Valla süper fikir, grupta bi hırs eksik zaten. Yani takım gibi değiliz biraz kopukluk var benceKoçluk dedin de acaba ikişerli grup oluştursak da o iki kişi birbirinden sorumlu olsa takip etse birbirlerini olur mu acep ? Hem ikili grup olursa dahada hırslı olunur gibi geliyo
Yapmadı canım ben eminimKızlar tekrar soruyorum gülicikk bildirim yaptımı acaba yada mazereti mi var bileniniz var mı ?
Emeğine sağlık canım. Sanki karne almışım da hoca hak ettiğim notu vermemiş gibi hissediyorum :))) Geçen hafta da bu hafta da en çok ben kilo verdim. Kendi kendimi tebrik eder, başarılarımın devamını dilerim :)))Kızlar herkese merahaba;
10.haftamıza ulaşmış bulunuyoruz.10 .haftada en çok kiloyu veren ben yani mislisse 'dir:)Kendimi kutlar başarılarımın devamını diler diğer arkadaşlara da bol şans dilerim.
Artı gören arkadaşlar moral bozmak yok gelecek hafta daha iyi olacağınızdan eminim:)
Tablomuz,biriciğimiz,gözümüzün nuru aşağıdadır.Ve ilk sayfadadır.
Herkesin istediği kiloya en yakın zamanda ulaşması ve az kalorili , bool hareketli bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Eki Görüntüle 1779458 Eki Görüntüle 1779459
o zaman bunu bi düşünelim ..:Valla süper fikir, grupta bi hırs eksik zaten. Yani takım gibi değiliz biraz kopukluk var bence
evet sende çok kilo verdin haklısın ama asıl üyeleri baz alıyoruz ya şimdilik o yüzden aramızdan en çok kiloyu vereni yazıyoruz.seni de yazmalıydım kusura bakma dalgınlığıma geldi kolay değil bi o sayfaya bi bu sayfaya bak kafam durdu yanlış yazdım tekrar düzenledim az önce tabloyu :)Emeğine sağlık canım. Sanki karne almışım da hoca hak ettiğim notu vermemiş gibi hissediyorum :))) Geçen hafta da bu hafta da en çok ben kilo verdim. Kendi kendimi tebrik eder, başarılarımın devamını dilerim :)))
canım herkesinki yanlış yazıyor şimdi gördüm onu unutmuşumBi de Başlangıç ve şimdiki kilo farkı toplam Fark mı demek. Öyle ise benim 5 olacak.orda yanlış yazıyor canım
Canım ben asla o kadar ekmek yemiyorum.bir de sebze yemeği de az yemişim hep. Çok sık yemek yiyiyordum. Ama işte Boşuna uzman olmamışlar.karamellim06 büyük ölçüde uydum aslında senin listene ve şunu farkettim, ben o listede yazan kadar yemiyorum. Daha az yedigim kesin ama malesef yanlış şeyler yiyorum :)
Teşekkür ederim canım. Yarın oğluşumu doktora götürüyorum. Salı günü 13.00 ortada buluşalım :)Mislisse tebrik ederim canım :) başarılarının devamını dileyip darısı başıma diyorum :)
karamellim06 seni de tebrik ederim
Listede görünmese de azmini görüyorum
Yaşınız kaç ve nereden katılıyorsunuz ? 28 yaşındayım
Kesinlikle bi tuhaflik var ama işin garibu aynada fark görüyorum ama tartida yok cok canım sıkılıyor artik zor kapanan pardusem bol bol duruyor üstüme anlamadim ben bu tarti neden direniyor insulim direncimi falan da olcturdum bisey çıkmadı başka ne yapabilirim bilmiyorum bu leptin olayina taktim saat 6dan sonra bir lokma dahi almiyorum ağzıma acaba farkinda olmadan yag mi depoluyorum inanki cok kötü hissediyorumtubi mesajını bi gördüm sonra kayboldu 10 dk arayıp durdum resmen sırf cevap yazmak için...canım benm bu kadar dikkat edip üstüne kilo vermek yerine alıyorsan bu işte bi gariplik var derim bence bi hekime görün burdaki kimse buna bi çözüm bulamaz bence ki bi yerde yanlış yapıyosun .... ya çok aç kalıp kalorili beslenmen lazım bu kadar hareket edip kilo almak için ben başka bişey diyemiycem çünkü aklım almıyor bunun nedenini?
Bilmiyorum canim gerçekten şaştım kaldim acaba spora ara verip diyeti iyice kissam mi bi türlü nerde yanlış yapiyorum bulamıyorumCanım ya gerçekten uğraşmışsın vermen gerekirdi normalde pek sağlıklı bakılmıyor ama bir kaç gün şok dietmi uygulasan şaşırtmak için metobolizmayı yapıyorlar ama kendin bilirsin.
Ben günde 5 dilim ekmek yiyiyorum.yani ekmek yerine daha çok kalorili şeyler yemek daha çok kilo aldırır.spordan sonra çok yemek yiyor olabilir misin. Yaktığından fazla kalori alıyorsun belki. Yemeklere en fazla 2 kaşık zeytinyağı koymanı tavsiye etmişti diyetisyen. Sebze yemeklerini susuz yemek gerekiyor ki her öğünde 6 kaşık yedim ben. 4 kaşık yoğurt salata iki ekmek bi öğünüm. Bazen diğer öğünü iple çekiyorum ama mide alışıyo işte.karamellim06 valla sana da maşallah canim yaa sence insan bu kadar spor yaoarken neden kilo veremeez bide sadece kahvaltida ekmek yiyorum en az 2 ltt su içiyorum 6 dan sorna kesinkikle yemedim bu hafta abur cubur cok arada
Aksine spor yaptiktan sonra o kadar azimliyim ki anlatamam senin paylastigin tüm yazilari okudum birde cankm.bende demir cok düşük buda engel olurmus oyle yazıyor sence de olabilir mi http://www.posta.com.tr/saglik/besl...ikligi-olan-kilo-veremez.htm?ArticleID=151461 bu linke bi tiklaBen günde 5 dilim ekmek yiyiyorum.yani ekmek yerine daha çok kalorili şeyler yemek daha çok kilo aldırır.spordan sonra çok yemek yiyor olabilir misin. Yaktığından fazla kalori alıyorsun belki. Yemeklere en fazla 2 kaşık zeytinyağı koymanı tavsiye etmişti diyetisyen. Sebze yemeklerini susuz yemek gerekiyor ki her öğünde 6 kaşık yedim ben. 4 kaşık yoğurt salata iki ekmek bi öğünüm. Bazen diğer öğünü iple çekiyorum ama mide alışıyo işte.
Aslında vücudun direniyor olabilir. Belki haftaya birden vereceksin.vazgeçme bence, karamsar da olma. Adet öncesi ise vucut su toplamış olabilir.bir yazı paylaşmıştım burda, çok aşırı spor yazarsanız kas olur o da tartıda kilo olarak görünür diye.o yazıyı bi oku istersen
Bence bir kaç gün buraya günlük ne yediğini ne kadar yediğini yaz bakalım beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?