- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Tebrik ederim iradeni yenmişsin.:)Yemedim. Su içtim yarım saat bekledim. Sonra baktim hala istiyorum yine su içtim :) sonra da yemek yapmaya daldım zaten. Hala canım tatlı bir şeyler istiyor ama o kadar çok değil. İnşallah aksami atlatayım yeter :)
Biz bize kaldık canım :)Herkes Nerede?
Yoksa yemek mi yiyorsunuz! :))
:)yemek fasli geçti ben cay içiyorum sen napiyosinHerkes Nerede?
Biz bize kaldık canım :)
:)yemek fasli geçti ben cay içiyorum sen napiyosin
Geri donup bakamadım şimdi, demir eksikliği olan sen değilsin değil mi?:)yemek fasli geçti ben cay içiyorum sen napiyosin
Aksam araştırması yapma bence su an leptin hormonun çalışıyor yani yağların yakiliyor yediklerin yakılıyor durdurma derimE o zaman ben bir çay koyayım sende akşam atisirmasi ne yiyebiliriz onu söyle :))
Doğru soyluyorsunAksam araştırması yapma bence su an leptin hormonun çalışıyor yani yağların yakiliyor yediklerin yakılıyor durdurma derim
Evet benjm demir eksikliği olan iki gündür hicc çay icmiyordum bugun özellikle yemekten 2 3 saat sonra içmeyi tercif ettim ve cok açıkGeri donup bakamadım şimdi, demir eksikliği olan sen değilsin değil mi?
Ona göre içme çay diyeceğim :)
Hayir sekersiz olursa engel degil bu leptini bu açıdan düşününce ufak tefek akşamları ağzına attığın seylerden vazgececeksin dene ve gör :))Doğru soyluyorsunçay-kahve engel mi leptin in çalışmasına? Bir fikrin var mı?
Evet benjm demir eksikliği olan iki gündür hicc çay icmiyordum bugun özellikle yemekten 2 3 saat sonra içmeyi tercif ettim ve cok açık
Hayir sekersiz olursa engel degil bu leptini bu açıdan düşününce ufak tefek akşamları ağzına attığın seylerden vazgececeksin dene ve gör :))
Aynen yaa birde sana tavsiyem kendimce egee seviyorsan yesil mercimeği mutlaka yediklerin arasına kat ister salata ister etli yemek seklinde nasil tok tutuyor ve biraz araştırdım yesil mervimek diyetlerde tam bir mucize olarak görülüyorAfiyet olsun :)
Teşekkürler :) ne güzel herkes araştırıyor bir şeyler, ben hazıra konanlardan oluyorum :)
Vereceğimiz kilolar sayesinde neler öğreniyoruz :) yoksa ne işimiz olur leptin le falan :)
Benim 18.00 dan sonra bir meyve bir süt içme hakkım var. O işi de gördüm şimdi sabahı beklicez. Sen de açım diye düşünme,su iç bol bol.E o zaman ben bir çay koyayım sende akşam atisirmasi ne yiyebiliriz onu söyle :))
Masallah sana canim nasil guzel bir azimdirTebrik ederim iradeni yenmişsin.:)
Yarın da aynı saatte yürüyelim canım.pazar günü Tartıya çıktığımızda göreceğimiz rakamı hayal edelim.
Iki gundur yemekli misafirim var canim sabahtan beri cok yogundum gittiler burdayimBiz bize kaldık canım :)
Aynen bugün arkadaşta yediklerim yetmedi akşamda kaçrdım benim ipin ucu kaçtıHerkes Nerede?
Aynen canim ama bende soyle bir hafta birden 2 kilo falan dusmeyi cok istiyorumGünaydın canım sevindim eksi görmek inanılmaz motive ediyor değilmi
Canim pazar + gormek kadar moral bozucu bisey yok azda olsa vermis olmak iyi kesinlikleBen resmen diyet yapamiyorum yaaahergün aksama kadar iyi aksam sapitiyorum. Ama soz 300 gr da olsa pazar a eksi ile gircem
ama dur yaa bende tartilmicam pazara kadar,doğru diyosun takinti resmenSüpersin bu hızla gidersen çok iyi geçer bu hafta.ben tartıyı kaldırdım pazara kadar.takıntı yaptım her banyayoya girince tartılıyordum :) hasta oldum zaten tartılmak istemiyorum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?