- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Bilmem :) saat 8 di diye yemedim hem de dün fazla yediğim için sabaha kadar ceza verdim kendime :) Ama onun için sıradan bir salata işte:)Cok guzel gorunuyo ya icinde neler var :))
Saat 8 di yemedim demissin bende Yemedin mi ondan diyorum ?Bilmem :) saat 8 di diye yemedim hem de dün fazla yediğim için sabaha kadar ceza verdim kendime :) Ama onun için sıradan bir salata işte:)
Kesinlikle haklısın bi şeyler yapmak lazım. Bekarlık mı dedin:) Boşuna sultanlık dememişler valla, ye iç gez devri bitti hizmet devri başladı :)Ya kizlar ne oldu bize boyle nie dagittik yine valla boyle giserse bi gr bile vermeyiz biz ....sanirim az az herseyden yemek bize gore degil bence biseyleri dizginlememiz lazim ya misafir kabul etmiycez yada misafirlige gitmicez ! Bende su 2 haftadir felaket yogundum gelen giden napcaz ya ahh ahh bekarken ne guzeldi ??
Yemedim :) saat geç oldu diye zaten günde yemiştim bol salata. Ne güzel görünüyor amaYemedin mi ondan ?
Insan bunu duyunca nsil mitlu oluyo dimi zaten biriyle karsilastigin zaman ilk sozu slm oluyor sonra aaa zayijlamissin aaa kilo almisin aaaa aynisin bu kilo nasil bisey ya :))Kızlar dün gittiğim günde iki kişi aaa zayıflamassın dedi:) çok mutlu oldum öptüm onları :)))
Onaylıyorum canım alalım bu kızcekleri artık:)Arkadaslar aday uye olan arkadasilarimizdan cicisko ve karamelliyi asil uyeye dahil ediyorum onayliyomusunuz? 21 Deniz asmen katilim olmadigi icin siliyorum en son ne zamn msj yazdigini bile bilmiyorum bilen varsa soylesin yoksa gecmise bakamam ....
Hem oyle hem istedigini yapiyodun mesela ben spora gidiyodum ise gitsem bile ,,vay efendim misafir gelcekmis yenek yapilcakmis stres yoktu simdi agirlik bizde artk :))Kesinlikle haklısın bi şeyler yapmak lazım. Bekarlık mı dedin:) Boşuna sultanlık dememişler valla, ye iç gez devri bitti hizmet devri başladı :)
Evet bence de alalım zatenArkadaslar aday uye olan arkadasilarimizdan cicisko ve karamelliyi asil uyeye dahil ediyorum onayliyomusunuz? 21 Deniz asmen katilim olmadigi icin siliyorum en son ne zamn msj yazdigini bile bilmiyorum bilen varsa soylesin yoksa gecmise bakamam ....
Ben bu hafta hic oyle hissetmiyorum cok şükür çok iyi bir hafta geçiriyorum tabi bunu pazar günü gorecez de şimdilik iiyim yani sende kötü geçti diyip 1 kilodan fazla veriyon masallan bide iyi gecse haftada 2 kilo vereecen:)Ya kizlar ne oldu bize boyle nie dagittik yine valla boyle giserse bi gr bile vermeyiz biz ....sanirim az az herseyden yemek bize gore degil bence biseyleri dizginlememiz lazim ya misafir kabul etmiycez yada misafirlige gitmicez ! Bende su 2 haftadir felaket yogundum gelen giden napcaz ya ahh ahh bekarken ne guzeldi ??
Gunaydin canim bu sabah sıfır ekmek 1 yumurta ve domates yedjm sadece dün cok suçlu olmasam da bugun ceza olarak sıfır ekmek bir gün gecirecem tabi ki yürüyüş ü mü kesinlikle yapicam Allah izin verirseHerkese gunaydin ne var ne yok ??
Supersin spor isinide hallettin3 fast mile tamamdirdarisi basiniza kendimi super hissediyorum
Aynen yaa masallah mislisse yeBen bu hafta hic oyle hissetmiyorum cok şükür çok iyi bir hafta geçiriyorum tabi bunu pazar günü gorecez de şimdilik iiyim yani sende kötü geçti diyip 1 kilodan fazla veriyon masallan bide iyi gecse haftada 2 kilo vereecen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?