve tuvalet sonrası yapılması, aynı tartının kullanılması, zeminin sert ve düz olacak şekilde ayarlanmış olması, kadınların adet dönemleri dışında tartılmaları doğru sonuç almak için çok önemlidir. Yoksa gün içinde sürekli tartılarak kilo dalgalanmaları görüp boş yere moralimizi bozmuş oluruz. Akşam saatleri tartıda yorgunluk sonucu oluşan ödemi kilo olarak görüp yıkılabiliriz veya içtiğimiz 2-3 bardak suyu unutup yarım kilo almışım diye umutsuzluğa düşebiliriz. Adet döneminde tartılmak doğru mu? Kadınların adet dönemlerinde tartılması da çoğu zaman bireyi yanıltır. Adet, vücutta su tutulumu yapan bir dönemdir. Bu yüzden çoğu diyetisyen danışanlarına bu günlerde tartılmamalarını, adet dönemi bitiminden 3 gün sonra doğru tartım yapılacağını anlatır. Bazı ilaçlar vücutta ödem yapabilir İlaçların yan etkilerinden biri de ödemdir. Kullandığımız ilaca bağlı ödem ve sonuçta tartıda fazla kilo görebiliriz. Bu bizim kilo yani yağ aldığımızı göstermez. Tedavi bittikten sonra bu yan etki bittiğinde ödemlerimizden kurtulup eski kilo değerimize dönebiliriz. Yani kullandığımız ilaçların yan etkilerini bilip ona göre tartım zamanımızı belirlemeliyiz

Yazının tamamı: http://www.hurriyetaile.com/sizin-i...m=copy-paste&utm_campaign=copy-paste-with-url

Hoş geldin ben de asıl üye değilim henüz o yüzden şimdilik hoş geldin diyebilirim :)

Gunaydin kizlar dun giremedim kayinpederimdeydik. Yazdiklarinizi geriye donup okuycam. Tarti fotograflarini nereye atiyosunuz?

Bende yazayim kizlar
Gecen hafta: 70,0
Bu hafta: 69,7
Fark: 300 gr
Aslinda sutum azalmasaydi guzel yapiyordum ama sut azaldi panigiyle biraz yedim. Korktum acikcasi. Neyse valla her hafta 500 gr versem bile mutlu olurum.

Eklentiler

• image.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 37
Teşekkür ederim ,Bende oyle tartılıyorum canım ama işte değişiklik gösteriyo yinede :)

Bende yazayim kizlar
Gecen hafta: 70,0
Bu hafta: 69,7
Fark: 300 gr
Aslinda sutum azalmasaydi guzel yapiyordum ama sut azaldi panigiyle biraz yedim. Korktum acikcasi. Neyse valla her hafta 500 gr versem bile mutlu olurum.
Çok guzel cicisko dediğin gibi haftada 500 gr bile iyi hatta süper bence :)

Gunaydin kizlar dun giremedim kayinpederimdeydik. Yazdiklarinizi geriye donup okuycam. Tarti fotograflarini nereye atiyosunuz?
Mesaj yazdığın kutu var onun altında cevapla yazıyo ya hemen yanında dosya yukle yazıyor orAdan resmi seçip yukluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…