Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yaşınız kaç ve nereden katılıyorsunuz ?

Kizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
Canım ya gerçekten uğraşmışsın vermen gerekirdi normalde pek sağlıklı bakılmıyor ama bir kaç gün şok dietmi uygulasan şaşırtmak için metobolizmayı yapıyorlar ama kendin bilirsin.

Kizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
tubi mesajını bi gördüm sonra kayboldu 10 dk arayıp durdum resmen sırf cevap yazmak için...canım benm bu kadar dikkat edip üstüne kilo vermek yerine alıyorsan bu işte bi gariplik var derim bence bi hekime görün burdaki kimse buna bi çözüm bulamaz bence ki bi yerde yanlış yapıyosun .... ya çok aç kalıp kalorili beslenmen lazım bu kadar hareket edip kilo almak için ben başka bişey diyemiycem çünkü aklım almıyor bunun nedenini?

joleya mükemmelsi az kilon olduğu halde çok iyi vermişsin keşke senn kilonda olsam
Teşekkür ederim mislisse sende vericeksin eminim80 ibir gör gerisi hızla gelicek canım.bu arada bende iki gün önce artıydım iki günde yeşil çaylar maydonoz suları biraz da spor mükemmel oldu

Teşekkür ederim mislisse sende vericeksin eminim80 ibir gör gerisi hızla gelicek canım.bu arada bende iki gün önce artıydım iki günde yeşil çaylar maydonoz suları biraz da spor mükemmel oldu
ay inşallah bi 80i görsem allahın izniyle ...beni gören incelmişsin dedi bir de bu hafta 4 gün gün falan vardı 2 gün bana geldiler 2 gün ben gittim yine de iyi verdim az daha dikkat edip biraz da yürüyş yapsam süper olcak :)

ay inşallah beni gören incelmişsin dedi bir de bu hafta 4 gün gün falan vardı 2 gün bana geldiler 2 gün ben gittim yine de iyi verdim az daha dikkat edip biraz da yürüyş yapsam süper olcak :)
Dışarıdan farkedilmk ne kadar güzel değilmi benimde eşim ilk defa incelmişsin dedi

Kızlar sonunda 65 e düştüm şükür bugün tartı olduğu için akşam herkes yerken ben baktım .ayrılınca tekrar salmaktan korkuyorum hedefede az kaldı biraz daha devam edicem inşallah
Cok sevindim canim iyi bir karar.
İnşallah figeneda haftaya eksi görürsün
evet canim kararliyim allahin izniyle
canim hem sislik var hissediyorum hemde yediklerimden, ama hiç bu kadar üzülme dim insallah vericem bu hafta

KIZLAR BUNDAN SONRA (KESİNLİĞİ VE NETLİĞİ BELLİ OLAN DURUMLARDA) MAZERETİ OLANLAR ,GEREK ARAMIZA KATILACAK ,GEREK KİLO BİLDİRİMİ YAPAMAYACAK ,GEREKSE ARAMIZDAN AYRILACAK OLANLAR BANA ÖZELDEN MESAJ ATMALIDIR.AKSİ TAKTİRDE BURADAN TAKİP EDİLEMEYECEĞİNDEN GÖZDEN KAÇMA DURUMU SÖZ KONUSU OLACAKTIR.GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ HASSASİYETTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM..

Gözden kaçmaması için büyük yazdım :)

Canim bu hafta duseceksin cok o zaman devam et bu tempoyla, bide bizim bi arksdas spora gidiyodu zayiflsmak icin hoca ona senden en onemli istegim spor sonrasi protein ye demis. Bence senin vucut direniyo. Bide ben beceremedim ama yediklerini yaz bence belki gun icinde cok kalori aliyosundur az az
canım benim telefon cok yavaş mesajları kaçırmamak için bildiğin uğraşıyorum elimden geleni yaparım ama yeterli olamam

Canim yok bir programim ama seninkini denicem sanirim
Dene bence. Benim iki hafta oldu artık bazen de sebze yerine kuru baklagil denicem.bu kararda gidersem 1 nisanda istediğim kiloya ulaşırım umarım.

Geçen hafta 65.9
Bu hafta65.1
Fark -800 gram
Fikrini değiştirmene sevindim. Sanırım bağımız kuvvetlendi :)

Siz ikiniz beraber mi yuruyosunuz bakim?
Bi kere yürüdük bi kaç kere teşebbüs ettik denk gelemedik. Ama bu hafta hava güzel olursa yürüyelim bol bol. İkimizinde bebeği varya her zaman dışarı çıkamıyoruz

Yediklerini yazarsan belki yanlış bir şey yapıyorsundur farkında olmadan.buraya yazsan beraber baksak ne tüketiyorsun

ka

karamel sen kaç yaşındaydın ?
84 doğumluyum canım

Hadi bakalım :) karamellim06 gördün bak meydan okuyorlar bana :) bu hafta yürüyüş süremi 40 dk dan yukarı çekmek lazım galiba :)
Ben koçluk yaparım bu hafta sana.senin sayende ben de yürürüm :) başarırız bu hafta. Sen listeye uyuyor musun

Koçluk dedin de acaba ikişerli grup oluştursak da o iki kişi birbirinden sorumlu olsa takip etse birbirlerini olur mu acep ? Hem ikili grup olursa dahada hırslı olunur gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…