- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
elimden geleni yapıcam bu hafta iyiki varsınızBikma basarabiliriz basaricaz da o yuzden burdayiz pes etmek yok bu hafta sartla kendini aburcubur sifir yesillikbol su bol hareket bol olsun kafanda bitir boyle devam edersen alir yurur kilolar yada yerinde sayarsin....
Eee gor artik simarma bak senin kilona inmek isteyen kac kisi var ??? Sen kaca dusmek istiyosun soyle bakem bii?ayy görücem artık 64 leri yani bunalıma giricem az kaldı
Bak ben 200 gr vermisim 5 martta 80 dusmek istiyorum cok cabuk geciyo ginler 10 subatta 78 olcaktim guya 5 mart gekdi hala 84 lerdeyim bisyeler yapmmaiz lazim haydin kaldirin totolari evde durduk yere hareket edin durdugunuz yerde yuruyn maksat hareket olsun nerde hareket orda bereketelimden geleni yapıcam bu hafta iyiki varsınız
canım yaa iki haftadır iyi gidiyordun ne oldu böyleKızlar günaydın
Artı 1400 kilo ile karşınızdayım
Geçen hafta 74,500
Bu hafta 75,900
Fark 1400
Fotoğraf yukletemedim gun içinde atarım inşallah
Ulasti sayfamiza da yazdin mi??Msj gönderdim ulasmistir umarim
Deniz sen calisiyodun galiba o yuzden mi aramiza katilamiyosun arti gormene uzuldumMotivasyoon ⁿ0000000
kız 5 marta ne kaldıki bende 62 olucam sözde gerçekten bu hafta çok sıkı disiplin gerek hepimizeBak ben 200 gr vermisim 5 martta 80 dusmek istiyorum cok cabuk geciyo ginler 10 subatta 78 olcaktim guya 5 mart gekdi hala 84 lerdeyim bisyeler yapmmaiz lazim haydin kaldirin totolari evde durduk yere hareket edin durdugunuz yerde yuruyn maksat hareket olsun nerde hareket orda bereket
az da olsa vermişsin bu da güzel canımGecen hafta 84.9
Bu hafta 84.7
Fark: -200 gr
Eki Görüntüle 1784531
Kizlar bu hafta - 200 gr far etmis olsun bunada raziyim onumuzdeki hafta 83.0 gormek istiyorum insallah ..... hedef gunune az kaldi ....umarim herkes istedigi kiloyu vermistir....
yok yok şımarmiomEee gor artik simarma bak senin kilona inmek isteyen kac kisi var ??? Sen kaca dusmek istiyosun soyle bakem bii?
Haydin kizlar o zaman bu hafta dikkat edebildigimizin daha ustunde performans sergileyerek en az 2 kilo verelim ki motiveysinimiz yerine gelsinkız 5 marta ne kaldıki bende 62 olucam sözde gerçekten bu hafta çok sıkı disiplin gerek hepimize
Gormedim ben insallah gormemistirmislisse turuncu picama paylaştımı kilosunu göremedimde merak ediyorm inşallah oda 66 yı görmemiştir
evet canım sınıf öğretmeniyim ev okul çocuk derken fırsatım olmuyoor mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum yorumlarınızı okuyorumDeniz sen calisiyodun galiba o yuzden mi aramiza katilamiyosun arti gormene uzuldum
Devletin ASM lerde dağıttığı pedometreler cok güzelKizlar bana hem adimsayar hem de kalori olcen bi alet oneriniz var mi
Bunu hersaglik ocagi veriyormu ? Baska biyerden alamazmiyim ?Devletin ASM lerde dağıttığı pedometreler cok güzel
Paylasim yapmadimi ?figen ada da yok kizlar
Hayir yapmadı yada ben mi gormedimPaylasim yapmadimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?