- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Ne kadar iradelisin maşallahh eminim karşılığnı alıcaksın emeğininBen hafta başından beri yine dikkatliyim aksatmadan her gün yürüyüşümü yaptım bugunde cikacam mutlaka bi yandan da alabildiği m kadar demir takviyesi almya çalışıyorum artik bu hafta yine yerimde saymak istemiyorum ama olsun asla bırakmak yok hic kaçamak yapmadım suyumu da yeterli içiyorum yerimde saydığım yeter 3 haftadir artik eksilerek devam edersemm benim icin1cok motive edici olacak
Harika fikir bence eminim herkes 2 kilodan aşağı vermezKızlar bi fikrim var. Yarışma yapalım kendi aramızda. Bir hafta yada iki hafta sonunda en çok kilo verene hediye alalım. Ama bu hediye kazananın çocuğuna alınsın,zıbın,kazak,çorap,oyuncak tarzı ufak tefek şeyler alalım kargoyla bulunduğu şehre göndeririz. Ne Dersiniz? Çok motive edici olmaz mı? Hem de birimizin çocuğu her gün kargo bekler ve mutlu olur. Yapalım derseniz ben varım :) hediye vermeyi de almayı da çok severim zaten :)
Insallaj canim benim:)Ne kadar iradelisin maşallahh eminim karşılığnı alıcaksın emeğinin
Eşlerimiz böyle bir şeye izin verir mi diye düşündük. Maddiyat önemli değil yani 10 TL geçmiyecek ufak bi şey alınır diye düşündüm ama bilmiyorum siz ne dersinizHarika fikir bence eminim herkes 2 kilodan aşağı vermez
Kaymak mı o? Güzel görünüyor, kalabalık kahvaltı özledim[/QUOTE]gunaydin canim ne yapıyorsun bakalım
Evet arkadasım bi 80 e düşsek allahın izniyle devamı gelicek ama şuna eminim sen çok bu gazla gidersen çok çabuk vereceksin inşallah ....Evet 80 li kilolarda sadece ikimiz kaldik hadi bi gaza basalim 70 lere düşelim kaptan:))
Para konusunda demedim ben ki zaten hediye parayla ölçülmez ama eşim ilk başta benim buraya katılmamı bile istemedi zor ikna ettim kendisini bu hediye konusunda ikna edemem yani o zamn temelli ayrılmak zorunda kalırım ki ben öyle bi imkanım olsa birbirimize altın verme taraftarydım bak o zaman herkes nasıl verirdi kiloyuEşlerimiz böyle bir şeye izin verir mi diye düşündük. Maddiyat önemli değil yani 10 TL geçmiyecek ufak bi şey alınır diye düşündüm ama bilmiyorum siz ne dersiniz
Canım ya misafirim gelicek de ona haMislisse nereye gittin su takim işini bi olurturalim
Neyi varmış geçmiş olsunHAA Kızlar gülücik in oğlu çok hastaymış nolur onun için dua edin lütfen
bence olur canım diğer arkadaşlar da kabul ederse yapalım derimEşlerimiz böyle bir şeye izin verir mi diye düşündük. Maddiyat önemli değil yani 10 TL geçmiyecek ufak bi şey alınır diye düşündüm ama bilmiyorum siz ne dersiniz
Ha haAy yazık Allah acil sifa versin
Yaa bende inanıyorum çünkü elimde olan biseu ama yaparken de sonuç alamayinca bi demoralize oluyorum bugun şu vakte kadar süper geldim 9 buçukta kahvalti arada gic bisey yok simdi de sekersiz sütlü türk kahvesi içtim yuruyuse çıkıyorumEvet arkadasım bi 80 e düşsek allahın izniyle devamı gelicek ama şuna eminim sen çok bu gazla gidersen çok çabuk vereceksin inşallah ....
niye güldün kız
maşallah ya bende size imrendim karemelliminde o kahvaltı tabağının aynndan yaptım yiyorum şimdiYaa bende inanıyorum çünkü elimde olan biseu ama yaparken de sonuç alamayinca bi demoralize oluyorum bugun şu vakte kadar süper geldim 9 buçukta kahvalti arada gic bisey yok simdi de sekersiz sütlü türk kahvesi içtim yuruyuse çıkıyorum
Oh afiyet olsun. Böyle sağlıklı şeyler paylaşalım da fikir olur hem. Akşam ne pişirsem kimaşallah ya bende size imrendim karemelliminde o kahvaltı tabağının aynndan yaptım yiyorum şimdi
Kaptanımız katılamıyor o yüzden ya hep ya hiç birimiz. Ama keşke istanbulda oturanlar buluşabilsekHarika fikir bence eminim herkes 2 kilodan aşağı vermez
SupersinBu arada hava soğuk ama şartları zorluyoruz oğlum ötümcekte ben bantta spor salonunda yürüyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?