Canim benim kilom bayadir ayni ama pantolonlarim rahatladi bile hemde daha 3 hafta oldu. Zayiflamak iyi ama fit bir vucutta insanin kendine guvenini yerine getiriyo. Lutfen basla cok iyi gelecek.Benimde iştahm çok açık ama devamnetmemek için çabalıycam plateste iyi fikir zayfladkça yumuşadğmı hissediyorum keşke yapabilsem ama hiç spor yapamıyorm
Ben 6 aydan once 2 kez diyet yaptim hep sutum etkilendi bence bekle. Zaman su gibi geciyo zaten ne zaman 6 ay oldu anlamazsin bile. Bi de vucut kendini anca toparliyo. Kendine zaman ver canim.Yiyerek zayiflamanin bi yolu yokmu
Turuncu picama nasıl gidiyor ben kilo alırken sen kesin veriyosundur
Haklisin canim önerilerin için tesekkur ediyorumBen 6 aydan once 2 kez diyet yaptim hep sutum etkilendi bence bekle. Zaman su gibi geciyo zaten ne zaman 6 ay oldu anlamazsin bile. Bi de vucut kendini anca toparliyo. Kendine zaman ver canim.
Hadi ya emekliyor mu seninki. Bizimki totosunu kaldıramıyo :) bugün yürüyelim güzel görünüyor hava. Bu ara benim eşimde önceki gün sütlü tatlı yaptı kandırdı beni ama dün de yemem için tahrik etmeye çalıştı Hayır dedim :) kıskanıyorlar bizi zayıf ve güzel olalım isremiyorlar :)+1 gördüm bu sabah tartıyı kaldırdım
Dün akşam sevgili eşim bana komplo kurdu, akşam geç geldi gelirken de asla Hayır diyemeyecegim bir şey getirdi. Sanırım içeri almamam gerekiyordu :))
karamellim06 bugün bu velet biraz rahat bıraksa da daha uzun yurusem dün sitenin bahçesini emekleyerek turladı :)
Oncelikle esin tatli yapmis valla ye bir parca. Erkekleri cesaretlendirmek gerek benim esim asla yemek yapmaz. Baska islerde yardim eder ama yemek yok :/Hadi ya emekliyor mu seninki. Bizimki totosunu kaldıramıyo :) bugün yürüyelim güzel görünüyor hava. Bu ara benim eşimde önceki gün sütlü tatlı yaptı kandırdı beni ama dün de yemem için tahrik etmeye çalıştı Hayır dedim :) kıskanıyorlar bizi zayıf ve güzel olalım isremiyorlar :)
canım kızın kaç aylıktı senin benimkide emeklemiyor hatta hiç o ayaklarda da bezi yok gibiOncelikle esin tatli yapmis valla ye bir parca. Erkekleri cesaretlendirmek gerek benim esim asla yemek yapmaz. Baska islerde yardim eder ama yemek yok :/
Benim kizda emeklemiyo daha bende poposunu kaldiramiyo diyorum :)
Normalde yapmaz pek, öyle canı isterse. Kaynanam paşa gibi bakmış oğluna,eşim bazen beni de cariye sanmıyo değil:))Oncelikle esin tatli yapmis valla ye bir parca. Erkekleri cesaretlendirmek gerek benim esim asla yemek yapmaz. Baska islerde yardim eder ama yemek yok :/
Benim kizda emeklemiyo daha bende poposunu kaldiramiyo diyorum :)
8 aylik ama emeklemeden de yurur bebekler ondan hic telas etmiyorum. Bizim ki ayaga kalkmak istiyor mesela. Sanirim emeklemeyi pas gececekcanım kızın kaç aylıktı senin benimkide emeklemiyor hatta hiç o ayaklarda da bezi yok gibi
Ohhh süper görünüyor valla miss:) helal olsun :)Paylaşacağımı bilsem cam kaba falan koyardım
Öğlen ikindi neyse işte kahvaltı sonrası öğün :) evde salata malzemesi yokmuş, portakal ve kozlenmis kirmizi biber koydum :)
Eki Görüntüle 1781019
Duuuur yapma ! Bir bardak süte tarçın at iç geçer tatlı isteğin. Boşunamı çıktık o yokuşuEvet tam saati geldi! Su anlarda tatlı çekiyor canım. Napsam olmuyor. Sonunda da neyse en azından akşam değil deyip yiyorum.
Bugün yürürken ki yorgunluk birazdan boşa gidecek. Gitmesin nolur
Ne yiyeyim? Ne içeyim?
Yemedim. Su içtim yarım saat bekledim. Sonra baktim hala istiyorum yine su içtim :) sonra da yemek yapmaya daldım zaten. Hala canım tatlı bir şeyler istiyor ama o kadar çok değil. İnşallah aksami atlatayım yeter :)Duuuur yapma ! Bir bardak süte tarçın at iç geçer tatlı isteğin. Boşunamı çıktık o yokuşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?