Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Çok özledim siziiii :)
Bu aksam da misafirim vardı, ve yarın akşam da var, bitti mi? Tabiki Hayır pazar da çaya var :))
Şimdi ben nerelere gideyim de diyet yapayım söyleyin a dostlar.
Tüm yazılanları okudum. cicisko ve karamellim06 grupta artık, zaten gruptaydilar ben onların aday olduğunu unutmuşum bile :) aktif katılım gerçekten arkadaş gibi hissettiriyor. Teşekkürler Size :)
Bu kosusturmaya aman zaten çok kosturuyorum diyip ayarı kaçırdığım oldu malesef. + ya dönmediysem yetecek bu hafta. Haftaya gelen giden olmayacağı için rahat ederim diye düşünüyorum
İyi yaptığım tek şey su içmek. Bir de gece yememek. En azından 9 dan sonra hiç bir şey yemedim misafire çaya tatlıya rağmen. O da bir başarı :)

Kendimden bahsedeyim arkadaslar pazar günü tartı resmimle birlikte ilgilenen arkadasa msj atcam. Yasim 25 iki cocuk annesiym biri 2 yasinda biri iki aylık. Evet bebegim henüz küçük ama maşallah süt sıkıntım yok kilosuda gayet ilerde gidiyor. Diyete baslamak istiyorum çünkü diyet adi altında aslinda sağlıklı besleniyorum yani diyetteym demesem ne yogurt yerim ne yumurta ne meyve nede salata hem beslenmemi düzene sokmak hemde istediğim kiloya ulasmak için biran önce kendime bi dur demem lazim. Umarım sizlerle yol arkadaşlığı beni hedefime ulaştırir şimdilik bu kadar

Gunaydin kizlar, telefonumda ariza oldugunu soylemistim cok durakliyo mesaj gondermekte takipte cok zorlaniyorum. Esim cikarken goturcek telefonu bugun servise gondercek. Telefon buldum yedek ama malesef internete girilmiyo. Umarim erkenden gelir ve donerim araniza. Simdi kapatiyorum teli hepinizi opuyorum donuste insallah birkac kilo vermis oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…