Aynen:)Canım ben de eşim için her şeyi koyuyorum kahvaltıya ama önemli olan karar verip irademize sahip olmak ve kesinlikle bunu alışkanlık haline getirmeliyiz.
Canim kalsiyum aksine emilimi engelliyor sut urunleriyle mumkun oldugu kadar arasinOyle zaman demir aldığımız zamn c vitamini de almamız lazım ben kızıma demir damlası verirken emzirdikten yada yoğurt yedikten sonra veriyorum doğru yapıyorum değil mi ??
canim super benim hala aksam yememek, su icmek disinda aliskanliklarim olusmadiTere, roka, marul, domates bir de. Sirke kalıyorum limonla yağ yaksın diye. Valla çok doyurucu bi kahvaltı oluyor. Son 15 gündür fix bu tabaktan yedim :)
canim pilava dayanamiyorum abartmadan yedim, tatli, ekmek yemedim bide haslanmis sebze yedim, sonrasindada hicbisey yemedimYemekli misafirde kendine hakim olabildin mi canım?
gunaydin canim ne yapıyorsun bakalım[/QUOTE]: 726971"]Gunaydin kizlar
kızlar neyi kaçırdım ne takımı, evde çok yoğunum burdaki bilgisayarımdan da yeni girebiliyorum ve canım geçmişi hiç okumak istemiyor, tek istediğim malak gibi yatmak kızlar dayak yemiş gibiyim adetaMislisse nereye gittin su takim işini bi olurturalim
Kilosu birbirine yakin olanlarla ikiserli grup oluşturalım fikrini vermisti sence nasıl olur sen gerci bu tempoya zaten zayiflarsjn:))kızlar neyi kaçırdım ne takımı, evde çok yoğunum burdaki bilgisayarımdan da yeni girebiliyorum ve canım geçmişi hiç okumak istemiyor, tek istediğim malak gibi yatmak kızlar dayak yemiş gibiyim adeta
ay evet çok güzel olur çok iyi bir fikirKilosu birbirine yakin olanlarla ikiserli grup oluşturalım fikrini vermisti sence nasıl olur sen gerci bu tempoya zaten zayiflarsjn:))
Allah sifa versin, cabucak atlatir insallahHAA Kızlar gülücik in oğlu çok hastaymış nolur onun için dua edin lütfen
Ay yazık Allah acil sifa versinHAA Kızlar gülücik in oğlu çok hastaymış nolur onun için dua edin lütfen
Canim kahvaltinmi[/QUOTE]gunaydin canim ne yapıyorsun bakalım
Allah kolaylik versin , bencede bu tempo senden saglikla kilolarini alip gotursun zeynepkızlar neyi kaçırdım ne takımı, evde çok yoğunum burdaki bilgisayarımdan da yeni girebiliyorum ve canım geçmişi hiç okumak istemiyor, tek istediğim malak gibi yatmak kızlar dayak yemiş gibiyim adeta
Ya gecenlerdede söylemişti aslinda ama üstünde duymamistik birebir ilgilendigin biri olunca dahada hirsli olur sanırım bide kilolarda yakin olunncaay evet çok güzel olur çok iyi bir fikir
Arabayla gelebilirsen yürüyüş bandı ve Bisiklet felan var sitede.ben örümceğe koyarım Kuzeyi nöbetleşe bakarız ne dersinkaramellim06 o nasıl güzel bir kahvaltı tabağı :)
Yeşilçay için günde 2 fincana kadar problem yok demislerdi diye her gün olmasa da ara ara tüketiyorum.
Biri demir le ilgili güzel bilgider vermiş sanırımtubi_klc teşekkür ederim, bilmiyordum :)
Ay hava güzellesir inşallah ama cikamazsamda Leslie yaparım bugün :) 2 mil 3 mil yapanlar yönlendirirse sevinirim :) hatta video linki Koyarsanız çok daha güzel olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?