- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Helal olsun canım .Amin inşallah.Ya alışmıştık sana yinede tamamen boslama burayi hakkim varsa helal olsun sende helâl et canim insallah en kisa zamanda sağlığınıza kavusursunuz
Sağol canım inşallahCok gecmis olsun joleya, umarim cabucak sagligina kavusur
Verirsin canım, azmet hayalet yeter:) ben acayip taktım çok ciddiye alıyorum bu işi. Ben istediğim kiloya ineceğim ve gerçekten isteyen herkes verebilir bence.
:)) bence de iyi ki yakınız canım. Destek oluruz birbirimize.önceden nasıl vericem diye endişelendiriyordum şimdi bu grup sayesinde inanıyorum hatta sanki şimdi daha kolay olacak her şey. Hep beraber başaralım, kutlarız sonra yaş pastaylaHelal olsun ne diyim :) yakınımda olduğun için çok şanslı hissettim şu an. Sendeki azim ikimize de yeter :))
Eki Görüntüle 1779038 Günaydın kızlar:)
Tartıya bakıp çok şaşırdım. Regl çok yakın hiç beklemiyordum bu kadar vereceğimi.çok mutluyum:)))
Geçen hafta:75.2
Bu hafta. :73.6
Fark. : 1.6
Kızlar bildirim yapıp kaçıyorum çok işim var bugun bide misafirliğe gitcem.
Geçen hafta 75,100
Bu hafta 74,500
Fark 600 grm
Tebrik ederim canım geçen hafta +900 yapmıştın bu hafta çok iyisin. 78 e az kaldı Hadi bakalımGünaydın kızlar
Gecen haftaki kilo :86.0
Şimdiki kilo:84.9
Fark:-1100
Eki Görüntüle 1779040
Not: iki gundur tartılıyordum 84.5 geliyordum bugun boyle cıktı aslında fark 1500 ama bugun tartı neyi gösteriyorsa o değil mi ? Umarım herkes istediği rakamı gormustur sonunda 84 lü rakamı gordum hernekadar ucundan yakalaSam da :)
Hoş geldin ben de asıl üye değilim henüz o yüzden şimdilik hoş geldin diyebilirim :)merhaba kızlar kontenjanınızda boşluk varsa ben de aranıza katılabilirmiyim. *Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katilim Tarihim: ..21\..02.\2016 {sayfamıza gruba katılmak için mesaj attığı tarih}
Başlangıç Kilom: .66.8kg {sayfamıza başladığı gunku kilosu) çocuk sayısı:1 boy: 168cm
Tebrik ederim canım. Misafirlikte dikkat et şeytana uymaKızlar bildirim yapıp kaçıyorum çok işim var bugun bide misafirliğe gitcem.
Geçen hafta 75,100
Bu hafta 74,500
Fark 600 grm
Teşekkür ederim ,Bende oyle tartılıyorum canım ama işte değişiklik gösteriyo yinede :)Tebrik ederim canım geçen hafta +900 yapmıştın bu hafta çok iyisin. 78 e az kaldı Hadi bakalımbir de tartı farkı farklı zamanlarda tartıldığın için böyle çıkmış olabilir mi. Yani sabah aç ve Kıyafetsiz tarılıyorum ben. Diğer türlü gün içinde değişir kilon
Çok guzel cicisko dediğin gibi haftada 500 gr bile iyi hatta süper bence :)Bende yazayim kizlar
Gecen hafta: 70,0
Bu hafta: 69,7
Fark: 300 gr
Aslinda sutum azalmasaydi guzel yapiyordum ama sut azaldi panigiyle biraz yedim. Korktum acikcasi. Neyse valla her hafta 500 gr versem bile mutlu olurum.
Mesaj yazdığın kutu var onun altında cevapla yazıyo ya hemen yanında dosya yukle yazıyor orAdan resmi seçip yukluyosunGunaydin kizlar dun giremedim kayinpederimdeydik. Yazdiklarinizi geriye donup okuycam. Tarti fotograflarini nereye atiyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?