Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar merhaba yazılanları okuyamadım kusura bakmayın ama mislisse canım tebrik ederim çok sevindim darısı bize inşallah tebrik ederim

Canım ben ilk defa Duydum. Olabilir bi kan tahlili yaptır istersen
Kan tahlilini rutin yaptırıyorum 200 lerde olmasi gerekrm demir bende 20 30 civarı çıkıyor bugün demir adına cok süper beslendim hapa da başladım bakalim ya daha iyi olur yada işler iyice sarpa sarar:))

Yeşil mercimek tüketmeni tavsiye ederim. Kırmızı etten daha fazla demis içerdiğini duymuştum.

GUzel anneler, herkese güzel bir gün olsun!!
Sabah 5 te uyuyup 9 da uyanan yerine, bol uyuyan çocuklarınız olsun :))
Ne tesaduf bende bugun yesil mercimek pisirdim ekmeksiz bir tabak yedim yaninda bol limonlu roka salatasiyla:))

kızlar iyi akşamlar acaba evde yaptığınız sporlar var mı varsa neler yapıyorsunuz öğretmenlik yapıyorum o yüzden spor salonuna harcayacak ekstra zamanım yok deneyip yarar gördüğünüz şeyler varsa yazar mısınız

Leslie deneyebilirsin. Bence çok eğlenceli.gerçi çok yapmadım bebegimden dolayı ama kesinlikle işe yarıyor diyor yapanlar.

Bende istah acik malesef
Ben 2 hafta oldu platese basladim pantolonlarimda rahatlama var canim bence platese basla gercekten sikilastiriyo
Benimde iştahm çok açık ama devamnetmemek için çabalıycam plateste iyi fikir zayfladkça yumuşadğmı hissediyorum keşke yapabilsem ama hiç spor yapamıyorm

Kizlar yeni anne oldum bende ve fazla kilom var. 7-8 kilo hemde Nasil baslayalim ne yaparak veriyorsunuz kilolari
Bebeğiniz 6 aylık olana kadar diyet önermiyorlar. Bence emziriyorsanız diyet yapmayın bu dönemde. Sütünüz etkilenebilir.sağlıklı beslenin,şekeri,unlu mamülleri kesin.ek gıdaya başlayınca diyete de başlamanıZ daha doğru bence

Kan tahlilini rutin yaptırıyorum 200 lerde olmasi gerekrm demir bende 20 30 civarı çıkıyor bugün demir adına cok süper beslendim hapa da başladım bakalim ya daha iyi olur yada işler iyice sarpa sarar:))
Okadar emek veriyosun insallah karsiligini alcaksin bu hafta canim
Herkese merhaba :) yürüyüş yaptık oğlumla, hava çok güzel :) imkanı olan kendini sokağa atsın.
cok imreniyorum gercekten cok ozledim disarida yuruyus yapmayi, ne guzel kiymetini biliuosunuz

Kizlar haftaya fena. Basladim sabah tatli bir sey yedim. Aksam platese gitcem ama bari aksam az yiyebilsem. Nedense kendime hakim olamiyorum
Bende aksama kadar cok iiydim misafirim vardi yemekli, okadar yoruldumki ekmek yemedim ama zararli seylerden fazla yedim sanirim ama moral bozmak yok canim yarin farkli olcak insallah

Günaydın herkese yine tartı bir kilo fazla gösteriyor ama iki gündür çok yedim malesef yine adet yaklaştı üç haftada bir adet olunca pekte iyi olmuyor benim için istahim inanılmaz açılıyor benim gibi olanlar varmı bu dönemde kızlar

Bende aksama kadar cok iiydim misafirim vardi yemekli, okadar yoruldumki ekmek yemedim ama zararli seylerden fazla yedim sanirim ama moral bozmak yok canim yarin farkli olcak insallah
Ben resmen diyet yapamiyorum yaaa hergün aksama kadar iyi aksam sapitiyorum. Ama soz 300 gr da olsa pazar a eksi ile gircem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…