- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 45
Canım bende bu hafta aynı durumdayım inşallah beraber dur diyelim bu durumaKaptancığım yarın tartılmak istemiyorum kötu bir hafta geçirdim ve sinirden surekli yedim ama bugun artık bunadur dicem inşallah. Düzen diye bişeyim kalmadı
Kaptancığım yarın tartılmak istemiyorum kötu bir hafta geçirdim ve sinirden surekli yedim ama bugun artık bunadur dicem inşallah. Düzen diye bişeyim kalmadı
Günaydın kızlar ben de tartılmak istemiyorum bu haftayı hiç yaşanmadı sayalım:)Canım bende bu hafta aynı durumdayım inşallah beraber dur diyelim bu duruma
Yarın tartida eksi görürsek çok huzurlu olacaz sanırımGünaydın kızlar huzurlu bir hafta sonu diliyorum hepimize
O mümkün olmayacak sanırım biz yasanmamis saysakta yarin tarti yüzümüze vuracakGünaydın kızlar ben de tartılmak istemiyorum bu haftayı hiç yaşanmadı sayalım:)
Canim sen diyetisyene gitmiyormuydun bence buna o.karar versin ama.demirin düşük se sen benim dediklerimi dikkate alKızlar benim diyet listesini değiştirmeliyim artık. Diyetisyene de gidemiyorum şu an. Ne önerirsiniz karatay listesi nasıl. Sütümü de etkilememeli ama.
Hayirdir canim neden nie dagittin bakim ? Gelen giden mi oldu??Kaptancığım yarın tartılmak istemiyorum kötu bir hafta geçirdim ve sinirden surekli yedim ama bugun artık bunadur dicem inşallah. Düzen diye bişeyim kalmadı
Benim bi onerim yok canim karatay falan hic bilmiyorum...Kızlar benim diyet listesini değiştirmeliyim artık. Diyetisyene de gidemiyorum şu an. Ne önerirsiniz karatay listesi nasıl. Sütümü de etkilememeli ama.
Yaaa noluyo boyle benim icin de kotuydu ama yine de tartilalim olmaz oyleGünaydın kızlar ben de tartılmak istemiyorum bu haftayı hiç yaşanmadı sayalım:)
Guzel ama ben yemek onerisi icin dedim pratik yani hemen hazirlanabilecekBuyuk
Büyük bir kupa sütlü şekersiz türk kahvesi yap iç i vakitler için birebir
Evet bencede tartilmamak çözüm değil aksine daha düğümdür aaa ne laf ettim ama :) :):):Yaaa noluyo boyle benim icin de kotuydu ama yine de tartilalim olmaz oyle
Ispanagi iri iri parcala kendi suyunda öldür biraz tereyaginda kavur üstüne bir yumurta kirGuzel ama ben yemek onerisi icin dedim pratik yani hemen hazirlanabilecek
Hosgeldin diyelim ama bebegin daha kucuk istersen bi alti ay bekle bence biz bebegi 6 aydan kucuk olanlara pek onermiyoruz acikcasi geuba girmeden istersen yine de destekleriz seni olur mu?Kendimden bahsedeyim arkadaslar pazar günü tartı resmimle birlikte ilgilenen arkadasa msj atcam. Yasim 25 iki cocuk annesiym biri 2 yasinda biri iki aylık.Evet bebegim henüz küçük ama maşallah süt sıkıntım yok kilosuda gayet ilerde gidiyor. Diyete baslamak istiyorum çünkü diyet adi altında aslinda sağlıklı besleniyorum yani diyetteym demesem ne yogurt yerim ne yumurta ne meyve nede salata hem beslenmemi düzene sokmak hemde istediğim kiloya ulasmak için biran önce kendime bi dur demem lazim. Umarım sizlerle yol arkadaşlığı beni hedefime ulaştırir şimdilik bu kadar
Canım pazartesi demir ilacı alcam dra danışıp.Canim sen diyetisyene gitmiyormuydun bence buna o.karar versin ama.demirin düşük se sen benim dediklerimi dikkate al
Yok canım tartılalım tabi şaka yapıyorum yaşanmadı saysak da tartı şaşmaz demi :))Yaaa noluyo boyle benim icin de kotuydu ama yine de tartilalim olmaz oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?