Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Oyle zaman demir aldığımız zamn c vitamini de almamız lazım ben kızıma demir damlası verirken emzirdikten yada yoğurt yedikten sonra veriyorum doğru yapıyorum değil mi ??
Canim kalsiyum aksine emilimi engelliyor sut urunleriyle mumkun oldugu kadar arasin
Tere, roka, marul, domates bir de. Sirke kalıyorum limonla yağ yaksın diye. Valla çok doyurucu bi kahvaltı oluyor. Son 15 gündür fix bu tabaktan yedim :)
canim super benim hala aksam yememek, su icmek disinda aliskanliklarim olusmadi
Yemekli misafirde kendine hakim olabildin mi canım?
canim pilava dayanamiyorum abartmadan yedim, tatli, ekmek yemedim bide haslanmis sebze yedim, sonrasindada hicbisey yemedim

kızlar neyi kaçırdım ne takımı, evde çok yoğunum burdaki bilgisayarımdan da yeni girebiliyorum ve canım geçmişi hiç okumak istemiyor, tek istediğim malak gibi yatmak kızlar dayak yemiş gibiyim adeta
Kilosu birbirine yakin olanlarla ikiserli grup oluşturalım fikrini vermisti sence nasıl olur sen gerci bu tempoya zaten zayiflarsjn:))

kızlar neyi kaçırdım ne takımı, evde çok yoğunum burdaki bilgisayarımdan da yeni girebiliyorum ve canım geçmişi hiç okumak istemiyor, tek istediğim malak gibi yatmak kızlar dayak yemiş gibiyim adeta
Allah kolaylik versin , bencede bu tempo senden saglikla kilolarini alip gotursun zeynep

karamellim06 o nasıl güzel bir kahvaltı tabağı :)
Yeşilçay için günde 2 fincana kadar problem yok demislerdi diye her gün olmasa da ara ara tüketiyorum.
Biri demir le ilgili güzel bilgider vermiş sanırım tubi_klc teşekkür ederim, bilmiyordum :)
Ay hava güzellesir inşallah ama cikamazsamda Leslie yaparım bugün :) 2 mil 3 mil yapanlar yönlendirirse sevinirim :) hatta video linki Koyarsanız çok daha güzel olur :)

Arabayla gelebilirsen yürüyüş bandı ve Bisiklet felan var sitede.ben örümceğe koyarım Kuzeyi nöbetleşe bakarız ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…