Kilo verememek adina yaptığım hic biseu yok bundan eminim gönlüm rahat gerçekten dün 5 de aksam yemegi yedim sıfır ekmek ve o kadar az yedim sonrasinda bir lokma dahi almadimBen günde 5 dilim ekmek yiyiyorum.yani ekmek yerine daha çok kalorili şeyler yemek daha çok kilo aldırır.spordan sonra çok yemek yiyor olabilir misin. Yaktığından fazla kalori alıyorsun belki. Yemeklere en fazla 2 kaşık zeytinyağı koymanı tavsiye etmişti diyetisyen. Sebze yemeklerini susuz yemek gerekiyor ki her öğünde 6 kaşık yedim ben. 4 kaşık yoğurt salata iki ekmek bi öğünüm. Bazen diğer öğünü iple çekiyorum ama mide alışıyo işte.
Aslında vücudun direniyor olabilir. Belki haftaya birden vereceksin.vazgeçme bence, karamsar da olma. Adet öncesi ise vucut su toplamış olabilir.bir yazı paylaşmıştım burda, çok aşırı spor yazarsanız kas olur o da tartıda kilo olarak görünür diye.o yazıyı bi oku istersen
Bence bir kaç gün buraya günlük ne yediğini ne kadar yediğini yaz bakalım beraber
YoK canım ya ne atağı gormuyosun bialıp bi veriyorum dengeleye dengeleye :)) ben oyle diyet yapmıyorum herseyden azar azar yiyorum dikkat ediyorum diyelim spor yok ama hareket etmeye calısıyorum işte ..BaK ne guzel aynada farkediyosan kıyafetim bol geliyo diyosun eger bırakırsan daha kötü olur elbet mükafatını alıcaksın bak gör ...Mislisse sen neler yapıyorsun son zamanlarda ataga gectin maşallah anlat biraz yardim et bana
Aferin canım dene bi de bunu bakalım nolcak sonuç inşallh umduğun gibi görürsün bu haftaYani ben dogal yollardan kandaki demir miktarimi yukseltmeye calisicam kizlar bide böyle deniycem demir eksikliginin kesinlikle kilo vermeye engel oldugu yazıyor canan karatay ozellikle bu konuda cok şey söylüyor ciğer balık roka dereotu maydanoz baklagillerr hepsi demir yonunden zenginmis yaninda kalsiyum tuketilmeyeckmis c vitaminiyle tuketilince emilimo daha fazla olurmus emziren annelee sizde uygulayun mutlaka birde siyah çayı yemekten hemen sonra icmek ve cok.icmek de demir eksikligi cok yaparmış ben doğru düzgün yemek yemedigim için karnimi çayla dolduruyordum bardak bardak içiyordum hepsinw dikkat edicem bakalim ne olacak
Sende gercekten bi gariplik var ben o kadar dikkat etseydim iğne iplik kalırdım inan bi akşam yemekten snra bişey yememeyi beceremedim benKilo verememek adina yaptığım hic biseu yok bundan eminim gönlüm rahat gerçekten dün 5 de aksam yemegi yedim sıfır ekmek ve o kadar az yedim sonrasinda bir lokma dahi almadim
Günaydın canımGünaydın güzel anneler günümüz boool hareketli ve az kalorili geçsin inşallah
Yani ben dogal yollardan kandaki demir miktarimi yukseltmeye calisicam kizlar bide böyle deniycem demir eksikliginin kesinlikle kilo vermeye engel oldugu yazıyor canan karatay ozellikle bu konuda cok şey söylüyor ciğer balık roka dereotu maydanoz baklagillerr hepsi demir yonunden zenginmis yaninda kalsiyum tuketilmeyeckmis c vitaminiyle tuketilince emilimo daha fazla olurmus emziren annelee sizde uygulayun mutlaka birde siyah çayı yemekten hemen sonra icmek ve cok.icmek de demir eksikligi cok yaparmış ben doğru düzgün yemek yemedigim için karnimi çayla dolduruyordum bardak bardak içiyordum hepsinw dikkat edicem bakalim ne olacak
Tebrikler canim , tablo icinde tesekurlerKızlar herkese merahaba;
10.haftamıza ulaşmış bulunuyoruz.10 .haftada en çok kiloyu veren ben yani mislisse 'dir:)Kendimi kutlar başarılarımın devamını diler diğer arkadaşlara da bol şans dilerim.
Artı gören arkadaşlar moral bozmak yok gelecek hafta daha iyi olacağınızdan eminim:)
Tablomuz,biriciğimiz,gözümüzün nuru aşağıdadır.Ve ilk sayfadadır.
Herkesin istediği kiloya en yakın zamanda ulaşması ve az kalorili , bool hareketli bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Eki Görüntüle 1779458 Eki Görüntüle 1779459
Bazı eksiklikler var Kusura bakmayın anca yapabildim birdahakiine sadece yine ilk sayfaya yuklicem cok zamanımı alıyorTebrikler canim , tablo icinde tesekurler
Çok sevindim mislisse bende iyi hissediyorum iki gündür bol kalori almama rağmen dengeliyceğimi bildiğim içinmi bilmiyorum morel gayet iyi yaniKızlar bugun kendimi daha iyi hissediyorum zayıflama hususunda yani Azmim arttı spor falan yapmak istiyorum dusunun yani :)) sizlerde durum nasıl??
Canim buyuk sorumluluk gercekten hakkini helal etBazı eksiklikler var Kusura bakmayın anca yapabildim birdahakiine sadece yine ilk sayfaya yuklicem cok zamanımı alıyor
Yok yazmiyo bende merak ettimGülicikkten ses yokmu hala kızlar yazdıda benmi göremedim
Aynen bende dune gore 300 g eksiktim bu sabah, bu acigi kapatmam lazimKızlar bugun kendimi daha iyi hissediyorum zayıflama hususunda yani Azmim arttı spor falan yapmak istiyorum dusunun yani :)) sizlerde durum nasıl??
Bende istah acik malesefKızlar bugun kendimi daha iyi hissediyorum zayıflama hususunda yani Azmim arttı spor falan yapmak istiyorum dusunun yani :)) sizlerde durum nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?