Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Kızlar günaydın
Artı 1400 kilo ile karşınızdayım
Geçen hafta 74,500
Bu hafta 75,900
Fark 1400
Fotoğraf yukletemedim gun içinde atarım inşallah
Günaydın çok üzüldüm artı görmene. Geçen hafta 600 vermişsin ve bi kaç haftanın birincisi olmuşsun. Çok fazla almışsın bu hafta. Zaten hepimiz çok boşladık. Ama isteyince verebilmişsin demekki. Bu hafta daha kararlı başlayalım. Bahar geliyor, günler geçiyor zamanımız da daralıyor.

Feyzax daha katilim msji atmadin sanirim sartlarimiza uygun msj atmn lazim grubumuzun kurallari var bekliyoruz. Sayfamiza ilk mesaj attigin tarih ve kilonu yazicaksin .sayfamiza ve bana msj aticaksin

Günaydın arkadaslar
Geçen hafta kilo :88.0
Bu hafta kilo:86.7
Fark:eksi 1.300 gram
Eki Görüntüle 1784497 bu sefer biraz oldu sanırım kızlar
Tubicim cok guzel olmus inan cok sevindim demkki ise yaramis demir takviyen suoer super insallah bundan sonraki haftalarda hep boyle eksi gorursun ysklasiyoruz hedefimize masallah....

Kızlar günaydın
Artı 1400 kilo ile karşınızdayım
Geçen hafta 74,500
Bu hafta 75,900
Fark 1400
Fotoğraf yukletemedim gun içinde atarım inşallah
Iyi anlamda begenmedim canim bunu ama olsun olabilir sen bunu hissetmistin onumuzdeki maclara bakicaz artik dimi pes etmek yok :)

Günaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
Bu rakami fazlasıyla hakettim bunun üzerine sinirle bir porsiyon börek yedim yarın iradeli bir güne başlamak istiyorum

Eklentiler

• IMG_20160228_083315.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 29
Tubicim cok guzel olmus inan cok sevindim demkki ise yaramis demir takviyen suoer super insallah bundan sonraki haftalarda hep boyle eksi gorursun ysklasiyoruz hedefimize masallah....
Ayyy çok sağol canım benimmm bak en büyük rakibin benim haftaya sen 83 ü mutlaka gormelisin çünkü ben farki kapatabilirim:)))

Günaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
Bu rakami fazlasıyla hakettim bunun üzerine sinirle bir porsiyon börek yedim yarın iradeli bir güne başlamak istiyorum
Sana inaniyorum ben haftaya bu haftaki 1 kiloyu ve ekstradan da kilo vereceksin yapabilirsin bunu yarin baslangic yapicam diye sakin bugün kendini birakma arti 1000 yarina olur arti 1400 isin daha da zorlaşır

Günaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
Dikkat edicem die salma kendini 64u gor artik ya bende 83 uu :))

Günaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
gerçekten artık toparlanmalıyız. Vermek zor almak çok kolay oluyor. Bu hafta sıkı bir diyet yapalım her gün sporla acısını çıkartalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…