Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kilo verememek adina yaptığım hic biseu yok bundan eminim gönlüm rahat gerçekten dün 5 de aksam yemegi yedim sıfır ekmek ve o kadar az yedim sonrasinda bir lokma dahi almadim

Yani ben dogal yollardan kandaki demir miktarimi yukseltmeye calisicam kizlar bide böyle deniycem demir eksikliginin kesinlikle kilo vermeye engel oldugu yazıyor canan karatay ozellikle bu konuda cok şey söylüyor ciğer balık roka dereotu maydanoz baklagillerr hepsi demir yonunden zenginmis yaninda kalsiyum tuketilmeyeckmis c vitaminiyle tuketilince emilimo daha fazla olurmus emziren annelee sizde uygulayun mutlaka birde siyah çayı yemekten hemen sonra icmek ve cok.icmek de demir eksikligi cok yaparmış ben doğru düzgün yemek yemedigim için karnimi çayla dolduruyordum bardak bardak içiyordum hepsinw dikkat edicem bakalim ne olacak

Mislisse sen neler yapıyorsun son zamanlarda ataga gectin maşallah anlat biraz yardim et bana
YoK canım ya ne atağı gormuyosun bialıp bi veriyorum dengeleye dengeleye :)) ben oyle diyet yapmıyorum herseyden azar azar yiyorum dikkat ediyorum diyelim spor yok ama hareket etmeye calısıyorum işte ..BaK ne guzel aynada farkediyosan kıyafetim bol geliyo diyosun eger bırakırsan daha kötü olur elbet mükafatını alıcaksın bak gör ...

Aferin canım dene bi de bunu bakalım nolcak sonuç inşallh umduğun gibi görürsün bu hafta

Kilo verememek adina yaptığım hic biseu yok bundan eminim gönlüm rahat gerçekten dün 5 de aksam yemegi yedim sıfır ekmek ve o kadar az yedim sonrasinda bir lokma dahi almadim
Sende gercekten bi gariplik var ben o kadar dikkat etseydim iğne iplik kalırdım inan bi akşam yemekten snra bişey yememeyi beceremedim ben

Yeşil mercimek tüketmeni tavsiye ederim. Kırmızı etten daha fazla demis içerdiğini duymuştum.

GUzel anneler, herkese güzel bir gün olsun!!
Sabah 5 te uyuyup 9 da uyanan yerine, bol uyuyan çocuklarınız olsun :))

Tebrikler canim , tablo icinde tesekurler

Kızlar bugun kendimi daha iyi hissediyorum zayıflama hususunda yani Azmim arttı spor falan yapmak istiyorum dusunun yani :)) sizlerde durum nasıl??

Kızlar bugun kendimi daha iyi hissediyorum zayıflama hususunda yani Azmim arttı spor falan yapmak istiyorum dusunun yani :)) sizlerde durum nasıl??
Çok sevindim mislisse bende iyi hissediyorum iki gündür bol kalori almama rağmen dengeliyceğimi bildiğim içinmi bilmiyorum morel gayet iyi yani

Kizlar haftaya fena. Basladim sabah tatli bir sey yedim. Aksam platese gitcem ama bari aksam az yiyebilsem. Nedense kendime hakim olamiyorum

Bende istah acik malesef
Ben 2 hafta oldu platese basladim pantolonlarimda rahatlama var canim bence platese basla gercekten sikilastiriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…