Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Acaba su mu tuttu vucudun? Biraz fazla su tuketip maydonoz ye canm ode,ini atarsin.
Canim oyle abartmadim tabi kacamaklarim oldu ama benim vucudumun kacamaklara tepkisi buyuk, ben cok zor kilo veriyorum zaten insulin direncim var, 2 gundur ilaca basladim umarim normale donerim

Kızlar sonunda 65 e düştüm şükür bugün tartı olduğu için akşam herkes yerken ben baktım .ayrılınca tekrar salmaktan korkuyorum hedefede az kaldı biraz daha devam edicem inşallah

İnşallah figeneda haftaya eksi görürsün

Çok sevindim mislisse

FiGencİm yediklerini en dolayımı çıkamadın tartıya yoksa kendini şiş hissettiğin için mi geçen hafta ben de oyleydim inan ama bu hafta az olsa ucundan yakaladığım 84 beni Kendimë getirdi 85 ten aşağı inemeyince Azmim kırılmış gibiydi durmak yok 80 e az kaldı inşallah .... Bu rakam da yıldırmasın seni

Merhaba Şartlarımızı okudun mu Nesibe? Eğer okuduySan Şartlarımıza uygun mesaj atmanı rica ederim inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bebeğini de Allah bağışlasın kaç kilosun?

Kizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem

Kızlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen var mı ben yetişemiyorum inanılmaz zamanımı alıyor sayfalar akıp gidiyor tek ricam şu : aramıza yeni katılmak isteyenleri yonlendirip doğru mesaj atmalarını sağlayarak katılımları konusunda bana ve gruba bilgi vermek aranızda kim yapabilir bunu ? Bir de artık deneme süreleri yaklaşan arkadaşları bu sayfada aramıza alıp almıycağımza karar verelim sizn için de uygun mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…