Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Seni bu aralar çok azimli görüyorum allah bozmasın inşallah bu hafta beklediğinden daha fazlasını görürsün. ...

Çünkü emziren anne oldugn için demire fazlasıyla ihtiyacun var

Ar
Seni bu aralar çok azimli görüyorum allah bozmasın inşallah bu hafta beklediğinden daha fazlasını görürsün. ...
Ya artık hırs yaptim sanırım aslinda normalde bu kadsr yapıp veremeyince pes ederdim ama sizinde bu aziimde payınız büyük şey düşünüyorum pazar günü artı bildirim yapacak olmanin sıkıntısı sarıyor beni o yüzden jendimi biraz daha dekli tutuyorum

Tere, roka, marul, domates bir de. Sirke kalıyorum limonla yağ yaksın diye. Valla çok doyurucu bi kahvaltı oluyor. Son 15 gündür fix bu tabaktan yedim :)
Oo yeşillikler süper tam lif demir kaynağı ama canim nolur o süt ü kahvaltidan bir iki saat sonra iç o yedigin guzel vitaminler sana yararı olmadan atilmasin

Haklısın aslında diyetisyen böyle yazdığı için yapıyorum. Portakal suyu olsa daha iyi emilirdi demir ama meyve suyu vermek istemedi demekki sabah öğününde
Meyve suyu icme portakalin kendisini ye ve kesinlikle dogru söylüyor sun c vitamini demirin emilimini inanilmaz arttiriyormus

Tere, roka, marul, domates bir de. Sirke kalıyorum limonla yağ yaksın diye. Valla çok doyurucu bi kahvaltı oluyor. Son 15 gündür fix bu tabaktan yedim :)
Süper valla senin de şu yönden avantajın var kendine göre ogunlerini belirliyorsun yani bebeğin küçük olduğu için onun yiyeceği seylee ayrı ama benim kizlar kocaman yani kahvaltıya recelden patatese kadar herseyi koymak zorundayim bu yönden biraz zorlansaniyorum

Meyve suyu icme portakalin kendisini ye ve kesinlikle dogru söylüyor sun c vitamini demirin emilimini inanilmaz arttiriyormus
Bende çocukluğumdan beri demir eksikliği var. Çekirdekli siyah üzüm, pekmez,yeşil mercimek, ciğer,kırmızı et,yumurta iyi geliyor. Ya aslında dengeli beslensek bi eksiğimiz olmayacak

Kızlar Günaydın nasılsınz ? K.bakmayın biraz yoğundum hepiniz de çok güzel şeyler paylaşmışsınız gerek bilgi olsun gerek öneri olsun hepinize çok teşekkür ederim bu paylaşımınız için.Arkadaşlar bende de akşamları yine yemekten sonra inanılmaz tatlı isteği oluşuyor kuru üzümle geçiştirmeye ardından süt içmeye falan çalışıyorum bu hafta artı görmek istemiyorum verdiğm 1100 ün üstüne - 1500 görmek istiyorum inşallah Karamellim yarışma yapalım demiş bence hediye değilde başka bişey yapalım ben de hediye alıp vermeyi seviyorum ama amaç motive olmakısa başka bişey yapalım daha önce konuşmustuk üstüne olan olmadı kilosu yakın olan arkadaşlar bir grup olsun öyle yarışma yapalım mesela tubiyle ben 1 haftada artı görürsek yada toplamda 1 kgnun aşağısında verirsek kendimizi sayfamıza cezalı olarak yazacağız

Canım ben de eşim için her şeyi koyuyorum kahvaltıya ama önemli olan karar verip irademize sahip olmak ve kesinlikle bunu alışkanlık haline getirmeliyiz.

Böyle bi kahvaltıyı ilk defa görüyorum marul falan ben yeşilliği çok severim çünkü ama denemek isterim bunu :))

Canım hediye almak daha motive edici olmaz mı. Bence kesinlikle olur. Bu arada bu gruptaki kızların arasındaki bağ da kuvvetlenir. Yani birbirimizle olan ilişkimizi somıtlaştıralım biraz. Bı sayende daha iyi motive oluruz.

Oyle zaman demir aldığımız zamn c vitamini de almamız lazım ben kızıma demir damlası verirken emzirdikten yada yoğurt yedikten sonra veriyorum doğru yapıyorum değil mi ??

Olurda açıkcası benim eşim buna karşı çıkabilir ondan gizlide bişey yapamam Diğer arkadaşlar buna neder bilmiyorum

Evet 80 li kilolarda sadece ikimiz kaldik hadi bi gaza basalim 70 lere düşelim kaptan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…