Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

Tebrik ederim canım en azından + değil. Haftaya eminim daha iyisini yapacağız hep beraber

Kizlar gunaydin dun misafir vardi borek corek Allah ne verdiyse acayip mutsuzum. Sabah tartildim tabi ki bir felaketle karsilastim.
Foto cekmeyi unutmusum. Bebisim dis cikariyo uykusuzluk aglama bu ara yoruluyorum. Hazir misiniz?
Gecen hafta: 69.7
Bu hafta: 70.2
Cok moralim bozuldu. Spor duzenli yapiyorum ama istahimda cok acik napcam bilmuyorum. Bizi evin karsisinda tip merkezi var diyetisyen bir randevu 50 tl imis ama kontrol yok sadece 1 muayene. Gitsem mi diyorum ama simdi aylik ucretli yerler daha iyi cunku insan aylik odeyince oarasini odedim diye devame tmke zorunda kaliyo. Ben cok kez diyetisyenle zayifladim. Ne yapmam gerektigini biliyorum ama iste birinin tepende dikilmesi gerek. Burasida aslinda banamotivasyon oluyo ama sabah ki sonuctam sonra karamsarliga kapildim.

Kilo veremeyen arkadaslara üzüldüm ama motivasyonunuzu kaybetmeyin bazen vücut bizi pes ettirmek istiyo bunun icinde direniyo benimde başlangıç kilom 72.4 bakalim ben hedefe ulasirken hangi zorluklarla karsilasacagim

Karamsarliga kapilman cok normal eger diyetisyenle verecegine inaniyorsan git sahsen ben listeye uyamiyorum icinden nasil geliyorsa oyle davran canim ama dikkat et yine de elden birakma ....

Sana inaniyorum ben haftaya bu haftaki 1 kiloyu ve ekstradan da kilo vereceksin yapabilirsin bunu yarin baslangic yapicam diye sakin bugün kendini birakma arti 1000 yarina olur arti 1400 isin daha da zorlaşır
haklısın aslında hep yarın başlarımlar mahvetti beni ama tutamıyorum kendimi regl önü bıktım artık bıktım

haklısın aslında hep yarın başlarımlar mahvetti beni ama tutamıyorum kendimi regl önü bıktım artık bıktım
Bikma basarabiliriz basaricaz da o yuzden burdayiz pes etmek yok bu hafta sartla kendini aburcubur sifir yesillikbol su bol hareket bol olsun kafanda bitir boyle devam edersen alir yurur kilolar yada yerinde sayarsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…