Ya bu hedef tarihine çabuk geliyor yaaa şimdi kaçsınDikkat et mem gerekiyor sözde 5 martta 62 olucam hedefkilom
:)insallah canim yaaa bide beni düşün gerçekten fazlasıyla çaba harcadim birazcık da olsa karşılığını almak istiyorm az da olsa razıyım yaniiTubi bu hafta seni çok merak ediyorum inşallah vermissindir canım
Evet bencede benim veremicemkesinde inşallah hedefe ulaşan olurYa bu hedef tarihine çabuk geliyor yaaa şimdi kaçsın
Ya düşünsene ben eğerbu haftada veremezsem tam 4 hafadir yerimde sayiyor olacam çok canımı sıkıyor bu durumEvet bencede benim veremicemkesinde inşallah hedefe ulaşan olur
İnşallah alicaksin canım keşke bende senin kadar iradeli olabilsem azda versem mutlu olurdum mücadele edebildigim için. düşün yani 19 aylık oldu oglum ben ancak 10 kilo verdim:)insallah canim yaaa bide beni düşün gerçekten fazlasıyla çaba harcadim birazcık da olsa karşılığını almak istiyorm az da olsa razıyım yanii
Ama bu hafta hiç veremezsen mutlaka dra git bu arada bende yerimde sayıyorum sanırım 2,200gram verdim haftalardrYa düşünsene ben eğerbu haftada veremezsem tam 4 hafadir yerimde sayiyor olacam çok canımı sıkıyor bu durum
10 kilp azmi canım maşallah valla sana benim kızım 2 yaşını bitirecwk yarın doğum günü :) ama ben henuz 4 5 kilo verebildimİnşallah alicaksin canım keşke bende senin kadar iradeli olabilsem azda versem mutlu olurdum mücadele edebildigim için. düşün yani 19 aylık oldu oglum ben ancak 10 kilo verdim
Yaa bilmiyorum ki dr ne yapabilir senceAma bu hafta hiç veremezsen mutlaka dra git bu arada bende yerimde sayıyorum sanırım 2,200gram verdim haftalardr
Yani test yaptirrdin engel olan bir durum varmıYaa bilmiyorum ki dr ne yapabilir sence
Kaptancığım yarın tartılmak istemiyorum kötu bir hafta geçirdim ve sinirden surekli yedim ama bugun artık bunadur dicem inşallah. Düzen diye bişeyim kalmadı
Kızlar neredesiniz bu fırtınadan önceki sess- izlik mi yoksa :) :) :) :))
Tabiki azdegil ama 8 kilsunu ilk yıl verdim bu kış bir türlü motive olamadim bir alıyorum bir veriyorum10 kilp azmi canım maşallah valla sana benim kızım 2 yaşını bitirecwk yarın doğum günü :) ama ben henuz 4 5 kilo verebildim
Insulim direncimi bile olcturdum canım çıkmadı ama bu demir düşüklüğü dedikleri gibi engel oluyorsa o neden o olabilir bu haftada demir agirlikli beslendim hemen etkisini gösterir mi bilmiyorum ama yarın gorucezYani test yaptirrdin engel olan bir durum varmı
Canım ya üzülme bende bir ben zannediyordum yapıp yapıp yiyen suç ortağım varmışÇok katılıyorum harika fikir. Bu hafta ve bu haftayla gelen kilolar iptal olsa keşke
Aynen öyle galiba :) daha güzel ifade edilemezdi. Yarın tartı nin üzerinde fırtınalar kopacak.
Bu akşamın misafirlerini de yolcu ettim, yarın da atlatirsam tamamdır. Bu haftanın özeti yaptım yaptım yedim. Tahminim 66 lara geri döndüm. Mutsuzum.
Yani arkadaşlar geliyor, keyifli vakit, lezzetli yiyecek falan ama su pismanlik, sirt agrim ve yine üzerime olmayan kiyafetler.. Aşırı mutsuz oldum. Gece gece depresyon. .
Yapma canım yaa insallaj arti görmez sin kacirsan da su tuketimine dikkat etsen bide gunde iko fincan yesil çayını icsen belki bi faydasini görürsunÇok katılıyorum harika fikir. Bu hafta ve bu haftayla gelen kilolar iptal olsa keşke
Aynen öyle galiba :) daha güzel ifade edilemezdi. Yarın tartı nin üzerinde fırtınalar kopacak.
Bu akşamın misafirlerini de yolcu ettim, yarın da atlatirsam tamamdır. Bu haftanın özeti yaptım yaptım yedim. Tahminim 66 lara geri döndüm. Mutsuzum.
Yani arkadaşlar geliyor, keyifli vakit, lezzetli yiyecek falan ama su pismanlik, sirt agrim ve yine üzerime olmayan kiyafetler.. Aşırı mutsuz oldum. Gece gece depresyon. .
Hadi inşallah vallahi kendimden çok seni merak ediyorum bu haftaInsulim direncimi bile olcturdum canım çıkmadı ama bu demir düşüklüğü dedikleri gibi engel oluyorsa o neden o olabilir bu haftada demir agirlikli beslendim hemen etkisini gösterir mi bilmiyorum ama yarın gorucez
Ayy yapma böyle canim ya daha çok heyecan yaptım :)) dua edelimde yine fiyasko olmasin:)))))Hadi inşallah vallahi kendimden çok seni merak ediyorum bu hafta
Malesef abarttım öyle yeşil çay falan kurtarmaz beni bu hafta :) ama su 64 ü göremedim ya, ona yanarımYapma canım yaa insallaj arti görmez sin kacirsan da su tuketimine dikkat etsen bide gunde iko fincan yesil çayını icsen belki bi faydasini görürsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?