- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Önümüzdeki pazar gorucez ikimizde inanıyorumMalesef abarttım öyle yeşil çay falan kurtarmaz beni bu hafta :) ama su 64 ü göremedim ya, ona yanarım
Zorlamam canim tabiki ama en azindan size her pazar tart resmi yollicam diye canim sıkılınca cikolata yerine elma filan yerimde kilo almam bariAramıza hoşgeldin canım bebeğini Allah bağışlasın daha çok küçükmus zorlama kendini sütun azalmasin
Günaydın çok üzüldüm artı görmene. Geçen hafta 600 vermişsin ve bi kaç haftanın birincisi olmuşsun. Çok fazla almışsın bu hafta. Zaten hepimiz çok boşladık. Ama isteyince verebilmişsin demekki. Bu hafta daha kararlı başlayalım. Bahar geliyor, günler geçiyor zamanımız da daralıyor.Kızlar günaydın
Artı 1400 kilo ile karşınızdayım
Geçen hafta 74,500
Bu hafta 75,900
Fark 1400
Fotoğraf yukletemedim gun içinde atarım inşallah
Evet canım onerilmiyor biliyorum ama diyette degilim diye düşünürsem 80 olcam inan ondan korkuyorum dogumdan sonra 71 e düştüm ama bi kac hafta dikkat etmeynce 74 leri gördüm gözüm korktu ilk dogmdan sonra hemen 67 olmustm ama bunda gitmiyo.Kendimi aç birakcak bisey yapmam zaten siz benide deneme süresine alin tabi insallah gruba katlmaya hak kazanirim böyle kurallari olan bi grup bulduğum içinde cook mutluyum
Feyzax daha katilim msji atmadin sanirim sartlarimiza uygun msj atmn lazim grubumuzun kurallari var bekliyoruz. Sayfamiza ilk mesaj attigin tarih ve kilonu yazicaksin .sayfamiza ve bana msj aticaksinE
Bugun Evde durduk yere hareket yapiyorum yuruyus yaptim oyle carsiya cikmisken bakalim yarin tarti ne gostercek biraz siskinlik var yine ozel gun diyelim buna tartiya yansiyacakmi yarin bakalim ? Tubicim nasil gidiyo insallah eksi goruruz ya en kilolular biziz bugun yine omagazaya gittim montlar indirime girmis sezonluk urunler gelmis bi etek gordum bayildim 38 beden olsam oyle bi yakisirki ahh ahh insallah duseriz obedenlere :))) daha cok harekete gecmemiz lazim hedef gunumuze az kaldi 5 martta 80 e dusemezsem kafami kircam !!!!
Tubicim cok guzel olmus inan cok sevindim demkki ise yaramis demir takviyen suoer super insallah bundan sonraki haftalarda hep boyle eksi gorursun ysklasiyoruz hedefimize masallah....Günaydın arkadaslar
Geçen hafta kilo :88.0
Bu hafta kilo:86.7
Fark:eksi 1.300 gram
Eki Görüntüle 1784497 bu sefer biraz oldu sanırım kızlar
Dikkat edersek olacak insallah ....Tabiki azdegil ama 8 kilsunu ilk yıl verdim bu kış bir türlü motive olamadim bir alıyorum bir veriyorum
Iyi anlamda begenmedim canim bunu ama olsun olabilir sen bunu hissetmistin onumuzdeki maclara bakicaz artik dimi pes etmek yok :)Kızlar günaydın
Geçen hafta 74,500
Bu hafta 75,900
Fark 1400
Tebrik ederim canım çoook sevindim devamı da gelicek inşallahGünaydın arkadaslar
Geçen hafta kilo :88.0
Bu hafta kilo:86.7
Fark:eksi 1.300 gram
Eki Görüntüle 1784497 bu sefer biraz oldu sanırım kızlar
Ayyy çok sağol canım benimmm bak en büyük rakibin benim haftaya sen 83 ü mutlaka gormelisin çünkü ben farki kapatabilirim:)))Tubicim cok guzel olmus inan cok sevindim demkki ise yaramis demir takviyen suoer super insallah bundan sonraki haftalarda hep boyle eksi gorursun ysklasiyoruz hedefimize masallah....
Ayyy insallah canim arkadaşlarım sizin desteginiz bambaskaTebrik ederim canım çoook sevindim devamı da gelicek inşallah
Sana inaniyorum ben haftaya bu haftaki 1 kiloyu ve ekstradan da kilo vereceksin yapabilirsin bunu yarin baslangic yapicam diye sakin bugün kendini birakma arti 1000 yarina olur arti 1400 isin daha da zorlaşırGünaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
Bu rakami fazlasıyla hakettim bunun üzerine sinirle bir porsiyon börek yedim yarın iradeli bir güne başlamak istiyorum
Üzülme bitanem telefi edeceksin mutlaka yeter ki umutsuzluga kapilmaKızlar günaydın
Geçen hafta 74,500
Bu hafta 75,900
Fark 1400
Bencede farki acmam lazim benim :))Ayyy çok sağol canım benimmm bak en büyük rakibin benim haftaya sen 83 ü mutlaka gormelisin çünkü ben farki kapatabilirim:)))
Dikkat edicem die salma kendini 64u gor artik yaGünaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
Bu rakami fazlasıyla hakettim bunun üzerine sinirle bir porsiyon börek yedim yarın iradeli bir güne başlamak istiyorum
Valla öyle yapsan iyi edersin zira geri dönüşüm muhteşem olacak duraklama dönemlerin sona erdi inşallah tıkır tıkır gidecek kilolar:)))Bencede farki acmam lazim benim :))
Günaydın herkese
Geçen hafta 65.100
Bu hafta 66.100
Fark +1000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?