Güzel Anneler Fit Olma Yolunda Beraber İlerliyor

tubi_klc ne yaptın canım bu hafta özel bir şey var mı? Nasıl besleniyorsun ne kadar spor yaptın bir hafta boyunca? Seni örnek alcam bu hafta. Şimdi dışardayım ama tartıdan umudum yok(

tubi_klc ne yaptın canım bu hafta özel bir şey var mı? Nasıl besleniyorsun ne kadar spor yaptın bir hafta boyunca? Seni örnek alcam bu hafta. Şimdi dışardayım ama tartıdan umudum yok(
Inşaallah eksi görürsün canım öyle deme bu hafta dikkat ettigim sey kahvaltida bir koca tabak dolusu yesillik yemek oldu yürüyüşe de bu hafta 5 kere çıktım yesil çayı 3 fincan filan içtim

Inşaallah eksi görürsün canım öyle deme bu hafta dikkat ettigim sey kahvaltida bir koca tabak dolusu yesillik yemek oldu yürüyüşe de bu hafta 5 kere çıktım yesil çayı 3 fincan filan içtim
Tamam canım ben de bu hafta çok dikkat etcem. Ilk defa bu hafta boşladım ama şimdi ayağa kalkmak lazım mart geldi ya

Mesela bugun bu morelle pazar mazar demedim 40 dakka yürüdüm3 fincan yesil cayimi içtim küçük kuzumun doğum günüydü ama pastasindan üstündeki süsü nu ağzıma atmak dışında bi çatal almadim cayin yaninda rulo gofret yedim biraz cok severim uzun zamandir kisitliyordum kendimi bugun kendime ödül olarak onu verdim :)) ama sana dedigim gibi demire dikkat et bide ben bu hafta belki 5 6 tane dalak yedim ozellikle kahvaltida ve yanin da süt ürünleri yemedim siyah çay icmedim

Haydin kizlar o zaman bu hafta dikkat edebildigimizin daha ustunde performans sergileyerek en az 2 kilo verelim ki motiveysinimiz yerine gelsin
Ahhh inşallah basarabiliriz haftada düzenli bi kilo verseydik şimdi coktan hedefimize ulasmistik bi al bi ver ama tamam bu hafta ekstra performansa bende varım bu arada sen.bu hafta ne yap et ver çünkü haftaya ben arayi kapaticam:))

Canım bu nasıl bir iradedir maşallah diyeyim bir çatal bile almadım diyorsun yani dayanılır yanı yokbu arada minik kızınn doğum günüde kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah

Kızlar yatağa yattm düşünüyorum ne yapsamda yemesem bu hafta morel sıfır zaten yedikçe yedimm acaba ceza olarak bu hafta çok zararlı olmayan şok diyetmi uygulasam bilmiyorum ne yapsamm

Canım bu nasıl bir iradedir maşallah diyeyim bir çatal bile almadım diyorsun yani dayanılır yanı yokbu arada minik kızınn doğum günüde kutlu olsun nice sağlıklı yaşlara inşallah
Valla bende bilmiyorum bi diliminin 500 kaloriye yakın olduğunu ogrenince kendime o kötülüğü yapmak istemedim işin garibi canım da istemedi. Kutlama icin teşekkür ederiz teyzesi :))

Günaydın kızlar
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta :73.7
Fark +0.10
Yani artı 100 gr almışım Tahmin ettiğim gibi atıyı gördüm :)

Eklentiler

• DSC_0477.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 30
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 73.6
Bu hafta :73.7
Fark +0.10
Yani artı 100 gr almışım Tahmin ettiğim gibi atıyı gördüm :)
Ay yine ucuz yirtmissin neyse 100 gram bisey değil aman bu hafta dikkat bide sen iko haftadir cok guzel veriyordun duraklamada yaşıyor olabilirsin

Kızlar yatağa yattm düşünüyorum ne yapsamda yemesem bu hafta morel sıfır zaten yedikçe yedimm acaba ceza olarak bu hafta çok zararlı olmayan şok diyetmi uygulasam bilmiyorum ne yapsamm
Ne yeme ekmek yeme hamur işi yeme yeme derken tadına bak kahvaltida mutlaka yeşillik ye siddetle tavsiyemdir sabahlari karnini güzel doyur 5 6 saat boyunca bi lokma yeme aksamda ekmeksiz yemegini ye yatana kadar hic bisey yeme yemegi de engec 8 de ye

Eger dediğimi dayanip birebir uygularsan günlük 200 gram garantili:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…