- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Canım ben ilk defa Duydum. Olabilir bi kan tahlili yaptır istersenAksine spor yaptiktan sonra o kadar azimliyim ki anlatamam senin paylastigin tüm yazilari okudum birde cankm.bende demir cok düşük buda engel olurmus oyle yazıyor sence de olabilir mi http://www.posta.com.tr/saglik/besl...ikligi-olan-kilo-veremez.htm?ArticleID=151461 bu linke bi tikla
Kan tahlilini rutin yaptırıyorum 200 lerde olmasi gerekrm demir bende 20 30 civarı çıkıyor bugün demir adına cok süper beslendim hapa da başladım bakalim ya daha iyi olur yada işler iyice sarpa sarar:))Canım ben ilk defa Duydum. Olabilir bi kan tahlili yaptır istersen
Ne tesaduf bende bugun yesil mercimek pisirdim ekmeksiz bir tabak yedim yaninda bol limonlu roka salatasiyla:))Yeşil mercimek tüketmeni tavsiye ederim. Kırmızı etten daha fazla demis içerdiğini duymuştum.
GUzel anneler, herkese güzel bir gün olsun!!
Sabah 5 te uyuyup 9 da uyanan yerine, bol uyuyan çocuklarınız olsun :))
Leslie deneyebilirsin. Bence çok eğlenceli.gerçi çok yapmadım bebegimden dolayı ama kesinlikle işe yarıyor diyor yapanlar.kızlar iyi akşamlar acaba evde yaptığınız sporlar var mı varsa neler yapıyorsunuz öğretmenlik yapıyorum o yüzden spor salonuna harcayacak ekstra zamanım yok deneyip yarar gördüğünüz şeyler varsa yazar mısınız
Benimde iştahm çok açık ama devamnetmemek için çabalıycam plateste iyi fikir zayfladkça yumuşadğmı hissediyorum keşke yapabilsem ama hiç spor yapamıyormBende istah acik malesef
Ben 2 hafta oldu platese basladim pantolonlarimda rahatlama var canim bence platese basla gercekten sikilastiriyo
Bebeğiniz 6 aylık olana kadar diyet önermiyorlar. Bence emziriyorsanız diyet yapmayın bu dönemde. Sütünüz etkilenebilir.sağlıklı beslenin,şekeri,unlu mamülleri kesin.ek gıdaya başlayınca diyete de başlamanıZ daha doğru benceKizlar yeni anne oldum bende ve fazla kilom var. 7-8 kilo hemdeNasil baslayalim ne yaparak veriyorsunuz kilolari
Yiyerek zayiflamanin bi yolu yokmuBebeğiniz 6 aylık olana kadar diyet önermiyorlar. Bence emziriyorsanız diyet yapmayın bu dönemde. Sütünüz etkilenebilir.sağlıklı beslenin,şekeri,unlu mamülleri kesin.ek gıdaya başlayınca diyete de başlamanıZ daha doğru bence
Isterseniz diyetisyene gidin emzirmeye uygun kaloride diyet listesi alın.Yiyerek zayiflamanin bi yolu yokmu
Okadar emek veriyosun insallah karsiligini alcaksin bu hafta canimKan tahlilini rutin yaptırıyorum 200 lerde olmasi gerekrm demir bende 20 30 civarı çıkıyor bugün demir adına cok süper beslendim hapa da başladım bakalim ya daha iyi olur yada işler iyice sarpa sarar:))
cok imreniyorum gercekten cok ozledim disarida yuruyus yapmayi, ne guzel kiymetini biliuosunuzHerkese merhaba :) yürüyüş yaptık oğlumla, hava çok güzel :) imkanı olan kendini sokağa atsın.
Bende aksama kadar cok iiydim misafirim vardi yemekli, okadar yoruldumki ekmek yemedim ama zararli seylerden fazla yedim sanirimKizlar haftaya fena. Basladimsabah tatli bir sey yedim. Aksam platese gitcem ama bari aksam az yiyebilsem. Nedense kendime hakim olamiyorum
Günaydın canım sevindim eksi görmek inanılmaz motive ediyor değilmiGunaydin kizlar, bugun 300 g daha eksigim
Süpersin bu hızla gidersen çok iyi geçer bu hafta.ben tartıyı kaldırdım pazara kadar.takıntı yaptım her banyayoya girince tartılıyordum :) hasta oldum zaten tartılmak istemiyorum ;(Gunaydin kizlar, bugun 300 g daha eksigim
Bugün yürüyüş yapcaz biz,cızz cızz yanacak yağları sen ne yapıyorsunTuruncu picama nasıl gidiyor ben kilo alırken sen kesin veriyosundur
Ben resmen diyet yapamiyorum yaaaBende aksama kadar cok iiydim misafirim vardi yemekli, okadar yoruldumki ekmek yemedim ama zararli seylerden fazla yedim sanirimama moral bozmak yok canim yarin farkli olcak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?