- 19 Nisan 2013
- 766
- 1.350
- 113
Tebrik ederim canım Harikasın umut oldun takıma:)Günaydın arkadaslar
Geçen hafta kilo :88.0
Bu hafta kilo:86.7
Fark:eksi 1.300 gram
Eki Görüntüle 1784497 bu sefer biraz oldu sanırım kızlar
Tebrik ederim canım en azından + değil. Haftaya eminim daha iyisini yapacağız hep beraberGecen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1784531
Kizlar bu hafta - 200 gr far etmis olsun bunada raziyim onumuzdeki hafta 83.0 gormek istiyorum insallah ..... hedef gunune az kaldi ....umarim herkes istedigi kiloyu vermistir....
Teşekkürler tatlım :)))Tebrik ederim canım Harikasın umut oldun takıma:)
Canım valla çok sevindim tebrik ederimGünaydın arkadaslar
Geçen hafta kilo :88.0
Bu hafta kilo:86.7
Fark:eksi 1.300 gram
Eki Görüntüle 1784497 bu sefer biraz oldu sanırım kızlar
Tesekkür ederim tatlim darisi sana daha fazlasi inşallahKızlar
Msj gönderdim ulasmistir umarimFeyzax daha katilim msji atmadin sanirim sartlarimiza uygun msj atmn lazim grubumuzun kurallari var bekliyoruz. Sayfamiza ilk mesaj attigin tarih ve kilonu yazicaksin .sayfamiza ve bana msj aticaksin
Karamsarliga kapilman cok normal eger diyetisyenle verecegine inaniyorsan git sahsen ben listeye uyamiyorum icinden nasil geliyorsa oyle davran canim ama dikkat et yine de elden birakma ....Kizlar gunaydin dun misafir vardi borek corek Allah ne verdiyseacayip mutsuzum. Sabah tartildim tabi ki bir felaketle karsilastim.
Foto cekmeyi unutmusum. Bebisim dis cikariyo uykusuzluk aglama bu ara yoruluyorum. Hazir misiniz?
Gecen hafta: 69.7
Bu hafta: 70.2
Cok moralim bozuldu. Spor duzenli yapiyorum ama istahimda cok acik napcam bilmuyorum. Bizi evin karsisinda tip merkezi var diyetisyen bir randevu 50 tl imis ama kontrol yok sadece 1 muayene. Gitsem mi diyorum ama simdi aylik ucretli yerler daha iyi cunku insan aylik odeyince oarasini odedim diye devame tmke zorunda kaliyo. Ben cok kez diyetisyenle zayifladim. Ne yapmam gerektigini biliyorum ama iste birinin tepende dikilmesi gerek. Burasida aslinda banamotivasyon oluyo ama sabah ki sonuctam sonra karamsarliga kapildim.
haklısın aslında hep yarın başlarımlar mahvetti beni ama tutamıyorum kendimi regl önü bıktım artık bıktımSana inaniyorum ben haftaya bu haftaki 1 kiloyu ve ekstradan da kilo vereceksin yapabilirsin bunu yarin baslangic yapicam diye sakin bugün kendini birakma arti 1000 yarina olur arti 1400 isin daha da zorlaşır
Kesinlikle katiliyorum hedefe az kaldigerçekten artık toparlanmalıyız. Vermek zor almak çok kolay oluyor. Bu hafta sıkı bir diyet yapalım her gün sporla acısını çıkartalım
inşallah canım yaagerçekten artık toparlanmalıyız. Vermek zor almak çok kolay oluyor. Bu hafta sıkı bir diyet yapalım her gün sporla acısını çıkartalım
Bikma basarabiliriz basaricaz da o yuzden burdayiz pes etmek yok bu hafta sartla kendini aburcubur sifir yesillikbol su bol hareket bol olsun kafanda bitir boyle devam edersen alir yurur kilolar yada yerinde sayarsin....haklısın aslında hep yarın başlarımlar mahvetti beni ama tutamıyorum kendimi regl önü bıktım artık bıktım
ayy görücem artık 64 leri yani bunalıma giricem az kaldıDikkat edicem die salma kendini 64u gor artik yabende 83 uu :))
Kiz yaza oyle girilir mi sen nie dagittin boyle bakim Hee???Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?