Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Yemedim. Su içtim yarım saat bekledim. Sonra baktim hala istiyorum yine su içtim :) sonra da yemek yapmaya daldım zaten. Hala canım tatlı bir şeyler istiyor ama o kadar çok değil. İnşallah aksami atlatayım yeter :)
Tebrik ederim iradeni yenmişsin.:)
Yarın da aynı saatte yürüyelim canım.pazar günü Tartıya çıktığımızda göreceğimiz rakamı hayal edelim.

Evet benjm demir eksikliği olan iki gündür hicc çay icmiyordum bugun özellikle yemekten 2 3 saat sonra içmeyi tercif ettim ve cok açık

Afiyet olsun :)
Hayir sekersiz olursa engel degil bu leptini bu açıdan düşününce ufak tefek akşamları ağzına attığın seylerden vazgececeksin dene ve gör :))

Teşekkürler :) ne güzel herkes araştırıyor bir şeyler, ben hazıra konanlardan oluyorum :)
Vereceğimiz kilolar sayesinde neler öğreniyoruz :) yoksa ne işimiz olur leptin le falan :)

Afiyet olsun :)

Teşekkürler :) ne güzel herkes araştırıyor bir şeyler, ben hazıra konanlardan oluyorum :)
Vereceğimiz kilolar sayesinde neler öğreniyoruz :) yoksa ne işimiz olur leptin le falan :)
Aynen yaa birde sana tavsiyem kendimce egee seviyorsan yesil mercimeği mutlaka yediklerin arasına kat ister salata ister etli yemek seklinde nasil tok tutuyor ve biraz araştırdım yesil mervimek diyetlerde tam bir mucize olarak görülüyor

Günaydın canım sevindim eksi görmek inanılmaz motive ediyor değilmi
Aynen canim ama bende soyle bir hafta birden 2 kilo falan dusmeyi cok istiyorum

Ben resmen diyet yapamiyorum yaaa hergün aksama kadar iyi aksam sapitiyorum. Ama soz 300 gr da olsa pazar a eksi ile gircem
Canim pazar + gormek kadar moral bozucu bisey yok azda olsa vermis olmak iyi kesinlikle
Süpersin bu hızla gidersen çok iyi geçer bu hafta.ben tartıyı kaldırdım pazara kadar.takıntı yaptım her banyayoya girince tartılıyordum :) hasta oldum zaten tartılmak istemiyorum ;(
ama dur yaa bende tartilmicam pazara kadar,doğru diyosun takinti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…