Yaşınız kaç ve nereden katılıyorsunuz ?merhaba kızlar kontenjanınızda boşluk varsa ben de aranıza katılabilirmiyim. *Gruba Katılım sartlarinizi okudum ,grubunuza katılmak istiyorum .
Katilim Tarihim: ..21\..02.\2016 {sayfamıza gruba katılmak için mesaj attığı tarih}
Başlangıç Kilom: .66.8kg {sayfamıza başladığı gunku kilosu) çocuk sayısı:1 boy: 168cm
karamel sen kaç yaşındaydın ?Tebrik ederim canım. Misafirlikte dikkat et şeytana uyma
Aynen canım vazgeçtimJoleYa gitmiyosun sanırım
joleya mükemmelsi az kilon olduğu halde çok iyi vermişsin keşke senn kilonda olsamGeçen hafta 65.9
Bu hafta65.1
Fark -800 gram
süpersinAynen canım vazgeçtim
Canım ya gerçekten uğraşmışsın vermen gerekirdi normalde pek sağlıklı bakılmıyor ama bir kaç gün şok dietmi uygulasan şaşırtmak için metobolizmayı yapıyorlar ama kendin bilirsin.Kizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
Hadi bakalım :)Seninle aynıyız hemen hemen bakalım hangimiz 64 ü görücez haftaya
tubi mesajını bi gördüm sonra kayboldu 10 dk arayıp durdum resmen sırf cevap yazmak için...canım benm bu kadar dikkat edip üstüne kilo vermek yerine alıyorsan bu işte bi gariplik var derim bence bi hekime görün burdaki kimse buna bi çözüm bulamaz bence ki bi yerde yanlış yapıyosun .... ya çok aç kalıp kalorili beslenmen lazım bu kadar hareket edip kilo almak için ben başka bişey diyemiycem çünkü aklım almıyor bunun nedenini?Kizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
Teşekkür ederim mislisse sende vericeksin eminim80 ibir gör gerisi hızla gelicek canım.bu arada bende iki gün önce artıydım iki günde yeşil çaylar maydonoz suları biraz da spor mükemmel oldujoleya mükemmelsi az kilon olduğu halde çok iyi vermişsin keşke senn kilonda olsam
ay inşallah bi 80i görsem allahın izniyle ...beni gören incelmişsin dedi bir de bu hafta 4 gün gün falan vardı 2 gün bana geldiler 2 gün ben gittim yine de iyi verdim az daha dikkat edip biraz da yürüyş yapsam süper olcak :)Teşekkür ederim mislisse sende vericeksin eminim80 ibir gör gerisi hızla gelicek canım.bu arada bende iki gün önce artıydım iki günde yeşil çaylar maydonoz suları biraz da spor mükemmel oldu
Tubi günde kaç litre su içiyorsunKizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
Dışarıdan farkedilmk ne kadar güzel değilmi benimde eşim ilk defa incelmişsin dediay inşallah beni gören incelmişsin dedi bir de bu hafta 4 gün gün falan vardı 2 gün bana geldiler 2 gün ben gittim yine de iyi verdim az daha dikkat edip biraz da yürüyş yapsam süper olcak :)
güzel olmaz mı ? müthiş müthiş...:)Dışarıdan farkedilmk ne kadar güzel değilmi benimde eşim ilk defa incelmişsin dedi
Cok sevindim canim iyi bir karar.Kızlar sonunda 65 e düştüm şükür bugün tartı olduğu için akşam herkes yerken ben baktım .ayrılınca tekrar salmaktan korkuyorum hedefede az kaldı biraz daha devam edicem inşallah
evet canim kararliyim allahin izniyleİnşallah figeneda haftaya eksi görürsün
canim hem sislik var hissediyorum hemde yediklerimden, ama hiç bu kadar üzülme dim insallah vericem bu haftaFiGencİm yediklerini en dolayımı çıkamadın tartıya yoksa kendini şiş hissettiğin için mi geçen hafta ben de oyleydim inan ama bu hafta az olsa ucundan yakaladığım 84 beni Kendimë getirdi 85 ten aşağı inemeyince Azmim kırılmış gibiydi durmak yok 80 e az kaldı inşallah .... Bu rakam da yıldırmasın seni
Canim bu hafta duseceksin cok o zaman devam et bu tempoyla, bide bizim bi arksdas spora gidiyodu zayiflsmak icin hoca ona senden en onemli istegim spor sonrasi protein ye demis. Bence senin vucut direniyo. Bide ben beceremedim ama yediklerini yaz bence belki gun icinde cok kalori aliyosundur az azKizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir
Kızlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen var mı ben yetişemiyorum inanılmaz zamanımı alıyor sayfalar akıp gidiyor tek ricam şu : aramıza yeni katılmak isteyenleri yonlendirip doğru mesaj atmalarını sağlayarak katılımları konusunda bana ve gruba bilgi vermek aranızda kim yapabilir bunu ? Bir de artık deneme süreleri yaklaşan arkadaşları bu sayfada aramıza alıp almıycağımza karar verelim sizn için de uygun mudur ?
lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
canım benim telefon cok yavaş mesajları kaçırmamak için bildiğin uğraşıyorum elimden geleni yaparım ama yeterli olamamKızlar aranızda bana yardımcı olmak isteyen var mı ben yetişemiyorum inanılmaz zamanımı alıyor sayfalar akıp gidiyor tek ricam şu : aramıza yeni katılmak isteyenleri yonlendirip doğru mesaj atmalarını sağlayarak katılımları konusunda bana ve gruba bilgi vermek aranızda kim yapabilir bunu ? Bir de artık deneme süreleri yaklaşan arkadaşları bu sayfada aramıza alıp almıycağımza karar verelim sizn için de uygun mudur ?
Dene bence. Benim iki hafta oldu artık bazen de sebze yerine kuru baklagil denicem.bu kararda gidersem 1 nisanda istediğim kiloya ulaşırım umarım.Canim yok bir programim ama seninkini denicem sanirim
Fikrini değiştirmene sevindim. Sanırım bağımız kuvvetlendi :)Geçen hafta 65.9
Bu hafta65.1
Fark -800 gram
Bi kere yürüdük bi kaç kere teşebbüs ettik denk gelemedik. Ama bu hafta hava güzel olursa yürüyelim bol bol. İkimizinde bebeği varya her zaman dışarı çıkamıyoruzSiz ikiniz beraber mi yuruyosunuz bakim?
Yediklerini yazarsan belki yanlış bir şey yapıyorsundur farkında olmadan.buraya yazsan beraber baksak ne tüketiyorsunKizlar ben nerde yanlış yapıyorum anlamiyorum yürüyüş yapmadığım bir günüm olmadi bu hafta ekstradan zumba lelie de yaptim 6 dan sonra kesinlkle bir lokma ağzıma koymadim bi akil verin kafayi yiycem
84 doğumluyum canımka
karamel sen kaç yaşındaydın ?
Ben koçluk yaparım bu hafta sana.senin sayende ben de yürürüm :) başarırız bu hafta. Sen listeye uyuyor musunHadi bakalım :)karamellim06 gördün bak meydan okuyorlar bana :) bu hafta yürüyüş süremi 40 dk dan yukarı çekmek lazım galiba :)
Koçluk dedin de acaba ikişerli grup oluştursak da o iki kişi birbirinden sorumlu olsa takip etse birbirlerini olur mu acep ? Hem ikili grup olursa dahada hırslı olunur gibi geliyoDene bence. Benim iki hafta oldu artık bazen de sebze yerine kuru baklagil denicem.bu kararda gidersem 1 nisanda istediğim kiloya ulaşırım umarım.
Fikrini değiştirmene sevindim. Sanırım bağımız kuvvetlendi :)
Bi kere yürüdük bi kaç kere teşebbüs ettik denk gelemedik. Ama bu hafta hava güzel olursa yürüyelim bol bol. İkimizinde bebeği varya her zaman dışarı çıkamıyoruz
Yediklerini yazarsan belki yanlış bir şey yapıyorsundur farkında olmadan.buraya yazsan beraber baksak ne tüketiyorsun
84 doğumluyum canım
Ben koçluk yaparım bu hafta sana.senin sayende ben de yürürüm :) başarırız bu hafta. Sen listeye uyuyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?