- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
canım inşallah yoluna girer herşey Allah yadımcın olsunCanim ailevi sorunlar. 1 aydir mucadele icindeyiz. Biraz duzeldi gibi ama bakalim.
canım üç yumurta haşladım soğutup doğradım yoğurt göz kararı yumurtayla karıştrdım tuz pulbiber maydonoz serptim bu kadarNasil yaptin anlatirmisin
Denerim.ben.bunu güzel görünüyorcanım üç yumurta haşladım soğutup doğradım yoğurt göz kararı yumurtayla karıştrdım tuz pulbiber maydonoz serptim bu kadar
evet çok lezzetli doyurucu tavsiye ederimDenerim.ben.bunu güzel görünüyor
Saat 2-3 gibi genelliklene zaman acikiyorsun mesela
Tubide vardiDemir eksikliği kimde vardı? Tahlil yaptırdım bugün plt, demir serum ve d vitamini eksik çıktı
Valla çok şükür iyi gidiyor salı günü tartilmistim azda olsa eksi bi rakamdi sonrada tartilmadim pazar gününü bekliyorum:)) ama bu hafta gayet iyi geçtitubi nasıl gidiyor bu hafta tartıldınmı hiç
Sagol canim Allah razi olsuncanım inşallah yoluna girer herşey Allah yadımcın olsun
Büyük bir kupa sütlü şekersiz türk kahvesi yap iç i vakitler için birebirSaat 2-3 gibi genellikle
Cok tesekkurbederim kizlarCok guzel bilgiler canim cok saol
Allah yardımcın olsun cnm
Bende var canım kağıdına bakip bi demirin tam sonucunu soylermisinDemir eksikliği kimde vardı? Tahlil yaptırdım bugün plt, demir serum ve d vitamini eksik çıktı
Amin canim bakalim elimizden geleni yapiyoruz ama ben cok yiprandim. Insallah duzelecekHersey en kisa zamanda yoluna girer insallah ....
Allah kolaylik versin hakkınızda hayırlısı olur insallah canımCanim ailevi sorunlar. 1 aydir mucadele icindeyiz. Biraz duzeldi gibi ama bakalim.
Tesekkurler kuzum aminAllah kolaylik versin hakkınızda hayırlısı olur insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?