- 7 Kasım 2013
- 3.207
- 6.460
- 158
Zeynep cok ii rutini yakaladin darisi basimaKızlar bildirim yapıp kaçıyorum çok işim var bugun bide misafirliğe gitcem.
Geçen hafta 75,100
Bu hafta 74,500
Fark 600 grm
Canim oyle abartmadim tabi kacamaklarim oldu ama benim vucudumun kacamaklara tepkisi buyuk, ben cok zor kilo veriyorum zaten insulin direncim var, 2 gundur ilaca basladim umarim normale donerimAcaba su mu tuttu vucudun? Biraz fazla su tuketip maydonoz ye canm ode,ini atarsin.
Canim yok bir programim ama seninkini denicem sanirimUmarım haftaya güzel sonuç alırsın kontrollü gitmeliyiz.bi diyet programın yok muydu?
Canım morelini bozma inşallah haftaya telafi ediceksin
İnşallah figeneda haftaya eksi görürsünKizlar bu hafta cok kotu benim 4 gundur korkudan cikamiyodum tartiya, korktugumda basima geldi. Bundan sonra bu tarti arti gosterirse bu kesinlikle yedigimden olmucak insallah eminim
gecen hafta: 78.7
Bugun: 79.7
Fark: +1000
Eki Görüntüle 1779092
Tabi 500gram çok iyi her haftaBende yazayim kizlar
Gecen hafta: 70,0
Bu hafta: 69,7
Fark: 300 gr
Aslinda sutum azalmasaydi guzel yapiyordum ama sut azaldi panigiyle biraz yedim. Korktum acikcasi. Neyse valla her hafta 500 gr versem bile mutlu olurum.
Tebrik ederim geçen haftada 600 vermiştin sanırımKızlar bildirim yapıp kaçıyorum çok işim var bugun bide misafirliğe gitcem.
Geçen hafta 75,100
Bu hafta 74,500
Fark 600 grm
Çok sevindim mislisseGünaydın kızlar
Gecen haftaki kilo :86.0
Şimdiki kilo:84.9
Fark:-1100
Eki Görüntüle 1779040
Not: iki gundur tartılıyordum 84.5 geliyordum bugun boyle cıktı aslında fark 1500 ama bugun tartı neyi gösteriyorsa o değil mi ? Umarım herkes istediği rakamı gormustur sonunda 84 lü rakamı gordum hernekadar ucundan yakalaSam da :)
HarikaEki Görüntüle 1779038 Günaydın kızlar:)
Tartıya bakıp çok şaşırdım. Regl çok yakın hiç beklemiyordum bu kadar vereceğimi.çok mutluyum:)))
Geçen hafta:75.2
Bu hafta. :73.6
Fark. : 1.6
Seninle aynıyız hemen hemen bakalım hangimiz 64 ü görücez haftaya
Teşekkür ederim figenMislisse cok mutlu oldum sonuc cok guzel
JoleYa gitmiyosun sanırımSeninle aynıyız hemen hemen bakalım hangimiz 64 ü görücez haftaya
Siz ikiniz beraber mi yuruyosunuz bakim?Tebrik ederim
Bu hafta daha fazla yürüyüş yapalım canım
FiGencİm yediklerini en dolayımı çıkamadın tartıya yoksa kendini şiş hissettiğin için mi geçen hafta ben de oyleydim inan ama bu hafta az olsa ucundan yakaladığım 84 beni Kendimë getirdi 85 ten aşağı inemeyince Azmim kırılmış gibiydi durmak yok 80 e az kaldı inşallah .... Bu rakam da yıldırmasın seniKizlar bu hafta cok kotu benim 4 gundur korkudan cikamiyodum tartiya, korktugumda basima geldi. Bundan sonra bu tarti arti gosterirse bu kesinlikle yedigimden olmucak insallah eminim
gecen hafta: 78.7
Bugun: 79.7
Fark: +1000
Eki Görüntüle 1779092
Merhaba Şartlarımızı okudun mu Nesibe? Eğer okuduySan Şartlarımıza uygun mesaj atmanı rica ederim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bebeğini de Allah bağışlasın kaç kilosun?Merhaba güzel ve azimli hanimlar ben de aranıza katılmayı istiyorum ama bebeğim çok küçük 5 gün sonra 4 aylık olacak ve inanılmaz istahliyim ama azimli birisiyimdir inşallah başaracagima inanıyorum evde koşu bandında var ama sezaryen doğum yaptim ne zaman başlayayım sizce bu arada bel fıtığim var ve sırt ağrılarım uykuda bile dinlememiyorum arkadaşım emziren anne diyeti demişsin sayfalar da geziniyorum ama bulamadım rica etsem hangi sayfada olduğunu yazarmisin
İnşAllah pes etme yeterkiGuzel sonuclariniza yakismadi ama insallah boyle olmaz haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?