Kocaman bir kupa yeşil çayla çözdüm işiBenim 18.00 dan sonra bir meyve bir süt içme hakkım var. O işi de gördüm şimdi sabahı beklicez. Sen de açım diye düşünme,su iç bol bol.
valla en iyisini yapmissin tebrik ederim seniKocaman bir kupa yeşil çayla çözdüm işi
Supersin yaa sen kesin bu hafta 64'leri görürsünKocaman bir kupa yeşil çayla çözdüm işi
Mutlaka basla zararin neresinden donersen kârKızlar günaydın hepinize gerçekten pazardan beri full yiyorum bide marifetms gibi söylüyorumtartiya son dört gün ne yapsam kardır ozellikle akşam altidan sonra kesmeye calisicam yemeği yürüyüş ede baslarsam süper olucak inşallah
Oh oh yapın yürüyüş leri bende oğlumla baslicam bugünBugün yürüyüş yapcaz biz,cızz cızz yanacak yağları sen ne yapıyorsun
Evet canım baslayinca bile kendimi mükemmel hissediyorumMutlaka basla zararin neresinden donersen kâr
Günaydın canım sen neler yapiyorsun bu haftaHerkese günaydın bu arada
Ben hafta başından beri yine dikkatliyim aksatmadan her gün yürüyüşümü yaptım bugunde cikacam mutlaka bi yandan da alabildiği m kadar demir takviyesi almya çalışıyorum artik bu hafta yine yerimde saymak istemiyorum ama olsun asla bırakmak yok hic kaçamak yapmadım suyumu da yeterli içiyorum yerimde saydığım yeter 3 haftadir artik eksilerek devam edersemm benim icin1cok motive edici olacakGünaydın canım sen neler yapiyorsun bu hafta
Evet zaten yapılan araştırma insani en mutlu eden seyleri arastirmislar egzersiz yapmakbu listenin en üst sıralarında geliyorEvet canım baslayinca bile kendimi mükemmel hissediyorum
Sağol canım sizin sayenizde, beni motive eden bu grup:)Masallah sana canim nasil guzel bir azimdir
Yemekli misafirde kendine hakim olabildin mi canım?Iki gundur yemekli misafirim var canim sabahtan beri cok yogundum gittiler burdayim
Yeşil çay süte iyi değil diye okumuştum. Isırgan ve rezene iyi geliyor ama.Kocaman bir kupa yeşil çayla çözdüm işi
Haydi silkelen gel aramıza:) yeter o zaman yediklerin, başlıyoruz sağlıklı yaşamaya.Kızlar günaydın hepinize gerçekten pazardan beri full yiyorum bide marifetms gibi söylüyorumtartiya son dört gün ne yapsam kardır ozellikle akşam altidan sonra kesmeye calisicam yemeği yürüyüş ede baslarsam süper olucak inşallah
Oh oh yapın yürüyüş leri bende oğlumla baslicam bugün
Ben hafta başından beri yine dikkatliyim aksatmadan her gün yürüyüşümü yaptım bugunde cikacam mutlaka bi yandan da alabildiği m kadar demir takviyesi almya çalışıyorum artik bu hafta yine yerimde saymak istemiyorum ama olsun asla bırakmak yok hic kaçamak yapmadım suyumu da yeterli içiyorum yerimde saydığım yeter 3 haftadir artik eksilerek devam edersemm benim icin1cok motive edici olacak
Alkışlıyorum seni ne güzel motive olmuşsun. Bi arkadaşım psikoloğa gitmişti ve psikolog her gün yarım saat yürüyüş orta bi depresan hapla eş değer demişti. Bence de yürüyüş insanı hem mutlu hem enerjik yapıyor.Evet zaten yapılan araştırma insani en mutlu eden seyleri arastirmislar egzersiz yapmakbu listenin en üst sıralarında geliyor
Yeşilçay süte zarar veriyor mu?Kocaman bir kupa yeşil çayla çözdüm işi
Karamellim ne guzel bi tabak öyle yeşilliğin içinde neler var ?Günaydın kızlar :) sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum sizler ne yiyiyorsunuz. Bugün hava yağmurlu istanbul'da bebişle dışarda yürüyemeyiz sanırım.ama bi çaresini bulcaz artık.
Sağol canım sizin sayenizde, beni motive eden bu grup:)
Yemekli misafirde kendine hakim olabildin mi canım?
Yeşil çay süte iyi değil diye okumuştum. Isırgan ve rezene iyi geliyor ama.
Haydi silkelen gel aramıza:) yeter o zaman yediklerin, başlıyoruz sağlıklı yaşamaya.
Alkışlıyorum seni ne güzel motive olmuşsun. Bi arkadaşım psikoloğa gitmişti ve psikolog her gün yarım saat yürüyüş orta bi depresan hapla eş değer demişti. Bence de yürüyüş insanı hem mutlu hem enerjik yapıyor.
Eki Görüntüle 1781564
Güzel paylaşımın için teşekkürler .....Her şeyi fazlası zarar olduğu gibi yeşil çayda da aşırıya kaçılması bir takım problemleri beraberinde getirir. Emzirme döneminde olan kadınlar yeşil çay içebilirler, ancak dozunu fazla kaçırmamaları gerekir. Çünkü yeşil çayın ihtiva ettiği kafein, katarin ve tanik asit gibi maddeler anne sütüne oradan da bebeğe geçerek bebekte huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi sorunlara yol açabilir.
Emzirme döneminde günde 2 fincandan fazla yeşil çay içilmemesi önerilir. Lakin, yine de riske girmemek ve bebeğinizin gelişimini ve sağlığını tehdit etmemek için yeşil çaydan bir süre uzak durmanız tavsiye edilir. Bebek sütten kesildiği zaman güde 3 fincan yeşil çay içebilirsiniz.
kahvaltin cok.guzel görünüyor ama süt ünü bir saat sonra icersen yumurya ve yesillierin ıçindeki demiri tamamen almış olursunGünaydın kızlar :) sağlıklı bir kahvaltı yapıyorum sizler ne yiyiyorsunuz. Bugün hava yağmurlu istanbul'da bebişle dışarda yürüyemeyiz sanırım.ama bi çaresini bulcaz artık.
Sağol canım sizin sayenizde, beni motive eden bu grup:)
Yemekli misafirde kendine hakim olabildin mi canım?
Yeşil çay süte iyi değil diye okumuştum. Isırgan ve rezene iyi geliyor ama.
Haydi silkelen gel aramıza:) yeter o zaman yediklerin, başlıyoruz sağlıklı yaşamaya.
Alkışlıyorum seni ne güzel motive olmuşsun. Bi arkadaşım psikoloğa gitmişti ve psikolog her gün yarım saat yürüyüş orta bi depresan hapla eş değer demişti. Bence de yürüyüş insanı hem mutlu hem enerjik yapıyor.
Eki Görüntüle 1781564
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?