Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Paylaşımın için teşekküruler karamellim

Şartlarımızı okuduğuna sevindim kontenjan açığımız var Şartlarımıza uyman halinde aramıza alırız seni:)

Bende yazayim kizlar
Gecen hafta: 70,0
Bu hafta: 69,7
Fark: 300 gr
Aslinda sutum azalmasaydi guzel yapiyordum ama sut azaldi panigiyle biraz yedim. Korktum acikcasi. Neyse valla her hafta 500 gr versem bile mutlu olurum.
Canım tebrik ederim. Sütün azalacak diye düşünme artık. Tatlı da yeme. Benim emziren anne diyet listemle çok güzel kilo veriyorum ki sütümü etkilemeyeceğini söylemişti doktor. Oğlum emiyor kilo alıyor ben zayıflıyorum:) deneyebilirsin diyet listesini. Bir de aklıma geldi sekizinci aya kadar 2 çay bardağı daha sonra 3 çay bardağı ek gıda vereceksin.fazla ek gıda verince de emmediği için azalabilir sütün.

Canım çok sevindim harikasın

Kızlar kış mevsiminden dolayı zaten az su içen ben çok daha az içmeye başladım bu yüzen vücudumun ödem tuttuğuna inanıyorum 2 lt içmeye çalışıcam daha sonra kademeli arttırırım .geçen yıl burası sayesinde 7 kilo vermiştim ama çocuğu sütten kestikten sonra beraberinde ekmek olayını çok abarttım bu yüzden geri aldım ama geçen yıldan yaptığım en iyi şey çayı şekersiz içmek oldu umarım sizlerle beraber hedefime ulaşırım ideal kilom 58 ama 56 olmaya çalışıcam

Merhaba güzel ve azimli hanimlar ben de aranıza katılmayı istiyorum ama bebeğim çok küçük 5 gün sonra 4 aylık olacak ve inanılmaz istahliyim ama azimli birisiyimdir inşallah başaracagima inanıyorum evde koşu bandında var ama sezaryen doğum yaptim ne zaman başlayayım sizce bu arada bel fıtığim var ve sırt ağrılarım uykuda bile dinlememiyorum arkadaşım emziren anne diyeti demişsin sayfalar da geziniyorum ama bulamadım rica etsem hangi sayfada olduğunu yazarmisin

Kizlar bu hafta cok kotu benim 4 gundur korkudan cikamiyodum tartiya, korktugumda basima geldi. Bundan sonra bu tarti arti gosterirse bu kesinlikle yedigimden olmucak insallah eminim

gecen hafta: 78.7
Bugun: 79.7
Fark: +1000

Canim yollasana bana listeni. Benim agbim ve esi cocuk doktoru bizim yemeklerimizi onlar ayarliyor. O konuda sorunumuz yok cok sukur. Kizim emmek istiyorda benim eskisi gibi dolmuyor goguslerim ama dun daha iyiydi cok sukur insallah bur daha azalmaz.

Acaba su mu tuttu vucudun? Biraz fazla su tuketip maydonoz ye canm ode,ini atarsin.

İnşallah deniz hep birlikte veririz bu kiloları ..

Listeyi paylaşırım tekrar ama 5.5 aylıktı ben diyetisyene gittiğimde.altı aydan önce diyet önermiyorlar ama en azından hamuru işi tatlı gibi şeyleri kesebilirsin..Bence diyet için biraz daha bekle

Eki Görüntüle 1779088 gecen hafta 87.8
Bu hafta 88.0
Fark 200 fazla
Umarım haftaya daha güzel sonuçlar alırız

Cok guzel canim masallah, paylasimlarin icinde tesekurler
Rica ederim canım :)
Umarım haftaya güzel sonuç alırsın kontrollü gitmeliyiz.bi diyet programın yok muydu?

Canim yollasana bana listeni. Benim agbim ve esi cocuk doktoru bizim yemeklerimizi onlar ayarliyor. O konuda sorunumuz yok cok sukur. Kizim emmek istiyorda benim eskisi gibi dolmuyor goguslerim ama dun daha iyiydi cok sukur insallah bur daha azalmaz.
Artar canım merak etme Ekliyorum listemi.

Eklentiler

• DSC_0211.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…