Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar benim diyet listesini değiştirmeliyim artık. Diyetisyene de gidemiyorum şu an. Ne önerirsiniz karatay listesi nasıl. Sütümü de etkilememeli ama.
canım sen diet mi yapıyordun yani ben hiç diet yapmadım herşeyi azalttm liste olunca daha fazla yiyesim gelir benim yinede kendin bilirsin tabii

canım sen diet mi yapıyordun yani ben hiç diet yapmadım herşeyi azalttm liste olunca daha fazla yiyesim gelir benim yinede kendin bilirsin tabii
Liste olunca uyamam diye düşünüyor dum ama öyle olmadı harfi harfine uydum hoşuma da gitti ama şu an kilo verememişim pek, değiştirmek lazım listeyi

Kızlar bu arada ablama geldim ben. Burda kalıyorum bugün. Yarın tartı foto yollayamam ama pazartesi sabah atabilirim.
Ablam görüyordu ne zamandır çok şaşırdılar zayıflamışsın diye.çok mutlu oldum. Ama bugün iki lahmacun yedim iyi yapmamışım demi.neyse bu hafta cozuttum zaten

Hosgeldin diyelim ama bebegin daha kucuk istersen bi alti ay bekle bence biz bebegi 6 aydan kucuk olanlara pek onermiyoruz acikcasi geuba girmeden istersen yine de destekleriz seni olur mu?
Evet canım onerilmiyor biliyorum ama diyette degilim diye düşünürsem 80 olcam inan ondan korkuyorum dogumdan sonra 71 e düştüm ama bi kac hafta dikkat etmeynce 74 leri gördüm gözüm korktu ilk dogmdan sonra hemen 67 olmustm ama bunda gitmiyo. Kendimi aç birakcak bisey yapmam zaten siz benide deneme süresine alin tabi insallah gruba katlmaya hak kazanirim böyle kurallari olan bi grup bulduğum içinde cook mutluyum

Sartlara uygun mesaj atman lazim ilk sayfamizi okuman lazim biz herkezi tskip edemiyoruz yogunuz yani senin bizi takip etmen lazim anca oyle olursa aramiza girebilirsin )

Kızlar neredesiniz bu fırtınadan önceki sess- izlik mi yoksa :) :) :) :))
E
Bugun Evde durduk yere hareket yapiyorum yuruyus yaptim oyle carsiya cikmisken bakalim yarin tarti ne gostercek biraz siskinlik var yine ozel gun diyelim buna tartiya yansiyacakmi yarin bakalim ? Tubicim nasil gidiyo insallah eksi goruruz ya en kilolular biziz bugun yine omagazaya gittim montlar indirime girmis sezonluk urunler gelmis bi etek gordum bayildim 38 beden olsam oyle bi yakisirki ahh ahh insallah duseriz obedenlere :))) daha cok harekete gecmemiz lazim hedef gunumuze az kaldi 5 martta 80 e dusemezsem kafami kircam !!!!

Tamm canim pztesi erkenden at olur mu? Toplam ne kadar verdinki sen? Ne guzel farkedilmesi dimi?

Oh iyi etmissin ben yuruyus yapamdm bugün bu hafta iyi hissediyorum yarın da mutlu edici bi sonuc alırsam cok iyi olacak bizm bian once 80 lerden kurtulmamz lazm Mislisse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…