Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kaptancığım yarın tartılmak istemiyorum kötu bir hafta geçirdim ve sinirden surekli yedim ama bugun artık buna dur dicem inşallah. Düzen diye bişeyim kalmadı

Canım bende bu hafta aynı durumdayım inşallah beraber dur diyelim bu duruma
Günaydın kızlar ben de tartılmak istemiyorum bu haftayı hiç yaşanmadı sayalım:)

Kaptancığım yarın tartılmak istemiyorum kötu bir hafta geçirdim ve sinirden surekli yedim ama bugun artık buna dur dicem inşallah. Düzen diye bişeyim kalmadı
Hayirdir canim neden nie dagittin bakim ? Gelen giden mi oldu??

Hosgeldin diyelim ama bebegin daha kucuk istersen bi alti ay bekle bence biz bebegi 6 aydan kucuk olanlara pek onermiyoruz acikcasi geuba girmeden istersen yine de destekleriz seni olur mu?

Canim sen diyetisyene gitmiyormuydun bence buna o.karar versin ama.demirin düşük se sen benim dediklerimi dikkate al
Canım pazartesi demir ilacı alcam dra danışıp.
Diyetisyene bi kere gittim tekrar gidemedim. Belediyenin var o da bir ay sonra sıra gelir.

Yarın geçen haftaki kilomda olmayı çok istiyorummm bu sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım öncesindede yeşil çay içtim bugün 500 gram fazlam var bakalım yarın ne olacak ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…